Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. november 20., vasárnap

Közvélemény kutatás, avagy javaslatok a blog fennmaradásának érdekében...

Sziasztok!

Látva, hogy a legutóbbi kvíz kérdés javaslat előállításával nem értünk el osztatlan sikereket, vagyis hát valljuk be, egyáltalán nem kaptunk tőletek visszajelzést, hogy örültök e neki, vagy hogy ezt inkább ne... Így azon gondolkodtunk, hogy mi tévők legyünk.
Felmerült bennünk az is, hogy érdemes e nekünk ezt így tovább folytatnunk, ha igen, akkor is, hogy, milyen lehetőségekkel, ötletekkel, amivel feltudnánk dobni ezt a blogot. Ami kapcsán, ti is részesei lehetnétek az oldalnak. Vagyis, arra lennénk kíváncsiak, hogy mi volna az, amit ti szeretnétek. Mármint, hogy milyen bejegyzésekre vagytok kíváncsiak. Mi az, ami jobban, s igazán érdekelne titeket, így a könyvekkel kapcsolatosan.
Ezért mi most arra kérnénk titeket, hogy amellett, hogy a blog jobb felső sarkában találtok egy közvélemény kutatást három szavazási lehetőséggel, hogy "Milyen gyakran látogatjátok az oldalt?" - aminek örülnénk, ha szavaznátok is -, hogy ide eme bejegyzés alá, kommentár formájában írjatok nekünk, javaslatokat, ötleteket, amelyekről ti is szívesebben olvasnátok ezen az oldalon, mint az imént is említettem, néhány sorral feljebb - kizárólag, csak is könyvekkel kapcsolatosan -. Persze ez nem kötelező, senki részéről sem. Csak szeretnénk titeket is belevonni a blog sorsába, menetébe.

Kíváncsian várjuk a javaslataitokat, ötleteiket. Reméljük, hogy ebben a segítségünkre is lesztek.

Köszönjük szépen a figyelmeteket!

Üdvözlettel, a blog szerkesztői!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...