Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. január 4., szerda

Sandra Brown: Mason testvérek 1-2.


Valóra ​vált álom


Elizabeth Burke mindennapjait elegáns üzletének vezetése és kisgyermekének ellátása tölti ki. A férje halála óta éjszakái hosszúra nyúlnak és magányosak, az asszony csak álmodozik az áhított szerelemről, romantikáról. Ám egy napon betoppan életébe az új szomszéd, Thad Randolph, a férfi, aki legtitkosabb álmait válthatná valóra. 

Elizabeth azonban már régóta nem hisz a mesékben, fájdalmasan megtapasztalta, hogy a boldogság csak a regényekben létezik. Így hát minden erejével igyekszik meggyőzni magát, hogy Thadben csupán jó barátra lelt. De eljön az idő, amikor döntenie kell: emlékeihez maradjon örökké hűséges, vagy lépjen túl a múlton és vállalja egy új szerelem kockázatát…




A ​legelső férfi


A világhírű amerikai írónő új kötetének női főszereplője, Lilah Mason olyan gyógytornászszakember, aki a balesetben megrokkant embereket képes visszavezetni a teljes értékű életbe. Magányos, de elégedett, mert sikeres, és mert pácienseinek győzelmeit sajátjainak is tekinti. 

Lilah szépen megszerkesztett világa alapjaiban rendül meg, amikor pályafutása legnehezebben kezelhető betegét, a deréktól lefelé megbénult Adamet próbálja meggyógyítani. Szakmai megfontolásai érzelmek vad áradatával viaskodnak: lehetséges-e, hogy olykor éppen a beteg jelenti a gyógyírt az orvos számára?

Maxine Barry: Tűz ​és jég


Bryn volt a tűz… parázslott, lobogott benne az élet. Kynaston Germaine volt a jég… hűvös, tartózkodó és zárkózott. Kynaston tudta, Bryn az utolsó nő, akivel valaha kapcsolatot kezdeményezne, hiszen gyönyörű szemén kívül semmi vonzó nincs benne. Bryn gyűlölte a jóképű férfit, aki tönkretett mindent, ami őt boldoggá tette. A sors azonban kiszámíthatatlan, és Kyn egy napon rádöbben, hogy halálosan beleszeretett a titokzatos Bryn Rose-be. Úgy tűnik azonban, Bryn az egyetlen nő, akire nincs hatással a férfi vonzereje…

Baráth Viktória: Első ​tánc


Meddig ​​érdemes küzdeni egy férfi szerelméért? És az álmaidért?
Zoey álma, hogy musicalszínésznő lehessen, ennek az álomnak azonban határt szabnak a gátlásai. Hogy bebizonyítsa rátermettségét, a 21. születésnapján Párizsba utazik egyedül, ahol szenvedélyes szerelemre lobban a skót származású Owennel, aki a fiatal lány számára a tökéletes férfi – egy apró szépséghibával: a 35 éves Owennek ugyanis van egy titka.
Később felbukkan a színen egy másik férfi is, aki pont azt a biztonságot tudná nyújtani Zoey-nak, amit Owentől sosem kaphat meg.
Zoey válaszút elé kerül: vajon a szenvedélyes szerelmet választja, vagy a biztonságos és kiszámítható életet, netán saját lábára áll, és elindul az álmai megvalósításának útján?
Hová vezethet egy titkokkal és hazugságokkal kezdődő kapcsolat? A nagy korkülönbség ellenére kialakulhat-e életre szóló szerelem két ember között? Te mit tennél meg az álmaidért?
Baráth Viktória első regénye az álmok valóra váltásáról, a leküzdendő akadályokról, és a saját határaink átlépéséről szól.
Egy történet szívvel-lélekkel.

Zakály Viki: Egyszeregy (Gábriel-duológia 1.)


Van ​​egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg.
Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki…
Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat… csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis?
Zakály Viktória a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem
Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Lascar: Szemérem


A teológiára járó jóképű, húszéves srác új lapot nyit az életében – otthagyja a főiskolát, saját lábára áll, és beleveti magát a felnőtt élet vonzó és izgalmas világába. Elhelyezkedik az éjszakai életben, és szabadjára engedve vágyait perzselően érzéki erotikus kalandokba merül. Amint felvállalja igazi énjét, megkap mindent, amire vágyik: szenvedélyt, intimitást, pénzt, szeretetet… és még előtte az élet…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...