Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. február 8., szerda

Egri Zsanna: Egy ​milliomos bőrében

Egy szerencsétlen vonatbalesetben két férfit összekevernek. A hajléktalan Bent, és Edvárdot a világutazó milliomost. A magához térő Ben egyik pillanatról a másikra luxus körülmények között találja magát. Elmondhatatlanul tetszik neki az új élete, így igen rövid gondolkodás után, boldogan eljátssza a milliomos vállalkozó szerepét. Egyszerűnek látszik a dolga,miután Edvárdot eltemették helyette, nincs aki útjába állhatna. A gazdagság mellé kap egy elkényeztetett, fura viselkedésű húgot, és annak gyanakodó vőlegényét. Mindezek tetejében egy fura küldemény érkezik, valamint kiderül, hogy valahol Afrikában volt egy felesége. Szorul a hurok a nyaka körül, cselekednie kell.

Debbie Macomber: Hétköznapi ​csodák (Rózsakikötő 4.)

Coco ​és Katie a középiskola óta barátnők, és azért térnek most vissza Cédrusligetbe, hogy részt vegyenek a tízéves osztálytalálkozójukon. Coco szívét itt törte össze az iskola nagymenője, megalázó helyzetbe hozva őt; Katie pedig első szerelmét utasította vissza itt, minden magyarázat nélkül, kegyetlenül. Egyiküknek bosszúra fáj a foga, másikuk egy újabb esélyt szeretne a sorstól és élete szerelmétől. A város, a múlt helyszínei még inkább felerősítik bennük azokat az érzéseket, amelyek egy évtizede gúzsba kötik őket, és mindketten csak abban bízhatnak, hogy a viszontlátással képesek lesznek kiszabadulni érzelmeik kalodájából. 
Hasonló kalodában érzi magát Jo Marie is, a Rózsakikötő tulajdonosa, amióta Mark Taylor szerelmet vallott neki. Eddig abban a hitben volt, hogy ők ketten barátok, de talán tényleg többet jelentenek egymás számára? A férfi titka azonban kettejük közé áll, és Mark úgy dönt, inkább elhagyja Cédrusligetet, mint hogy a szerelmük beteljesedjen. Jo Marie egyre kétségbeesettebben, mégis tehetetlenül figyeli a készülődő férfit, és érzelmei zűrzavarában egyedül új vendégei, valamint pár régi barát nyújt számára kapaszkodót. Vajon elég ez ahhoz, hogy mint annyiszor, a Rózsakikötő minden fájó szívnek gyógyulást hozzon?

A sorozat 1-3. részéhez klikk a linkre!

Dana Daniels: Küzdelmes ​vágyak

Shelly Hayes egy barátját helyettesíti a helyi benzinkútnál. Megtölti a sugárzóan jóképű milliomos, Tyler Lighfoot kocsijának tankját – s a fizetséget csókokban kapja! Később is gyakran találkoznak, hiszen ahol Tyler jár, ott hirtelen Shelly is felbukkan – egyre nagyobb vágyat ébresztve a férfi szívében. S egyre izzóbb féltékenységet is, hiszen Shellyt a városban szinte minden férfi szeretné megkaparintani… Hirtelen azonban összeütközésbe kerülnek, amikor Shelly – akaratán kívül – keresztezi Ty nagyratörő építési-fejlesztési terveit. Jogi téren a harc döntetlenül áll köztük, de az biztos, hogy Ty érzelmi offenzívájának Shelly nem tud – de nem is akar – ellenállni…

Christina Lauren: Gyönyörű ​játékos (Gyönyörű rohadék 3.)

Egy bombázó könyvmoly. Egy javíthatatlan nőcsábász. És egy botrányos kémiaóra, ami nem iskolába való.
Mikor Hanna Bergstromot megfeddi az életvitele fölött őrködő bátyja, amiért a társasági életet hanyagolva kizárólag az egyetemi tanulmányainak él, Hanna elhatározza, hogy végrehajtja a ráosztott feladatot: eljár szórakozni, barátokat szerez, és belevág a pasizásba is. És ki tudná jobban megtanítani őt a csábítás trükkjeire, mint a bátyja legjobb barátja, a szívtipró Will Sumner, aki amellett, hogy jól menő kockázatitőke-befektető, megrögzött playboy is?
Will számára a kockázat életforma, de a Hanna-projekttel kapcsolatban mégis meglehetősen szkeptikus míg egy vad éjszakán az ártatlanul csábító tanítványa ágyba csalja őt és megtanítja a nőkkel kapcsolatban egy-két olyan dologra, amit sohasem fog elfelejteni. Most, hogy Hanna is felfedezte nőiességének erejét, Willen van a sor, hogy bebizonyítsa: ő az a férfi, akit Hanna mindig is keresett.
Csak felnőtt olvasóknak!
A sorozat 1-2. kötetéhez klikk a linkre!

Carrie Cooper: A ​szemtanú

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát?
Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak?
Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.
Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.

Annie BluE: Morgana, ​az álmodozó

Avagy kétpercesek egy témára
Morgana, húszéves lány, aki Anglia walesi országrészében született, de szülei válása után az anyukájával Észak-Olaszországba költözött. Édesanyja üzleti ügyben sokat utazott, így a szünetekben és nyaranta legtöbbször magával vitte. Mielőtt szeptemberben megkezdte volna a főiskolai tanulmányait a Római Nemzetközi Táncakadémián, legkedvesebb barátaival befizettek egy európai körutazásra, amolyan hátizsákos, sátorban alvós, pénztárca kímélő nyaralásra. A csapat átlag életkora húsz volt, többnyire végzősök vagy főiskolások utaztak. Sok helyes srác is. De Morgana számára az idegenvezető volt a legszimpatikusabb. Művelt, sportos, vicces, kedves. Szinte magától értetődik, hogy Morgana sokszor nyitott szemmel is tudott álmodni… főleg arról, hogy hogyan alakulhatna ki közöttük valami…

Anna Teleki: Az ​utolsó 9 perc / Egyetlen ​szó ára / Viktória

Az ​utolsó 9 perc


Metropoliszt újabban egy fiatal milliárdos vállalkozó alakítja kénye-kedve szerint. Egy férfi, akiről senki nem tud semmit. Az egész valóját titkok fedik. Csak a média az, melyik riasztó történeteket ír róla. Felbukkant a semmiből, és a jelek szerint mindenki fél tőle. Elvégre William útjában eddig senki állt sokáig. Azonban most, új hoteljének a terve igen nagy port kavar. A területen ugyanis, amit megvett, egy régi templom helyezkedik el. Mikor pedig végre döntésre jut a templom sorsát illetően, egy fiatal apáca áll útjába.
Glória, dacolva "metropolisz sátánjával" tárgyalni akar. S mikor William hátatfordít neki, kétségbeesve, csak kilenc percet kér tőle.
Azonban Williammel nem könnyű tárgyalni…


Egyetlen ​szó ára

Egy szerelmi történet a Normand vidékről… Párizst, a gyönyörű várost a tél zord ideje fagyossá teszi. Minden lelassulni látszik, minden haldoklik. Épp, ahogyan Léo Taxil élete is kezd összeomlani. A magányos férfi praxisának egy nehéz időszakát éli. A reményt a változásra újabban pedig egyetlen szó jelenti a számára, mi a Le Paris hírlapban jelenik meg, válaszként romantikus soraira. Ennek ellenére, azt vallja: nincs igaz szerelem. A maga alatt lévő férfi úgy dönt, szabadságra megy. Azonban, kialvatlansága és figyelmetlensége, majdnem tragédiába torkol… Egy baleset, mi mindent megváltoztat…


Viktória

Létezik szürke ember? Ha igen, milyen lehet egy szürke asszony? Lehet szürkének nevezni egy nőt, egy anyát, aki férje tragikus halálát követően egyedül marad négyéves lányával, és erejét megfeszítve próbál helyt állni a szülőség, a munka és a meg nem élt gyász frontján? Lehet szürkének nevezni egy anyát, egy nőt, aki családja iránti hűsége miatt megtagadja magától a boldogság, az újrakezdés esélyét, amikor lánya és az ő életében felbukkan a tökéletes férfi, aki mindkettejüket szereti? Kedves olvasó, ön hogyan döntene félelmek és kételyek közepette? Vajon hogyan dönt Viktória, a cseppet sem szürke asszony, amikor szembesül az érzelmekkel, amelyek Glennhez, a titokzatos, ám lehengerlő férfihez fűzik, aki helyet kér az ő és lánya életében? Élje át a főhősökkel együtt az összeomlást, a küzdelmet, és az újra megtalált boldogságot Teleki Anna sodró lendületű romantikus regényében!

Dave Duncan: Az ​aranyszín lánc (A király pengéinek története 1.)

A ​király Pengéi, Chivial leghalálosabb kardforgatói. A hely, ahol ezen hús-vér fegyvereket edzik, a zord és ódon Vascsarnok, ahová kitaszítottként érkeznek, és ahonnan csak úgy szabadulhatnak, ha az ember, akit esküjük és mágikus kötésük révén egy életen át védelmezniük kell, kardot döf a szívükbe. Az egyik legígéretesebb a Pengék közül sir Durendal, akihez hasonló emberemlékezet óta nem lépett ki a Vascsarnok falai közül.
Durendal hosszú éveken át dédelgetett álma, hogy imádott királya oldalán lovagol majd háborúba, hogy pártütőkkel és szörnyetegekkel számolhat le, hogy az udvari élet elismert alakja lesz; mindez darabokra hullik, mikor nem uralkodójához kötik mindhalálig, hanem egy nyámnyila, piperkőc nemeshez. A szeszélyes sors azonban számos furcsa és kifürkészhetetlen csavart tartogat még az ifjú harcos számára: egy küldetés, egy megmérettetés, és talán egy minden képzeletet felülmúló kincs várja őt egy ősi és elszigetelt városban a világ másik végén…
Durendalt minden lépésénél árulás kíséri. Az intrikával és nyomasztó titkokkal átszőtt uralkodói udvarban egy minden eddiginél nagyobb borzalommal kell szembenéznie, ezzel beteljesítve sorsát, hogy ő lehessen királya leghűségesebb szolgája, s korának legnagyobb hőse.

Wm. Paul Young: Éva

A ​22 millió példányban elkelt sikerkönyv, A Viskó szerzőjének új, minden eddiginél felforgatóbb regénye.
John, a Begyűjtő különös helyen él; szigete a világok határán fekszik, egy dimenziók közti redőben.
Egy nap az óceán hatalmas konténert sodor a partra, melyben tizenkét holttest hever. A roncsok közt kutatva John egy fiatal lányra bukkan, aki csodával határos módon túlélte a tragédiát. A sziget Gyógyítói és Tudósai hamarosan felfedezik, hogy a lány genetikai adottságai nem mindennapiak: teste minden egyes sejtjében ott hordozza az egész emberiséget…
Lilly felépülése lázálmokkal és hallucinációkkal terhes, látomásai során Éva, Minden Élők Anyja látogat el hozzá, hogy felfedje előtte az elfeledett igazságot a teremtésről és a bűnbeesésről. Álom és ébrenlét, mitológia és valóság fonódik szorosan egymásba, Lilly pedig ráeszmél, hogy neki is óriási szerepe van az események alakulásában, a tét pedig nem más, mint Ádám és Éva leszármazottainak múltja és jövője.
Az Éva a mindenki által jól ismert teremtéstörténet példátlanul merész újraértelmezése, különleges munka, ami vélhetőleg egész generációkat fog inspirálni.
WM. Paul Young Kanadában született, gyerekkorát viszont Új-Guinea bennszülött törzsei között töltötte misszionárius szüleivel. Kezdetben csupán közeli barátainak és családtagjainak írta történeteit, míg A Viskó (melynek megírásában saját, fiatalkori útkeresése inspirálta) el nem hozta számára a ismertséget. Mindkét eddigi regénye felkerült a New York Times sikerlistájának első helyére. Jelenleg Oregonban él a családjával.

Alan Bradley: Amikor ​a csontok suttognak… (Flavia de Luce rejtélyei 5.)

Flavia ​de Luce, a tizenkét éves amatőr detektív és lelkes kémikus igencsak hozzászokott már, hogy nyomokat ásson elő, legyen szó akár a laboratóriumában fortyogó főzetekről, vagy akár nővéreinek titkos naplójáról. Ám holttestek előásása mostanáig nem szerepelt a megszokott repertoárjában. Szent Tankréd halálának ötszázadik évfordulója alkalmából Bishop’s Lacey a falu védőszentjének kriptáját készül felnyitni. Természetesen senki sem várja izgatottabban, hogy bepillanthasson a sírba, mint Flavia, akinek legújabb felfedezése azonban véget vet a falusiak szorgos ünnepi előkészületeinek. Egy holttestre bukkan, melynek arcán groteszk és megmagyarázhatatlan maszk van. És ami ennél is döbbenetesebb: a halott Collicutt úr, a templom orgonistája. Ugyan ki forralhatott bosszút ellene, és vajon miért éppen egy ilyen szent helyre rejtették el? És mi köze az egésznek a titokzatos kőhöz, Lucifer Szívéhez? A fékezhetetlen Flavia feltett szándéka, hogy lerántja a leplet a rejtélyről. A mélyből előásott titkok pedig végérvényesen bebizonyítják, hogy nem létezik egyértelmű és sima ügy a világon.

A sorozat 1 - 2.,  3. és 4. részéhez klikk a linkekre. 


Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...