Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. július 11., kedd

Louise Douglas: Hiányzol

Fen egy könyvesboltban dolgozik, és egyedül neveli imádott kisfiát, Connort. Otthonától és családjától távol éli hétköznapi életét, mindennapjait azonban gyötrő bűntudat, és egy, a múltból folyamatosan előlopakodó, szörnyű titok kísérti. 
Sean ezzel szemben látszólag tökéletes életet él. Sikeres a munkájában, álmai házában él, imádja gyönyörű feleségét, Belle-t és hatéves kislányukat, Amy-t. Ám egy napon a felesége bejelenti, hogy beleszeretett valakibe, ezért azt akarja, hogy a férfi költözzön el tőlük. Sean csodálatos élete alapjaiban omlik össze. 
A sors kiszámíthatatlan útvesztői egymás mellé sodorják Fent és Seant. Visszafogott barátságuk lassanként komolyabb kapcsolattá alakul át, és egymásban meglelt örömük olyan magabiztossággal vértezi fel mindkettőjüket, melynek köszönhetően ismét megtanulnak bízni, és nem félnek újra szeretni. De vajon ez a kapcsolat elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a múlt árnyaival, és esélyt adjon nekik egy boldog élethez?

William R. Forstchen: Az ​utolsó nap (Később 3.)

William ​R. Forstchen trilógiájának harmadik kötete az Egy másodperccel később és az Egy évvel később New York Times bestseller regényeinek nyomán, újból az amerikai nemzet élet-halál küzdelmét tárja elénk. Az áramellátó hálózatot megsemmisítő elektromágneses csapás (EMP) óta a túlélők közel teljes sötétségben, az éhezés és a terror árnyékában próbálják újjáépíteni egykor virágzó országukat.
Az önjelölt kormányerők ellenében aratott győzelem után John Matherson és közössége az EMP-támadás következtében elveszett technológiák és a közrend helyreállításán munkálkodik, a kormány azonban váratlan bejelentést tesz: fontos régiókat enged át véglegesen a kínai és mexikói megszállóknak. Az alkotmány nincs érvényben többé, a hivatásos hadsereg még bevethető csapatait pedig a megmaradt államokban dúló belső lázadások leverésére vezénylik.
John váratlanul egykori parancsnokával és legközelebbi barátjával, Bob Scales tábornokkal találja szemben magát. Vajon Scales tábornok is aggályok nélkül teljesíti a kormány parancsait vagy az újból egyesített amerikai nemzetért vívott küzdelem kulcsfontosságú alakjává válik? Lehetséges, hogy a szabadságjogokat folyamatosan kurtító és saját szuverenitását áruba bocsátó kormány éppen azt kapja majd, amitől a legjobban retteg: egy valódi forradalmat?
A trilógia első részét az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia.
William R. Forstchen a magyar közönséget is meggyőzte:
„Ilyen érzelmi töltetet pedig hasonló zsánerirodalmi műtől ritkán kapunk, és pont ezért válhat a könyv a műfaj egyik kiemelkedő darabjává.” – Könyvesblog.hu ajánlója az Egy másodperccel később című könyvről.ű
A sorozat 1. Egy másodperccel később és 2. Egy évvel később c. részeihez klikk a linkekre!

Yrsa Sigurðardóttir: Gének

Egy ​fiatal reykjavíki családanyát brutális kegyetlenséggel meggyilkolnak, aminek tanúja lesz hétéves kislánya is. A bűntettet hamarosan újabb követi, és bár a módszer ugyanaz, a rendőrség semmiféle kapcsolatot nem talál az áldozatok között.
Az ügy koronatanújaként szereplő kislányt a gyermekvédelem gondjaira kívánják bízni, ám végül egy pszichológus, Freyja veszi őt ideiglenesen magához, és ezzel ő is bekapcsolódik a vizsgálatba. Alaposan megnehezíti a dolgát, hogy kifejezetten utálja a nyomozást vezető tisztet, Huldart, aki nemrégiben megesett egyéjszakás kalandjuk után faképnél hagyta.
Eközben egy ifjú rádióamatőr különös, számokból álló üzeneteket fog, amelyekről hamarosan kiderül, hogy nem mások, mint a gyilkos nyomai.
Vajon sikerül feltörni a kódot még a következő gyilkosság előtt? Mert nagyon úgy tűnik, hogy lesz következő…
A magyar olvasók által már ismert és kedvelt Yrsa Sigurdardóttir ezzel a könyvvel került be a skandináv krimiszerzők élvonalába. Munkáját több díjjal is elismerték.
A vérfagyasztóan izgalmas történet oldalról oldalra űz minket a végső, megdöbbentő fordulatig.

Sylvia Day: Idegen ​a férjem

„…elképesztően izgalmas…” Booklist
Gray már akkor is lenyűgöző volt, amikor négy évvel ezelőtt érdekházasságot kötött Izabellel. Most viszont egyenesen leírhatatlan. Már nem szeleburdi ifjú, korántsem az; meggyötört férfi lett, akit titkok vesznek körül, és aki nem árulja el, mit tett azóta, hogy eltűnt.
Isabel tudta, hogyan bánjon a hajdani, meggondolatlan ifjonccal, de a férje most… ezt a baljósan szenvedélyes férfit nem lehet megszelídíteni. Vajon Isabel fel meri fedezni önmagában mindazt, amire Gray vágyik, amit követel tőle? Bízik benne annyira, hogy egészen átadja magát neki, az ellenállhatatlan, ám idegen szeretőnek?
Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

Alexandra Bracken: Sötét ​játszmák (Sötét elmék 2.)

Ruby ​sosem akarta birtokolni azon képességeit, amelyek majdnem az életébe kerültek. Most azonban meg kell szoknia őket. A többiek a Gyerekek Ligájában csak „Vezérnek" hívják Rubyt, pedig ő pontosan tudja, hogy micsoda: egy szörnyeteg. Amikor Rubyra bíznak egy érzékeny titkot, bele kell vágnia élete legveszélyesebb küldetésébe: el kell hagynia a Gyerekek Ligáját. Kegyetlen információk keringenek arról a veszélyes betegségről, ami a fertőzött amerikai kisgyerekek nagy részét megölte, a többieket pedig kirekesztett lényekké változtatta, és úgy tűnik, ezen információk kiirthatatlanok. Az igazság azonban egyetlenegy helyen lelhető fel: Liam Stewartnál. Ahogyan Ruby átutazik az országon, kutatva Liam és a katasztrófa után, ami tönkretette az életét és egész Amerikát, szíve és esze két irányba húzza – szíve a régi barátok és a család felé, esze pedig a Liga felé, aminek ígéretet tett. Egy biztos: Ruby mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje szeretteit. De mi van akkor, ha a háború megnyerése önmaga elvesztését jelenti?

A sorozat 1. Sötét elmék c. kötetéhez klikk a linkre!

Kendall Kulper:A ​tenger boszorkánya (A tenger boszorkánya 1.)

A tizenhat éves Avery Roe szeretne végre nagyanyja nyomdokaiba lépni, és elfoglalni az őt megillető helyet a Prince-sziget következő boszorkányaként. Arról álmodik, hogy talizmánokat készít, melyek mágiával megóvják a bálnavadászokat a tengeren, és megvédik a sziget lakóit. Ám az anyja a jó modor és az előkelőség unalmas világába kényszeríti, amivel megakadályozza, hogy kibontakozzon Averyben a szunnyadó varázserő. Az asszony mindent megtesz annak érdekében, hogy lányát távol tartsa nemcsak a mágiától, hanem saját nagyanyjától is. 
Egy napon Avery szörnyű álmot lát: valaki meg fogja ölni őt. Így egyre sürgetőbbé válik, hogy felszínre hozza varázserejét. De úgy tűnik, minden ellene dolgozik. A lány egy tetovált szigonyosfiúban, Tane-ben talál váratlan szövetségesre. A fiú saját mágiája révén megakadályozhatja Avery halálát. Felcsillan a remény, hogy az ifjú boszorkánylány elmenekülhet végzete elől, de mindezért olyan áldozatot kell hozniuk, amire egyáltalán nincsenek felkészülve.

Susan Meissner: A ​körömvirágos sál

Egy ​nemzedékről nemzedékre örökül hagyott gyönyörű sál köt össze két nőt,
akik megtalulják, hogy az élet nehézségeit elviselhetővé teszi az önzetlen szerelem.
„Lenyűgöző kárpitot sző múltból és jelenből, szerelemből, veszteségből és a szeretni tudás újbóli megtanulásából két nő sorsán keresztül, akiket összeköt az idő és egy finom szövésű, páratlanul szép sál.”
– Publisher Weekly
1911 SZEPTEMBERE
New York-i kikötő bejáratánál lévő Ellis-szigeten dolgozó Clara Wood nővér képtelen visszatérni Manhattanbe, ahol a férfi, akibe szerelmes volt, áldozatul esett a hírhedt Triangle Ruhagyárban kiütött tűzben. Miközben gondozza a betegen, lázasan érkezett bevándorlókat, egy csodálatos sál kelti fel a figyelmét, mely miatt később nehéz döntéseket kell meghoznia. Az események arra kényszerítik őt, hogy a feltételezések helyett szembenézzen az igazsággal. S ami a tudomására jut, vajon felszabadítja őt, vagy reménytelenné teszi?
2011 SZEPTEMBERE
A manhattani Upper West Side-on lakó és dolgozó Taryn Michaels meggyőzte magát, hogy teljes életet él. Mindennapjait kitölti, hogy egyedül neveli lányát, s egy különleges kelmékkel foglalkozó, bűbájos üzletben dolgozik. Mikor azonban az egyik országos magazinban megjelenik egy régen elveszettnek hitt fénykép, Taryn kénytelen újraélni azt a borzalmas napot, amelyen a férje odaveszett a Világkereskedelmi Központ tornyainak összeomlásakor. Vajon egy véletlen újbóli találkozás és egy százéves sál felnyitja Tary szemét az életében munkálkodó hatalmasabb erők jelenlétére?
„Meissner elgondolkodtató történetet írt elveszett szerelmekről és elmúlt időről, megvilágítva, hogy egy katasztrófa milyen gyorsan képes elvenni azt, amit a legdrágábbnak tartunk, és hogy a szívünkben táplált reménységgel mégis tovább kell lépnünk.”
– Margaret Dilloway
„Akár egy körömvirágokkal meghintett sál arany szálait, úgy sző össze Susan Meissner két elmondhatatlan New York-i tragédiát – a Triangle Ruhagyár-beli tűz és a 9/11 tragédiáját – egy szerelemről és elfogadásról szóló, vibráló regénnyé. Hősnői, Clara és Taryn egy évszázad különbséggel élnek, de történetüket nem csupán egy ragyogó kelmedarab kapcsolja össze, hanem az elveszett szerelem fájdalma is. Ez a magával ragadó regény, a végzetet a lélek diadalává alakítja át.”
– Sandra Dallas, New York Times bestseller szerző

R. K. Lilley: Landolás (Vágyak szárnyán 3.)

James és Bianca története a végéhez ér a Vágyak szárnyán trilógia egy robbanásszerű végkifejletében.

Egy rövid, de komoly udvarlás után, Bianca már tudja tovább tagadni az érzéseit James iránt, és bár keményen próbálkozott, mégsem tud segíteni ezen. ... látja, hogy Ő is mélyen törődik vele. Egy tőle teljesen szokatlan lépés során, félreteszi aggályait és beleegyezik abba, hogy a rejtélyes milliárdossal éljen. Hiszékenyen beleugrik valami csodálatos dolog kezdetébe vagy ez túl sok, túl gyors?

James és Bianca úgy érzi, egyre nagyobb szükségük van egymásra, amit egyikük sem tagadhat, miközben rajtuk kívül álló körülmények próbálnak közbeavatkozni, s megpróbálják őket elszakítani egymástól. Egy szörny fenyegetése, aki Biancát holtak szeretné látni, és az indiszkrét múlt állandó buktatóia, miktől James látszólag nem tud szabadulni. Vajon sikerül-e megrtalálnia a két szenvedélyes szerelmesnek a boldogságot?

A sorozat 1. Felpörgetve és 2. Röptében című részeihez klikk a linkekre!

Melissa Moretti: Nászéjszaka ​nappal

Péntek tizenhárom szerencsétlen nap Edina számára. Több kemény csapás éri azon a napon, ezért kétségbeesésében úgy dönt: munkát keres valahol a „térkép szélén”, ahol mindent elölről kezdhet. A huszonéves fiatal nő így kerül egy kisváros mellé, Erdőtelepre, ahol a fűrészüzemben kap munkát. Érdekes embereket ismer meg és rájön, hogy önállóan is képes dönteni, irányítani saját sorsát. Mindenkinek tud segíteni, nehéz hát elhinni, hogy önmagának ne tudna? Megismerkedik két, kicsit titokzatos férfival, és élete innentől kezdve regényes úton gördül tovább. Beleszólhat mások sorsába, megismeri az igazi szerelmet, élete kiteljesedik. A regény végén pedig meglepő fordulat várja Edinát.

Lola Franck: Capri ​hold

Gina, a nemrég elvált búvárrégész megbízást kap, hogy derítse fel, valóban Tiberius császár egykori hajójára bukkantak-e Capri partjainál. Ugyanekkor érkezik a luxusszigetre Párizsból Paulo, aki egy nagy kábítószer-szállítmány után nyomoz. Célpontja a harmadik főszereplő, Orsini márki, aki rangja és vagyona dacára gyaníthatóan alvilági körökkel tart kapcsolatot. Az izgalmas nyomozás mellett a regény fontos témája a már harmincas éveiben járó nő ingadozása az előkelő, vagyonos, vonzó márki, és a néha tenyérbe mászó modorú, ám melegszívű zsaru között. 
A két férfi közt is kibontakozik a harc, és a nőért folytatott versenyfutás közben a régészeti szenzáció feltárása és a bűnügy megoldása is váratlan fordulatot vesz.

Kate Furnivall: Az ​olasz feleség

Olaszország, 1932 – Mussolini hatalma egyre jobban megerősödik Olaszországban… 
Egy ragyogó őszi reggelen az építész Isabella Berottihoz váratlanul odamegy egy nő, akivel még soha nem találkozott, és rábízza a kislányát, hogy vigyázzon rá egy kis ideig. Vonakodva bár, de Isabella igent mond, ám ez a döntés teljesen felforgatja az életét. Önkéntelenül abba a helyzetbe kerül, hogy meg kell védenie a gyermeket a rá vadászó hatóságoktól. Megismerkedik a karizmatikus fotóssal, Roberto Falcóval, aki társául szegődik egy elképesztő hajszában. Hamarosan rájönnek, hogy az általuk feltárt titkok sokkal bonyolultabbak és veszélyesebbek, mint azt valaha is képzelték volna. 
A márvánnyal burkolt piazza, a kanyargós olasz utcák s Róma csodálatos panorámája szolgál hátterül ennek a lenyűgözően izgalmas és egyben romantikus történelmi műnek. 
Kate Furnivall új regénye megmutatja, hogy néhány ember kitartása, 
hite és becsületessége reményt adhat mindannyiunknak.

Garth Nix: Sabriel (A Régi Királyság 1.)

Sabriel, akit gyerekkorában küldtek Ancelstierre egyik bentlakásos iskolájába, nem sokat tud a zabolátlan mágiáról vagy a holtakról, akik a Régi Királyságban nem hajlandók halottak maradni. Utolsó tanévében azonban apjának, Abhorsennek nyoma vész, és Sabrielnek be kell lépnie a Régi Királyságba, hogy megkeresse. Hamarosan társául szegődik Mogget, a macska, akiben komisz lélek lakozik, és Harlekin, egy fiatal chartamágus. Ahogy egyre mélyebbre hatolnak a birodalomba, úgy növekszik a fenyegetés, amely a halál kapuin túlnyúlva már az élők világát veszélyezteti. 
Sabrielnek szembe kell néznie végzetével egy olyan világban, ahol az élők és holtak közti határvonal néha nehezen látható – és időnként el is tűnik.

Louise Jensen: Az ​ajándék

A tökéletes lány. A tökéletes barátnő. A tökéletes gyilkosság?
Jenna nagyon beteg. Minden reményét elvesztette egy új szívre, amellyel tovább élhet. Már kihunyna belőle az élet, amikor megkapja egy Callie nevű lány szívét. Vajon ki volt a donor, és hogyan halt meg? Jenna elhatározza, hogy utána jár a dolognak.
Minél közelebb kerül azokhoz, akik szerették Callie-t, annál több kérdés merül fel a lány korai halálával kapcsolatban. Valaki biztosan tudja, mi történt. Miért hallgatnak, miért nem beszél senki?
Jenna közel jár az igazság felderítéséhez, de cserébe elveszítheti mindenét a szeretteit, a józan eszét, sőt az életét.

Gayle Forman: Engedj ​el

Ebben ​a regényben, amellyel Gayle Forman bemutatkozik a felnőtt olvasóközönségnek, a rá jellemző humorral és emberismerettel arról mesél, hogy néha el kell hagynunk az otthonunkat azért, hogy ismét megtalálhassuk.
Mindazoknak a nőknek, akik valaha is álmodtak arról, hogy hazafelé elhúznak a lehajtó mellett, és nem loholnak haza vacsorát főzni, mindazoknak, akik elképzelték már, hogy felszállnak egy vonatra, és elmennek egy olyan helyre, ahol senki sem követel örökös odafigyelést, bemutatjuk Maribeth Kleint, a meghajszolt dolgozó anyát, aki olyan lelkiismeretesen gondoskodik a férjéről és az ikreiről, hogy még azt sem veszi észre, amikor szívrohamot kap.
Ám, amikor megdöbbenésére azt kell tapasztalnia, hogy lábadozása teher azoknak, akik eddig mindenben rá támaszkodtak, Maribeth megteszi az elképzelhetetlent: becsomagol és elmegy. De mint ez oly gyakran megtörténik, amint eljutunk oda, ahova menni szeretnénk, egészen más szemszögből látjuk az életünket. Távol a család és a foglalkozás állandó elvárásaitól, és a felszabadító új barátságoknak köszönhetően Maribeth végre veszi a bátorságot azoknak a rejtélyeknek a megismeréséhez, amelyeket mindeddig titkolt szerettei és önmaga elől.
Az Engedj el nagyszívű, csetlő-botló, fejlődni és megbocsátani tudó alakjai arra tanítanak, hogyan számoljunk le a félelmeinkkel. Gayle Forman, az emberi természet nagy ismerője szembenéz a modern anyaság ellentmondásaival.

Francine Rivers: Az ​ártatlanság gyermeke

A ​regényben három generáció nőtagjai néztek már szembe a történet alapjául szolgáló, vagy ahhoz nagyon közel álló belső küzdelemmel, jóllehet egyik sem tudott a másik bajáról. 
Dynah nagyanyja soha nem heverte ki a veszteséget, anyja pedig a becsületét veszítette el azelőtt az ember előtt, akivel leélte fél életét. 
Dynah magára hagyatva vőlegénye, családja, s az egyház által önnön erejére, hitére támaszkodva keresi a megoldást. Hosszú gyötrődés után hozza meg döntését, mintegy a három generáció vezekléseként, az élet javára. 
Nagy árat fizetett, de nincs más választása. Saját élete is ettől a döntéstől függ. 
E könyv története egy szörnyű, és az ember egész rég elfelejtettnek hitt fájdalmai, hazugságai. Dynah Carey, a hívő katolikus, az ígéretes jövő előtt álló diáklány, magára marad rettenetes kételyeivel. Egyedül marad jogával, hogy döntsön életről, halálról. De ami legális, az vajon jogos is egyben? 
Ez a megrendítően gazdag érzelemvilágú regény nem csupán a lehetséges abortusz érzelmi és erkölcsi kérdéseit veti fel. A válaszokat a főhőssel együtt mi olvasók is kutatjuk lelkünkben.

Brent Weeks: A Fényhozó 1-3.

A ​fekete prizma

gy félárva, puhány kamasz, akinek az otthona egy pusztulásra ítélt város, az anyja a kábítószer rabja, a barátai között gúny tárgya és Gavin Guile, a Prizma, a hatalmas császár és főpap, a legnagyobb mágikus erővel bíró ember a Hét Szatrapiában – ők a törvénytelen fiú és a létezéséről sem tudó apa? Ebben a világban minden a béke és a háború, az időjárás és az aratás a szín-mágia egyensúlyától függ, s ez a Prizma felelőssége. Mint kisebb képességű tanítványai, a testében anyaggá alakítja át a fényt, és ezzel a luxinnal bármit megépíthet vagy elpusztíthat. Óriási hatalom ez itt, ahol a leggyorsabb jármű a vitorlás hajó, és a legmodernebb fegyver a kovás puska. Ám tizenhat évvel a testvérháború után helyi hadurak törnek a hatalomra, és nem tudni, hol van, és mire készül a legyőzött fivér, aki ugyanarra képes, mint a jelenlegi Prizma…

A ​vakító kés

Gavin Guile haldoklik. Azt hitte, még van öt éve, hogy megvalósítsa kitűzött céljait, de már elveszítette az uralmát az egyik színe fölött. Felélednek az ősi istenek, a mágia elszabadul a világban, a vadság és a téboly Gavin hatalmas háborús ellenfelét erősíti és segíti. Gavinnek ötvenezer menekültről kell gondoskodnia, miközben a háta mögött összeesküvést szőnek ellene; fattyú kamaszfiára még nem számíthat; elhagyott jegyese sötét titkokat őriz. A Prizma halála pusztulást hozna a Hét Szatrapiára és káoszba taszítaná a világot. A megoldás a másik Prizma lehet, akit Gavin tizenhat éve a kék börtönbe zárt.


A ​Tört Szem

Minden titok egy igazságot rejt… 

A régi istenek felébrednek, a Hét Szatrapia pedig kezd széthullani. A Chromériának létérdeke megtalálni az eltűnt Prizmát, az egyetlen embert, aki képes lehet megállítani a katasztrófát. De Gavin Guile gályarab egy kalózhajón, és nemcsak a hatalmát vesztette el, hanem a mágikus képességét is. Kip Guile-nak az apja védelme nélkül a túlélésért kell küzdenie a nemesi házak, a vallási frakciók, a lázadók és a gyilkos szekta, a Tört Szem Rendje alattomos háborújában, és versenyeznie kell pszichopata féltestvérével is, hogy melyikük legyen a következő Prizma…

Belinda Alexandra: Dél ​ékköve

TILTOTT ​SZERELEM. KETTŐS ÉLET. ELSÖPRŐ ÉVEK.
A FEHÉR GARDÉNIA, A TOSZKÁN RÓZSA ÉS A VADLEVENDULA CÍMŰ BESTSELLEREK SZERZŐJÉTŐL
New Orleans az előkelő, régi házak, a spanyol mohával borított, évszázados tölgyfák, a pezsgő éjszakai élet, a kreol kultúra, a vudu,
a dzsessz és a faji ellentétek városa, ahol két nő, akiket egy tragédia évtizedekre elszakított egymástól, végre újra egymásra talál.
Amanda, aki korán árvaságra jutott, elhagyja Sydney-t, hogy felkutassa a családtagjait, akiket sosem ismert.
Ruby, akit korlátoznak a társadalmi elvárások és a rang, egy élet fájdalmas emlékeinek terhét cipeli. Amanda érkezése rég eltemetett titkok felfedéséhez vezet: kettős élet, tiltott szerelem és egy sosem feledett veszteség.
Elsöprő történet szerelemről, szenvedélyről, családról és becsületről. Az 1950-es évek és a 2005-ben pusztító Katrina hurrikán napja között váltakozó
idősíkokon játszódó történet tisztelgés a rejtélyekkel, zenével és babonákkal teli város előtt, mely elszenvedte a rasszizmust, a társadalmi ellentéteket
s a természet tomboló haragját, ám soha nem adta fel a reményt.
„Felejthetetlen történet titkolt szerelemről, szenvedélyről, árulásról. Megvan benne minden, ami egy letehetetlen regényhez kell.” – Woman's Day
„Telis-tele csillogással, szívfájdalommal, drámával és feszültséggel.” – The Ag

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...