Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 4., vasárnap

Penelope Douglas: Szívatás (Fall Away 1.)


Végre magyarul is olvasható Penelope Douglas nagysikerű sorozata, a Fall Away!

A nevem Tate. Valamikor ő is így hívott. Most viszont szóba sem áll velem. De békén sem hagy.
Régen a legjobb barátom volt. Aztán egyszer csak ellenem fordult. Mindennap megkeserítette az életemet. Elérte, hogy megalázzanak, kirekesszenek, pletykáljanak rólam. A szívatásai egyre kegyetlenebbé váltak, szinte belebetegedtem abba, hogy folyamatosan meneküljek előle. Még Franciaországba is elmentem egy évre csak azért, hogy elkerüljem.

De mostanra elegem lett a rejtőzködésből. Talán ő nem változott meg, de én igen. Itt az ideje, hogy felvegyem vele a harcot, és visszavágjak neki.

Többé nem hagyom, hogy terrorizáljon.

Harc, titkok, múlt és jelen. De mit hoz a jövő? Hova vezet Tate és Jared szenvedélyes kötéltánca?

Minderre választ ad a sorozat első kötete.

Jill Barnett: A komisz hercegnő / Szerelemkastély


Senki sem írt még ennyire különleges szerelmi történetet, mint a New York Times bestseller-szerző, Jill Barnett. Az amerikai írónő, akinek könyvei több millió példányban fogytak el világszerte, ezúttal olvasóit a XIII. századi középkori Anglia pompával és intrikával teli világába viszi, ahol egy erős akaratú lovag személyes harcát vívja makacs feleségével. 

A fiatal Lady Sophia Beatrice Rosalynde Anne Therese Howardnak legalább annyi kérője volt, mint neve. Gyámja, a hirtelen haragú I. Edward király mindent elkövet, hogy feleségül adja, ám Sophia sorra utasítja el a tehetős családok fiait. Egy olyan világban, ahol az asszonyoknak nincs szavuk, végül Sophia sem tehet semmit az ellen, hogy Edward férjhez adja.

A király választása a fiatal lovagra, Sir Tobin de Clare-re esik. Sir Tobin a walesi háborúban szerzett érdemeiért cserébe kapja meg Sophia kezét és a vele járó tekintélyes hozományt. A két fiatal között háború indul, Sophia nem hajlandó elfogadni, hogy unokabátyja, I. Edward eladta, mint valami portékát, Sir Robin pedig képtelen feladni büszkeségét, és őszintén szerelmet vallani jegyesének.

Mert hogy titkon a két makacs fiatal szereti egymást…


 

A csatamezőn eltöltött sok-sok év megérlelte Merrick de Beaucourt-ban az engedelmes asszony és a békés élet utáni vágyat. Elhozza hát jövendőbelijét a távoli angol kolostorból, de úgy találja, a lovagi tapasztalatok távolról sem készítették fel erre az életre.

Amikor tizenöt évesen eljegyezték a legendás angol lovaggal, akit sose látott, Camrose várának hölgye, Lady Clio azt hitte, hogy a szerelem varázslatos dolog. A zárdában töltött hat hosszú év során, hogy hírt sem kapott jegyeséről, Merrickről, leányreményei megkoptak, s a huszonegy éves ifjú hölgynek éppoly felvértezetlenül kell szembenéznie a walesi valósággal, mint háborúban megfáradt urának.

Lord Merricknek a vágyott nyugalom helyett a walesi lázadókkal való küzdelem jut, a családi béke helyett olyan feleség, akiben nem tud igazán megbízni. De amint Lady Clio megérti a fekete hajú lovagot, akihez oly tudatlanul ment feleségül, felcsillan a remény, hogy álmai mégis valóra válhatnak.

A Camrose várát megülő boszorkányos homályban együtt küzdenek azért, hogy megleljék azt a tiszta helyet, ahol minden lehetséges, még a csodálatos, örök szerelem is.

Catherynne M. Valente: Marija Morevna és a Halhatatlan


Marija Morevna gyerekkorában tanúja lesz annak, ahogy madárból emberré változott jóképű fiatalemberek feleségül veszik a nővéreit. Amikor pedig lassan feltárul előtte az orosz mítoszok láthatatlan világa, érte is eljön Halhatatlan Koscsej – hogy nagy hatalmú mesebeli lények és törékeny emberek játszmájának, sodró lendületű történetének részese legyen.

Raine Cantrell: Sivatagi hajnal


Faith
Szép és erős akaratú nő. Elindult Nyugatra, hogy maga mögött hagyja a múltját. Felfogadott egy bátor idegent, hogy keresztülvezesse a veszélyes Arizónán. Nem sejthette, hogy ezt a titokzatos embert szemelte ki számára a végzet, kinek megkeményedett szíve forró szenvedélyekre képes.

Deloney
Egy apacs sámán jövendölése szerint az igazi szerelmet az a nő hozza el számára, kinek szeme a legszebb drágakő fényével ragyog. Már első találkozásukkor tudta, hogy Faith Ann Becketről szólt a jóslat. Egyszer már csalódott a szerelemben, s Deloney Carmichael veszélyessé, kiszámíthatatlanná vált, mint amilyen a világ körülötte.

Annie Pietri: A Napkirály kémnője


XIV. Lajos veszélyes küldetést szán Alix számára: fel kell kutatnia a kor hírhedt boszorkányát. A fiatal lány előtt egyre bizonyosabbá válik, hogy a Napkirály fényűző udvara sötét mesterkedés otthona…

Marc Levy: Ki nem mondott szavaink / Mint a mennyben...


Julia Walsh amióta az eszét tudja, sosem volt felhőtlen viszonyban az apjával. Alig találkoztak, alig beszéltek, akkor sem értettek egyet semmiben. Esküvője előtt néhány nappal a lány telefonhívást kap apja személyi titkárától. Ahogy azt előre sejtette, Anthony Walsh nem tud részt venni az esküvőjén. Ez egyszer azonban Julia kénytelen elismerni, hogy apjának kifogástalan mentsége van.
Meghalt.
A temetés másnapján Julia rájön, hogy apja nem csak az esküvőjét hiúsította meg a halálával, hanem még egy utolsó, elképesztő meglepetést is tartogat a számára…

Jóvátehető-e vajon, amit a múltban elrontottunk? Kaphatunk-e még egy esélyt a sorstól, hogy elmondjuk egymásnak mindazt, amit elmulasztottunk elmondani? Túlélhet-e egy szerelem majdnem húsz évnyi távolságot?

Egy apa-lánya kapcsolat és egy, a leomló berlini fal tövében szövődött szenvedélyes első szerelem története.

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!


 

A fiatal Lauren súlyos autóbalesetet szenved, és kómába esik. Az orvosok már-már lemondanak róla, mert biztosak benne, hogy soha többé nem fog magához térni. Nem is sejtik, hogy a lány életének legfantasztikusabb kalandja még csak most kezdődik.

Arthur, a tehetséges építész kibérel egy pazar lakást San Franciscóban, és első este halálra rémíti egy nő a fürdőszobaszekrényében. Rémülete és zavara csak tovább fokozódik, amikor a hívatlan vendég úgy viselkedik, mintha az övé lenne a lakás. Arthur először arra gyanakszik, hogy a barátai akarják megtréfálni, majd azt gondolja, hogy a nő a bolondokházából szökött meg.

Az igazság azonban sokkal hihetetlenebb ennél: lakótársa ugyanis nem más, mint Lauren szelleme. A helyzet furcsaságát csak fokozza, hogy Arthuron kívül senki nem látja és hallja Laurent, így környezete hamarosan kezd megbizonyosodni arról, hogy Arthur az, akinek a bolondokházában lenne a helye.

A kezdeti nehézségek után a fiatalok egyre jobban megbarátkoznak a helyzettel, sőt egymással is. Lassan szerelem szövődik közöttük, ám ekkor kezdődnek csak az igazi bonyodalmak

P. J. Mellor: Vad vágyak


Isten hozott a vad vágyak szigetén! Nyújtózz el a Vad vágyak Szigetének sistergő homokján, tökéletes menedék a valóság elől – menekülés legvadabb álmaidba!

A könyv három bizsergető történetet tartalmaz: Vad csábító, Érzéki pálya és a Szívtipró. T

edd félre az erkölcseidet, és sütkérezz a Vad Vágyak Szigetének forróságában, ahol a végtelen nyár a vágyak végtelen mámorát jelenti!

Figyelem!
Csak tizennyolc éven felülieknek!

Linda Lee: Sivatagi rózsa


Lorenának szembe kell néznie múltjával, szembesülnie kell jelenével és jövőjével, miközben egy eddig ismeretlen, új érzés keríti hatalmába…

Lorena halkan tiltakozott. Clay enyhített szorításán, de nem engedte el. Forró ajkát a lányéhoz érintette, majd tüzes csókjaival elárasztotta egész arcát, fülét, nyakát….
A lány gerincén borzongás futott végig, amint a férfi forró lehelete bőrét simogatta, … s átadta magát annak az érzésnek, ami immár korlátlanul lángolt testében.
Clay ismét a lány ajkát kereste, megpróbálva behatolni rejtett mélységeibe. Érezte, amint vére egyre nagyobb hévvel égett, lényének belsejéből táplálkozott, s addig duzzadt, míg megtelt olyan vággyal, amit fel akart deríteni és ki akart elégíteni…

Syndie Maison: A sziget dobogó szíve


Dina Warner fiatal kora ellenére korán megtapasztalhatta, mi a veszteség és a fájdalom. Rendőrcsalád sarja – apja, bátyja, férje rendőrök voltak, és hivatásuk áldozatai lettek. Megérte életüket feláldozni úgy, hogy a bűn tovább terjed feltartóztathatatlanul?

Dina kilép a rendőrség soraiból és régi szenvedélyének hódol, a fotósok örömtelibb, nyugalmasabb életét akarja élni. Ám sógornője rejtélyesen gyors és megmagyarázhatatlan betegsége, unokaöccse brutális, váratlan halála, sokat sejtető levele felborzolja törékeny nyugalmát.

Titkos nyomozásba kezd, és hiába a csábító filmes munka egy édeni szigeten Kalifornia közelében, a sors vagy valaki más újrarendezi a dolgokat. Ismét az alvilág, a drogbárók és a kegyetlen, törvényen kívüli világ hálójába kerül. ki kicsoda, ki akar jót, ki rosszat, ki van az álca mögött? Dina újra érzi zsigereiben elődei igazságot követelő erejét; félelem és rettegés árán, de ösztöneitől hajtva kutat az elátkozott szigeten.

Ki az, ki mellészegődik: férfias sármjával játszani jól tudó csalárd ellenség vagy az igaz, mindent elsöprő szerelem? Dina pattanásig feszült igyekezettel szinte érzékeit veszti az édenkert foglyaként.

A mélybezuhogó, dübörgő vízesés adja meg rá a választ: élet vagy halál… halál vagy szerelem…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...