Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. április 4., hétfő

Sherrilyn Kenyon: Sötét Vadászok 1-8.

Álomszerető


Egy férfi, akit arra kárhoztattak, hogy örök élete során több ezer asszony szeretője legyen. Julian mindent tud a nőkről; miként szóljon hozzájuk, mi a lelkük kulcsa és legfőképpen, hogyan tüzelje fel a testüket. Ám Julian átkozza azt a napot, amikor büszke spártai katonából szerelmi rabszolga, dicsőséges hadvezérből vágyakozó nők szexuális játékszere lett. Másnak a gyönyörű testek, a kéjes női sikolyok elérhetetlennek tűnő vágyak, neki véget nem érő kínok.

Egy napon Grace Alexander hívatja a szexrabszolgát, hogy kielégítse vágyait, de a fenséges asszony – oly sok nő közül először – felfigyel a büszke férfira, és kettőjük szerelme talán még a szörnyű átkot is megtörheti…

A paranormális romantikus regények királynője, J.R. Ward, és Charleine Harris mellett a legnagyobb név a műfajban. Az Álomszeretővel induló Sötét Vágyak Vadászai sorozata a műfaj legnagyobb sikersorozata, regényei pedig világszerte több, mint tízmillió példányban fogytak eddig, és uralják a sikerlistákat. Kinley MacGergor néven Magyarországon is népszerű kosztümös romantikus regényeket ír.

 

Éjféli vad

 
Kyrian gyönyörű férfi, kidolgozott izmokkal, aranybarna bőrrel, áradó erotikával, jó humorral, intelligenciával, bátorsággal megáldva… érthető, hogy Amandát elbűvöli, aki nemrég csalódott a nagybetűs szerelemben.

A szenvedély kölcsönös, de Kyrian szörnyű titkot rejteget a lány elől. A férfi ugyanis vámpír, egy rettegett Sötét Vadász, aki kétezer éve küzd az aljas démon Desideriusz ellen.

Eljött a leszámolás ideje, és Amandával az oldalán talán Kyrian most le tudja győzni a démont, ha elég erős a szerelmük…

 

Végzetes ölelés

 
Amint leszáll az éj, én leszek a legszörnyűségesebb fenevad, aki az éjszakában portyázik: parancsolok az elemeknek, és nem ismerek félelmet. Évszázadok óta védem az ártatlanokat, cserébe nem kérek semmit, csak álmaim asszonyát.

Sunshine Runningwolf nem akar többet, csak ezt az éjszakát, de valahányszor ránézek, elkezdek sóvárogni olyan álmok után, amelyeket már évszázadokkal ezelőtt eltemettem magamban.

Tudom, hogy a szerelmem a halált jelentené számára. Megátkoztak, arra kárhoztattak, hogy soha ne ismerjem meg a békét és a boldogságot – míg ellenségem a sötétben lapul és arra vár, hogy mindkettőnket elpusztítson…


 

Ördögi tánc

 
Zarek kétségkívül a legmagányosabb Sötét Vadász. Évszázadok óta Alaszkában él száműzetésben. Mielőtt vámpírrá változott, római rabszolgaként elképzelhetetlen kínokon kellett keresztülmennie. Minthogy veszélybe sodorta a testvériséget, most társai az életére törnek.

Astrid az igazság szűzi nimfája. Ő kapja feladatul, hogy ítélkezzen Zarek felett. A vizsgálat során számos eddig nem sejtett titok is a felszínre kerül, és a gyönyörű Astrid nemcsak a jobb sorsra érdemes embert, de a forróvérű szeretőt is megtalálja a Vadászban… 

Angyali csók


Wulf Tryggvasen egykor viking harcos volt, most halhatatlan Sötét Vadász, akinek súlyos emlékezetvesztést előidéző ereje van. Bárki, aki emberi alakjában találkozik vele, öt perc múlva már nem emlékszik rá. Egyéjszakás kalandoknál nagyon hasznos ez a tulajdonság, ám megnehezíti, hogy értelmes és tartalmas kapcsolatokat alakítson ki; igaz szerelem nélkül azonban soha nem lesz képes visszanyerni a lelkét.

Legújabb küldetése rémálommá változik – rettenetes démonhordával kell megküzdenie, s megvédenie Cassandrát, az elátkozott faj hercegnőjét.

Cassandra leendő gyermeke menti majd meg a világot a nagy Pusztító rémuralmától, ám egy ősi átok miatt a lány ideje véges: huszonhét évesen kínhalált kell halnia – addig pedig alig néhány hónap van csak hátra…

Kettejüknek kell szembeszállniuk a mindenre elszánt szörnyekkel, s a bátor nő végül rabul ejti Wulf fagyos, érzéketlen szívét, s talán elnyerhetik a boldogságot…

 

Pokoli tűz

 
Bride McTierney-vel éppen most szakított a barátja FedEx útján. A nő szíve majdnem megszakad a fájdalomtól, ám váratlanul belép az életébe Vane Kattalakis, aki felbukkan Bride üzletében. Viharos románcuk túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen.

Vane halálosan veszélyes és elgyötört, de nem az, aminek látszik. Sok nő panaszkodik, hogy a barátja egy állat. Bride esetében ez az állat egy farkas. Egy Ember Vadász farkas. Vane-t meg akarják ölni az ellenségei, ezért nem keres párt magának. A Sorsok azonban Bride-ot jelölték ki a számára. A férfinek három hete van, hogy meggyőzze Bride-ot, hogy a lehetetlen létezik, ellenkező esetben szex nélkül kell leélnie hátralévő életét. Egy öntudatos farkas számára ez elfogadhatatlan…

Hogyan képes azonban egy farkas rávenni egy embert, hogy bízza rá az életét, amikor a saját élete is veszélyben van? Az Ember Vadászok világában valóban farkastörvények uralkodnak. És csakis az alfa hím kerülhet ki győztesen.

 

Éjféli gyönyörök


A nagyrészt görög származású Sötét Vadászok körében nem örvend nagy népszerűségnek a nemesi származására módfelett büszke római – Valerius.

Amikor a férfi találkozik a pimasz és csábító Tabitha Devereaux-val, aki nem más, mint a volt Sötét Vadász, Kyrian sógora, Val halálos ellensége, kapcsolatuk azonnal igen hevessé válik. A nőnek egyáltalán nem áll szándékában komolyan venni őt.

Amit Tabitha azonban igen komolyan művel, az a vámpírvadászat és a gyilkolás. Mindkettejüknek hamarosan szembe kell nézniük a legveszedelmesebb démonnal. A végső győzelemért Valnak fel kell adnia büszkeségét és meg kell tanulnia bíznia, hogy megvédelmezhesse Kyriant, azt a férfit, akit gyűlöl és azt a nőt, aki az őrületbe kergeti.

 

Bűnös éj

 
A Sötét Vadászok birodalmában még a halhatatlan rosszfiúknak is be kell tartaniuk a becsületkódexet: Nem árthatsz az embereknek. Nem szívhatsz vért. Nem lehetsz szerelmes. 
 
Néha egy-egy Sötét Vadász mégis azt hiszi, hogy ő a Törvény fölött áll. Ekkor jövök én. Hogy ki vagyok? Az, akitől még a rettenthetetlenek is félnek. Ha megszeged a törvényt, az én haragom sújt le rád. Az én szívemet nem lehet meglágyítani. Könyörtelen vagyok, nincsenek érzéseim.

Legalábbis ezt hittem, amíg nem találkoztam egy Sötét Vadásznővel. A neve Danger. Veszély. Ez nem csupán a neve, hanem maga az élete. Nem bízik bennem, de nem hibáztathatom ezért. Egyedül ő tudja, miért jöttem: hogy bírája, esküdtszéke és valószínűleg hóhéra legyek a barátainak. Csak Danger segíthet, hogy néhányuk megmeneküljön. Nélküle mind meghalnak.

Dangereuse St. Richard halálos őrület a számomra. Van benne valami, ami feléleszti rég halottnak hitt szívem. De a gonosz elleni harcban az emberiség egyetlen reménye, ha teljesítem a kötelességemet.

Ám hogyan tehetném, ha ezzel fel kell áldoznom az egyetlen nőt, akit valaha szerettem?



*Fantasztikus történet. Fantasztikus karakterekkel. Fantasztikus cselekményekkel.
Szerethető történet. Szerethető karakterekkel. Szerethető cselekményekkel.
Lenyűgöző történet. Lenyűgöző karakterekkel. Lenyűgöző cselekményekkel...
...Egy csodálni való írónőtől, akit csak tisztelni tudok, amiért megalkotta számunkra, és megírta nekünk eme sorozatot.
Aki szereti a vámpíros, farkasos, boszorkányos, paranormális s fantasy regényeket, plusz ráadásként megtoldva humorral, szarkazmussal és szerelemmel, akkor ez a sorozat neki való. De ugyanúgy, bárkinek is, még annak is, aki nem igazán van oda az ilyen típusú könyvekért.
Ha most valaki arra gondol, hogy ez egy tipikus alkonyat hasonmás... akkor az baromi nagyot téved. Sőt mi több! Ezer mérfölddel, ha nem többel, több ez a sorozat. Több mert, még az elejétől kezdve a sokadig részig, a háttérben meghúzódó 'gonosz/rossz' karakter is szerethető, avagy megszerethető minden egyes kötet gyanánt egy kicsit, míg nem elér az olvasó az illető történetéhez, mert aztán, abban... miközben az ő szemszögét, s létét olvassa, másként gondol rá, és nem csak, hogy megkedveli, de bele is szeret a Kenyon által megformált karakterbe.
Tehát, ne higgyétek, hogy a kötetek során fel-felbukkanó állandó - a 'negatív' titulussal felruházott - karakter olyan gonosz, mint amilyennek látszik, s mutatja magát... mert ha majd az ő könyvéhez juttok, már másként tűnik majd a szemetekben az ő lét eleme, s életmódja!
Ténylegesen, minden főkarakter az éppen adott könyvben, hamar megkedvelhető, és megszerethető... a férfi főkről, nem is beszélve. Beléjük meg egyenesen bele lehet zúgni, szőröstül-bőröstül.
Ahogyan én is tettem, és a barátnőm is, Mona. Aki... akinek hálával tartozom, amiért elolvastatta velem ezt a sorozat. (Köszönöm drága, hogy a figyelmembe ajánlottad, és hogy megismertettél a 'Sötét vadászok' sorozatával! <3)
És bár tényleg, minden férfi karakterbe bele-belezúgtam a történetük olvasása alatt, s közepette... de ténylegesen, a leghamarabb, és a legjobban, a negyedik kötet 'Ördögi tánc', férfijába zúgtam bele, azaz, Zarek-be. Amikor először felbukkant a harmadik kötetben, már akkor megkedveltem, és ahogyan Mona meg is jósolta, a saját könyvében, meg egyenesen imádtam! És rettentően imádtam s szerettem a szarkazmusát is... ami nagy-nagy szerencsémre, örömömre és boldogságomra, a későbbi kötetekben is megmutatkozott. ^^
És igen... nem csak, Zarek bukkan fel a többi kötetben, ha nem a többiek is, a sajátjuk után, ahogyan, egy-két könyv kivételével, Acheron is  - aki egyébként, az egyik s a legfőbb kulcsfontosságú karaktere a sorozatnak - ami egyébként is elengedhetetlen lett volna, mint magának a sorozat számára, mint a mi számunkra. (és, igen... Nem felejtettem el őt is megemlíteni, Mona... :D Remélem, örülsz! ;) :D)
Szóval, aki még nem olvasta volna a sorozatot, vagy nem olvasta végig, annak nagyon ajánlom, hogy olvassa el, mert tényleg ez a sorozat az egyike azok könyveknek, vagy sorozatoknak, amelyet csak szeretni lehet... és amely, csakis olvastatni tudja magát... :)*

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...