Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. július 29., szombat

Sarah Brianne: Nero (Made Man 1.)

Nero a Legacy Prep középiskola királya, élete hatalommal teli.
Elle az iskola bokszzsákja, élete rettegéssel teli.

Nero egyetlen szavára a lányok az ágyába ugranak.

Elle az étkezőnél közelebb, még soha nem került a Nero féle rossz fiúkhoz.

A maffiafőnök megbízást ad Neronak, hogy derítse ki mit tud Elle.
De Ellenek lakat van a száján.


Csak egy kib*ott maffiózó akarok lenni.

Én csak egy kib*ott pincérnő vagyok.

Sarah Morgan: Naplemente ​a Central parkban (New Yorkból szeretettel 2.)

Szerelemről hallani sem akar a kerttervező Frankie Cole, mivel szülei válása után szembesült azzal, hogy az érzelmek micsoda pusztításra képesek. 

Az egyetlen férfi, akinek a társaságában jól érzi magát, a barátnője bátyja – de a kapcsolatuk szigorúan plátói. Noha a szíve hevesebben ver Matt jelenlétében, erről igyekszik tudomást sem venni…

Matt Walker évek óta szereti Frankie-t, de tudja, hogy a látszólag kemény felszín alatt rendkívül sebezhető, ezért mindig megtartotta vele szemben a három lépés távolságot. De aztán történik valami, és úgy dönt, egy percig sem vár tovább. Mindent bevet, hogy meggyőzze a lányt, bízzon benne, ossza meg vele a titkait. 

Ebben sokat segít egy naplemente a Central Parkban…

Az első részről itt olvashatsz!

Estelle Maskame: Mondtam ​már, hogy szeretlek? (DIMILY-trilógia 1.)

Amikor a tizenhat éves Eden Munro beleegyezik, hogy a nyarat a rég nem látott apjánál tölti a kaliforniai Santa Monicában, még nem sejti, mi vár rá. 

Eden szülei elváltak, és az apja új családot alapított. Ezt azt jelenti, hogy Eden találkozik a három mostohatestvérével. 

A legidősebb, Tyler Bruce, egy heves természetű, hatalmas egójú problémás kamasz, aki mindenben szöges ellentéte Edennek. 

A fiatal lány nemsokára egy új élményekkel teli világban találja magát, mert Tyler baráti köre úgy dönt, hogy a szárnyai alá veszi a jövevényt. 

A legnagyobb rejtélyt Tyler jelenti számára, és minél jobban próbálja megérteni a fiút, annál jobban megtetszik neki. Pedig pont a mostohatestvérébe nem lenne szabad beleszeretnie. 

A helyzetet tovább bonyolítja Tyler levakarhatatlan barátnője meg egy srác, aki azonnal szemet vet Edenre. 

Sok titok, sok hazugság, és rengeteg dráma van a háttérben. 

Vajon Eden le tudja győzni az érzéseit? 

És sikerül kiderítenie az igazságot Tylerrel kapcsolatban?

Lucy Dawson: Kicsinálom ​a szeretődet

Azt hiszed, hogy a barátodnak viszonya van – kisétálsz az életéből, vagy felveszed a harcot? 

És ha ez utóbbit választod, meddig vagy hajlandó elmenni, hogy biztosítsd magadnak a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” lehetőségét? 

Mia azt hiszi, hogy Pete mellett a „Nagy Ő” utáni kutatása véget ért. Amíg egy éjszaka, útban a konyhába egy pohár vízért, meg nem botlik Pete telefonjában. Elolvas egy SMS-t, amelytől megfagy a vére. Minden, ami benne van – a hangvétele, a csókok a végén, Pete mellébeszélése a küldő, „Liz” személyével kapcsolatban – kétségbeejtő, és Mia szeméről hirtelen lehullik a fátyol. 

Ideje, hogy beszálljon a játékba, és mivel a kapcsolatáért veszi fel a harcot, még a csalárdság képességét is felfedezi magában, amelyről addig sejtelme sem volt. 

Hiszen amikor a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” a tét, bármilyen rendelkezésünkre álló fegyverrel fair a játék – vagy talán mégsem?

Tijan: Fallen ​Crest High (Fallen Crest High 1.)

Mason és Logan Kade testvérek, piszkosul gazdagok, öntörvényűek és pont Samantha iskolájába, a Fallen Crest Highba jönnek. 

Samanthát nem érdekli senki és semmi. A barátai, a csalfa pasija, sőt, még a szülei válása sincs rá hatással, nemhogy a Kade fivérek, most mégis a két sráccal kell élnie. 

Ez lenne a világ vége? 

Vagy a változás talán nem is olyan rémes?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...