Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. október 11., szerda

Sütő Enikő: Nem tarthatsz vissza 3 - 4.

Nem ​rázhatsz le (3.)

Brianna mindent elveszíthet. Kaden semmi mást, csak Brianna-t. A nehéz kezdet után vajon lesz e folytatás? Az életem nagy része szívás volt. Az ital volt az én szenvedélyem, de soha nem voltam egyetlen nő rabja sem. Az nem függőség, ha élvezem minden egyes percét az együtt töltött időnek. Még hogy én rabságban? Hogyan is lehetnék, hisz nem is létezem. Nem vagyok más, csak egy élettelen test. Nem lehet valamit fogságban tartani, ami nem is létezik. Megváltozott az életem abban a másodpercben, amikor megpillantottam. Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testemben. Ismeretlen ösvényen haladtam, de minden lépés szenvedélyt, és forróságot ígért. Akkor változott meg minden, amikor rám pillantott, és megláttam szemében a szenvedélyt. Többé már nem akartam az lenni, aki voltam. Valami többre vágytam. Hogy jó e nekem ez a változás? Nos, azt majd az idő eldönti.


Nem ​törhetsz össze (4.)

Kaden ​mindent elkövet egy normális életért
Brianna mindent elkövet, hogy hátra hagyja a múltat.
Van e számukra közös jövő vagy a múlt titkai felemésztik őket? 
"Csak nyugodtan veszem a levegőt. A megoldásokra fogok összpontosítani.
Nem fogom hagyni, hogy a félelem irányítson
Nem fogom hagyni, hogy a fájdalom összetörjön.
Csak bátran veszem a levegőt, és rendben leszek.
Mert a történtünknek még nincs vége."
A gyógyszer, a drog, és az ital volt a mi függőségünk. Saját testünk rabjaként éltünk vágyak, álmok, boldogság nélkül. Megváltozott éltünk abban a pillanatban, amikor tekintetünk összekapcsolódott. Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testünkben. Ismeretlen ösvényen haladtunk, de minden lépés szenvedélyt, és forrósságot ígért. Akkor változott meg minden, amikor egymás szemében felfedeztük a szerelmet. Többé már nem akartunk azok lenni, akik voltunk. Valami többre vágytunk, valami jobbra. Valódi boldogságra. 
Hogy jó nekünk ez a változás?
Szerelem ez vagy egy újabb függőség?
A sorozat 1 - 2. kötetéhez klikk a linkre!

Georgia Cates: A szerelem szépsége (A fájdalom szépsége 3.)

Jack McLachlan álmában sem merte volna remélni, hogy ennyire elégedett lehet. Minden eddigi vágyát és kívánságát megvalósulni látja végső és örökre szóló társában, Laurelyn Prescottban. Az élet csodálatos kedvese oldalán, az esküvő utáni mámornak azonban vége szakad, mert jelenlegi boldogságukat beárnyékolja a férfi sötét múltja. Jack meg akarja védeni Laurelynt, de képtelen megóvni a lányt előző élete árnyaitól, mivel a tegnap bűnei újra meg újra visszatérnek, és kísértik a férfit. Megtalálhatják-e az örök boldogságot az ő múltjával?

A sorozat 1-2. részéhez klikk a linkre!

Robert L. Rush: Lázadó ​vér

Igaz ​történet alapján! Andy, egy 18 éves lázadó tinédzser! Texasban, egy kisvárosban él, anyjával és a 15 éves húgával. Andy-t ismeri az egész város, különcként tartják számon, egyedi: metal/punk-rock, stílusa miatt, biszexuális beállítottsága, és az édesanyjával való „harca” rányomja a bélyeget a különcködő lányra! A drog az alkohol sem áll messze tőle, munkahelye nincs! A kisváros fiúinak többsége már látta meztelenül! Andynek mindemellett lelki problémái is vannak, miután apjuk elhagyta őket, ez a lelki sértettség öngyilkossági késztetésben nyilvánul meg és anorexiában is kiteljesedik. Édesanya Jeil, már feladta a „küzdelmet” Andyvel kapcsolatban, és attól fél, hogy húgát Cassidy-t is belerángatja az ő saját kis „link” életébe. Egy nap egy internetes társkereső oldalon ráakad Andy adatlapjára, a visszahúzódó fiú Mark, aki internetes társkereső oldalon keress magának barátnőt. Mark több szerelmi kudarcot követően utolsó próbálkozás gyanánt megejt egy éjszakán, egy találkát Andyvel, beleszeret, pedig jól tudja semmi esélye nála, és ő meg Andy két különálló világ, de az érzéseinek nem tud parancsolni, megígéri, önmagának megpróbálja Andy-t a helyes életútra terelni és elérni azt, hogy beleszeressen, de ez áldozatokat kíván és nem várt események történek Mark és Andy életében is.

Renáta W. Müller: TestVÉR 1 - 2.

  
„Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz, gyerekkorom óta. Amikor a Hailey ikrek berobbantak az életembe, fenekestül felforgatták azt, az egekbe emeltek, hogy aztán a szakadék legmélyére taszítsanak. River imádnivaló, szexi antropológus, született sármőr, míg Jamie, aspergeres komputerzseni, közösségbe beilleszkedni képtelen különc. Nincs még két annyira különböző ember, mint ez a két férfi, mégis ők a végzetem. A mámor és a reményvesztettség, a boldogság és bánat forrásai egyben.
Hannah Logan vagyok. A lány, aki kétszer szeretett életében, és aki egy feloldhatatlannak látszó dilemma előtt áll.”
A ’TestVÉR’ modern, szenvedélyes, erotikával fűtött regény, Renáta W. Müller harmadik könyve.

Kékesi Dóra: A ​holnap érintése

Egy eltitkolt szerelem története 1956-ból
Szenvedélyes küzdelem a szerelemért és a túlélésért.
Egy 38 éven át őrzött levél felfedi a múltat. 1956-ban, Budapesten Váradi Miklósné Horváth Anna fiatalasszonyként titkos viszonyt folytat férje munkatársával, Nagy Krisztiánnal.
Annak ellenére esnek szerelembe, hogy tudják, számukra nincs holnap.
Anna házas, a férfi pedig jegyben jár, mégsem adják fel!
Reménytelen küzdelem egy megsebzett férj, és egy elhagyott menyasszonnyal szemben az elnyomás és a terror árnyékában. 1956. október 23-a azonban mindent megváltoztat. Kitör a forradalom és már nem csak a szerelmükért harcolnak, hanem az életükért is.
Kékesi Dóra első regényében valós történelmi helyzetben küzdenek szereplői a szerelemükért és az életbenmaradásért. Titkok, hazugságok, féltékenység és egy szenvedélyes szerelem ejtik rabul az olvasót.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...