Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 15., szerda

R. K. Lilley: Felpörgetve (Vágyak szárnyán 1.)

„Most, hogy úgy nézett rám, mintha a következő lélegzetvételénél is fontosabb lennék neki, nehéz volt elképzelni, hogy volt idő, amikor nem éreztünk egymás iránt semmit.”
Mikor a zárkózott természetű légi utaskísérő, Bianca, megpillantja James Cavendisht, a multimilliárdos hoteltulajdonost, azonnal elveszti a nehezen megszerzett benső nyugalmát. Ő, aki 35 ezer láb magasan, tíz centi magas sarkú cipőben minden gond nélkül szolgálja fel az utasoknak a pezsgőt, elgyengül, amint meglátja őt. A mindig higgadt Bianca képtelen kivonni magát a férfi türkizkék tekintetének igézete alól. Ám, ha csak a megjelenése lenne olyan vonzó ennek a tökéletes és félelmetes embernek, Bianca könnyen lerázná magáról. De van valami őrült vonzereje is, amit másoknál nem tapasztalt: a domináns férfi ereje, a gyönyör és a fájdalom ígérete, amit a beszédes szeméből kiolvas. Ez abban a pillanatban leveszi a lábáról, ahogy meglátja őt.

Teresa Medeiros: Fairleigh nővérek 1-2.

Felejthetetlen ​csók

A megrögzött élvhajhász hírében álló Sterling Harlow herceg anyja halála után elhatározza, hogy megszerzi az ardeni birtokot. A hercegnek gyermekkorában sem volt egyszerű az élete, most pedig anyja gyámleánya, Laura Fairleigh állhat az örökség útjába. Ráadásul, amikor Sterling a birtok felé tart, szerencsétlen kimenetelű baleset éri. A vetélytárs, a szeszélyes Laura már több házassági ajánlatot utasított vissza, mint amennyit számon tud tartani. A válogatós természete gyámanyja halála után jelent igazán nagy gondot számára: a végrendelet értelmében ugyanis csak akkor lehet övé a birtok, ha huszonegyedik születésnapja előtt, azaz három hét múlva férjhez megy. Ebben a kiélezett helyzetben valami egészen váratlan történik: reggeli sétáján Laura egy gyönyörű férfira bukkan, aki eszméletlenül fekszik az erdőben, majd amikor magához tér, arra sem emlékszik, hogy kicsoda is ő valójában. Az érdekek és érzelmek harca elkezdődik…


Egy ​botrányos éjszaka

Carlotta Anne Fairleigh-nek soha nem volt erőssége az illemszabályok betartása – még akkor sem, amikor a bájos, szenvedélyes ifjú hölgyet végre bevezetik a társaságba. Miközben a belépőjére vár, nem tudja megállni, hogy ne tűnődjön el a szomszédos, elsötétített ház rejtélyén, amelyről kiderül, hogy Hayden St. Clair feltehetően elhagyatott otthona, a férfié, akit a társaság csak a Gyilkos Őrgróf gúnynéven emleget. 
Legújabb „kalandja” is katasztrófával végződik, porig rombolva az ifjú első bálozó hírnevét, Carlotta hirtelen azon kapja magát, hogy… eljegyezték! Hamarosan útra kel a vadregényes Cornwall felé a jóképű, rejtélyes őrgróf társaságában, akinek nevét félelemmel vegyes gyűlölettel emlegeti az előkelő társaság.

Chanda Hahn: Tündérkönyv (Balszerencsés tündérmese 3.)

A 16 éves Mina Grime rendületlenül küzd a családját sújtó átok ellen, és próbál pontot tenni a kalandos mesék végére, de úgy tűnik, belefáradt. Úgy dönt, megpróbálja figyelmen kívül hagyni a küldetéseket, amiket a Történet kitalál számára. Ám egy hirtelen tragédia mindent megváltoztat. Mina rájön, hogy nem kerülheti el sorsát. 
Épp próbál talpra állni, és szembeszállni végzetével, mikor váratlanul felbukkan egy titokzatos alak, aki megzsarolja Minát. Így a lánynak nincs más választása, mint az, hogy minden veszélyt vállalva engedelmeskedik. A helyzetét csak nehezíti, hogy le kell győznie Brody iránt táplált szerelmét. 
Eközben Jared, Mina tündér segítője mindent megtesz, hogy megóvja a lányt. De ő sem képes minden pillanatban mellette lenni. Így amikor valami igazán értékes dolgot ellopnak Minától, magának kell küzdenie a mesebeli gonoszok legerősebbjeivel. És eközben olyan döntéseket kell meghoznia, amik a szerelmét és az életét is veszélybe sodorhatják.

A sorozat 1. Bűbájtalan, továbbá 2. Tükröm, tükröm ... c. kötetéhez klikk a linkekre!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...