Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 10., kedd

Anne Percin: Hogy told el (jól) a nyarad (Hogy told el ... 1.)


Idén nyáron Maxime már 17 éves, ezért esze ágában sincs a szüleivel menni nyaralni. Inkább itthon marad a nagymamájával, hogy kedvére punnyadhasson a számítógép előtt. Csakhogy a dolgok egy váratlan esemény következtében egyáltalán nem úgy alakulnak, ahogy ő elképzelte. Szédületes napok elé néz! Ez a nyári szünet garantáltan más lesz, mint a többi(eké).

Fergeteges (olykor vitriolos) humorú könyv egy kamaszfiú felelősségvállalásáról,
felnőtté éréséről,
egy szégyenlős első szerelem kibontakozásáról.

NEM CSAK FIÚKNAK!

De nekik is.

Angeli Marina: Iris 1-2.

Vérkönny


Konstantin a vámpír és angyal kedvesének, Irisnek, izgalmakban bővelkedő, romantikus története, mely évezredeket szel át, és életszerű betekintést nyújt történelmi korokba, városokba, kastélyok hálószobáiba.

Miközben szárnyal a szerelem, elénk tárul a démoni világ rejtélyes mítosza, felsorakoztatva annak szinte minden szereplőjét a vámpír törzsektől a szellemek világáig. A vámpírok társadalmának felépítményéhez, az írónő a Római Birodalom állam formáját vette alapul, a törzsek vámpírjai pedig, kétségtelenül emberi karaktereket formálnak.

Iris, az álom hatalmával vezeti olvasóit a delejes történeteken át, igazán szenvedélyes gondolatokat ébresztve az olvasóban.


 

Angyalkönny

 
Iris, az angyal és Konstantin, a vámpír újra elkápráztat minket misztikus, romantikus és nem mindennapi kalandjaival. Időutazásaik közepette bepillanthatunk az ókori Egyiptom varázslatos világába, megismerhetjük szokásaikat és mitológiájuk legfőbb szereplőit: Oziriszt, az alvilág fejedelmét, valamint hű szolgáját, a kutyafejű Anubiszt.

Vándorlásaik során főhőseink ismét összeütközésbe kerülnek Rufusszal, a gonosz vámpírfejedelemmel, aki ezúttal a Romanov-dinasztia vérivó sarjait igézi meg sátáni hatalmával.

Iris hogy szeretteit megmentse a végveszélytől, beveti bámulatos képességeit, harcba száll az ördögi erőkkel, hogy újabb és újabb lelkeket mentsen meg, kitárva előttük a mennyország kapuit.

A könyv a nagy sikerű Vérkönny című regény folytatása.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...