Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. december 10., csütörtök

John Cure: A gonosz új arca


"A holtak visszatérhetnek az élők világába? 

John Marllow, a Véres Casanova néven ismert pszichopata, brutális kegyetlenséggel erőszakol meg és mészárol le nyolc nőt. A sorozatgyilkos végül az FBI elől menekülve egy elhagyatott házban öngyilkosságot követ el. Csakhogy a vérfürdő közel húsz év múlva újra kezdetét veszi, mindössze azzal a különbséggel, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett szexuális indíttatású gyilkosságok áldozatait immáron az Interneten keresztül hálózza be a gonosz ragadozó.

Joseph Church,  a feltörekvő író régi álma válik valóra, amikor megjelenő új regénye végre nagy sikert arat, azonban ezzel egy időben a felhőtlenül boldognak látszó házassága kártyavárként omlik össze.

Eddiet, a rémálmokkal küzdő kamaszfiút megtalálja az első szerelem.  Felhőtlen, boldog szárnyalását viszont egy a túlvilágról érkező gonosz szellem árnyékolja be, aki egyre jobban az irányítása alá vonja a fiút.

Gemsi, a fiatal és agilis nyomozónő hosszú éveket töltött az FBI fedett ügynökeként a maffiába beépülve. Mégis a legveszélyesebb küldetése most vár rá, amikor az Interneten ismerkedő sorozatgyilkosnak akar csapdát állítani. Csapatával úgy vélik, egy másolós gyilkos nyomában vannak, azt nem is sejtik, hogy a gonosz lelkek is visszatérhetnek az élők világába.

John Cure új könyve az élethű szereplőivel, hátborzongató hangulatával és lebilincselő történetvezetésével ismét a misztikus pszichothrillerek legjobbjai közé tartozik."

Susan Andersen: Jane és a nagyestélyi


Három kislány – Jane, Poppy és Ava – tizenkét éves korukban örök barátságot fogadnak. Egy kedves, ám kissé extravagáns idős hölgy, Miss Agnes a védőszárnyai alá veszi őket, és mindhármukat megajándékozza egy-egy gyönyörű, bőrkötéses naplóval, amelybe a lányok felnőttként is lejegyzik a legtitkosabb érzéseiket és gondolataikat.

Amikor Miss Agnes meghal, a három barátnőre hagyja ódon villáját, valamint kincset érő ruha- és ékszergyűjteményét. Jane nagyszabású kiállítást tervez ezekből az egyedi darabokból, ám egy napon rejtélyes körülmények között eltűnik a tárlat éke: a Dior-nagyestélyi! Kész szerencse, hogy a lány mindenben számíthat a villa renoválásán dolgozó, bűnösen vonzó Devlin Kavanaugh-ra…

John Cure: Hontalan lelkek


Egy történet, amiben minden megtörténhet.
Egy poros, amerikai kisváros, ahol szörnyű gyilkosságok történnek és gyerekek tűnnek el nyomtalanul.
Egy Átjáró, ami a szellemvilágot összeköti az élővel.
Egy Dögkút, amiről Legendák keringenek.
Egy papírsárkány, amit magasra visz a nyári szél.
Egy srác és két másik; az életükért küzdenek a Dögkútnál.
Egy nő, aki tyúkanyóként védelmezi a családját.
Egy férfi, aki megrekedve az élők és holtak világa között kegyetlen bosszúra készül.
Egy másik, aki szörnyű titkot őriz a múltból és már csak egy célja van; megmenteni a családját a borzalmaktól.
Egy csoport elszánt figura, akik bevetik magukat a sötét, misztikus erdőbe, hogy megkeressenek három eltűnt fiút.
Egy tucat gyerek, akik visszatérnek a Senkik Birodalmából, hogy a Kiválasztott segítségével kiharcolják a szabadságukat- és megszüntetve az Átjárót, megszabadítsák a várost a pusztulástól.
Egy kisfiú, aki nem érti, miért éppen ő a Kiválasztott, de segít, hogy megmentse halott bátyja lelkét.
Egy kemény fickó és egy akaratos nő; Szövetségi- ügynökök és nyomokat keresnek.
Egy seriff, aki mindent megtesz, hogy megállítsa a gyilkosságsorozatot és véget vessen a gyerekek eltűnésének.
Egy halottkém, akinek a páciensei soha nem panaszkodnak; szembetalálja magát a Lélekfutárokkal.
Egy kisváros, …egy történet.

Mons Kallentoft: Malin Fors 1-2.

Véres tél


Linköpinget végtelen erdő és pusztaság veszi körül. Az elszigetelt kis településen mintha megállt volna az idő. Az itt lakók pedig csak saját szabályaikat hajlandóak követni.

Emberemlékezet óta nem volt olyan hideg, mint azon a februári éjszakán, amikor nem messze a várostól egy fáról lógó, kegyetlenül megcsonkított, véres hullára találtak. Az ügyet a fiatal felügyelőnő, Malin Fors kapja. A csinos, szőke, kamaszlányát egyedül nevelő nő a Linköpingi Rendőrség történetének legmegszállottabb nyomozója. És a legtehetségesebb is.

Most azt is ki kell derítenie, ki lehet az áldozat és hogyan kerülhetett arra a fára. A gyilkos fagyott nyomait követve pedig nincs más választása, alá kell merülnie az emberi lélek legsötétebb bugyraiba…


 

Halálos nyár



 A tél dermesztő volt. A nyár brutálisnak ígérkezik. De minden évszak tökéletes a gyilkolásra. Aki nem tudott elmenekülni Linköpingből, az ajtók mögé húzódva igyekszik átvészelni a forróságot.

Amikor az egyik parkban egy meztelen, véres tinilányt találnak, egyértelművé válik, hogy mégsem az elviselhetetlen hőség lesz a legnagyobb tragédia. A második lány már holtan kerül elő. És mivel az áldozat épp egyidős Malin Fors lányával, Tovéval, a rendőrnő az eddigieknél is elszántabban veti bele magát a nyomozásba…

Konkoly Zsófia · Tóth Klaudia: Lacrimosa



Damien Porter sikeres és tehetséges pszichiáter, akinek minden tekintetben tökéletes az élete. Ebbe az idillbe toppan be váratlanul egy titokzatos, gyilkos hajlamú festőnő és egy kiismerhetetlen, ezerarcú írónő, akik fenekestül felforgatják az orvos életét. Damien kezeli a súlyosan elmebeteg nőket, eközben egyre több titokra, fájdalomra derül fény. Az orvos hamarosan nyugtatókat szed, hallucinálni kezd, és úgy érzi, olyasmibe keveredett, amiből nem fog tudni kimászni…

London szegénynegyedében Trixie, egy heroinista prostituált szeretne kitörni a nyomorból. Egyik állandó kuncsaftja, Adam lecsúszott rendőr, aki kudarcba fulladt házassága elől menekülve egyre mélyebbre süllyed az italozásban és a saját, sötét perverziójában. Trixie találkozik egy titokzatos idegennel, aki munkát ajánl neki, és lehetőséget, hogy ott hagyhassa az utcát…

Mindeközben titokzatos sorozatgyilkos szedi áldozatait, Adam is a nyomozó csapat tagja lesz. A gyilkos rituálisan megkínozza és megcsonkítja az áldozatait. Betegesen áhított célja, hogy megtisztítsa a világot a gonosztól…

Romantika, szexualitás, tabukat döntögető, szókimondó naturalizmus – mesteri pszichothriller.

A szerzők a főiskolán ismerték meg egymást. Mindig is foglalkoztatta őket a pszichológia és a belső lelki folyamatok. Az írás pedig mindkettejük szenvedélye volt már a kezdetek óta. Így született meg az ötlet, hogy közösen írjanak egy könyvet, amely az emberi elme útvesztőibe kalauzol el. A Lacrimosa egy részletét az Ulpius-ház pályázatára küldték be. Már dolgoznak következő regényükön, amely még mélyebbre ás a gyilkos elmék lelki világában.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...