Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 22., csütörtök

Julie Garwood: A gyengéd lovag / Lázadó vágy / Mentő körülmény


A feudális, kora középkori Angliában Elizabeth Monwright egész családját lemészárolják és ő száműzetésbe kényszerül. Bosszút esküszik s parasztruhába bújva visszatér az ősi családi fészekbe, hogy segítséget kérjen a bárótól, aki időközben kiűzte a betolakodókat.

A báró meghallgatja panaszát, elutasítja kérését, de megesküszik, hogy elcsábítja szépséges alattvalóját. Elizabeth hiába küzd ellene, szerelemre lobban a gáláns lovag iránt, aki végül mégis teljesíti kérését, miközben meghódítja a lány szívét.


 

Anglia hercegei között Jered Marcus Benton volt a leggazdagabb, a legvonzóbb – és a leggőgösebb. És senki mást nem akart magáénak tudni a londoni hölgyek közül, csakis Caroline Richmondot. 
Az elbűvölő szépségű és szenvedélyes természetű lány Bostonból érkezett, múltját titokzatos homály fedte.

Az erős és hatalmas herceg nyers szenvedélye magával ragadta, ezért elhatározta, hogy megszelídíti az önhitt nagyurat és elnyeri szerelmét. De Bradford nem hajlik meg egyetlen nő előtt sem, egy halálos cselszövés azonban közel hozza őket egymáshoz. Végül megadják magukat a kettejük között izzó vágynak, mely veszélyben született, és arra rendeltetett, hogy mindent elsöprő szerelemben teljesedjék ki…


 

Amikor Lady Johanna megtudja, hogy özvegységre jutott, esküt tesz, hogy soha többé nem megy férjhez. Még csak tizenhat éves, kedves, tiszta szívű teremtés, de már olyan akaraterővel rendelkezik, amely hatással van mindenkire, aki csak belenéz ragyogó kék szemébe.

János király határozott szándéka, hogy ismét férjhez adja a bájos özvegyet, de egykori férjétől örökölt vagyona lehetővé teszi Johanna számára, hogy egy ideig ellenálljon a királyi akaratnak.

Amikor úgy tűnik, hogy kénytelen elfogadni az uralkodó döntését és az általa válaszott vőlegényt, fogadott fivére, Nicholas báró tanácsára inkább feleségül megy Gabriel MacBainhez, a híres skót harcoshoz, Azonban újdonsült férjének klánja egyáltalán nem kedveli az angol nőket…

Julie Garwood: A becsület diadala / A jutalom / Álmaim hercege



Julie Garwood bestseller írónő édes bosszúból, izgalmas cselszövésekből és érzéki szerelemből szőtte újabb történetét. 

A viszályoktól hangos angol királyi udvarban Lady Madeline-nek el kell viselnie kegyetlen bátyja durvaságait.

Duncan, Wexton bárója az Adela húgát ért gyalázatot megtorlandó, Louddon erődje ellen vezeti harcosait. Hadizsákmányként foglyul ejti a szépséges Madelyne-t, akit magával hurcol.

De hamarosan megfogadja: élete árán is megvédi a lányt. Szerelmükért azonban ki kell állniuk…


 

Hódító Vilmos ragyogó londoni udvarában arra kényszerítik Nicolaat, a bájos szász foglyot, hogy férjet válasszon magának. Ő Royce-ot választja, a harcos bárót, akinek nyers viselkedése sem rejtheti el önzetlen és gyengéd szívét.

A leleményes, lázadó és ugyanakkor mérhetetlenül naiv fiatalasszony megfogadja, hogy dacára a férfi által keltett benne dúló érzelmi viharnak, betöri a bárót. A csatában kegyetlen és szenvedélyben tapasztalt Royce maga is megdöbben az őt elárasztó érzelmek mélységén, valahányszor átöleli elbűvölő hitvesét.

Az árulás fojtogató légkörében, miközben a szászok ármánykodnak normann hódítóik ellen, Royce és Nicolaa új és kincset érő szerelmét élvezi… ám az izzó szenvedélyt, kettejük kötelékét óriási veszély fenyegeti: a vér, a rokonság és a haza hívó szava.


 

Csak szeretett nagymamája, Lady Esther tudja, milyen szerencsétlenül érezte magát Taylor Stapleton, amikor a vőlegénye megszökött Taylor unokatestvérével, Jane-nel. Most az idős hölgy – London egyik leggazdagabb és leghatalmasabb úrnője – haldoklik. De előbb segít unokájának véghezvinni a szezon legnagyobb átverését.

Hogy elmeneküljön erkölcstelen nagybátyja gyámsága elől, Taylor feleségül megy a zord amerikai farmerhez, Lucas Rosshoz.

Lady Esther pénze lehetővé teszi Ross számára, hogy hazavigye legfiatalabb féltestvérét Montanába.

Taylornak is sürgető oka van Amerikába utazni… egy becses örökség, amelyről azonban nem beszél Lucasnak, mivel megegyeztek, hogy Bostonba érkezésük után mindketten a saját útjukat járják.

De jóképű férje elbeszélését hallgatva arról, miként telnek a napok Montanában,Taylor tervezgetni kezdi új életét. Számára a végtelen pusztaságokkal és gyönyörű hegyekkel borított Montana igazi paradicsomnak tűnik…

Julie Garwood: A korona kémei 1-4.

Az oroszlán asszonya


Julia Garwood, a Titok és a Váltságdíj népszerű szerzője ezúttal a napóleoni háborúk utáni Angliába kalauzolja el olvasóit A korona kémei sorozat első kötetében.

Az elragadó szépségű Christina egy csapásra meghódítja a londoni társaságot. Senki nem tudja, ki ő, honnan jött. Futótűzként terjed a hír, hogy egy távoli királyság hercegnője, Christina nem cáfolja, de nem is erősíti meg az értesülést. Mélyen hallgat múltjáról. Egy éjszaka Lyonwood márkija, a büszke és szenvedélyes nemesúr csókot lop tőle. A férfit lángra lobbantja a hűvös külső mögött megbúvó, vadul tomboló tűz, és esküvel fogadja, hogy elnyeri Christina szerelmét.

Ám a dacos és gyanakvó lány szívét korántsem olyan egyszerű meghódítani. Bár a férfi gyengéd törődése és tüzes ölelései felkorbácsolják szenvedélyét, ellenáll a szerelem hatalmának… mert ha behódolna a büszke harcosnak, fel kellene fednie féltve őrzött titkát és el kellene hagynia a sors által kijelölt utat…


  

Az őrangyal

 
A KORONA KÉMEI SOROZAT második kötetében intrika és szerelem, kaland és szenvedély fonódik össze egyetlen felejthetetlen és lélegzetelállítóan csodálatos történetté. 

A Smaragd fantomként suhan a tengeren, fedélzetén Pogánnyal, a hírhedt kalózzal Đ a Társaság előkelőségeinek esküdt ellenségével és a szegények bálványával, aki a gazdagoktól rabol, hogy a megszerzett kincseket szétossza a rászorulók között.

Cainewood márkija esküvel fogadja, hogy bosszút áll a kalózon fivére haláláért.

Amikor Jade, a tűzvörös hajú és smaragdzöld szemű csábító látomás megjelenik ajtajánál, és az oltalmáért könyörög, a márki beleegyezik, hogy megvédelmezi a gonosztevőktől, akik az életére törnek. Jade makacs, idegesítő és elragadó teremtés.

Caine nemes, erős akaratú és nagyhatalmú úr. Egyetlen nő sem zavarta még össze ennyire, egyetlen nő sem keltette még fel ennyire a vágyát. Ám miközben Jade ártatlan, vad önfeledtséggel válaszol a férfi szakavatott közeledésére, árulás és összeesküvés titkos hálója szövődik körülöttük, mely próbára teszi szerelmüket.

Az oroszlán asszonya folytatása!


 

Királyi adomány

 
Az oroszlán asszonya és Az őrangyal szerzője újabb csodálatos románccal ajándékozta meg olvasóit.
A Korona kémei sorozat 3. kötetében két szerelmes elbűvölő, érzéki és kalandos története bontakozik ki a szemünk előtt. 


A gyermekként férjhez ment Sara Winchester bájos, ifjú szépséggé serdül, és boldogan várja a napot, amikor férje, Nathan St. James márkija végre érte jön. A bájosan ártatlan leány elutasítja a viszályt, mely elválasztja családját Nathanétől… és mit sem sejt férje- a Pogány néven hírhedtté vált rettegett kalóz- sötét múltjáról.

A férfi, aki magával ragadja hajójára, a Tengeri Sólyomra, zavarba ejtő, szemtelen és bámulatosan jóképű. Harcos és úriember, akinek gyengéd érintése felkorbácsolja Sarában a szerelem legvadabb és legmélyebb érzéseit.

Nathan még egyetlen asszony előtt sem meztelenítette le a lelkét, de Sara hamarosan megtalálja módját, hogyan csavarja az ujja köré. Bátor és eltökélt. Mindent elkövet, hogy meghódítsa a férfi szívét…

De Angliába visszatérve viszály és összeesküvés várja, mely el akarja szakítani férjétől. Kiállja-e a szerelme a kemény próbát? A jövőjük a tét. És a megpróbáltatások közepette felfedezik igazi végzetüket, az örök szenvedélyt.


 

Kastélyok

  
Az árva és sorsüldözött Alesandra hercegnő tudja, hogy csak egy angol arisztokratával kötött gyors házasság mentheti meg a hazájában dúló hatalmi harcoktól. 
 
Cainewood márki öccse, Colin válik kénytelen-kelletlen gyámjává, és nem kis élvezettel figyeli, hogy a merész, hollófekete hajú szépség egy csapásra meghódítja az előkelő társaságot. De amikor Alesandrát majdnem elrabolják, Colin harcos ösztönei – melyek lovagi címet hoztak neki – újraélednek. 

Colin belehajszolja Alesandrát egy névházasságba, s közben abban a tévhitben ringatja magát, hogy csupán védelmezni akarja a lányt. Ám Alesandra első gyengéd csókja és tétova kedveskedése felszítja szívében a lángot…

Julie Garwood: Skót urak menyasszonyai 1-2.

A menyasszony


Julie Garwood legújabb romantikus regényében egy össze nem illő párt mutat be, akik azonban különböző társadalmi hátterük és természetük ellenére is megszeretik egymást.  A menyasszony a középkori Skócia csodálatos vad világába viszi el olvasóit. 

Alec Kincaid, a leghatalmasabb skót uraság a király parancsára nősülni kényszerül. Angol lányt kell elvennie. Jamison báró legkisebb lánya, Jamie a választottja. Attól a pillanattól, hogy először megpillantotta a büszke és gyönyörű angol lányt, felkavarodott benne valami kínzó vágy, hogy megérintse, kényeztesse, birtokolja… örökre. Jamie az a nő, aki pontosan megfelel egy rettenthetetlen harcos elvárásainak.

Ám a házastársi eskü kimondásakor Jamie titkos fogadalmat tesz: soha nem ajándékozza meg szerelmével a felföldi barbárt. A férfi képviseli mindazt, ami ellen a szíve lázad – vad, gőgös akarnok, akinek nyers, de vonzó külseje és csábító ölelése felperzseli a lány vérét. Mégis, amikor furcsa balesetek történnek, és lábra kap a pletyka, hogy Alec megölte első feleségét, valami ismeretlen, a vágynál is sokkal veszélyesebb erő készül legyőzni az ébredő szerelmet.


 

Az esküvő

 
Amikor az angol Haynesworth báró lánya, Lady Brenna megtudja, hogy apja egy tartós szövetség reményében egy felföldi nemesúrhoz, MacNare-hoz kívánja nőül adni, még nem sejti, hogy kalandos útja során egy másik férfi karjában köt ki… mégpedig annak feleségeként.

Connor MacAlister, a vad külsejű, nyers modorú, szűkszavú és hirtelen haragú földesúr esküdt ellensége MacNare-nak, s egy hosszú ideje tartó viszál részeként mintegy bosszantásképp elrabolja Brennát, s maga veszi feleségül. Hamarosan azonban rájön, hogy hibát követett el – újdonsült asszonya önfejű, makacs és határozott természete révén felborítja addigi megszokott életét…

A gyors és viharos esküvő után a romantikus érzületű és férje barbár felfogásán megütköző Brenna eltökéli, hogy kedvességével és odaadó viselkedésével megnyeri Connor szívét. Az ébredő kölcsönös vonzalmaknak azonban gátat szab a férfi komor családi tragédiája, s Brenna hamarosan pusztító klánviszályok közepében találja magát…

Julie Garwood A menyasszony című regényének folytatásával ismét a Skót-felföld tájaira kalauzolja el az olvasót, a Kincaid-klán történetéhez hasonlóan romantikus és cselekményes fordulatokkal jelenítva meg a MacAlisterek vérbosszújának izgalmas elbeszélését is.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...