Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 15., szombat

Levia Anne: A múlt ára


Hiába az elveszett emlékek, a tettekért fizetni kell.

Mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy mindent elvesztettél?

Ködbe vesztek az emlékek, oda lett a múltad. Nem tudod kik a barátaid és kik az ellenségeid.

Carolinát, az ismert újságírót, súlyos autóbalesete után cserbenhagyjak. A kórházban emlékek nélkül ébred – mostantól csak az ösztöneire hallgathat. Üldözik, élete veszélyben van, és csak egy valakire számíthat. Vajon visszaszerezhető minden, vagy a szerelem is az emlékekkel együtt veszett el örökre?

Minden feltörő emléke keserédes, és veszelyes irányba űzi. A remény hajtja, hogy mindez a küzdelem megéri.

LEVIA ANNE páratlanul izgalmas romantikus krimije az újrakezdésről, a kitartásról, a reményről, a hűségről, a szerelemről és az igaz barátságról szól, egy olyan korban, amikor ezek a szavak már nem sokat jelentenek.

Tahereh Mafi: Ne érints (Ne érints 1.)


Tahereh Mafi delejes erejű első regényében egy emberfeletti erővel rendelkező lány egy hatalmi játszma közepén találja magát egy szánalmas világban, mely tele van vérpezsdítő szerelemmel, kábító gonoszsággal és a jövőt meghatározó választásokkal. Senki sem tudja, miért végzetes Juliette érintése, de a Regeneráció kormányának tervei vannak vele. És terveik között szerepel, hogy fegyverként használják a lányt. De Juliette-nek is megvannak a maga tervei. Soha életében nem volt szabad, ám végre felfedezi magában az erőt, hogy visszavágjon. És megtalálja a jövőt az egyetlen fiúval, akiről azt hitte, örökre elvesztette.

Katy Evans: Real – Valós (Reál sorozat 1.)


Forró. Szexi. Izmos. Fájdalmas. Valós. Perzselő nemzetközi bestseller, mely elsöpör mindent, amit korábban a szenvedélyről képzeltél…
Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben is, ringen kívül is. Gránitkemény teste és nyers, állati ereje őrületbe hajszolja női szurkolóit. Neki azonban attól a pillanattól, hogy a szemébe nézett, nem kell más nő, csakis Brooke Dumas. Vágya színtiszta, ellenállhatatlan és VALÓS.
Brooke számára álomállásnak tűnik a jól fizető új, sportterápiás munka: karban tartani Remington testének tökéletes gépezetét. De mialatt vele és csapatával sorra látogatja a földalatti harc veszedelmes arénáit, Brooke testében is fellobbannak a legősibb vágyak. Ha volt is olyan pillanat, hogy Brooke és Remy csak flörtöltek egymással, hamarosan mindkettejükben kibontakozik az erotikus megszállottság, és kapcsolatuk ennél is többel kecsegtet.
Izzó vágyuknak azonban sötét oldala is van. Vajon képesek lesznek-e kitartani, amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, és Brooke-nak családja segítségére kell sietnie – vagy hirtelen minden, amit olyan valósnak véltek, szertefoszlik, mint a káprázat?

Kimberly Derting: Eskü (Eskü 1.)


A távoli jövőben a világ államain korlátlan hatalmú királynők uralkodnak. Ludaniában, a kegyetlen Sabara királynő országában az emberek szigorú kasztrendszerben élnek. Minden kasztnak saját nyelve van, az emberek nem használhatják, sőt, még csak nem is érthetik a másik osztály nyelvét. Ha valaki megszegi a törvényt, a büntetése halál… az elnyomás ellen lázadók száma napról napra nő.
Sabara királynő mágikus képessége révén hosszú ideje ül Ludania trónján, de hatalma most veszélyben van.
A Kereskedők Osztályában élő tizenhét éves Charlaina (Charlie) különleges adománnyal született: tökéletesen megért bármilyen nyelvet. Pontosan tudja, mekkora veszélyben van emiatt, így féltve őrzi titkát, mígnem egy klubban találkozik a vonzó Maxszel és barátaival, akik egy sosem hallott nyelven beszélnek…és a titka csaknem lelepleződik.
Charlie igyekszik távol tartani magát a fiútól, de Max mindent elkövet, hogy közelebb
kerüljön a lányhoz. Vajon miért? Ki ő valójában? Charlie lassan rájön, hogy gondosan megtervezett világában korántsem ő az egyetlen, aki titkokat rejteget…

Rebecca Maizel: Infinite Days – Végtelen napok


„Az egész történelem során nem találtam senkit, akit ennyire szerettem volna, mint téged… senkit." Ezek voltak Rhode utolsó szavai hozzám. Az utolsó alkalom, amikor szerelmet vallott. Az utolsó alkalom, hogy láttam az arcát. 592 éve először újra lélegeztem. Kifekhettem a napra. Éreztem az ízeket. Rhode feláldozta magát, csak hogy én, Lenah Beaudonte, újra ember lehessek. Hogy képes legyek véget vetni a vérszomjas időknek. Sosem hittem volna, hogy egyszer majd újra szerelembe esem valakivel, aki nem Rhode. De Justin olyan… vakmerő volt. Izgalmas. Gyönyörűbb, mint a legvadabb álmaim. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd újra tizenhat éves leszek… ahogyan azt sem, hogy visszatér a múltam, és kísérteni kezd.

J. C. Reed: Uralkodjon feletted a vágy! (Vágy 1.)


Brook Stewart, a csinos New York-i ingatlanügynök nem vágyik komoly kapcsolatra. Amikor azonban új főnökében ráismer arra a férfira, akit nemrégiben egy éjjel hazavitt magával a bárból, sok minden megváltozik körülötte. Jett Mayfield ugyanis veszedelmesen jóképű és magabiztos férfi, zavarba ejtően figyelmes, kedves és odaadó. Amikor pedig elviszi Brookot magával Olaszországba egy üzleti útra, az ott töltött napok óhatatlanul is mézeshetekké válnak.
De vajon valóban csak az érzelmi gazdagodás motiválja a férfit, vagy vonzalmát egyéb is mozgatja? Az érzelmek ereje fölülírhatja-e az üzleti világ törvényeit? Van-e jövője a szerelemnek a megismert múlt árnyékában?

A váratlan fordulatokban bővelkedő, nagy sikerű Vágy sorozat első kötetében J. C. Reed választ ad minden izgalmas kérdésre.

Jamie McGuire: A Sötétség és Fény angyalai 1-2-3.


Az őrző

 
A Rhode Island-i Providence városának békebeli árnyékában Nina Grey váratlanul Menny és Pokol összecsapásának középpontjába csöppen. Miközben keservesen igyekszik megbirkózni édesapja nemrégiben bekövetkezett halála miatti gyászával, véletlenül – vagy legalábbis ő ezt hiszi – megismerkedik Jared Ryellel. Bár a fiatalember lehengerlően jóképű megjelenése és titokzatos képességei kellemesen elterelik a figyelmét, hamarosan világossá válik, hogy Jared többet tud Nináról, mint a Brown Egyetemen a barátai. Amikor már több a kérdés, mint a válasz, Jared mindent kockára tesz, hogy megtartsa a lányt, akinek megmentésére született, éspedig úgy, hogy elárulja a titkot, amelynek megőrzésére felesküdött. Amikor Nina apjának korábbi társai követni kezdik Ninát a sötétben, a lány ráébred, hogy az apja nem az az ember volt, akinek hitte, hanem egy tolvaj, aki démonoktól lopott. Szeretné kideríteni, mi az igazság apja halála körül, s eközben olyasmire bukkan, amire álmában sem gondolt, és amire a Pokolnak égető szüksége van, a kulcs azonban egyedül Nina birtokában van…
 
 

A jóslat

 
Ha valaki halottakkal álmodik, az bárki másnak egy nyugtalan éjszakát jelent, de nem Ninának, hisz számára ez figyelmeztetés. Épphogy túlélte az első csatát a Pokollal, újból keményen küzdenie kell, egyetemi hallgatóként is, és úgy is, mint gyakornok apja vállalatánál. Visszatérő rémálmai apja erőszakos haláláról mindennapossá válnak. Mivel Jared aggódik Nináért, hogy választ kapjon kérdéseire, visszalopja a Könyvet. Megkezdődik a harc az új ellenséggel szemben a régi barátok oldalán, és Jared legrosszabb rémálma látszik beigazolódni. Választás elé kerül: egyedül szálljon szembe a Pokollal vagy kezdjen háborút a Mennyel. A döntést egy váratlan esemény még inkább megnehezíti…
 
 
 
 

Az éden

 
Látta az elmondhatatlant. Ismeri a megismerhetetlent. És most harcba száll a legyőzhetetlen ellen. Nina Grey ahhoz megy feleségül, akihez nem lett volna szabad, azt a gyermeket hordja a szíve alatt, akinek sosem szabadna megszületnie, és olyan háborút visel, amiben nem győzhet. Jared Ryel pedig, akinek újdonsült feleségét és meg nem született gyermekét kell megvédenie a Pokol dühétől, nem hibázhat. Miközben sürgeti az idő, hogy visszavigye Jeruzsálembe a varázskönyvet, újból felkeresi a Szent Anna templomot, és ráébred, hogy a válaszok mindvégig a szeme előtt voltak. Ninának és Jarednek egymásba kapaszkodva kell addig életben maradniuk, amíg a gyermekük megmenti őket és a világot.

Karen Rose: Daniel Vartanian 1-2-3.


Halj meg értem

 
Az első áldozatra Philadelphiában, egy hófödte földterületen bukkannak. Vito Giccotelli nyomozó egy archeológus, Sophie Johannsen segítségét kéri, hogy kiderítsék, pontosan mi is rejtőzik a csonttá fagyott földben. Hiába töltött el annyi évet rég eltemetett tárgyak és maradványok után kutatva, Sophie-t teljesen felkészületlenül éri a dermesztő pontossággal megásott sírmátrix. Az eltemetett áldozatok éjjel-nappal kísértik. Az üres sírok egyenesen megrémítik – a gyilkos ugyanis még nem végzett.
Hűvös és számító férfi, egy groteszk játék nagymestere. Habár Vito és Sophie szorosan a nyomában vannak, nem torpan meg egy pillanatra sem. Még egy sír várja lakóját. Még föl kell vennie az utolsó sikolyt – az archeológus sikolyát, aki nyugtalanítóan közel került hozzá, túl közel ahhoz, hogy a férfi ellenálljon e kísértésnek…
 
 

Sikíts értem

 
Daniel Vartanian nyomozó megesküdött, hogy megtalálja a várost rettegésben tartó sorozatgyilkost, aki egy tizenhárom évvel korábbi bűncselekmény minden részletét lemásolva szedi áldozatait. Daniel öccse hagyatékában fényképeket talál, amelyek talán nyomra vezethetik, miközben saját családja pokoli történetével is szembesítik. Hamarosan Alex Fallon, a gyönyörű ápolónő is képbe kerül, aki ijesztően hasonlít az egykori bűncselekmények egyik áldozatára, és így esélyes célpontja a megszállott gyilkosnak, része lehet a perverz és érzéki játéknak. Daniel egy ördögi elme csapdájába keveredik, Alex szerelméért pedig a legvakmerőbb ötlettől sem riad vissza…

Gyilkolj értem


Csókolj, aztán öld meg őket!
Öt tizenéves lányt meggyilkoltak. Csak egyetlen túlélő maradt, aki felfedheti a titkot. Ám azok, akik a rémtettekért felelősek, készen állnak, hogy elhallgattassák.
Susannah és Luke megesküdtek, hogy elkapják a gyilkosokat. Személyes okuk van a bosszúra. Susannah-t múltja sötét árnyai kísértik, és nem engedheti, hogy más ártatlanokat is megalázzanak. Luke internetes bűnügyekben nyomoz, és már régóta vár a gyerekeket rettegésben tartó gyilkos felbukkanására. Együtt lépnek be az internetes chatszobák labirintusába, ahol álnevek mögött rejtőznek a tettesek, és ahol bárkiből lehet áldozat. A hazugságok kusza hálójában már csak egymásban bízhatnak meg, és a barátság hamarosan szenvedélyes szerelemmé alakul… de valaki figyeli őket, és kegyetlen sorsot szán nekik.

Rachel Gibson: Hokisok 1-2-3.


Jégbe zárt szívek


A Jégbe zárt szívek Rachel Gibson amerikai bestsellerszerző egyik legsikeresebb romantikus-erotikus regénye. A női főszereplő, Georgeanne igazi déli szépség, Playboyba illő idomokkal, üres pénztárcával és egy lemínuszolt bankkártyával. Gazdag és nála jóval idősebb vőlegényét, többek közt egy profi hokicsapat tulajdonosát, az esküvőjük napján mégis otthagyja: beugrik az első autóba, ami a ház előtt parkol. A kocsi John Kowalskyé, a hokicsapat kapitányáé. Magának való fickó, aki igaz, hogy fantasztikusan néz ki, viszont nagyon mogorva, sokat iszik, és túl van néhány váláson is.
Egyikőjük sem örül a véletlen találkozásnak, de izzik köztük a levegő, és mégsem tudnak ellenállni a vonzásnak. Együtt töltenek egy éjszakát, majd John gyorsan megszabadul a nőtől. A családjára nem számíthat, így Georgeanne kétségbeesésében egy étkeztető céghez jelentkezik szakácsnőnek. Remekül főz, ez tulajdonképpen az egyetlen dolog, amihez ért. Az üzlet szépen virágzik, de 7 év elteltével egy váratlan pillanatban egy fogadáson újból összefutnak Johnnal.
A férfi szeretné felmelegíteni a kapcsolatot, viszont hideg zuhanyként éri a felismerés, hogy a régi együttlétből született egy kislányuk. Sok félreértés, kölcsönös bizalmatlanság és durva vádaskodás után, végül mégis olvadni kezd a jég; nagy nehezen mindketten képessé válnak arra, hogy túllépjenek saját árnyékukon, és nem csak folyton izzó vágyaiknak, hanem végre az érzelmeiknek is szabad utat engedjenek.





Jane vékony jégen táncol


A kissé önbizalom-hiányos Jane Alcott a nagyvárosi szinglik táborát gyarapítja. Kissé belefáradt már a vakrandikba az olyan férfiakkal, akik heverőt tartanak a furgonjuk hátuljában.
Jane kettős életet él: nappal a belevaló Seattle Chinooks hokicsapatáról – elsősorban hírhedt kapusukról, Luc Martineau-ról – tudósít, éjszaka ír: álnéven „Cicamaca" botrányos kalandjait szövi… és indítja be minden férfiolvasó fantáziáját.
Amióta az eszét tudja, Luc megszállottan dolgozik a sikerért. Még csak az kéne, hogy egy éles nyelvű, tenyérbe mászó újságírónő vájkálni kezdjen a múltjában és feldúlja az életét! De amint a szürke kis nő lecseréli fekete ruháit egy lélegzetelállító vörös estélyire, Luc rájön, hogy Jane-ben több rejlik, mint az első látásra gondolta. Lehet, hogy itt az ideje kockáztatni. Lehet, hogy itt az ideje, hogy kiderüljön…


http://moly.hu/system/covers/big/covers_334080.jpg?1421228641

Valentin-nap és egyéb őrültségek

 
Mi tennél, ha a pasid ejtett, az amúgy stresszes munkádból kiábrándultál, és szeretnél feltöltődni, no meg valahogyan visszanyerni az önbecsülésedet? Kate Hamilton szorult helyzetében otthagyja Las Vegas csillogását, hogy az Idaho állam vadregényes vidékén fekvő kisvárosban, Gospelben vigasztalja magányos nagyapját, és mindent megtesz azért, hogy maga is erőre kapjon.
Útközben megpróbál elcsábítani egy szívdöglesztő idegent, ám az kikosarazza, mire a lány komolyan kétségbe esik azon, hogy vajon lehet-e ennél elkeserítőbb a helyzete.
Lehet, hogy igen… Először is, kiderül, hogy Gospelben a legtutibb péntek esti buli a verselgető társasköri hölgyek felolvasóestje. Aztán Kate találkozik Rob Sutterrel, az egykori jéghokis fenegyerekkel, aki jelenleg a szemközti sportbolt tulajdonosa – s kiderül: ő az a szívdöglesztő idegen, aki lepattintotta!
Hogy korábban Rob is megégette már magát a szerelemben, az enyhe kifejezés!
Amikor egy nap zárás után erősen kompromittáló helyzetben találják magukat Kate nagyapjának boltjában, teljes gőzzel beindul a gospeli pletykagépezet…

Katie Fforde: Recept a szerelemhez / Száz boldog esküvőm / Tökéletes ajánlat / Szerelmes levelek


Amikor Zoe Harpert beválogatják egy televíziós főzőversenybe, izgatottan várja, hogy bemutathassa a tudományát. Ha nyer, ismertséget és pénzt szerez, amivel valóra válthatja az álmát: saját kis delikateszboltot nyithat.
Ám alighogy kezdetét veszi a verseny, Zoe rádöbben, hogy nehezebb dolga lesz, mint hitte. Mert nem csupán Cherrel, egy rendkívül becsvágyó és álnokul fondorlatos vetélytársnővel kell megküzdenie, de ráadásul menthetetlenül belehabarodik a zsűri egyik tagjába, a szívdöglesztő Gideon Irvingbe.
Zoe számára hamarosan már nem csak a gasztronómiai feladatok jelentenek kihívást. Megnyerheti-e a versenyt, vagy Gideon még a győzelemnél is csábítóbb? És vajon felkészült-e rá Zoe, hogy mindent kockára tegyen a szerelemért?



Sarah sok száz boldog és sikeres esküvőn van túl. Egy pici bökkenő van a dologban: egyiken sem ő mondta ki a boldogító igent. Sarah ugyanis profi esküvőszervező, aki mellesleg nem hisz a szerelemben. Egy óvatlan pillanatban két menyegzőt vállal el egy napra; egy bonyodalmakat ígérő sztáresküvőt és egy családi lagzit. Az esküvőbrigád működésbe lép, de valahogy semmi nem akar összejönni. Az évszázad partijának küszöbén a fodrászlány szakít, a varrónő összeomlik, a fotós kiakad, és mindezek tetejébe még Sarah-t is megkörnyékezi a szerelem… pedig még egy esküvőt nem bír el ez a nap. Vagy mégis?



Sophie Apperlyt, a fiatal angol lányt nyomasztja, hogy túlzottan intellektuális, ám szegény családtagjai lekezelően bánnak vele, és gyakorlati képességeit sem becsülik semmire.
Amikor legjobb barátnője, Milly meghívja magához New Yorkba, él a lehetőséggel.
Hamarosan úgy érzi, mintha egy romantikus kalandfilm kellős közepébe csöppent volna, és úgy dönt, minden percét kiélvezi. Ismeretsége Matildával, a dúsgazdag idős hölggyel és annak vonzó, ám kissé arrogáns unokájával, Luke-kal, nem várt események sorát indítja el. A férfi vonzó javaslattal áll elő: segít Sophie-nak, hogy megmentse családját az anyagi csődtől, cserébe viszont apró szívességre kéri. De vajon milyen ellenszolgáltatásra gondol?



Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a „minden”, és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?

Julia Quinn: Smythe-Smith Kvartett 1-2-3.


Mint a mennyben


A Bridgerton család ismeri a Smythe-Smith családot. És ön?
Honoria Smythe-Smith:
A) nagyon rossz hegedűs
B) még mindig dühös, hogy gyerekként Poloskának csúfolták
C) NEM szerelmes bátyja barátjába
D) a fentiek mind
Marcus Holroyd:
A) Chatteris grófja
B) sajnálatos módon mozgásképtelen (bokaficam)
C) NEM szerelmes legjobb barátja húgába
D) a fentiek mind
Együtt:
A) elég sok csokoládétortát esznek
B) túlélnek egy halálos lázat ÉS a világ legrosszabb zenei előadását
C) nagy szerelembe esnek Julia Quinn legragyogóbb formáját hozza ebben a könyvben,
tehát tudjuk, hogy a válasz:
D) a fentiek mind




Micsoda éjszaka!


1824 nagyon jó év volt Daniel Smythe-Smith számára:

– három év száműzetés után visszatért Angliába
– részt vett a világ legrosszabb koncertjén
– megcsókolt egy teljesen ismeretlen hölgyet
– elhárított egy rablótámadást egy londoni utcán
– főszerepet játszott egy tízfelvonásos melodrámában
– szerencsésen túlélt egy balesetet
– ártalmatlanná tett egy őrültet
– szerelmes lett

És még csak áprilist írunk…





Egy csók… és minden más

Az úr a hölgyről: tudálékos, bosszantó nőszemély. Hugh Prentice-nek sosem volt türelme a teátrális nőkhöz, és ha Lady Sarah Pleinsworth valaha tudta is, mit jelent a szerény és visszahúzódó mint pozitív női tulajdonság, e becses magatartás gyakorlásáról minden jel szerint elég régen lemondott. Az sem számítana, ha Hugh időközben megszokná olyannak, amilyen, és elnézné neki ezen súlyos hiányosságát. A briliáns matematikusnak ugyanis egy esztelen párbaj következtében megsérült a lába, és emiatt nem tud futni, lovagolni és keringőzni sem. Soha nem udvarolhatna egy olyan hölgynek, mint Sarah, arról pedig végképp nem álmodhatna, hogy feleségül veszi.

A hölgy az úrról: egészen egyszerűen őrült. Sarah sosem bocsátotta meg Hugh-nak a három évvel korábban vívott párbajt, amelynek következtében unokabátyja száműzetésbe kényszerült, amivel kis híján az egész családot tönkretette. Az sem számítana, ha meg tudná bocsátani neki ezt. Nem a sérült járása miatt képtelen elviselni a társaságát, a személyiségét tartja abszolút kiállhatatlannak.

Ám amikor kénytelenek egy hetet egymás társaságában tölteni, mindketten rájönnek, hogy az első benyomás nem mindig megbízható. És amikor egy csókból kettő lesz, és három és négy, a matematikus elveszti kiváló számolási képességét, a hölgy pedig életében először nem talál szavakat.


 

 

Sir Richard Kenworthy titkai


Sir Richard Kenworthynek kevesebb, mint egy hónapja van, hogy feleséget találjon magának. Tudja, hogy nem lehet túl válogatós, de amikor meglátja a csellója mögött elbújó Iris Smythe-Smitht a hírhedt családi zeneesten, úgy véli, kincsre bukkant. Iris pontosan az a fajta lány, akit első pillantásra észre sem vesz az ember… sőt másodikra sem, de mégis van benne valami… valami forr a felszín alatt, és Sir Richard tudja, hogy ő az igazi.

Iris Smythe-Smith megszokta, hogy alábecsülik. Szalmaszőke hajával és csendes, visszafogott intelligenciájával hajlamos beleolvadni a környezetébe, és számára ez így nagyon is megfelel. Így aztán, amikor Richard Kenworthy ragaszkodik hozzá, hogy bemutassák, Iris gyanakodva fogadja. A férfi udvarol neki, elbűvöli, és minden szempontból olyan benyomást kelt, mintha beleszeretett volna, de Iris nem igazán tudja elhinni, hogy ez így lenne. Amikor pedig a férfi házassági ajánlatát követően a lány kompromittáló helyzetben találja magát, amely után nem marad választása, kénytelen azt hinni, hogy a férfi titkol valamit… Bár a szíve azt súgja, mondjon igent.

Tiffany Reisz: Eredendő bűnösök 1-5.


A szirén


Ez a világ a férfiaké, de egy nő van legfelül.
Nora Sutherlin erotikus regényeiről híres és hírhedt – és van egy titka, amelyet túl sokan tudnak ahhoz, hogy ne kerüljön napvilágra. Nora legújabb kézirata más, mint az eddigiek: komolyabb, mélyebb, személyesebb – és Nora biztos benne, hogy meghozza számára az áttörést… De vajon lehet-e együtt dolgozni a kimért, karót nyelt angol szerkesztővel, Zachary Eastonnal? Hiszen ő mondja ki az utolsó szót, de maximalizmusa felháborítja Norát. Zach-et Nora szabados életmódja kergeti az őrületbe – és a tény, hogy egyre inkább vonzódik ehhez a nyílt, mégis titokzatos nőhöz.
Nora azt hitte, mindent tud arról, milyen, amikor az ember a saját határait feszegeti. De abban a világban, ahol a szenvedély maga a fájdalom, soha semmi sem ilyen egyszerű.
Ki lehet az a férfi, aki öt év távlatából is irányítani képes a nő minden gondolatát? És egyáltalán: ki is Nora Sutherlin valójában? Képes lesz-e valaha önmagának megválaszolni ezt a kérdést?




Az angyal

 
Egyetlen menekülőszó sem védheti meg a szívet.
A hírhedt erotikus regények szerzője, a profi domina, Nora Sutherlin valami olyasmit tesz, ami egyáltalán nem vall rá: bujkál, mégpedig luxuskörülmények között. Házigazdája, a vagyonos és gátlástalan Griffin Fiske boldog, hogy vendégül láthatja Norát vidéki birtokán, különösen pedig annak örül, hogy megismerheti Nora társát, a fiatal, tapasztalatlan és angyali szépségű Michaelt.
Nora pártfogoltja titokzatos, de nem annyira, mint Søren, a nő egykori és mindenkori szeretője. Vajon lelepleződik ez az izgalmas, lelki és testi sebekkel tarkított viszony? Ki az a nő, aki folyton Søren körül legyeskedik? És miért nyomoz a pap után? Milyen titkokat leplez Michael? Vajon fiatalsága elég csábító lesz-e ahhoz, hogy Nora ne térjen vissza régi szeretőjéhez? Legyőzi-e a fájdalmat a szerelem?
 
 

 

A herceg

 
Nora Sutherlint két, vagyonnal és szenvedéllyel csábító világ hívogatja… és bármelyiket is választja, ez lesz élete legnehezebb döntése.
Hacsak valaki nem dönt helyette…
Wes Railey Nora vágyainak legszelídebb, mégis legőrjítőbb tárgya, akit nem tud elfelejteni. Fiatal. Jóképű. Nemesi vér csörgedezik az ereiben. Amikor Kentucky-ban hosszú idő után újra összetalálkoznak, most Nora van Wes világában. Azonban a hírhedt New York-i domina nem kifejezetten az a szenvelgő déli szépség, és Nora hiába vágyik arra, hogy beilleszkedjen új környezetébe. De vajon Søren – Nora gazdája, szeretője – elengedi-e valaha is a nőt?
De mi történik, ha a domina elhagyja birodalmát? Milyen kibogozhatatlan kötelék fűzi össze Kingsley-t és Sørent? Képes lesz-e Kingsley ésszerűen dönteni, ha megfenyegetik? Szembe tud nézni a múlt árnyaival?
 
 

 

Az úrnő

 
Az Eredendő Bűnösök sorozat befejező része ott folytatódik, ahol a harmadik kötet félbemaradt: Nora Sutherlin, az ünnepelt dominatrix, a híres erotikus szerző egy szobában találja magát, két férfi társaságában. Más körülmények között élvezné ezt a kis játékot, de most partnerei nem játszani akarnak.
Hamarosan megérti: ha életben akar maradni, fogvatartói Seherezádéjává kell válnia, miközben bíznia kell abban, hogy szerettei – Wesley, Kingsley, de legfőképpen Soren – rá fognak jönni, hogyan mentsék meg.
Egy halottal azonban nehéz vitázni, és Marie-Laurie, Kingsley nővére és Soren elhunytnak hitt neje minden, csak nem kompromisszumkész. Egy sértett nőnél pedig nincs veszélyesebb ellenség, és bár Nora mindezt tudja, lassacskán mindent elmesél az asszonynak arról, hogyan lett egy katolikus pap szeretője, miközben egyre mocskosabb részleteket tár fel a múltból…
A háttérben Soren, Nora és Kingsley életének minden fontos szereplője csendben várakozik, hogy aztán az összekuszált szálakat kibogozva az olvasó is megtudja, kicsoda Nora Sutherlin valójában. Vagy legalábbis elhiggye, hogy tudja…
 
 

A szent



Eleanor Schreiber egy zavarodott, zabolátlan tizenéves lány, aki megesküszik, hogy soha többé nem lép templomba. A lázadó tini azonban találkozik Stearns atyával, aki örökre megváltoztatja az életét. Már semmi nem állhat annak útjába, hogy az legyen, amit a sorsa diktál neki: Nora Sutherlin, az ismert erotikus regényíró, egyben Manhattan legismertebb dominája…

Jennifer Probst: Milliárdosfeleségek 1-4.


Érdekházasság

 
Édesapja elnyúló kórházi kezelése miatt Alexa kínos anyagi helyzetbe kerül. Lassan nem marad más választása, mint eladni a régi otthonukat. Végső elkeseredésében úgy dönt, szerelmi mágia segítségével szerez vagyonos férjet magának. Arra azonban nem számít, hogy épp legjobb barátnőjének milliárdos bátyja lesz a megmentője… aki egyszer már összetörte a szívét.
Nicholas nem hisz a szerelemben, de hogy megörökölhesse nagybátyja vállalatát, meg kell nősülnie, mégpedig gyorsan. Ezért merész ajánlattal áll elő: érdekházasság. Szigorú szabályokkal. Mind közül a legfontosabb: érzelmekről szó sem lehet. Színtiszta üzlet, amit a felek pontosan egy évre kötnek. Csakhogy a sors képes fenekestül felforgatni még a leggondosabban kidolgozott tervet is…
 
 

 

Trükkös házasság

 
Alexa és Nick szerencsésen egymásra találtak, ám ez egyáltalán nem könnyíti meg két barátjuk, az Amerikába elszármazott olasz Michael Conte és Alexa gyermekkori barátnője, Maggie Ryan helyzetét, akiknek igencsak hasonló nehézségekkel kell megküzdeniük.
Michael egyik húga csak akkor mehet férjhez, ha előbb ő, a báty is megnősül. Ősi hagyomány írja ezt elő az Alpok lábánál elterülő Bergamóban, de Michaelt apjának tett fogadalma is köti. Rég megszokta, hogy számára a család az első, és ezért minden áldozatra hajlandó… vagy legalábbis majdnem mindenre. Úgy dönt, keres valakit, aki hajlandó egy hétre eljátszani a felesége szerepét.
Maggie a legalkalmasabb jelölt a feladatra. A lány sikeres divatfotós, aki férfialsókat és a hozzájuk tartozó szexis férfiidomok fényképezésére szakosodott, és épp Milánóba készül egy fotózásra. Az önfejű, amerikai lány egy feltétellel hajlandó belemenni a színjátékba: ha Michael megígéri, hogy távol tartja magát Alexától. Maggie sejtései szerint ugyanis a férfi titokban szerelmes a barátnőjébe. Végül a nőcsábász, életművész gróf és az érzelmeit megtagadó amerikai amazon alkut köt egymással. Csakhogy Bergamo festői, ódon falai között Maggie-t nemcsak Conte férfiassága és meleg szíve varázsolja el, hanem kiterjedt rokonsága is. És persze ő is alaposan felforgatja a hagyománytisztelő nagycsalád életét. Vajon születhet valódi szerelem egy álházasságból?
 
 

 

Elhibázott házasság


Carina Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja.
Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi.
Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire…
Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem ér fel egy olyan nővel, aki nem hajlandó beletörődni a sorsába.




Eltervezett házasság

 
Julietta szigorú, megközelíthetetlen üzletasszony, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. Húga, Carina azonban meggyőzi, hogy próbálja ki a szerelmi varázslatot, ami már neki is segített. Nemsokára felbukkan a színen Sawyer Wells, aki Juliettához hasonlóan a hatalomban hisz, nem pedig a szerelemben. És még valami más is közös bennük: nem futamodnak meg a kihívások elől. Még akkor sem, ha a szívük a tét…

Rick Riordan: Percy Jackson és az Olimposziak 1-5.


A villámtolvaj

 
A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint.
Bármennyire igyekszik, úgy tűnik, képtelen távol tartani magától a bajt. De tényleg szó nélkül végig kell néznie, ahogy egy kötekedő kölyök molesztálja a legjobb barátját? Tényleg nem szabad megvédenie magát az algebratanárnővel szemben, amikor az szörnyeteggé változik és meg akarja ölni?
Természetesen senki nem hisz Percynek a szörny-incidenssel kapcsolatban; abban sem biztos, hogy magának hisz. Egészen addig, míg a Minótaurusz be nem kergeti a nyári táborba.
Hirtelen mitikus lények járkálnak ki-be a lakokba és Percy görög mitológia könyve megelevenedik. Rájön, hogy az olimposzi istenek a huszonegyedik században is élnek. Sőt, ami ennél is rosszabb, felbosszantotta őket: Zeusz villámát ellopták, és Percy az első számú gyanúsított.
Percynek mindössze tíz napja van arra, hogy megtalálja és visszaadja a Zeusztól ellopott holmit, és békét teremtsen a háborúságban álló Olimposzon.
 
 

 

A szörnyek tengere

 
Percy Jackson új éve az iskolában meglepően nyugodtan indul. Egyetlen szörny sem akarja betenni a lábát New York-i sulijába.
Ám amikor az osztály ártatlan meccse élet-halál harccá válik egy csapat emberevő óriás ellen, a dolgok, hogy is mondjam… kezdenek eldurvulni. Váratlanul érkező barátja, Annabeth is csupa rossz hírt hoz: a Félvérek táborát védő határokat egy titokzatos ellenség lerombolta, és amíg ezeket újra helyre nem állítják, a félisteneknek nincs hová rejtőzniük…
 
 

 

A titán átka

 
Amikor Percy Jackson megkapja Groover segélyhívását, készülődni kezd a harcra. Jól tudja, hogy szüksége lesz erős szövetségeseire, Annabeth-re ás Tháliára, a félistenekre; valamint hűséges bronzkardjára, Árapályra is… és egy fuvarra a mamájától. A félistenek Grover megmentésére sietnek, aki – mint később kiderül – fontos felfedezést tett: két félistenre bukkant, kiknek származása egyelőre még ismeretlen, de igen nagy erővel rendelkeznek… De ez még nem minden. A Titán úr, Kronosz felállítja számukra eddigi legfondorlatosabb csapdáját, és az ifjú hősök majdnem belesétálnak. A sorozat mulattató, és izgalmas harmadik kalandjában Percynek a legveszélyesebb kihívással kell szembenéznie: a Titán Átkának hátborzongató próféciájával…
 
 

 

Csata a labirintusban

 
Percy Jackson semmi jót nem várt az iskolai nyílt naptól, de amikor titokzatos halandó ismerőse után két pomponkánydémonnal is találkozik, a dolgok még a vártnál is rosszabbra fordulnak.
A sikersorozat negyedik kötetében már a küszöbön áll az olimposziak és a Titán isten közötti háború. Még az eddig biztonságos menedéknek számító Félvér Tábor is sebezhetőnek bizonyul, amikor Kronosz és hadserege megpróbál varázshatárán belülre kerülni.
Hogy a támadásnak elejét vegyék, Percy és félisten barátai egy küldetésre indulnak a Labirintusba – a hatalmas, föld alatti világba, ami minden fordulóban újabb vérfagyasztó meglepetést tartogat számukra.
 
 

 

Az utolsó olimposzi

 
A félvérek egész évben harcra készülődtek, de tudták, hogy nem sok esélyük van a győzelemre. Kronosz serege erősebb volt, mint valaha, és minden átállt istennel és félistennel nagyobb lett. Amíg az olimposziak a pusztító Tüphónt próbálták megállítani, addig Kronosz bevonult New Yorkba, ahol az Olimposz gyakorlatilag őrizetlenül állt. Az Idő Urának megállítása Percy Jacksonra és a fiatal félistenek csapatára várt. A New York Times sikersorozatának várva várt befejező részében beteljesül a Percy tizenhatodik születésnapjára jövendölt prófécia. Miközben Manhattan utcáin tovább dúl a nyugati világ megmentéséért vívott harc, Percyn az a szörnyű gyanú lesz úrrá, hogy saját sorsa ellen küzd.

Lindsey Kelk: Aki mer, az nyer


Eleged van a saját életedből? Próbálj ki egy másikat! Sophie Kinsella rajongóknak kötelező olvasmány. A regény főhőse, Tess Brookes a kötelességtudat mintapéldánya. Évek óta szorgalmasan dolgozik a reklámügynökségen, és ezerrel húzza az igát.
Amikor eljön a várva várt és megérdemelt előléptetés ideje, Tesst nem nevezik ki kreatív igazgatónak. Sőt, megszűntetik a munkakörét, és elbocsátják a reklámügynökségtől.
A történtek után Tess őrült elhatározásra jut. Véletlenül felveszi lakótársa telefonját, és elfogadja a Vanessának szóló felkérést. Úgy dönt, ha a becsületesség eddig nem vezetett eredményre, akkor kipróbálja, milyen Vanessának lenni. Hogy kicsoda Vanessa? Egy önző és lusta nőszemély, aki ennek ellenére mindig tele van jól fizető fotós megbízásokkal.
Így alakul, hogy Tess profi fotósnak kiadva magát elutazik Hawaii-ra. Végül is régebben készített néhány jó amatőr képet
Tessre rengeteg slamasztika és Nick személyében egy észbontóan szexi, megrögzött nőcsábász újságíró vár a gyönyörű szigeten. Csak győzzön bárkiből és bármiből kikecmeregni!

Leah Scheier: Csak a te hangodat hallom


„Én ​​voltam az egyetlen, akiben megbízott, az egyetlen, aki nem árulta el. Én voltam az, akit szeretett, az egyetlen, aki hitt neki, még akkor is, amikor a tulajdon anyja behozatta ide, hogy többé már ne szabadulhasson ki. Végig fogok menni a fehérre csempézett folyosón, bekopogok az orvosa szobájába, lecsapom az asztalra, a doktornő elé a rejtélyes füzetet, elolvastatom és megértetem vele, hogy Jonah mit titkol, felfedem előtte, amire eddig csak én lettem figyelmes.”
April nem fog csak úgy, minden harc nélkül lemondani Jonah-ról, aki a fiúja, egyben a legjobb barátja is. Bármit megtenne, hogy biztonságban tudhassa. 
Ám ahogy Jonah egyre mélyebbre süpped sötét depressziójába, hogy így szabaduljon múltja gyötrelmes megrázkódtatásaitól, a lány vívódni kezd. Megpróbálhatja megóvni szerelmét, de ezzel azt kockáztatja, hogy elveszít minden mást: a családját, a barátait, a lehetőséget, hogy egy komoly hírnévnek örvendő művészeti iskolában tanuljon zenét. 
Vajon mekkora áldozatot kell hoznia? Végül elég erős lesz ahhoz, hogy elhallgattassa a döntésével egyet nem értőket… És azokat a hangokat, amiket egyedül Jonah hall?

Elizabeth Lowell: Rarities Unlimited 1-4.


Mozgó célpont 


"Serena! ​​Amikor ezt olvasod, én már nem élek. Nem kell sajnálnod. Hosszabb életet éltem, mint sokan mások, és életem hasznos része már rég elszállt. Ha ezzel a levéllel együtt csak néhány lapot kapsz meg a Tudós könyvéből, akkor nem sikerült teljesítenem a kötelességemet. Az anyák ezer éven keresztül adták át ezt a könyvet elsőszülött lányuknak. Az évszázadok során néhány lapot elveszítettünk, de nem sokat. Legalábbis az én generációmig. Én megpróbálom visszaszerezni, ami elveszett. Már elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne féljek a haláltól, inkább vágyom rá. 
Ha nem járok sikerrel, és te úgy döntesz, hogy felkutatod az örökségedet, emlékezz vissza rám, amikor még fiatal voltam. Gondolkozz úgy, mint én akkor! Aztán gondolkozz úgy, mint amikor még gyermek volták, amikor a sivatag még új volt neked! Meg fogod találni a Tudós könyvét. 
Légy nagyon óvatos! A hamisítás veszélyes dolog. Egy bölcs asszony nem próbálkozna tovább. De hát az én klánom elsőszülött asszonyai sosem voltak bölcsek. Ezer éven át egyszer sem. Ha eljutsz oda, ahová ezek a lapok elvezetnek, ne kövesd el azt a hibát, amit én elkövettem. Ne ülj meg egy helyben, légy mozgó célpont. 
Egyetlen férfiban se bízz meg, ha az örökségedről van szó! Az életed múlik rajta."



Kincsvadászok


Elizabeth Lowell csodával határos módon alkot feszültségből, kalandból és érzékiségből olyan aranyat, amely a New York bestsellerlistájára is felkerül. És legújabb, tizennégy karátos remekműve igazán hátborzongató.

Egy öregember a délkeleti sivatag tűző melegében. Tudja, hogy kifutott az időből – saját szerencséjének rossz karmája végül, ötven év után, mégiscsak utolérte…

Risa Sheridan mindent tud az aranyról, amit tudni lehet – történetét, titkait, összetételét, veszélyeit. Főnöke, Shane Tannahil megszállottan rajong ezért a drága fémért, és így ezt választotta kivételesen sikeres Las Vegas-i szerencsejáték-komplexumának, az Aranygyapjúnak központi témájául is. Most egy ősi kelta arany ékszert kínálnak Shane-nek a gyűjteménye számára, sőt, továbbiakat is ígérnek, és a kaszinótulajdonos nem tud ellenállni. De Risa, bár osztozik Shane lelkesedésében, aggodalmat is érez, mert van ebben a műtárgyban valami titokzatos, nyugtalanító, valami, ami azt súgja: ne közeledj!

Hallgatniuk kellene erre a hangra, mégsem teszik.

És hamarosan egymás után halnak meg az emberek Risa és Shane körül, mivel gonosz kezek nyúlnak a különleges aranykincs után, melyet a druidák idejéből származó ijesztő rejtély vesz körül. A szépséges aranyszakértőt és aranyimádó főnökét azonban a jelen veszélyei közelebb hozzák egymáshoz, ugyanakkor egy alattomos terv központi szereplőjévé is teszik őket, amely Shane Tannahil és alkotása elpusztítására tör. Akár az ősi átok lett úrrá életükön, akár csak gátlástalan ellenfeleik egyszerű, gyilkos kapzsisága, hirtelen nincs hol elrejtőzniük Las Vegas őrült forgataga és vakító csillogása közepette.

A Kincsvadászok üdítően izgalmas és szenvedélyes regény, váratlan fordulatokkal, melyektől az olvasónak eláll a lélegzete. Újra remekül példázza, miért tartják Elizabeth Lowellt a jelenkori kalandregényírók egyik legjobbjának.



A Savoy-átok


Lacey ​​Quinn néhány évvel ezelõtt több száz festményt örökölt nagyapjától, a kaliforniai impresszionisták egyik – szerinte érdemtelenül mellõzött – képviselõjétõl. Maga is festõ, mellesleg régiségkereskedõ lévén Lacey elhatározza, hogy megmutatja „Szivárvány nagypapa” (ahogyan õ nevezi) alkotásait az egyik legismertebb plein air festõnõnek, akit a szakma egyszerûen La Susaként emleget. 

A bemutatásra kiválasztott három kép egyike a majd' kilencvenévesen nyomtalanul eltûnt és halottnak hitt David Quinn életmûvének sajátos, zárt egységet alkotó, ún. Halál-sorozatából való, amely hátborzongató hûséggel dolgozott fel számtalan változatban három „témát”: autóbaleset, égõ ház, vízbefúló nõ. A másik kettõ viszont tájkép, amelyek stílusa és technikája kísértetiesen emlékeztet egy közel harminc éve halott ifjú tehetség, Lewis Marten festményeihez. 

Amikor a képek a nyilvánosság elé kerülnek, megindul a lavina. Laceyvel sorozatban ijesztõ események történnek. A testõrül mellé szegõdõ egykori rendõr, Ian Lapstrake számára egyre nyilvánvalóbb, hogy valaki azt szeretné, a feltehetõen megtörtént és mûvészileg megörökített hajdani „balesetek” örökre a feledés homályába vesszenek. A kirakós játék darabjai csak lassan állnak össze. A szálak végül egyértelmûen a Kalifornia Moreno megyéjét kézben tartó dúsgazdag Savoy-Forrest család felé vezetnek, melynek birtokán az egykori híres mûvésztelep, az Artist's Cove is található. A rejtély kulcsa az lesz, amikor kiderül, mit is örökítettek meg valójában a Halál-sorozat festményei.



A halál színe


Elizabeth Lowell neve egyet jelent az izgalmas történetekkel, amelyek harmonikusan ötvözik a feszültséget, intrikát és szenvedélyt. A New York Times kiváló bestsellerszerzőjének páratlan tehetségét ezúttal egy árulásról, mohóságról, cselszövésről és gyilkosságról szóló lebilincselő új történetben csodálhatjuk meg.

Kate Chandler számára élete nagy lehetősége, hogy elkészítheti a hét ritka, felbecsülhetetlen értékű zafírkövet, amellyel megszilárdíthatja a világ legjobb drágakőcsiszolói között kivívott hírnevét. De valami szörnyű, tragikus dolog történik az áru egyszerűnek indult kézbesítése közben. A zafírok nyomtalanul eltűnnek. Ugyancsak nyoma vész a futárnak, akit Kate megbízott a kövek szállításával. Ez a férfi nem más, mint Kate féltestvére, Lee, aki mostanra már bizonyára halott. Kate-nek pedig váratlanul menekülnie kell az őt üldöző szövetségi ügynökök elő, akik azzal gyanúsítják, hogy ő volt a kitervelője egy ravasz drágakőlopásnak.

Sam Groves, az egyik legjobb különleges ügynök, az FBI különleges akciócsoportjának fontos tagja a tökéletes személy a hajsza vezetésére, mivel őt sosem lenne képes kijátszani egy magabiztos nő. De van valami zavaró ebben a megbízatásban, mert valaki más is el akarja kapni Kate Chandlert.

Csak Kate sejti a szörnyű igazságot: akaratlanul és tudtán kívül az árulás, csalás és hidegvérű gyilkosság olyan szövevényébe botlott, amely messze túlmegy egy egyszerű drágakőrabláson. És a dermesztő, fenyegető hang a telefonban csak megerősíti legsötétebb gyanúját. Amikor Sam Grovest, az őt árnyékként követő FBI-ügynököt sikerül rávennie, hogy higgyen neki, az ügy jó irányt vehet. De már kiadták az utasítást egy könyörtelen és hatékony bérgyilkosnak: Kate Chandler nem élhet tovább…

Richelle Mead: Éledező vihar (Fekete Hattyú 1)


Részlet a könyvből:

Láttam már furcsább dolgokat is egy kísértetjárta cipőnél, bár nem
sokat.
A Nike Pegasus modellje ártalmatlannak tűnt a dolgozószoba
asztalán szürke, fehér és narancs színeiben pompázva. A fűzője
meglazult, és egy kis sár ragadt a bal talpára.
Ami engem illet, nos… a térdig érő kabátom alatt egy 22-es
Glockot hordtam, a golyók a megengedettnél több vasat tartalmaztak.
Egy tár ezüsttöltény pihent a kabátzsebemben, két athame feküdt a
tokjában a csípőmnél, az egyik ezüstözött élű, a másik vas. Mellettük,
az övembe egy tölgyfából kézzel faragott varázspálca volt szúrva,
ami elég megbűvölt drágakővel volt megrakva ahhoz, hogy ...

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...