Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 1., kedd

Anna Randol: Titkos csók


Az angol Bennett Prestwood őrnagy a waterlooi győzelem után már épp felszállna a hazafelé tartó hajóra, amikor parancsot kap, hogy az utolsó megbízatása teljesítéséig védelmezzen egy kémet, aki Angliának gyűjt információkat az ellenséges török erődökről. A jóképű őrnagy kelletlenül teljesíti a parancsot, Konstantinápolyba utazik, ahol meglepetten tapasztalja, hogy nemcsak a védencét kell megóvnia a bajtól, hanem önmagát is.

Nagyobb veszélyben van, mint gondolta, ugyanis ellenállhatatlan vonzalom támad benne a nő iránt. 

A fiatal, csinos Mari Sinclair eleinte hallani sem akar sem testőrről, sem további, életveszélyes küldetésről, őt csak a titokban zajló görög függetlenségi mozgalom érdekli. Ügyködése azonban az akasztófa felé sodorja: azokat az embereket árulja el, akiket a legjobban szeret, és akik bármikor kivégeztethetik. A rákényszerített kémkedés sem alakul szerencsésen; a törökök elfogják Prestwood őrnaggyal együtt, börtönbe zárják őket, ahol kínvallatás vár rájuk.

Van viszont valami, ami erőt ad Marinak a megpróbáltatások alatt, ami életben tartja a reményt arra, hogy még nincs veszve minden: a szerelem.

Loretta Chase: Úri csirkefogók 1-4.

Az Oroszlán leánya


Esme Brentmor gyengéd szívű, félelem nélküli lázadó, akinek indulatai forróbbak, mint lángoló vörös haja. Titokban arra készül, hogy megbosszulja apja halálát. Arra kényszerül, hogy együtt utazzon egy jóképű angol lorddal Albánia kemény és sivár vidékén át. Varian St. George öntelt arisztokrata, aki eljátszotta a családi vagyont, és most csinos külsejéből és vele született sármjából él.

Esme megveti ugyan önző és az élvezeteket hajszoló életmódjáért, Varian nyers érzékisége mégis felkelti benne a forró és édes szenvedélyt. Ahogy a veszedelmes utazás közelebb hozza őket egymáshoz, Esme a csiszolt külső mögött felfedezi a becsületes és bátor férfit, aki mindent elkövet, hogy méltó legyen hozzá, mert magáénak akarja… mindörökké.


 

Az éjszaka rabjai



Kilenc éve, a szépséges Leila Beaumont bűnöző apja titokzatos körülmények közt meghalt. Most pedig kegyetlen, erkölcstelen férje is gyilkosság áldozata lett… és az ártatlan Leilát gyanúsítják. Leila elhatározza, mindenképpen kideríti az igazságot, legyen bármilyen kellemetlen is.
A gyönyörű portréfestő a rejtélyes Esmond grófhoz fordul segítségért.

Az elbűvölően jóképű idegen gondosan titkolja a valódi személyiségét, amely megdöbbentené a nőt… és a múltját, amely elválaszthatatlanul egybefonódik Leiláéval. S bár a veszély egyesíti őket, a vágy az, amely összeláncolja a szívüket… ahogy Esmond férfias, merész és érzéki érintése lángra lobbantja Leila vérét… és belevonja a legellenállhatatlanabb cselszövésbe: a szenvedélyes szerelembe.


Úri csirkefogó


Sokféleképpen nevezik, de az angyali nincs közte… Sebastian Ballister, a rossz hírű Dain márki hatalmas, velejéig romlott és veszélyes alak. Egy tisztességes nőnek semmi köze sem lehet a Ballisterek Átkához és Balsorsához… és ő sem akar semmit egy tisztességes asszonytól. Elszánta magát, hogy élete végéig folytatja, amiben a legjobb: a dorbézolást – és minden jól is megy egészen addig, míg ki nem nyílik egy bolt ajtaja, és besétál rajta a NŐ.

A lány túl intelligens ahhoz, hogy a világ legromlottabb férfijának prédájává legyen… Jessica Trent elszánt ifjú hölgy, aki elhatározta, bármibe kerüljön is, letéríti ostoba öccsét a pusztulásba vezető útról. Ha meg akarja menteni fivérét, s vele együtt a családját és jövőjét is, magával az ördöggel kell megküzdenie. De őt ez sem riasztja vissza.
A gond csak az, hogy a kérdéses ördög döbbenetesen ellenállhatatlan, és mint kiderül, Jessica az, akinek leginkább megmentésre van szüksége.


 

Az utolsó pokolfajzat



Vere Mallorynak, Ainswood hercegének mindene megvan: nemes, gazdag, őrülten jóképű… és úgy tűnik, el van szánva rá, hogy mindezt eldobja. Rossz hírű, nemtörődöm és vad; az utolsó Mallory-ördögfajzat vakon rohan a pusztulásba… egészen addig, amíg egy észvesztően gyönyörű, szőke amazon le nem veri a lábáról… szó szerint.

Tüzes szenvedély… Lydia Grenville arra tette fel az életét, hogy megvédje London elesettjeit. Az olyan züllött nemes urak, mint Ainswood, csak a probléma részét jelentik, nem a megoldást. Szeretné, ha a férfi elhordaná az útból a nagydarab, remekbe szabott testét, hogy ő tovább folytathassa a munkáját.

A gond csak az, hogy Ainswood ugyanúgy nem tud ellenállni a kihívásnak, különösen, ha az egy nő alakjában jelentkezik, mint ahogy a bajoknak sem, amelyeket a lány mintha vonzana. Ha sikerül baj nélkül kikerülniük az egymással vívott harcból… talán túlélik az igazi veszedelmet is, amely mindenkit fenyeget, aki kedves nekik.

Loretta Chase: Egy utolsó botrány (Carsington fivérek 5.)

http://moly.hu/system/covers/big/covers_341999.jpg?1426081093

Egyiptom veszedelmeit túlélve Peregrine Dalmay, Lisle grófja visszatér Londonba, hogy mindennél szörnyűbb fenyegetéssel nézzen szembe: ostoba családjával… és Miss Olivia Wingate-Carsingtonnal. A vörös hajú szépség hírhedt, de roppant előkelő szélhámosok leszármazottja, s megvan az a képessége, hogy összezavarja és belerángassa Lisle-t saját mesterkedéseibe, melyek többnyire botránnyal végződnek.

Bár Olivia az előkelő társaság kedvence, nagyon is tisztában van vele, hogy egy tisztességes jövő fenyegető árnya lebeg fölötte. Így, amikor Lisle családi küldetésre kényszerül menni, Olivia úgy véli, ez tökéletes alkalom egy utolsó nagy kalandra… még akkor is, ha azzal a férfival kell tartania, akit – egyedüliként a világon – nem tud az ujja köré csavarni.

Ez az oka annak, hogy Lisle és Olivia Skóciában találják magukat, egy komor kastélyban, amelyet rosszindulatú kísértetek és nyúlszívű gyilkosok laknak, s ahol döbbenetes titokkal kell szembesülniük: a legnagyobb veszedelem tulajdon makacs szívükben leselkedik rájuk.

Heather Graham: Halál a táncparketten


Lara Trudeau a táncversenyek koronázatlan királynője mindaddig, amíg véletlenül túl sok nyugtatót vesz be, és holtan esik össze a táncparketten. Doug O'Casey, Lara szeretője azonban arra gyanakszik, hogy nem baleset történt, s megbízza magánnyomozó bátyját, hogy járjon utána az eseményeknek. A táncstúdió vezetője, Shannon szintén nyomozni kezd, hiszen valaki megfenyegette, hogy ő lesz a következő…

Heather Graham: Hollywoodi románc


Jennifer Connolly tehetséges, fiatal színésznő, a rendkívül népszerű Valentine Valley című szappanopera ünnepelt sztárja. Ebben a káprázatos és csillogó filmvilágban azonban képzelet és valóság gyakran végzetesen összefonódik…

Jennifer élete döntő szerepére készül. Ha rosszul játszik, az nem egyszerűen a karrierje végét jelentheti – az életébe kerülhet. A színfalak mögött ugyanis egy titokzatos gyilkos figyel, aki a Hitchcock-filmek stílusában szedi áldozatait. A lány élete is veszélyben forog, s még filmbéli partnere, Conar Markham erős karjaiban sem érzi biztonságban magát.

Sorsa elől azonban Jennifer sem menekülhet: a félelem egyre közelebb hozza Jennifert és Conart egymáshoz, így a lánynak szembe kell néznie saját félelmeivel és gyilkos támadójával, de a Conar iránt táplált vonzalma is heves érzelmi viharokba kergeti…

Heather Graham: Szerelem és viszály


A népszerű írónő, Heather Graham, a Holnap dicsősége c. bestseller szerzőjének újabb regénye a szelídítetlen Skót-felföldön, a londoni Towerban s a háború sújtotta Franciaországban játszódik.
Két ember magával ragadó története, akiket a sors egymásnak szánt egy olyan világban, ahol a háború és a viszály az úr.

Danielle d'Aville-nak, III. Edward gyámleányának nőül kell mennie ellenségéhez, Adrien MacLahanhez, a legendás skót harcoshoz, aki annak idején a király kezére juttatta szeretett otthonát, Aville-t. Bosszút esküszik az erőszakos lovag ellen, ám csakhamar arra eszmél, hogy máris a felesége. Amikor a férfi hazaviszi felföldi kastélyába, s erős karjába zárja, Danielle szívén olyan szenvedély lesz úrrá, mely ellen nem tud küzdeni…

Adrien MacLahan igyekszik távol tartani magától a smaragd szemű, tüzes asszonyt, akinek francia királyok vére folyik az ereiben, s hűsége az ellenséghez köti… mégsem tudja leküzdeni a vágyat, melyet szép, bátor arája ébresztett szívében, és engedelmes, hű asszonyává tenni, míg le nem győzi a szerelem harcmezején…

Heather Graham: Rajzold le holtan!


A Miami-Dade megyei rendőrség megoldhatatlannak tűnő rejtély előtt áll. Már öt éve hiába keresik egy sorozatgyilkosság tettesét, amikor megint egy fiatal nő kegyetlenül megcsonkított holttestére bukkannak.
Eközben egy autópályán különös baleset történik, amelyet sokáig egyedül csak Ashley Montague, a rendőr-akadémia tehetséges hallgatónője tart többnek balesetnél. 
Jake Dilessio nyomozó kezdetben sem a lányról, sem az elméletéről nem akar hallani, ám Ashleyt kiváló rajzkészsége miatt hivatalosan is bevonják a felderítésbe, így Jake kénytelen együttműködni vele.
Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és végül ugyanaz a szörnyű gyanú fogalmazódik meg bennük…

Árvay Gréta: Elmerülve


(A Mystique-Club)

A titokzatos Árvay Gréta erotikus regénye egy szimultán történetfüzér. Budapesti figurákat látunk bolyongani a városi dzsungelben, embereket, akik nagyon különböző társadalmi helyzetből érkeznek, nagyon különböző életélményeket cipelnek magukkal, és nagyon különböző problémákkal küzdenek, de egyvalami közös bennük. Problémáik megoldását (vagy egyszerűen csak vágyaik beteljesülését) egy swingerklubban, a Mystique-ben találják meg. Egymásban elmerülve oldódnak fel feszültségeik. Otthontalanságuk otthona a ház – ahol egymásnak esnek. A háttérben zátonyra futott párkapcsolatok, kiégett sikeremberek, törtető libák és érzékeny művészek hol könnyeden derűs, hol nagyon is drámai sorstörténete.

Árvay Gréta ELMERÜLVE című regénye egy örvénylő, buja bacchanália.

Robert L. Rush: Arccal a pokolba


„Texas, Briscore megye, Silverton a 90-s évek közepe. Andyt 14 éves korában megerőszakolták. A lánynak hatalmas lelki háborút kell megvívnia önmagában azért, hogy az egész megtörtént esetet elhallgassa a szülei, húga és a barátai elől.
Ezzel egy időben a festői kisvárosban egyre több fiatal csatlakozik a rockzene világához. Andynek ez pont kapóra jön. Valamivel feledtetnie kell azt, ami megtörtént vele. A lelke viszont háborog. Mikor fájdalmat érez önsértésként pengéhez, italhoz és kábítószerhez nyúl.
Édesapja Greg,  a lány által titokban tartott megerőszakolást követően elutazik, elhagyja a családot. Írországba megy.
Andy egyik alkalmi kapcsolatból a másikba zuhan. Időközben beleszeret egy lány Zara. Andy, Zara által jön rá, hogy képtelen szerelemmel szeretni valakit.
Mark egy 24 éves, lelkileg megtört fiatalember, aki depresszióba menekül a balul elsült randik miatt. Egy nap megtalálja Andy adatlapját egy internetes portálon.  Utolsó lehetőségként megpróbálja a rocker lányt egy randira hívni. A találka sikerül, de Mark már az elején érzi, hogy ő és Andy két különálló világ. Ámbár mégis elhatározza, hogy segít a munkanélküli lánynak új életet kezdeni, és kilábalni abból a szennyből, amiben jelenleg él.
Andy húga a 16 éves Cassidy pedig gyűlöli a nővérét. Tudja miket művel a fiúkkal és a lányokkal, mert Andy ugyanis biszexuális.  Azonban hiába próbálja távol tartani magától a nővérét, az mintha fertőzné őt és belerángatná a szex világába.
Silverton idősebb polgárai kiközösítik a fiatal rockereket, mert többen úgy vélik, hogy nem a városba valóak ezek a fiatalok.”

Cathy Kelly: A múlt titkai


Ha az ember túl sokáig őriz egy titkot, az előbb-utóbb elárulja magát… 

A Summer Street takaros kis házaiban lakó családok élete idillinek tűnik, a valóságban azonban az, hogy mindenkinek van mit rejtegetnie.

Amikor a kamaszkori szenvedély megtalálja Ambert, a lány úgy dönt, hogy kezébe veszi saját sorsát, és lemond a biztos jövőről egy lángoló szerelem miatt – de vajon édesanyja, Faye, aki egyedül neveli lányát, mit hallgat el előle?

A megcsalt Maggie hazaköltözik, hogy gondját viselje beteg édesanyjának, és az otthon nyugalmában találjon gyógyírt összetört szívére – de felkavaró emlékek törnek rá… vajon ki tudja, mit rejtenek az elzárt fiókok?

A bölcs és kedves Christie Devlin tudná a választ, hiszen különös képessége folytán belelát az emberek szívébe, és segít megoldani gondjaikat. Csakhogy ezúttal az ő múltjából is előbukkan egy titok, amely huszonöt éve kísérti…

Az írországi Wicklow-ban élő Cathy Kelly Anglia egyik legnépszerűbb és talán legtöbbek által rajongott írónője. Tavaly itthon is a toplisták élére került Mindig és örökké című bestsellere, amely elnyerte az Év Romantikus Regénye díjat. Rajongóinak Cathy sokkal több, mint egy a sikerszerzők közül. Ő maga AZ ÍRÓNŐ – akire barátnőként is lehet gondolni, és aki rohanó világunkban nemcsak szórakoztat, hanem életörömöt, jókedvet is ad.

Laurelin Paige: Fixed 1-2.


New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.

A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.

A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba.

A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.

A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna.

A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.

És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik…


 

Found in You – Sehol se talállak



Alayna Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.

Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…

Sasha Grey: A Juliette társaság


Pikánsan intelligens, intelligensen pikáns.

Catherine, a film szakos hallgató, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Ezek az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.

Sasha Grey első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus társaságba vezeti be az olvasót, ahol bármi és minden megtörténhet.

Faye Kellerman: Szemfényvesztés


"Peter Deckert, a Los Angeles-i rendőrség nyomozóját ritkán keltik fel az éjszaka közepén, de ha mégis, akkor mindig nagyon brutális és egyben szenzációs ügyről van szó. Mint most is. Valaki betört a milliárdos üzletember, Guy Kaffey exkluzív, Coyote Ranch nevű birtokára, majd a feleségével és négy alkalmazottjával együtt megölte a férfit.

Kaffey üzleti és társasági körökben egyaránt közismert személyiség volt. Peter és csapata hamar rájön, hogy a borzalmas gyilkosságokat nem egy kívülálló követte el, a szálak azonban még jobban összekuszálódnak, amikor kiderül, hogy Kaffey olyan szervezetekkel is együttműködött, amelyek börtönviselt embereknek segítenek új életet kezdeni. A férfi több egykori elítéltet is alkalmazott testőrként. Vajon puszta rablógyilkosságról van szó, vagy ennél több lehet a háttérben?

Decker egészen Mexikóig követi a nyomokat abban a tudatban, hogy felesége, Rina Lazarus biztonságban van, mert éppen esküdtként vesz részt egy bírósági tárgyaláson, így nem tud belekeveredni az ügybe.
Csakhogy egy véletlen találkozás egy bírósági tolmáccsal, aki a segítségét kéri, a férje ügyének sűrűjébe vezeti Rinát – és ezzel ő is célponttá válik. Deckernek mihamarabb meg kell találnia a bűnösöket, ha nem akarja, hogy a halál a magánéletében is arasson.

A műfaj egyik legkiválóbb regényének lapjain folyó hajsza mindenkit magával ragad."

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...