Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 4., péntek

Eleanor Moran: Reggeli az ágyban


Recept: végy egy összetört szívű hősnőt, keverd össze egy nagyképű celeb séffel, gyújts alá, főzd puhára, és kész is egy újabb női regény.

Van benne minden, ami kell: csalódás, főzés, a profi konyha kulisszatitkai, humor és természetesen szerelem.

Egy ilyen intelligensen megírt romantikus lektűr után a desszert már nem is hiányzik!

Nora Roberts: O’Dwyer-örökség trilógia 1-2-3.

Sötét boszorkány


Iona Sheehan Amerikában született, de sohasem érezte otthon magát abban az országban, és a szüleivel sem tudott jó kapcsolatot kialakítani. Mindig arra vágyott, hogy szeressék és elfogadják, de mintha rossz helyen kereste volna a boldogságot. Aztán a nagymamájától megtudja, hol teljesedhetne ki az élete. Írországban, egészen pontosan Mayo megyében, a zöld erdők, dús mezők és csillogó tavak vidékén. Mert onnan származik, és nem hétköznapi örökség várja azon a helyen. Ő az egyik Sötét boszorkány a három közül, akiknek a varázsereje nemzedékről nemzedékre öröklődik. A három Sötét boszorkánynak egy időben, egy helyen kell lennie, hogy leszámolhasson ősi ellenségével, a gonosz Cabhan varázslóval. Az első Sötét boszorkány leszármazottai már évszázadok óta készülnek, várakoznak, átadva egymásnak a mesterséget és a tudást. Úgy tűnik, most elérkezett az idő.

Iona mindent hátrahagyva Írországba utazik, hogy találkozzon az unokatestvéreivel, a másik két Sötét Boszorkánnyal. Végre igazi család veszi körül, és úgy érzi, hazatért.
Nemsokára sor kerül Cabhan első támadására, és Ionát ez is meggyőzi arról, hogy jól döntött, helyes úton jár.
Munkát vállal a közeli lovardában, és megismerkedik Boyle McGrath-szal, a lovarda egyik tulajdonosával, aki megtestesíti mindazt, amit Iona vonzónak tart egy férfiban.

Iona számára elkezdődik egy új élet, tele varázslattal, sötét mágiával, a szerelem tiszta örömével, barátsággal, csalódással, fájdalommal és küzdelemmel.


 

Árnyékvarázslat



Connor O’Dwyer, az ír solymász imádja szűkebb hazáját, az írországi Mayo megyét. Ott él és dolgozik nővérével, Brannával, unokatestvérével, Ionával és gyerekkori barátaival, Boyle-lal, Finn-nel és Mearával. Hatan megtörhetetlen, erős kört alkotnak, de ezt a megszokott helyzetet felborítja egy váratlan esemény, egy régóta esedékes, szenvedélyes csók.

Meara Quinn és Connor időtlen idők óta barátok. Szinte minden nap találkoznak, mert Connor, a solymász turistákkal járja a környéket, Meara pedig lovastúrákat vezet az erdei ösvényeken. A testi vonzalom eléggé összekuszálja a szálakat, és új kihívásokat jelent mindkettejük számára. Meara fél az érzelmi kötődéstől, és nem akarja veszélyeztetni értékes barátságukat. Connor ágyában már sok nő megfordult, de a szívét még egyik sem ejtette rabul. Mi lesz, ha az ő kapcsolatuk is hasonló sorsra jut? 

Ráadásul a barátokra és rokonokra komoly feladat vár. Az a sorsuk és örökségük, hogy élet-halál harcot vívjanak a sötétség erőivel, ezért mindennél nagyobb szükség van az egységükre. Ez a gonosz erő ködként gomolyogva fojtogatja őket, el akar pusztítani mindent, ami fontos számukra, és amit szeretnek.


 

Vérmágia



Branna O’Dwyer Írországban, Mayo megyében él, ahol a múlt legendái szorosan összefonódnak a jelennel. A boltjában árulja a saját készítésű krémeket, balzsamokat, gyertyákat. Nem csoda, hogy a portékája népszerű a helybéliek és a turisták körében, mert Branna a különleges képességeit is felhasználja munkájában. Ő Mayo egyik Sötét boszorkánya, akit az öröksége és a sorsa arra kötelez, hogy elpusztítsa Cabhant, a sötét varázslót. Branna hűséges barátai szoros kört alkotva harcolnak vele a sötét erők ellen. Nehéz dolguk van, mert nemcsak Cabhant kell megsemmisíteniük, hanem a benne lakozó démont is.

Branna életéből csak egyetlen dolog hiányzik: a szerelem. Fiatal korában odaadta a szívét Fin Burke-nek, az ifjú férfi boszorkánynak, és akkor úgy tűnt, hogy a viszonzott szerelem boldogsága vár rá. Annál nagyobb volt a csalódása és az elkeseredése, amikor a szerelmén megjelent Cabhan jele, és kiderült, hogy Fin a gonosz varázsló leszármazottja.
Branna nem tudta túltenni magát ezen, és szakított a fiúval. Fin azóta a világot járja, boszorkányként és emberként próbálja kitalálni, hogyan szabadulhatna meg a jeltől. Ő nem Cabhan vérének érzi magát, hanem Branna köréhez tartozónak.

Amikor eljön az idő, és a három Sötét boszorkány a végső leszámolásra készül, Fin visszatér Írországba, hogy mellettük harcoljon. Nehéz legyőznie Branna gyanakvását, és sokáig nem tudja elnyerni a bizalmát. Az első két csatát nem tudták megnyerni, de most rájöttek, hogy egy démonnal van dolguk, és különleges mágiára lesz szükségük.

Lisa Kleypas: Hathawayek 1-4.

Éjfélig vagy enyém


Cam Rohan egy londoni játékkaszinó titokzatos igazgatója, akit már untatnak szép, de unalmas szeretői. Életébe ekkor lép be Amelia, aki gondját viseli árván maradt húgainak, miközben csélcsap bátyját keresi a londoni alvilágban. Leo ugyanis váratlanul nemesi címet és egy romos vidéki birtokot örököl, a kúria rendbehozatala azonban Amelia feladata marad.

Rohan követi a lányt vidéki birtokukra, ahol már semmi sem szabhat gátat a köztük kirobbanó szenvedélynek.

Szerelmük beteljesedik, amikor is felbukkan a lány egykori szerelme, aki annak idején cserbenhagyta, és a múlt mindkettőjük életére mázsás súlyként nehezedik.


 

Csábíts el pirkadatkor

 
Anglia az 1840-es években…

Az Éjfélig vagy enyém című regényben megismert népes Hathaway család második leánya, Win éppen csomagol. Gyenge tüdeje miatt Franciaországba utazik, ahol egy híres klinika jó eredményeket ért el a tüdőbaj gyógyítása terén. Ám Win szíve nehéz – fáj otthagynia Kev Merripent, a mogorva, zárkózott cigány fiatalembert, akibe kislánykora óta szerelmes.

Annak idején a szabadelvű Hathaway szülők magukhoz vették az összevert, magára hagyott fiút, s a gyerekek együtt nőttek fel, bár Merripen mindig kívülállónak tartotta magát. Az ok, ami miatt felnőttként a családnál maradt, az volt, hogy a szülők váratlan halála után felelősséget érzett a hátramaradt gyermekekért, ám legfőképpen Win iránti elfojtott, kínzó szerelme késztette maradásra.

Win két év múltán, immár sugárzó ifjú hölgyként, megerősödve tér haza. A szerelem kettejük között csak még erősebben izzik, ám a beteljesülésig nemcsak a gyökereikből eredő kulturális különbségeket kell áthidalniuk, de Merripennek még a lány kezére pályázó ármánykodó riválisát is le kell győznie. S mindeközben fény derül Kev titokzatos múltjára…


Bűvölj el alkonyatkor


A férfi mindent megtestesít, amit a lány korábban kerülni akart.

Poppy Hathaway imádja a nem szokványos családját, ám szokásos állapotokra vágyik. Sorsa arra kényszeríti, hogy találkozzon Harry Rutledge-dzsal, a titokzatos szállodatulajdonossal és feltalálóval, kinek vagyona és befolyása van, élete pedig titkos és veszélyes. Amikor flörtjük nyomán Poppy elveszti jó hírnevét, azzal döbbent meg mindenkit, hogy elfogadja a férfi házassági ajánlatát – azonban azt kell tapasztalnia, hogy férje a szenvedélyét ugyan megosztja vele, de bizalmát már nem.


Harrynek egyedül csak rá volt szüksége…


Harry mindenre hajlandó volt, hogy megszerezze magának Poppyt – egyedül a szívét nem akarja feltárni. Egész életében távol tartotta magától a világot… de az éles eszű, fondorlatos Poppy azt követeli, hogy minden létező módon a felesége lehessen. Kettejükben a vágy mégis fokozódik, ám ellenség ólálkodik a sötétben. Most, ha Harry maga mellett akarja tartani Poppyt, igazi szövetséget kell kötniük test és lélek között, egyszer s mindenkorra …


 

Légy a feleségem reggelre



Két éve már, hogy Catherine Marks a Hathaway nővérek társalkodónője lett. A kellemes állást csupán az idősebb báty, Leo Hathaway bosszantó viselkedése keseríti meg.
Cat nem gondolta volna, hogy állandó civakodásuk mögött kölcsönös vonzalom rejlik.
Ám amikor egy újabb veszekedés után elcsattan egy váratlan csók, Cat döbbenten tapasztalja heves reakcióját. Leo veszélyes viszonyt kezdene, ám Cat nem egészen az, akinek látszik…

A családi otthon megmentése érdekében Leónak meg kell nősülnie, és egy éven belül utódot kell nemzenie.
Catherine úri modora azonban olyan sötét titkot rejt, amely örökre tönkreteheti őt. De Leo számára, aki azt gondolta, sosem lesz képes újra szeretni, Cat ellenállhatatlanul és ördögien vonzó.
Azonban a Catre leselkedő veszély, amely elől menekülni próbált, örökre elválaszthatja a szerelmeseket. Képesek lesznek-e elűzni a sötét árnyakat, hogy aztán átadhassák magukat forró vágyaiknak?

Anna Todd: After We Collided – Miután összecsaptunk (Miután 2.)


Tessa mindent elveszíthet. Hardin semmit sem veszíthet… csak Tessát.

Miután összecsaptunk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.
Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen… De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiú, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett… vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait.

Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen.

Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül.

De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?

Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer – Mara Dyer eszmélése (Mara Dyer 1.)


Mara Dyer azt hiszi, az élete furcsább már is nem lehet, miután egy kórházban tér magához, és nem emlékszik, hogy került oda. Pedig lehet.

Amnéziája ellenére meggyőződése, hogy a barátait megölő, őt viszont titokzatos módon életben hagyó baleset nem egyszerű véletlen volt. Tényleg nem.

Nem hiszi, hogy mindazok után, amin keresztülment, lehet még szerelmes. Nagyon téved.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...