Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. szeptember 13., szerda

Megjelenések #17

Park



Guillaume Musso 
Holnap '2017.09.14.' 

Emma New Yorkban él. Harminckét évesen még mindig keresi élete párját.

Matthew Bostonban lakik. Egy szörnyű balesetben elvesztette a feleségét, és most egyedül neveli négyéves kislányát.

A világhálón ismerkednek meg, és egymásnak írt e-mailjeik alapján hamarosan mindketten arra gondolnak, hogy végre megtalálhatják a boldogságot. Elhatározzák, hogy találkoznak egy manhattani olasz étteremben.

Ugyanazon a napon és ugyanabban az órában lépnek be az étterem ajtaján. Ugyanahhoz az asztalhoz ültetik le őket – és mégsem fognak soha találkozni. 

Hazugságok hálója? Az egyik fél képzelgése? A másik manipulációja?

Egy érthetetlen helyzet áldozataiként Matthew és Emma hamar rádöbbennek arra, hogy nem csupán egy meghiúsult találkozóról van szó…


I.P.C.


  
Cynthia Harrod-Eagles
Őrizzétek az otthoni lángot! '2017.10.02.'
  
Valós ​eseményeken alapuló, emlékeket ébresztő regény, hiteles és remekül megalkotott dráma a Kirov saga szerzőjétől.
A háború nem ért véget 1914 karácsonyára, ahogy ígérték, s az új év kezdetével a Hunter család lassan hozzászokik a háborús élethez. 
Az idősebb Hunter lány, Diana a frontra vezényelt vőlegényétől búcsúzik, de nem számít arra a ridegségre, amellyel leendő anyósa bánik vele. A bátyja, David zászlóalja már készen áll, hogy harcba szálljon az ellenséggel, de vajon milyen hatással lesz ez az édesanyjára, a családját mindennél fontosabbnak tartó Beattie-re? 
Odalent, az alagsorban Ethel, a szobalány kezd belefáradni abba, hogy az udvarlói sorban bevonulnak, ezért szándékosan olyan férfit választ, aki a vasútnál dolgozik, mert bízik benne, hogy a munka fontossága megakadályozza, hogy katonának jelentkezhessen. Eric tisztességes, becsületes ember, s őszintén törődik Ethellel. Vajon ő lesz az, aki biztosítani tudja számára az új életet? 
Hunterék, a ház személyzete és a falu lakói hamar rájönnek, hogy a háború nemcsak a katonák, de a hátországban maradottak életét is gyökeresen átformálja. Minden egyes újabb szörnyűség és tragikus veszteség, amelyről értesülnek, csak tovább erősíti a hitüket abban, hogy ezt a háborút meg kell nyerniük, bármibe kerüljön is.



Eric Van Lustbader
  
Bourne fölénye (Fantom/Bourne 12.) '2017.09.14.'

Jason ​Bourne lehetetlen feladattal találja szemben magát ebben a bravúros regényben. Megbízzák, hogy személyesítsen meg egy minisztert egy Katarban tartott politikai csúcstalálkozón, megóvva ezzel az illetőt bármilyen merényletkísérlettől. A tanácskozás helyszínére váratlanul fegyveresek rontanak be, és megölnek mindenkit, kivéve Bourne-t. A célpontjuk azonban nem a miniszter, akit megszemélyesít… hanem maga Bourne.  

Elrabolják, és egy föld alatti bunkerbe viszik, ahol találkozik a hírhedt terroristával, el-Gadannal. Ő tartja fogva Soraya Moore-t, a Treadstone egykori társigazgatóját, egyben Bourne közeli barátját, valamint kétéves kislányát. 

Eközben az Egyesült Államok elnöke arra készül, hogy tető alá hozzon egy történelmi jelentőségű békeszerződést az izraeliek és a palesztinok között, amit el-Gadan mindenáron meg akar akadályozni. Bourne-t arra próbálja rábírni, hogy ölje meg az amerikai elnököt, mert ha nem, Soraya és a lánya meghal. 

Bourne szörnyű választás elé kerül: Sorayát és a gyerekét mentse-e meg, vagy az elnököt?

  

Libri

 

Audrey Carlan
 Október - November - December (Calendar Girl 10-12.) '2017.09.15.'
 Mia Saunders tizenkét hónapos utazása Hollywoodba, New York Citybe és végül Aspenbe repíti. 
Októberben Mia új életet kezd, és egy híres, naponta jelentkező tévéműsorban lesz háziasszonya az Élő Szépség betétnek. Párja még a fogság utóhatásaival küzd, de szerencsére közös erővel leküzdik a démonokat. 
Ezután New Yorkba utazik, ahol a háláról forgat. Minden álma valóra válni látszik… kivéve egyet.

Meredith Wild
 Rád kattanva (Rád kattanva 5.) '2018.02.01.'
  
Újabb viharfelhők gyülekeznek a Landon házaspár felett. Kísért Blake hackermúltja.
Vajon mit követett el, ami alapjaiban rendítheti meg a kapcsolatukat?
Blake eltemetné a múltat, de Erica harcba száll, hogy tisztázza férje nevét.


Joanne Harris
 A St. Oswald fiúiskola '2017.09.30.'
Sötét, ​felkavaró pszichothriller a lenyűgözően sokoldalú Joanne Harristől.

Roy Stratley latint tanít az észak-angliai St. Oswald fiúiskolában, ebben a hagyományaihoz ragaszkodó, rejtett feszültségektől terhes, zárt világban. Az itt töltött harminc év alatt Stratley sokféle diákkal találkozott, hiszen minden osztálynak megvannak a maga bohócai és hangadói, vannak visszahúzódók és nyitott gondolkodású lázadók. S mindig van legalább egy olyan fiú is, aki kilóg a sorból, aki nem tud beilleszkedni. Valaki, akit baljós árnyak vesznek körül. Egy fiú, aki szörnyű dolgokra képes… 
 A kérdés csak az, meg tudjuk-e ítélni, kivel van dolgunk, s el tudjuk-e dönteni, melyik fiú küzd átlagos tinédzserkori nehézségekkel, és ki az, akinek komoly segítségre lenne szüksége. Stratley helyzetét megnehezíti, hogy új igazgató érkezik az iskola élére: egy hajdani tanítvány, aki húsz éve kísérti Stratley-t az álmaiban…


 Gabo

Victoria Aveyard
 A király ketrece (Vörös királynő 3.) '2017. ősze'
 Mare Barrow fogságba esett, a villáma nélkül tehetetlen, és az elkövetett végzetes hibái gyötrik. Olyan fiútól függ az élete, akit egykor szeretett, és aki csupa hazugság és árulás. Maven Calore már királyként tovább szövi halott anyja hálóját, hogy megőrizze hatalmát az országa – és a foglya – fölött. 

Amíg Mare a palotában raboskodik, az újvérűek és Vörösök csapata továbbra is szervezkedik, készül a háborúra. Nem maradhatnak többé az árnyékban. Calt, a száműzött herceget pedig semmi sem tántoríthatja el attól, hogy visszahozza Mare-t. 

A Vörös királynő-sorozat harmadik részében a szövetségeket minden oldalon szakítópróbának vetik alá. Amikor a képességek és az ellenfelek összecsapnak, talán senki sem marad, aki eloltaná a tüzet – és Norta birodalmát az a veszély fenyegeti, hogy porig ég.
  
Charlie N. Holmberg
 Az üvegmágus (A papírmágus trilógia 2.) '2017. ősze'
 Ceony Twill folytatja papírmágusi tanulmányait, ám tanárával, Emery Thane-nel nem tud olyan könnyen dűlőre jutni, mint a tananyaggal. Amikor ő és Thane macska-egér játékba keverednek egy bosszúszomjas varázslóval, Ceonynak el kell döntenie: hagyja, hogy mások megvédjék, vagy ő próbálja megóvni a szeretteit a fenyegetéstől. 
Eközben pedig olyan titok birtokába jut, amely az egész mágikus világot kifordíthatja a sarkából, és csak rajta áll, hogy képes-e megakadályozni, hogy ez a veszedelmes tudás rossz kezekbe kerüljön. 
A papírmágus folytatása még magasabbra emeli a téteket, és egyaránt elbűvöli majd a fiatal és idősebb olvasókat is.
  
Athenum
  
L. S. Hilton
 Domina (Judith Rashleigh 2.) '2017.09.15.'
 Judith ​Rashleigh, a mindenre elszánt egykori művészettörténet-hallgató egyszer csak rájön, hogy a festményeket nem pusztán a képek szerelmesei kedvelik, de különböző maffia-hálózatok is készek lecsapni rájuk. A lányt férfikollégái semmibe veszik, ezért saját kezébe veszi a sorsát, és megmártózik a bűn mocsarában. 
Később úgy dönt, hogy Elisabeth Teerlinc néven új életet kezd Velencében. Saját galériát nyit, és megpróbálja elfelejteni az egykori gyilkos Judithot. Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy egy hatalmas játszma mellékszereplőjévé vált, a játékszabályokat pedig nem ő írja. 
De vajon miért pont vele akarja felbecsültetni káprázatos képeit a dúsgazdag műgyűjtő, Jermolov?
Vajon miről akarja meggyőzni őt Jermolov felesége, Elena, és miért éppen Velence temetőjében, a San Michele szigeten?
Miért kell meghalnia egy ártatlan orosz tanárnőnek?
Miért mozdul el napról napra minden Judith szállodai szobájában? 
L. S. Hilton Maestra című regényének izgalmas, erotikában gazdag folytatása egyszerűen lebilincselő. Vigyázat, itt még a halottak sem nyugodhatnak békében!


Sylvia Day
 Eggyé válva (Crossfire 5.) '2017.10.10.'

 Gideon ​Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink.

Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.


Harlequin

Susan Wiggs

 Megtalált álmok (Bella Vista lankái 1.) '2017.09.15.'
 Mezítláb, egy pohár borral a kezében járja Bella Vista lankáit Tess. Lila levendulamezők, gyümölcstől roskadozó almafák tárulnak a szeme elé, és ismeretlen sóvárgás ébred a szívében. Szeretet és összetartás lengi be az egész birtokot. A szíve mélyén Tess mindig erre vágyott: családra, és hogy részese lehessen egy ilyen világnak.
Ám ez a paradicsom rövidesen elvész, ha nem sikerül megtalálnia egy régi családi kincset.
A több évtizedes titkokat érintő kutatásban segítségére van féltestvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott, és egy bankár, aki inkább a szívére hallgat, mint az eszére.
És miközben Tess megismeri a gyökereit, lassan az is világossá válik előtte, milyen jövőt szeretne…

Mari Kubica
 Ne sírj, kislány! '2017.10.20.' 
Chicago ​belvárosában nyom nélkül eltűnik a lakásából egy Esther Vaughan nevű fiatal nő. Hollétére a holmija közt talált „Kedvesem…” kezdetű, nyugtalanító levél sem ad választ, sőt kétségeket ébreszt barátnőjében és lakótársában, Quinn Collinsban azt illetően, hogy vajon Esther tényleg az az ember-e, akinek hitte.
Eközben egy kis kikötőben a Michigan-tó partján, egyórányi járásra Chicagótól titokzatos nő bukkan föl a csendes kis kávézóban, ahol a tizennyolc éves Alex Gallo mosogatóként dolgozik. A fiatal férfit azonnal megbabonázza a nő szépsége és bája, ám ami ártatlan rajongásnak indul, rövidesen olyan sötét és fenyegető fordulatot vesz, amire sosem gondolt volna.
Miközben Quinn válaszok után kutat Estherrel kapcsolatban, és Alex egyre jobban az ismeretlen nő hatása alá kerül, Mary Kubica, a feszültségkeltés nagymestere lélegzetelállító és magával ragadóan izgalmas történetet tár elénk, mely elképesztő végkifejletbe torkollik, bemutatva, hogy bármilyen gyorsan futunk, és bármilyen messzire menekülünk, a múlt végül mindig utolér…
  

Jay Crownover
 Az igazság bajnoka (Welcome to the Point 3.) '2017.10.13.'
 Titus ​King feketén-fehéren látja a világot, számára kizárólag jó vagy rossz létezik. Még tinédzserként elhagyta a családját, hogy esélye legyen egy jobb életre. Azonban az ország egyik legveszélyesebb városában rendőrtisztként dolgozva rá kellett ébrednie, hogy itt szinte minden a szürke valamely árnyalata.
Egy új bűnöző feltűnése a Pointban véres leszámolással és pusztítással fenyegeti a várost, Titusra pedig még a törvény betartatásánál is fontosabb feladat vár: meg kell védenie a szeretteit. Már így is meggyengült erkölcsi tartását próbára teszi egy újabb kísértés, mikor visszatér a városba a gyönyörű és titokzatos Reeve Black. A lány legalább olyan veszélyes, mint a gonosz, aki el akarja pusztítani a Pointot, mert Titusnak szüksége van rá – méghozzá nem pusztán szakmai okokból.
Reeve jól tudja, mennyire halálos a Pointra leselkedő új veszély, mégsem menekül el, inkább segíteni akar. Sok mindent kell jóvátennie, és talán a szívdöglesztő zsaru az egyetlen ember, aki mellett megtalálhatja a lelki békéjét.
Miközben az egész város a közelgő nagy leszámolástól retteg, Titus és Reeve a tűzvonalban állnak és elszántan harcolnak.
  
Newkids
  
Becca Prior
 Festett testek (Festett testek 1.) '2017.09.15.'
 Elijah kényszerből vállalja el az aktmodell szerepét egy mesterkurzuson. 
Leonard Chambers, a sikeres festő ugyanis köztudottan seggfej. 
Arrogáns, beképzelt és elviselhetetlen. 
Mégis annyira vonzó, hogy Ely az első pillanatban beleszeret. 
Csakhogy a férfi tartós kapcsolatban él, Elijah pedig rejtőzködik. 
El kell titkolnia a másságát, mert a nevelt fia gyűlöli a melegeket. 
Ráadásul mindketten mást akarnak: Leon futó kalandot, Ely életre szóló szerelmet. 
Becca Prior új sorozatának első kötetében ismét helyet kap a romantika, a bizsergetően nyers erotika és a humor is. 

A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjének új trilógiája is tartogat meglepetéseket.
  
Móra

 
Kelly Oram
 Örökkön - örökké (Ella és Cinder 2.) '2017.09.15.'
 ,A mesében minden olyan könnyű: a szerelmesek egymásra találnak, és már lubickolnak is a boldogságban.
Cinder és Ella is pontosan erre vágyik, a sok nehézség után igazán megérdemelnék, hogy legyen egy kis nyugtuk.
A sajtó viszont folyton a nyakukban liheg – mindenki Hollywood legújabb álompárjára kíváncsi –, és a szüleik sem könnyítik meg az életüket: Brian apja meg akarja lovagolni a népszerűségüket, Elláé pedig képtelen elfogadni, hogy a lánya egy világhírű filmsztárral jár.
Ráadásul Ella nagyon nehezen viseli, hogy mindenki a sérülésein csámcsog, és elbizonytalanodik: mi van, ha a tündérmeséjének kezd lejárni a szavatossági ideje?

Barbara Dee
 Ne kavarj, Francesca! '2017. őszén vagy telén'
 Mintha földrengés rázta volna meg Evie (13) életét, amióta Francesca a szomszédba költözött. Ez a vadóc lány őrült cuccokat aggat magára, és kizárólag olyasmit csinál, amit fontosnak érez. A házi feladat persze nem tartozik ebbe a kategóriába.
Francesca (saját bevallása szerint) pontosan tudja, ki mire vágyik, és semmi rossz nincs abban, ha valaki (mondjuk, ő maga) a színfalak mögül irányítja az eseményeket. Még ha ehhez időnként lopásra, hamisításra vagy némi lódításra van is szükség. 
A mindig kötelességtudó Evie hol elbűvölve, hol elborzadva nézi, mi sül ki a közös terveikből. De az is biztos, hogy az élet már nem lesz olyan unalmas, mint korábban… 
Fordulatos és vicces történet egy szenvedélyes hazudozó amazon és egy földhözragadt, de kiemelkedni vágyó lány különleges barátságáról. Különösen, miután belép a képbe a fagyizó dögös pultosfiúja…
  
Erawan  
M. C. Beaton
 Agatha Raisin és a nyársat nyelt rendőr (Agatha Raisin 23.) '2017.09.16.'
 Agatha ​Raisinnek meggyűlik a baja egy túlbuzgó rendőrrel, aki megszállott bírságoló, és őt is megbünteti két „súlyos” vétségért.
Agatha nem sokkal az eset után Winter Parvában, a hagyományőrző kis faluban látja viszont a bosszantó rendőrt, csakhogy egyenruha nélkül, mi több, egy nyárson forgatva anyaszült meztelenül a tűz fölött.
A malacsütésnek indult szabadtéri mulatság igazi horrorba fordul, amikor a mindig éber detektívnő felfedezi a szörnyű gyilkosságot.
Még furcsább, hogy a Raisin Nyomozóirodát a halott rendőr volt felesége keresi fel, és megbízást ad nekik, találják meg exférje gyilkosát.
A nyomozással egy idő után még a rettenthetetlen Agathának is le kell állnia, mert olyan fenyegetést kap, ami a nyársra húzott tetem borzalmán is túltesz.
Ám amikor Agatha volt férje, James hazatér utazgatásaiból, és mint mesteri „betörő” felajánlja segítéségét Mrs. Raisinnek, az nem tud ellenállni, és tovább folytatja a szimatolást.
Mindeközben el kell simítani egy csúnya tettének következményeit is: a nyomozóirodába korábban felvett fiatal Simon Blacket egy ravasz húzással távolította el a csinos és tehetséges detektívlány, Toni közeléből, de nem számolt azzal, hogy mit lép erre a fiú.
  
Maxim
  
Abbi Glones
 Te vagy nekem a jövő (Sea Breeze 5.) '2017.09.18.'
 Cage Yorknak mindene megvan, amire valaha vágyott. Eva pedig csak hab a tortán. Viszont a baseball ösztöndíj is mindig egy álom volt.
Így amikor Cage eléri ezt az álmát, Evával túl kell élniük a távkapcsolat nehézségeit.
Így amikor kiderül, hogy Cage nem a megbeszélteknek megfelelően viselkedik, Eva őrülten vonzó szomszédjuk, Jeremy karjaiban lel vigaszra, aki megígéri, hogy úgy fog vigyázni rá, ahogy Cage sosem tudna.
Ez pedig egy olyan ígéret, ami túl jó ahhoz, hogy Eva elutasítsa.
A baseball és álmai nője között őrlődve Cage-nek bizonyítania kell, hogy megérdemli Eva szerelmét, vagy azzal kell számolnia, hogy örökre elveszíti őt.

Mellise de la Cruz
 Lele Pons - Éld túl a sulit! '2017.11.20.'
 „Tízmillió követő, és én még most is egyedül eszem az ebédem.”
Lele új miami iskolájában a piszkálódások fő célpontja.
Mindez azonban este véget is ér, amikor a lány digitális hírneve veszi át a főszerepet, ő pedig átalakul egy igazi pomponlánnyá, komolyan őrült személyiséggel és önkritikus humorral.
Most pedig egy csomó kihívás vár rá – a folytonos dráma, a könyörtelen klikkek, a váratlan celebség a neten –, miközben próbál jó jegyeket szerezni és büszkévé tenni a szüleit.


 Krystal Sutherland
 A szerelem kémiája '2017.09.25.'
 Henry Page még sohasem volt szerelmes. Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője.
Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.
Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy beleszeret a lányba.
Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat.
Ez mégsem egy átlagos szerelmes történet.

Debora Geary
 Kóborló boszorkány (Moder boszorkány 4.) '2017.10.02.'
 A tavasz egy új vándort repít Új-Skóciába – egy apró kisbabát, aki a feje tetejére fordítja Marcus életét, és feleleveníti a férfi múltjának borzalmas eseményeit.
Vajon Marcus a fájdalmon át képes lesz megtalálni az utat a szeretet és a gyógyulás felé? És a boszorkányközösség képes lesz biztonságban tartani asztrális utazóikat?

Janet Evanovich & Lee Goldberg
 A nagy melló (Fox és O'Hare 3.) '2017.11.13.'
 "Egy elragadó szélhámos, és egy elkötelezett FBI-ügynök, akik az őrületbe kergetik egymást… újra! Az FBI csupán egy dolgot kért, amikor titokban összepárosították a titkos ügynök Kate O’Hare-t Nicolas Foxszal – kapják el a világ legveszélyesebb és legérinthetetlenebb bűnözőit.
Most a sor egy globális drogcsempész-birodalom brutális vezetőjén van a sor.
Hogy hogyan néz ki, hol van vagy hogyan lehet megtalálni, azt még az FBI sem tudja, de Nick Foxnak van pár trükk a zsebében, így hát megindul az újabb nyomozás, amely Nashville utcáiról elvezeti őket Lisszabon sikátoraiba, Isztambul tetejére és még a Temze közepére is."
  


Melissa Grey
 Az árny órája (Midnight - trilógia 2.) '2017.11.07.'
 Echo életében egy szempillantás alatt minden megváltozott, amikor megtudta a döbbenetes igazságot: ő a Tűzmadár, a fény teremtménye, akinek küldetése a béke elhozatala. Azonban a távolban valami nagy, szörnyű és sötét erő ébredését érzi. Kozmikus erők fenyegetik a világot a széteséssel.
Echo Tűzmadárként sokkal nagyobb veszélyekkel néz szembe, mint amilyenekkel eddig valaha találkozott. És tudja, hogy ha a Sárkányherceg bukását akarja, harcolnia kell.
Vajon Echo tudja majd kezelni az erejét, vagy az túl erősnek bizonyul, és felégeti a lány világának maradékát is?
Üdvözlünk az árny órájában.
  
Madeleine Roux
 Catacomb - Az eltemetett múlt (Asylum 3.) '2017.11.20.'
 Az Asylum-sorozat lélegzetelállító harmadik része három tini életét követi, akik kirándulni indulnak Amerika egyik legkísértetiesebb városába, és az utazás során a múlt veszélyes titkait fedik fel. 
Pedig néha jobb, ha a múlt el van temetve.
  

Kass Morgan 
Hazatérés (100 3.) '2017.11.13.' 
Az emberiség hazatér. 
Hetekkel a Földön való landolás után a százaknak sikerült valamiféle rendszert és rendet alkotniuk a kaotikus, elvadult körülmények között. Azonban amikor váratlanul újabb űrhajók landolnak a bolygón, a törékeny rend és egyensúly azonnal felborul. 
Itt az ideje, hogy a százak összefogjanak, és harcoljanak a Földön talált szabadságért, különben mindent és mindenkit elveszíthetnek, aki kedves a szívüknek.

Jennifer Niven
 Veled teljes a világ '2017.11.16.'
Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget.
Jack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel.
Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye.
A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat.
 Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja.
  
  
Kerry Drewery
 7. nap (Cell 7 2.) '2017.11.20.'
 Martha Honeydew-t kiengedték a borzalmas 7-es cellából, azonban köszönhetően a korrupt igazságszolgáltatási rendszernek, látszólagos szabadsága ellenére a hatóságok még mindig nyomon tartják minden lépését.
Emellett Isaac, aki a legjobb barátja, most abban a cellában ül, amiben nem olyan régen ő is, és most Marthán van a sor, hogy megmentse.
Azonban így, hogy figyelik, Isaac kiszabadítása elérhetetlennek tűnik, Martha pedig kezdi magában megkérdőjelezni, hogy egyáltalán lehetséges-e megmenekülni a kormány vizslató tekintete elől.
Vajon sikerül elérniük, hogy újra együtt lehessenek? Fognak valaha egy jobb világban élni?

Alwyn Hamilton
 A homok leánya (A homok leánya 1.) 2017.09.25.'
Egy mesterlövész.
Egy álmodozó.
Egy piszok jó hazudozó.
Bár Mirádzsi sivatagjait már az emberek uralják, az elhagyatott, vad területeken még mindig a mitikus lények irányítanak, és az a hír járja, hogy a dzsinnek mágiája sem veszett el. Az emberek számára ez egy könyörtelen hely, pláne ha az illető szegény, árva, vagy nő.
Amani Al’Hizáról mindhárom elmondható.
Tehetséges lövész, aki remekül céloz, azonban nem tud elszabadulni Porfészekből, a kisvárosból, ahol két lehetősége van a jövőre nézve: vagy megházasodik, vagy meghal. De aztán találkozik Jinnel, a karakán idegennel, aki tökéletes menekülő útvonalat tár elé.
És bár éveken át ábrándozott Porfészek elhagyásáról, azt legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy egy mitikus lovon fog elvágtatni, vagy hogy egy idegen szökevény ismerteti majd meg vele az igazi sivatagot, aki eközben a szívét is ellopja.

Amy Ewing
 A fekete kulcs (The Jewel - trilógia 3.) 2017.10.16.'
Violet és a Magányos Város külső köreinek népe túl sokáig élt az Ékkő királyi családjainak szolgálatában. Most azonban a Fekete Kulcs nevű titkos társaság a hatalom átvételére készül.
Bár Violet tisztában van vele, hogy a lázadás kulcsfigurája, magánemberként is sokat kockáztat: a Tó Hercegnője elrabolta a húgát, Hazelt.
Violet, aki keményen küzdött, hogy elszökjön az Ékkőből, most mindent el kell, hogy kövessen, hogy visszatérjen, és nem csak azért, hogy kiszabadítsa Hazelt, hanem hogy megmentse a Magányos Város jövőjét.
  
Jamie McGuire
 Gyönyörű búcsúzás (Maddox testvérek 5.) '2017.09.25.'
 Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején.
Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül.
A célpont a Maddox család minden tagja.
A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással.
Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat.
Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve kerülnek ki ebből.
  
General Press
  
  
Julie Klassen 
A néma nevelőnő '2017.09.19.'
 Olivia Keene épp egy lánynevelő intézetbe tart, hogy állás után érdeklődjön, amikor a kíváncsisága letéríti az útjáról. A környék egyik nemesi családjának otthonában ugyanis estélyt adnak, és a lány mindenáron vetni akar egy pillantást az előkelő társaságra, és ha szerencséje van, a birtok tulajdonosára is, akit valamiféle titokzatos, megmagyarázhatatlan kapcsolat fűz az anyjához.
 Balszerencséjére azonban rajtakapják, ahogy egy fa mögött rejtőzve véletlenül kihallgat egy bizalmas beszélgetést a ház ura és annak fia, az ifjú Lord Bradley között.
Egy beszélgetést, amely, ha kitudódik, óriási botrányba keverheti a családot.
Lord Bradley ezért úgy dönt, ő maga ajánl munkát a lánynak, hogy ott tartsa a birtokon, amíg meg nem győződik róla, hogy nem ártó szándék vezeti.
A két fiatal közti kényszerű ismeretség lassan szerelemmé mélyül, a múltjuk azonban veszélyezteti a törékeny vonzalmukat.
Vajon van esélyük a boldogságra, ha a titkaik napfényre kerülnek?
  
 Peter Robinson
 Vágóhíd Blues (Bank felügyelő 22.) '2017.09.20.'
 Eastvale-ben, ​Alan Banks főfelügyelő városkájában mindig történik valami. Ezúttal több szokatlan esemény is megzavarja a helybéliek nyugalmát. Előbb két fiatal férfinak vész nyoma, majd egy második világháborús hangárban viszonylag frissnek látszó vérfoltra bukkannak, illetve kiderül, hogy az egyik helyi gazda igen értékes traktorát is ellopták. Ráadásul az egyik eltűnt fiatal férfi lakókocsija váratlanul porig ég. Az esetek időbeli egybeesése több mint gyanús.

Alan Banks és csapata eleinte értetlenül áll az ügysorozat előtt, amíg egy meglehetősen szörnyű autóbaleset teljesen új irányba nem tereli a nyomozást. Az elhullott állatok megsemmisítésével foglalkozó cég egyik alkalmazottjának a teherautója ugyanis a szakadékba hajt, a tetemek között pedig emberi maradványokat találnak. Miközben a nyomozók elszántan küzdenek, hogy az eltűnt férfiak nyomára bukkanjanak – különösen, mivel úgy látszik, ők lehetnek az igencsak szokatlan események kulcsfigurái –, az idővel is versenyt kell futniuk, sőt a hajtóvadászatban az egyik társuk élete is veszélybe kerül…


Linda Green
 Aki bújt... '2017.09.29.'
Egy, ​kettő, három… Lisa lehunyja a szemét, és elkezd számolni, a négyéves kislánya pedig elbújik a parkban. Amikor azonban a nő kinyitja a szemét, és megfordul, sehol sem találja Ellát.
Eltűnt.
Minden nyom nélkül.
Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a kislány nem egyszerűen eltévedt, hanem valaki elrabolta.
 A kellemes nyár végi délután egy pillanat alatt rémálommá válik, és a vidám bújócskát egy másik, életre-halálra menő játék váltja fel: a versenyfutás az idővel.
Lisa és a családja, az ismerőseik, a rendőrség és a média is mindent megtesz azért, hogy Ella minél hamarabb előkerüljön, arra azonban senki sem gondol, hogy a kislányt talán olyasvalaki vitte el, akit mindnyájan ismernek…

Mary Balogh
 Az egyezség (Túlélők klubja 2.) '2017.10.12.'
 Vincentet, ​Darleigh vikomtját ki akarja házasítani a családja. Vincent jó parti, gazdag, hatalmas birtok tulajdonosa, kitűnő társalgó, kedves mosolyú, fess férfi.
A Túlélők Klubjának vak tagja.
És elege van az anyja, a nővérei gyámkodásából meg a leendő ara elfojtott, mégis szinte égető ódzkodásától. Úgy érzi, menekülnie kell, el mindentől, ami a vakságát bélyegnek, őt magát fogyatékosnak tartja.
Elszökik, és meg sem áll gyerekkora kedves színhelyéig, Barton Coombsig, ahol ünnepséget rendeznek a tiszteletére.
De mintha itt is visszaélnének azzal, hogy nem lát; egy sznob család kiszemeli őt a lányuk számára, és tőrbe csalva házasságra kényszerítenék.
A lehetetlen helyzetből azonban kimenti egy lány, egy szinte láthatatlan kisegér, akit alig ismernek a városkában. 


Ki Sophie Fry?
És miért avatkozik bele ő is az életébe?
Vajon jó szándék vezeti?
Vincent szíve azt súgja, igen, így a jótett és egy meghitt beszélgetés tapasztalatára hagyatkozva ajánlatot tesz a fiatal nőnek: legyen a felesége.
Mary Balogh romantikus története az elfogadás, a kinyíló világ meséje. Egy nőé és egy férfié, akik a másik segítségével megtalálják a saját függetlenségüket, azt a fajta szabadságot, amely az embert minden igaz szerelemben az egekbe repíti.


Álomgyár

Julia Lewis Thomson
 Többek szerint '2017.09.20.'
 Te ​melyiket választanád: a bosszút vagy a szerelmet? 

Többek szerint felelőtlen nőcsábász vagyok, aki magasról tesz az érzelmekre, és képtelen kötődni egy másik emberi lényhez. Ilyennek lát mindenki, mert az életstílusommal ezt hitetem el velük.
 Bulik, nők, zene… ez határozta meg az életemet egészen addig, amíg nem találkoztam Nastyával. 
Igazi rockernek tartom magam. Olyan helyről jöttem, ahol a bűn a mindennapok része. Hiába szántak nekem különb életet, talán soha nem tudok kilépni a múltam árnyékából. Különösen úgy, hogy az orosz maffia látóterébe kerültem. 

Zsák a foltját, szokták mondani, és az enyém egyértelműen Nastya, aki a legnagyobb természetességgel táraz, céloz és lő. Ráadásul úgy hajt át motorral a piroson, mint a rosszfiúk a csajokon. 
Julia Lewis Thomson új, akciókban és meglepő fordulatokban bővelkedő történetben leplezi le a nagy sikerű Többek által című regényben megismert Maxim sötét titkait. Vajon beszippantja-e az a világ, amitől a családja egész életében óvta? Vagy elég ereje lesz ahhoz, hogy ellenálljon a csábításnak?

Sylvia Day
 Büszkeség és gyönyör '2018.09.20.'
 A nagy vagyon veszélyeket is rejt… 
Ahogy Eliza Martin is tudja, az örökösnők élete nem egyszerű. Szerencselovagok kerülgetik, ismerősök hazudnak és hízelegnek neki, valaki pedig egyenesen „furcsa véletleneket” rendez meg, hogy az oltárhoz hajszolja. De Eliza nem hagyja magát, és elhatározza, hogy a végére jár a különös eseményeknek. Már csak egy férfira van szüksége, aki elvegyül a kérők között, és megtalálja a bűnöst. Valakire, akit nem könnyű észrevenni; aki csodás táncpartner, emellett pedig csendes és nyugodt természetű.
 …ahogy bizonyos férfiak sem veszélytelenek 
Jasper Bond nyomozó hatalmas termetű, lenyűgözően jóképű és igen veszélyes férfi. Ki hinné, hogy Eliza, a széplélek, vonzónak talál egy ilyen akcióhőst? De Jasper nem tud ellenállni a lány makacsságának és a rejtélyeknek. Ügyfelei elégedettsége mindennél fontosabb a számára, és örömmel bizonyítja, hogy ő az, akire Elizának szüksége van…

Sylvia Day
 Botrányos viszonyok '2018.04.28.'
 Ó, ​azok a rosszfiúk! Csintalan kacsintások, érzéki mosolyok és némi vadság, amivel igazán nem lehet finom társaságban mutatkozni. De kit érdekel? Otthon sem unatkoznak…
Lopott gyönyör 
Merrick grófja, Sebastian Blake rég elmenekült a rangjával járó felelősség elől, és kalóznak állt. Ő a hírhedt Phoenix kapitány. De egy kereskedőhajóról furcsa zsákmányt szerez: egy tüzes kis vadmacskát, aki azt állítja magáról, hogy menyasszony… mégpedig az ő menyasszonya, akivel a házasságot apáik írták alá a nevükben. A kapitány most megszégyeníthetné gyűlölt családját, és érintetlenül visszaküldhetné gyönyörű feleségét, de ilyen csábító kincset még sosem talált. Nincs hát más vágya, mint hogy házasságukat igazi friggyé kovácsolja.
Lucien kockáztat 
Lucien Remington szabadosságáról híres: semmiféle szabályt nem tart be, sem a hálószobában, sem az üzleti életben. Amit akar, azt megszerzi, és legkevésbé sem érdekli, mit gondolnak róla emiatt. De igazán csak az elérhetetlen Lady Julienne La Coeur kegyeire vágyik, és nem is reménykedhet benne, hogy ezt megkapja… egészen addig, amíg a Julienne férfinak öltözve be nem oson Lucien klubjába, felelőtlen fivére után kutatva. Lucien hirtelen úgy érzi, itt az alkalom, hogy megszerezze, és csupa bűnös gondolat jár a fejében. Egy úriember ellenállna az ilyen csábításnak. De Lucien sosem tartotta magát úriembernek…
Az őrült hercegné 
Hugh La Coeur sosem akart Montrose grófja lenni. Nem vágyik több felelősségre, mint ami a borral, nőkkel és nagy tétben megtett fogadásokkal jár. Semmi kedve az éjszakát egy kísérteties, elhagyatott kúriában tölteni, aminek tulajdonosa egy híres, őrült hercegné. Ám a hercegné társalkodónője, a vad és független Charlotte más kérdés… Hugh vele akárhány éjszakát szívesen töltene. Tudja, hogy a lány szörnyű titkokat rejteget, és életében először Montrose grófja szeretné magára vállalni ezt a terhet, bármilyen veszéllyel is jár…
Őrültek, rosszak, és teljességgel ellenállhatatlanok…

Meghan March
 Vágy és szerelem (Vágy - trilógia 3.) '2018.01.20.'
 Imádom ezeket a szavakat. 
Ő az enyém, és ha azt hiszi, hagyni fogom, hogy elszaladjon, és nem találom meg, hogy visszahozzam oda, ahová tartozik – hozzám – akkor bizony nagyon téved.
Mert én övön alul is ütök, ha arról van szó, hogy boldogan éljünk, amíg meg nem halunk.
A Vágy és szerelem a Vágy-trilógia befejező része, a Vágy és hatalom és a Vágy és kétség után érdemes olvasni.

Carrie Cooper
 Ügynök tűsarkúban (Lili Green 2.) '2017.10.20.'
 Lili ​Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba.
A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét.
A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek.
A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.
Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól?
Az Ügynök tűsarkúban a nagysikerű Lili Green-sorozat második epizódja, amely önálló regényként is letehetetlen olvasmány, tele izgalommal, fordulattal és szenvedéllyel. A sorozat első részéért (A szemtanú) Aranykönyv díjra jelölt Carrie Cooper ismét különleges kalandot ígér a romantikus krimik kedvelőinek.

Dee Dumas
 Tiltott vágy '2017.09.30.'
 Lehet-e jövője a keleti szenvedélynek a nyugati világban? 

Yasmine magyar származású édesanyjával, Lillával, és muzulmán édesapjával, Abd ar-Rashid Gibrannal él az Egyesült Arab Emírségekben. A fiatal lány minden vágya, hogy megismerhesse gyökereit, és beiratkozhasson egy magyar egyetemre. Apja nem támogatja a lány külföldi tanulását, de felesége unszolására végül, szigorú feltételeket szabva, elengedi őt. Yasmine az egyetemen megismerkedik Larával, akivel szoros barátságot köt. A lány bátyjával, Bencével eleinte kölcsönös idegenkedés, majd szenvedélyes szerelem alakul ki. 

Lehet-e esélyük a fiataloknak a féltékeny exbarátnő és a hithű muzulmán apa támogatása nélkül?
Kiállhatja-e szerelmük az idő és megannyi akadály próbáját? 
Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem című kötete után ezúttal a mesés Emírségekbe varázsolja olvasóit, ahol kiderül, hogy mire képes egy anya, hogy segítse gyermeke szerelmének beteljesülését.


Menő könyvek

Jacqueline West
 Csal minden álom '2017.09.26.'
 Jaye ​törött koponyával, lüktető fejfájással ébred fel egy síbalesetből és egyre inkább kicsúszik a kezéből a valóság.
Mivel eltökélte magában, hogy eljátssza a Szentivánéji álom iskolai előadásában az egyik főszerepet, hazudik a nővérének, az anyukájának, az orvosainak. Azzal nyugtatgatja őket, hogy jól van.
Jól van.
Ha bárki tudná az igazat – hogy azt képzeli, Shakespeare és alakjai követik a kórházi ágytól az osztályteremig – véget érne minden.
Majdnem sikerrel jár az alakoskodás, amikor Rómeó felbukkan az anatómia órán. És kiderül róla, hogy száz százalékban valóságos. Jaye-nek hirtelen választania kell, hogy mindenkinek vagy csak magának hazudozik a továbbiakban. 

Az őt mágnesként vonzó fiú, a hódoló szerepében újra felbukkanó gyermekkori barát és a családja legsötétebb titkai között őrlődve Jaye élete összekeveredik Shakespeare leghíresebb drámáival, és már ő maga sem tudja megmondani, hol ér véget az igazság és hol kezdődik a színjáték.
 Nemsokára, a titkos találkák után és a szédítő első csókkal párhuzamosan, még veszélyesebb dolgok következnek.
Mi valóságos, mi játszódik csupán a lány fejében és mit számít az egész, ha Jaye olyan végzet felé sodródik, amit szemlátomást nem tud irányítani?
  
Könyvmolyképző
  
Rácz-Stefán Tibor
 Mikrofonpróba (Szállj a dallal! 1.) '2017.09.26.'
 Hanna, ​a magányos könyvmoly tragédiaként éli meg, amikor a tanár bátyjával egy vidéki kollégiumba költöznek. Ám ott két fiú is megdobogtatja a szívét.

Lehet-e választani álmaid pasija és életed legnagyobb meglepetése között?
Mátét a zene éltette, de egy szörnyű eset miatt vége mindennek. A fiú keserűségében másokat sebez, de amikor megismeri Hannát, a szócsatáik közben elfeledett érzések ragadják magukkal.
Bunkó srácból is lehet álompasi?
Dávid és Áron túléltek egy iskolai lövöldözést, és már két éve együtt vannak. A problémáik viszont egyre égetőbben törnek a felszínre, miközben elkeseredetten próbálják a kapcsolatukat egyben tartani.
Az első szerelem tényleg az utolsó marad?
A kínai származású Xiara egyetlen menedéke a tánc, ahol mindig békére lel a szülei vagy éppen a társai meggondolatlan szavai elől.
De vajon képes lesz valaha elfogadni önmagát?
Az öt barát összefogva, egymást támogatva küzd a démonaival, és összefognak, amikor szeretett kollégiumukat a bezárás fenyegeti.
Van egy pont, amikor a zene lehet az egyetlen megoldás…

Beth Flynn
 Kilenc perc (Kilenc perc 1.)  '2017.10.27.'
Az ​akkor tizenöt éves Ginny Lemont 1975. május 15-én elrabolják egy bolt elől Fort Lauderdale-ben. Az elkövető az egyik legbrutálisabb dél-floridai motoros banda tagja. 

Ginny élete ekkor örökre megváltozik. Új nevet kap, új identitást és egy új életet az Everglades mocsár szélén – egy ijesztő, durva és erőszakos világban, ahol mindenkinek álneve van, a hűség pedig a túlélés kulcsa. 

Az egésznek pedig Grizz áll a középpontjában: termetes, sötéten jóképű és ijesztő férfi, aki Ginnyvel valahogy mégis olyan gyengéd, hiszen ő élete egyetlen igaz szerelme. 

Így kezdődik az érzelmi megszállottságról és a manipulációról szóló mese, amiben egy környezetéből kiszakított lány kénytelen az egyetlen emberre támaszkodni, akitől figyelmet, szeretetet és gondoskodást kaphat.
A fogva tartójára.
Ginny okos és intelligens, de még csak tinédzser. Nehezen alkalmazkodik az új életéhez, eleinte küzd ellene. Aztán belenyugszik a feltételekbe. 
Vajon megmentik? Vagy elmenekül? Kiszabadul élve, ha egyáltalán kiszabadul valahogy?

Erin Watt
 Papír hercegnő (A Royal család 1.) '2017.10.27.'
 Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. 
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött. 
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. 
Talán igaza van. 
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait. 
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?
Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...