Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 10., szombat

Corinna Miller: 7 nap a herceggel 1-2.

7 nap a herceggel


Hihet-e egy egyszerű, hétköznapi lány egy „rosszhírű” herceg szavának? Jelenthetnek-e többet az érzelmek hét napnyi kalandnál? Győzedelmeskedhet-e a szív a józanész felett? Elég lehet-e a szerelem a társadalmi különbségekből adódó negatív tényezők áthidalásában?

Rose negyvenes évei elején járó, vonzó, munkájában sikeres, mások által oly nagyra becsült és tisztelt budai nő. Egy valami sötétíti el már-már tökéletesnek tűnő életét: a magány. A lelki és fizikai magány. Idegenvezetői hivatása miatt igen nehéz a kapcsolatainak megfelelő ápolása, legyen szó akár a barátokról, akár párkapcsolatról. Magányosnak lenni pedig a mai rohanó, fejvesztett, önmagából kifordult világban nem túl boldogságteljes.

Munkája Erdélybe szólítja, melynek során a bulvárból és címlapokról már jól ismert, nőfaló, lázadó hírében álló herceget kell hét napig vendégül látnia. Az eleinte közömbösséggel bíró Rose-nak hamar rá kell jönnie, hogy igencsak rosszul ítélte meg az újságokban olvasottak és televízióban látottak alapján a vendégét. Noha a nőcsábász mivolta valóban megkérdőjelezhetetlennek bizonyul, legbelül egy, a rangja, származása, társadalmi elhelyezkedése miatt félénk, már-már gátlásos férfi lapul, aki szakadatlanul próbál a családi hátteréből adódó megbélyegzés árnyékából kilépni, s úgy élni, kapcsolatot kialakítani, barátokat találni, hogy ne az alapján ítéljék meg.

A felismerés és megismerés arra ösztönzi Rose-t, hogy engedjen a hercegi közeledésnek, merje kinyitni újra szívét, holott ez a múltbéli balsikerek, kiábrándulások és megpróbáltatások miatt nem egyszerű számára.

Végigkísérhetjük két értékes, ám legbelül sebezhető, a csalódások kudarcai miatt bátortalan és bizalmatlan ember szívének megnyílását, kibontakozását és egymásra találását Erdély mesébe illő tájain kalauzolva, nagy adag humorral és némi erotikával fűszerezve. Hihet-e egy egyszerű, hétköznapi lány egy „rosszhírű” herceg szavának? Jelenthetnek-e többet az érzelmek hét napnyi kalandnál? Győzedelmeskedhetnek-e az érzelmek a józanész felett? Elég lehet-e a szerelem a társadalmi különbségekből adódó negatív tényezők áthidalásában?

Rose és Phil története válaszul szolgál.


 

A herceg szerelme



Corinna Miller, 7 nap a herceggel című romantikus regényének várva várt folytatása, mely Rose és Phil már-már mesébe illő, gondtalan szerelmének korántsem ilyen felhőtlen és problémáktól mentes továbbgondolása.

Az Erdélyben töltött idilli hét nap után eljött az idő, mikor szembe kell nézni az akadályokkal, s megoldást kell keresni azok leküzdésére. A társadalmi különbségekből adódó gondok, a hercegi „hivatás” negatív velejárói, a tiszteletért és befogadásért folytatott állandó harc, a médiával való örökkévaló csata, a királyi családba történő beilleszkedés nehézségei mind-mind olyan helyzeteket szül, amely komoly próbatételek elé állítja a szerelmüket. S ez még csak a kezdet…

Országokon átívelő dráma és romantika, nyomorúság és gazdagság, nevetés és sírás, boldogság és kilátástalanság, egészség és betegség, bizalom és árulás, küzdés és feladás, élet és halál. Drámai történet egy párról, akik nem féltek szembemenni a világgal azért, hogy bebizonyítsák szerelmüket és egymáshoz tartozásukat.

"Az életben nem tette rá az apjára a telefont, de most megtette másodszor is. Csak a külsőségek, a sajtó, a rang. Phil bajban van, és senki meg nem kérdezi tőle, miben segíthetne. Az Isten küldte neki Rose-t. Annyi mindent tanult tőle: szerelmet, önzetlenséget, hálát. Philip és Rose. Eztán már csak így emlegetik majd őket: Philipék vagy Rosék. Többes számban, mert ők már egyek. Elmosolyodott. De abban a pillanatban végigfutott rajta a félelem, amit ő soha életében nem érzett. Mi van, ha … meghal. Erre gondolni sem mert, s nem is tette eddig.”

Charlotte O'Brien: Hajnal az öböl felett / Rózsa és kereszt / Rubinvarázs


Nick Milligan, a jó nevű orvos fia vakációra érkezik egy csendes texasi kis házba, hogy kipihenje magát az egész évi hajtás után. De a dolgok nem egészen úgy alakulnak, ahogy várta: az unalmas, álmosító napokat fenekestül felforgatja egy szobor, amire egészen véletlenül akadt egy különleges régiségkereskedésben, és amelynek révén nem várt szerelemre talál, majd még kevésbé várt bonyodalmakba keveredik…

Lililan felállt és mondani akart még valamit, de Nick nem akart több titkot tudni. A szíve sajgott, a feje zúgott, az ereiben tombolva száguldott a vér, s csak egyet akart: elmenni, elrohanni innen, elfutni az igazság elől, amivel nem akart és nem tudott szembenézni.


 

Pierre d'Auteuil az inkvizíció karmaiból az erdőbe menekül, mely nyugalmat, menedéket ad a bujdoklónak. A napok eseménytelenül peregnek, mígnem egy napon Gaston, a hű társ egy csodaszép, több sebből vérző ájult lányra bukkan a rejtekadó lombok közt…

Christiane lehunyta szemét, és élvezte, ahogy bőrét égeti még az ingén keresztül is a férfi tenyere. Már elszálltak félelmei. Pierre megindult vele az ágy felé, és gyengéden ráfektette. Szótlanul, igézetten nézte, majd lassan gombolni kezdte a lány ingét. A könnyű gyolcs puhán a földre omlott, és a férfi ráhajolt a hófehér, feszülő mellekre, hogy megcsókolja a két édes halmot. Christiane kedvese hajába fúrta ujjait, és felsóhajtott. Semmi nem érdekelte, csak Pierre, csak őt látta, csak őt akarta…


 

Lisa Forrestal, a tehetős régiségkereskedő egyetlen leánya békés nyugalomban él apja elegáns hamptoni házában. Legfőbb szórakozása, hogy vad ötleteivel halálra bosszantja a városi előkelőségeket, és a Szent Inkvizíciót megszégyenítő lelki tortúráknak veti alá a legtöbbször fejvesztve menekülő udvarlóit.

Ám a huszonharmadik születésnapján őt is kegyetlenül megtréfálja a sors: a városszerte ismert és megbecsült üzletember, Mr. Billam megkéri a kezét. Lisa azonnal szívből meggyűlöli a férfit, és miután ösztönös ellenszenve a Spring Valleyben lakó nagynénjéhez kergeti, kiderül, hogy rossz érzései nem voltak alaptalanok.

Mr. Billam olyasmire vetemedett, amit soha nem tud megbocsátani neki, s ami arra kényszeríti, hogy egyedül, férfiruhában vágjon neki Iowa és Illinois erdeinek, hogy sérelmein elégtételt vegyen. A szerencsétlen véletlen egy segítőtársat sodor az útjába, aki hamarosan többet jelent neki egyszerű kísérőnél…

Celeste Bradley: Álruhások Klubja 1-2.

Az álruhás


A csodaszép Agatha Cunnington Londonba érkezik, hogy felkutassa eltűnt bátyját, Jamest. Az egyetlen nyom egy rejtélyes levél, amelyen a „Griffmadár” aláírás szerepel…

Agatha úgy dönt, hogy a tiszteletre méltó férjes asszony álruháját ölti magára – talán így észrevétlen maradhat a nyüzsgő nagyvárosban. Igen ám, de tervéhez szüksége van egy megfelelő férjre. Talán olyasvalakire, mint Simon Rain.

A férfi tagja a Liar’s Clubnak – megannyi hitehagyott bűnöző a királynő szolgálatában. Amikor valaki sorra öldösni kezdi a klub tagjait, Simon Rain azt a feladatot kapja, hogy keresse meg James Cunningtont. Simon inkognitóban megjelenik Agatha otthonában, s leküzdhetetlenül beleszeret a nőbe. Ezzel megszegi a klub legfőbb szabályát: Soha ne ess szerelembe!


 

A szélhámos



Clara és Dalton, Monty és Rose… Két pár, egy nagy szerelem. Az Álruhások Klubja újabb könyvében mindenki sokszor visel álruhát.

Nem könnyű piperkőcként kiöltözve megjelenni a londoni társaságban, különösen egy, a feltűnést mindig is kerülő úriember, Dalton Montmorency számára. Márpedig az Álruhások vezetőjének legújabb küldetése során éppen Sir Thorogood, a különc karikaturista szerepét kell alakítania, akinek a politikai gúnyrajzai egész Londont felbolygatták. Sir Thorogood valódi kilétét homály fedi.

Daltonnak ezt a rejtélyt kell megoldania, mivel a karikatúrák rombolják a Korona tekintélyét.
Feladata teljesítése során azonban folyamatosan az útjába kerül egy bosszantó, ugyanakkor furcsa módon vonzó hölgy, Clara Simpson…

Amikor Clara megpillantja Sir Thorogoodot egy bálban, azonnal tudja, hogy az illető úr szélhámos – hiszen a hölgy az igazi Sir Thorogood. Titokban készít karikatúrákat e furcsa álnév leple alatt, így próbál némi pénzre szert tenni, hogy elköltözhessen végre sógornőjéék házából és saját lábára állhasson.

Eltökélt szándéka, hogy leleplezi a csalót – ehhez viszont neki is alakoskodnia kell.
A különös szerepjátszás olyan cselekedetekre készteti, amelyekről korábban még csak nem is álmodott – s amelyek egyenesen az ördögien jóképű ellenfele karjaiba sodorják őt!

Caris Roane: Átlépők Védelmezői 1-2.

A Másik Föld


Létezik egy Másik Föld. Földrajzilag ugyanolyan, mint a jó öreg bolygónk, a Halandók Földje, ám más dimenzióban helyezkedik el és… vámpírok lakják. Jók és rosszak egyaránt…

Kerrick, a harcos vámpír a jókhoz tartozik. Ő egyike az Átlépők Védelmezőinek. Mert az arra érdemes halandók üzenetet kapnak, meghívják őket, hogy lépjenek át a másik dimenzióba, ahol halhatatlanná válnak. Ám míg ez megtörténik, addig ezernyi veszély leselkedik rájuk, de az Átlépők Védelmezői vigyáznak az életükre.

Alison Wells már hosszú évek óta nem létesíthetett szerelmi kapcsolatot halandó férfival, mert természetfölötti képességei veszélyt jelentenek a partner életére. Mikor aztán egy nap a halál vámpírjainak egyike támad rá, hogy minden csepp vérét kiszívja és magáévá tegye rendkívüli képességeit, Kerrick kapja a feladatot, hogy oltalmazza Alisont. Ezzel kezdetét veszi átlépési rítusa, egyben úgy véli, Kerrick személyében megtalálta a régóta áhított szerelmi partnert is.

De vajon a harcos is így gondolja ezt? Ilyen egyszerű lenne-e az út a boldogsághoz?

Ebben a hallatlanul fantáziadús történetben megvan minden, ami az Ön szórakozásához kell: vér, szerelem, ármány, romantika, küzdelem.


 

Lángoló égbolt

Marcus Amargi, a sumer vámpír már vagy kétszáz éve elhagyta a Vér Harcosait és otthonát, a Másik Földet. Mivel nem akart halálos konfliktusba keveredni egykori barátjával és sógorával, Kerrick Harcossal, önkéntes száműzetésbe vonult a Halandók Földjére, ahol sikeres üzletemberként élvezi az életet. Ám a Sors által számára kijelölt társ a szépséges Havily Morgan vonzalma, a breh-hedden visszaszólítja őt a Másik Földre. Ebben hatékony szerepet játszik erőszakos, ellentmondást nem tűrő főnökasszonya, Endelle is.

Égető szükség van Marcus harci tudására mert Endelle asszony halálos ellensége, a világuralmi terveket dédelgető Darian Greaves Parancsnok a halál vámpírjainak vezére egy pillanatra sem lankad, és szüntelen támadásokkal gyengíti Endelle, a Legfőbb Nagysága hatalmát. Most épp azon mesterkedik, hogy elraboljon és saját szolgálatába állítson egy szépséges földi halandót Parisa Lovejoyt, akinek szárnyai vannak és természetfeletti képességekkel rendelkezik, pedig még át sem lépett a Másik Földre a vámpírok birodalmába. Marcus épp Parisa őrzését kapja feladatul.

Az Endelle elleni ármánykodásban tevékeny szerepet játszik a Parancsnok magas rangú tisztje és jobbkeze, Eldon Crace is, aki különleges gyújtóbombáival előbb kis híján megöli a Vér Harcosainak egyik oszlopos tagját, a hatalmas Lukent, majd a Nagykövetek Fogadásán lángba borítja az egész égboltot és tűzesőt zúdít a résztvevőkre. Ám elkövet egy súlyos hibát: elrabolja Marcus szerelmét, Havily Morgant. A feldühödött Marcus tüstént üldözőbe veszi…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...