Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. március 10., csütörtök

Alessandro D'Avenia: Fehér, mint a tej, piros, mint a vér


A tizenhat éves Leo átlagos kamasz: jól elvan a haverokkal, szeret focizni, motorozni és iPod-ozni. Iskolába csak muszájból jár, a tanárokat afféle kihalásra ítélt furcsa fajnak tekinti, és alig várja, hogy ezt az új történelemtanárnak is a tudomására hozza. Az új tanár azonban más, mint
pedagóguskollégái.

Szemében különös fény gyúl, amikor magyaráz, és különös, lelkiismeret-ébresztő hatással van diákjaira. Leóban hatalmas erők feszülnek, csak a fehérség fog ki rajta. A fehérséggel, a hiány, a veszteség színével Leo a szerelem, a szenvedély és a vér színét, álmainak szerelme, Beatrice haja vörösét fordítja szembe. Amikor azonban megtudja, hogy Beatrice beteg, s hogy betegségének valamiképpen a gyűlöletes fehérséghez is köze van, Leo önvizsgálatra kényszerül. Hogyan tovább? Mihez kezd eztán az álmaival, és mihez az erejével?

A Fehér, mint a tej, piros, mint a vér – a harmincas éveinek elején járó középiskolai tanár, Alessandro D’Avenia első regénye – az elmúlt év talán legnagyobb könyvsikere volt Olaszországban, és tucatnyi nyelvre lefordították már. Megható, de egy cseppet sem érzelgős, könnyű, de egy cseppet sem súlytalan mű – nagyszerű olvasmány.

Markus Zusak: Underdog 1-2.


A kispályás


„Épp a tévét néztük, amikor elhatároztuk, hogy kiraboljuk a fogorvost.”

Sosem lehetsz eléggé felkészülve arra a napra, amikor találkozol életed csajával… Cameron hiába várja régóta ezt a pillanatot, amikor megtörténik, minden előzetes elképzelése kártyavárként omlik össze. Rebecca kimondhatatlanul gyönyörű! Kár, hogy a fiú épp árkot ás, amikor először találkoznak.

Amúgy szerelmi tapasztalata nulla, feje viszont tele álmokkal és őrült ötletekkel. Cameron családja népes: bátyjai kőkemények, nővére épp szerelmes, és a szüleiről még nem is beszéltünk. Na, és itt van ő maga, aki azt se tudja, kicsoda. Kamasznak lenni szívás, tizenöt évesnek lenni dupla szívás…

Csak ne lenne annyira izgalmas és bódító érzés mégis!

 

Az ellenfél

 
A vér nem válik vízzé.

Nem számít, milyen sok bonyodalom van egy család életében,  ha minden tagjának az a legfontosabb, hogy a többieknek is jó legyen.

Ruben és öccse, Cameron gondolatai továbbra sem a szörfözés vagy a mobiltelefonok körül forognak: kemény világ az övék, kegyetlen kutyaviadalokkal, folyamatos nélkülözéssel és gyanús bokszmeccsekkel. Mindketten tudják, hogy a család az egyetlen menedék, ezért bevállalnak pár tiltott mérkőzést, hogy az így szerzett pénzzel besegítsenek szüleiknek. Már ha állva tudnak maradni…

Harcuk mégsem csupán pár dollárról szól. Minden ökölcsapással egy-egy kérdésre próbálnak felelni: ki vagyok én? Ki van velem, és ki ellenem? Mit lehet nyerni és mit lehet veszíteni valójában? Kit kell legyőzni, és milyen áron? És vajon ki a valódi ellenfél?

Stephanie Laurens: Cynster nővérek 2-3.


Eliza Cynster elrablása


Mindenkit szeretettel várnak Eliza Cynster kisasszony esküvőjére… miután megmentette elrablói fogásából egy olyan bátor hős, akiről ezt senki sem gondolta volna.

Eliza Cynstert vakmerő módon elrabolták a nővére, Heather eljegyzési báljáról, és Edinburgh felé hurcolták. Elszántan és kétségbeesetten készülve a szökésre Eliza megragadja az első alkalmat, és a megmentője Jeremy Carling, tudós és úriember lesz.

Jeremy természetétől távol áll a hölgyek megmentése és a gazemberek elől való menekülés, de mégsem hagyhatja sorsára a kisasszonyt. Azonban mindenfelé veszély leselkedik rájuk, és akadályozza menekülésüket egy titokzatos skót nemes úr, aki végül egy szikla peremén kiáll mellettük, és ezzel eldönti a sorsukat, amennyiben elég bátrak, és átadják magukat a szerelem mindent elsöprő érzésének.

 

Glencrae gróf zsákmánya

 
Örömmel meghívjuk Miss Angelica Cynster esküvőjére… miután a jövendőbelijével együtt elrendeznek egy ősi viszályt a skót felföldön!

Az akaratos Angelica Cynster biztos benne, hogy rögtön felismeri az igazit, aki majd a férje lesz. És amikor megpillantja a titokzatos nemesurat, minden kétséget kizáróan tudja, hogy ő az igazi. De hamarosan egészen más miatt kezd hevesen verni a szíve – ugyanis a szíve választottja elrabolja!

Glencrae nyolcadik grófjának nincs más választása, mint elrabolni Angelicát, az egyetlen Cynster-lányt, akivel nem akar viszonyba bonyolódni. A kastélyát és a klánját azonban csak úgy mentheti meg, ha meggyőzi a lányt, hogy segítsen neki – és az egyezségüket a gróf házassági ajánlattal akarja megerősíteni.

Lakatos Levente: Barbibébi 1-2.


Barbibébi


„Arra sem emlékezett, hogy mikor került a biliárdasztalra. A fekete bőrű srác, akit a combjaival szorított magához, már legalább tíz perce az extrém-mélyre kivágott dekoltázsát nyalogatta, s közben méretes ujjaival a feszes melleit masszírozta. Végre kezdett beindulni a buli!”

Magyarország legnépszerűbb popsztárja kidobja aktuális barátnőjét. Barbi élete a siker, a pénz és a csillogás. A szakítás után egyre mélyebbre süllyed, míg egy hétvégi buli után szándékosan elgázolják.

A sokktól emlékezetkiesése lesz, szinte mindent elfelejt botrányos múltjából. Siófokra menekül az őrjöngő média elől, ahová legjobb barátja, Krisz is elkíséri. Krisz nem bocsátotta meg Barbinak, hogy kifecsegte féltve őrzött titkát – hogy a fiúkat szereti. Mégis segít neki, együtt nézik végig Barbi régi videóblogjait, hogy rájöjjenek, ki akarhatta megölni. És hogy szembenézzenek eddigi önmagukkal, és eldöntsék végre, mit is akarnak kezdeni az életükkel – és persze a két siófoki szépfiúval, akiktől könnyebb elolvadni, mint a tűző nap sugaraitól.

Lakatos Levente gossip-, és ifjúsági újságíróként közvetlen közelről ismeri a sztárok csillogó és gyakran sötét világát. Első regénye arcpirítóan szókimondó, merész és megindító.

 

Szeress jobban!


Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. 
A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől?

Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors összehozza egy agyontetovált, illegális küzdősportot űző férfival. A titkoktól kemény álca azonban nagyon is sebezhető szívet takar, amely most könnyen megrepedhet…

Barbibébi története öt évvel az első kalandot követően folytatódik! Mennyit változik az ember a felnőttkor küszöbét átlépve? Hogyan találunk valódi önmagunkra, pontosabban arra a személyre, akit majd néhány év múltán ismét átértékelhetünk? Áldozni kell-e a harmóniáért, és utóbbi egyenlő-e a boldogsággal? A legtisztább tükröt önmaguknak állíthatjuk, a kérdés, hogy van-e bátorságunk belepillantani.

Lakatos Levente: Dr. Lengyel 1-2-3.


Loveclub


Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Vajon mennyire véletlen, amikor „véletlenül” ránk talál egy helyes fiú az interneten?

Lili minden vágya, hogy újságíró legyen, és kitartásának köszönhetően, a legnagyobb napilap szerkesztője ajánlatot tesz neki: ha záros határidőn belül felkutat egy címlap sztorit, már az iskolaidő alatt is dolgozhat az újságnak. A lány lelkes témakeresésbe kezd, és felfigyel rá, hogy a közelmúltban szokatlanul sok fiatal követett el öngyilkosságot a fővárosban. Meggyőződése, hogy valamilyen új drog, vagy egy szekta áll a tragédiák hátterében. Az azonban álmában sem jut eszébe, hogy lakótársa, az extrém stílusú Cicamica is belekeveredett az ügybe. Sőt, ő mozgatja a szálakat.

Bulik, szex, élvezet, kéj és szerelem Budapest legsötétebb zugaiban.

 

Bomlás

 
Kalandozások a szexuális tabuk és sokkoló gyilkosságok világában. Egy feltörekvő írónő és egy férfi prostituált bizarr munkakapcsolata. Hol a határvonal a túlfűtött szenvedély és az abnormalitás között? Élvezhető-e a megalázottság? Mi történik a felső tízezer asszonyaival a hotelszobák zárt ajtajai mögött? Az események középpontjában a sikeres kriminálpszichológus, dr. Lengyel áll, akinek amellett, hogy egyszerre két gyilkossági ügyet kell megoldania, meg kell küzdenie élete egyetlen, ám csillapíthatatlan démonával: a szexuális vággyal.

Az amerikai erotikus thrillerek erős idegzetű rajongói véres és buja regényt kapnak kézhez, modern mesét szexről és halálról – szigorúan 18 év feletti olvasóknak.


 

Aktus


A tragédia, amelyről egyikük sem tehet, mégis az árnyékában kell élniük. A kegyetlen igazság, amely mindkettejüket egyszerre roppanthatja össze. És a visszavonhatatlan ígéret, amely garantálja, hogy találkozásukkor fényderül a titokra.

Anna, a húszas évei elején járó táncterapeuta életcélja, hogy segítsen sebzett lelkű embertársain. Lélektánc névre keresztelt kurzusának ajtaja mindenki előtt nyitva áll, ám a jóhiszeműségével visszaélnek. Egy este titokzatos fiatal férfi érkezik a foglalkozásra, megjelenése fenekestül felforgatja Anna nyugodt életét. Pedig ekkor még nem is sejti, hogy Richárd súlyos titka az ő múltját, jelenét és jövőjét is alapjaiban írja át. Szenvedélyes kapcsolatuk időzített bomba, amely azonban nem csak egyszer robban…

Laura, a rendőrség kötelékéből frissen kilépett, harmincas évei elején járó gyilkossági nyomozó önmagát és a boldogságot keresi. Felfedezőútján, amelyet a karizmatikus kriminálpszichológus, dr. Lengyel Dávid személye keresztez, egy több évtizedre visszanyúló gyilkossági üggyel szembesül. Laura ismét kénytelen különbséget tenni vélt és valódi vágyai között. Főleg az után, hogy végre találkozik a számára tökéletes férfival…

A dr. Lengyel-sorozat harmadik kötete birtoklási vágyról, bűnről és megbocsátásról szól – szigorúan 18 év feletti olvasóknak.

Lakatos Levente: Szigor 1-2-3.


Megrepedt álarc



Liza két éve megállapodást kötött. Liza két éve színleli a boldogságot. Lizát két éve nem érintette férfi.

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier küszöbén álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy banális félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi? Ki kerül ki győztesként az érdekek és az érzelmek összecsapásából?

A népszerű magyar szerző, Lakatos Levente új, Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatában erotikus jelenetekkel színesíti a politikai cselszövések, a tiltott kapcsolatok, valamint a hétköznapi illúziók, azaz a gyarló hazugságok világát.

 

Feltörő ösztönök

 
Szentesy Igor – ahogy a barátai hívják, Szigor – keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtajai, hanem a női combok is sorban kitárulnak. A sármos férfi ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Most például az ellenzék sztárpolitikusának menyasszonyát szeretné az ágyába édesgetni.

Bár a vonzalom nem viszonzatlan, vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Áruló az, aki titokban az ellenséggel… hetyeg?

Az Aranykönyv-díjas magyar szerző, Lakatos Levente ezúttal férfi szemszögből folytatja Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatát. Figyelem, a politikai zsarolással, az érzelmi játszmákkal, valamint a buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

 

Elillanó remények

 
Neked mennyit érnek a titkaid? Képes lennél gyilkolni értük?

Liza és Igor komoly problémával néz szembe: viszonyuk bármelyik pillanatban kitudódhat. Miközben igyekeznek kikecmeregni a zsarolójuk által ásott gödörből, egyre nehezebben felelnek meg a környezetük által elvárt szerepüknek. Az álarc immár töredezik, a páros pedig lassan ráébred, hogy a kettejük között átalakuló vonzalommal vívják a legvéresebb harcot. Mert ahogy Szigor mondja: „Csak az tud igazán bántani, aki fontos neked.”

Az Aranykönyv-díjas magyar szerző, Lakatos Levente dupla résszel, azaz mindkét főszereplő szemszögéből folytatja Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatát. Figyelem, a politikai zsarolással, az érzelmi játszmákkal, valamint a buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó! 



*Leventétől eddig még csak a LoveClub-ot olvastam, hajdanán... amikor még az Alkonyat sorozatáért, és a történelmi romantikus könyvekért voltam oda... Tetszeni tetszett a könyv, de mivel az a fajta könyvvilág, meg Levente többi könyvének a világa... nos... nem az én világom volt... Viszont, amióta belebotlottam a Megrepedt álarc borítójába, mint a leírásába... rögvest belezúgtam. Kétségem sincs afelől, hogy ezután a sorozat utána, a kezembe fogom venni, Levente korábbi regényeit - amelyekről megjegyzem, hogy már sok jót halottam -. Szóval, akár a későbbiekben, tőlem is hallhattok majd egy-két sajátos véleményt az írásairól! ^^*

Liliana Hart: Go-go girl a pácban (Addison Holmes 4.)


Kész katasztrófa az életem.

Ülök a kocsimban, az ujjaim kifehéredtek, úgy szorítom a kormányt, és csak bámulom, ahogy mossa az eső a szélvédőt. Bőrig áztam, a szoknyám széthasadt, mindkét térdemből ömlik a vér. Horzsolások borítják a karomat és a nyakamat, az arcom pedig egészen kivörösödött a sírástól. A szabad szemmel látható sérüléseken túl más dolgok is odavesztek: oda a hitem az emberiségben, valamint a fehérneműim valahol a temető és a templom parkolója között.

Ezt majd később kifejtem. Pokoli ez a nap!

A nevem Addison Holmes, de semmi közöm Sherlockhoz és Katie-hez. Ha Istenben volna némi irgalom, utat mutatna nekem, és véget vetne ennek az egésznek. Pontosan hat napja dolgozom a McClean Nyomozóirodának. Ez volt életem leghosszabbra nyúlt hat napja, és már az is kész szerencse volna, ha megérném a következő hatot.

Most azonban szembe kell néznem egy szörnyen nyomasztó feladattal. Meg kell mondanom Kate McCleannek, a legjobb barátnőmnek és a nyomozóiroda tulajdonosának, hogy a rám bízott egyszerű felderítés helyett én ma találtam egy holttestet. Már megint.

Maradtam volna inkább sztriptíztáncosnő.

Addison Holmes visszatér, és vár rá egy gyémántlopási ügy felderítése, és a bonyolult kapcsolatát is szeretné rendezni Nickkel…

M. J. Arlidge: Üsd, vágd (Helen Grace 2.)


Egy középkorú férfi holttestére bukkannak Southampton piroslámpás negyedében. Az áldozatot brutálisan megkínozták, és kitépték a szívét. Pár órával később a szív küldeményként a halott férfi családjának küszöbén landol.

Helen Grace felügyelő nyomozni kezd, miközben újabb és újabb férfiak esnek a gyilkos áldozatául. A média a női Hasfelmetszőként emlegeti a sorozatgyilkost, aki megbünteti azokat a férfiakat, akik titokban prostituáltakhoz járnak.

A nyomozás nem várt fordulatokat vesz, és míg Helen a kirakós darabkáit próbálja összerakni, a gyilkos nem áll le, egyre leleményesebb gyilkosságokat hajt végre, és egyre érthetetlenebb, miért csinálja…

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.
Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc sikere után, az Üsd, vágdban Helen Grace felügyelő újabb kegyetlen sorozatgyilkossal találja szemben magát.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...