Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 22., szombat

Szántai Zsolt: 26 éjszaka


Erotikus kalandok

„Mr. Walling gazdag, sikeres üzletember, a szex megszállottja. A nők a lábai előtt hevernek, hódításainak egyetlen személy áll ellen: a titkárnője. De talán ő sem sokáig…
– Tudja, mit kellene tennie, Mr. Walling? Menjen végig sorrendben az egész ábécén. Úgy vélem, komoly kihívás lenne, szemben azzal, hogy rendszertelenül, nyakra-főre teríti le az áldozatokat.
– Hajlandó lenne fogadni velem, hogy képes vagyok-e huszonhat nővel lefeküdni, a keresztnevük kezdőbetűje alapján ábécé sorrendbe rendezve? Méghozzá hat hónap leforgása alatt?
– És mi lenne a tét?
– Nos, ha valamilyen okból kifolyólag én veszítek, megduplázom a fizetését. Ha viszont nyerek, ön hajlandó feljönni hozzám…”

Tracey Garvis Graves: Kötelék


Amikor a harmincéves tanárnőnek, Anna Emersonnak nyári munkát ajánl a Callahan család, hogy tanítsa a fiukat a Maldív-szigeteken bérelt nyaralójukban, gondolkodás nélkül rábólint a trópusi munkanyaralásra. T.J. Callahannek viszont semmi kedve elutazni. Már majdnem tizenhét éves, és ha a súlyos betegsége nem lett volna elég, az első tünetmentes nyarát a szüleivel és rengeteg tanulnivalóval kell töltenie.
Anna és T.J. egy hidroplánon közelítenek az úti céljuk felé, hogy csatlakozzanak a szülőkhöz, amikor a pilóta végzetes szívrohamot kap, ők pedig az Indiai-óceánba zuhannak. Szerencséjükre, kisodródnak egy sziget partjára. De bármennyire is idillikusnak tűnik a hely, gyorsan kiderül, hogy lakatlan, nincs ivóvíz és élelem, sem menedék. Csupán egyetlen céljuk lehet, hogy életben maradjanak, amíg megmentik őket.
A napokból azonban hónapok, sőt évek lesznek, s miközben megtanulják, hogyan gondoskodjanak magukról, Anna rájön, bármilyen veszélyek leselkednek is rájuk a szigeten, az a legnagyobb, hogy T.J. időközben kamaszból férfivá érett.

Rachel Gibson: Ments meg!


…izzik a levegő a texasi síkon…

33 éves, szingli és egy rágógumi-rózsaszín koszorúslányruhába gyömöszölte magát. Ráadásul az egész város azon mesterkedik, hogy összehozza őt valakivel. Bárkivel, aki meg tudná zabolázni ezt az öntörvényű, szilaj teremtést.

Na de ki fogja megmenteni a gyönyörű Sadie Hollowellt?
A texasi Lovettben mindenki tudja, hogy Sadie mindig is lázadó csajszi volt. Amint lehetett, elhúzta a csíkot e porfészekből, hátra sem nézett. Ám most visszatért, és csak azért is meghívott egy jóképű, tökéletesen kigyúrt ismeretlent az unokahúga esküvőjére. Jobb ma egy idegen, mint tegnap egy lúzer ex.

Vince Haven ellenállhatatlan izmait kemény munkával szerezte: a SEAL-elitalakulatban szolgált Afganisztánban. Kattant nénikéjét látogatva cseppent Lovettbe, és talán marad a városban egy darabig. Talán képes lesz megbirkózni véres múltja gyötrő démonaival. Talán kihámozza Sadie-t abból a cuki rózsaszín ruciból!

Larissa Ione: Daemonica 1-2-3.


Csábítás

Tayla, a fiatal őrző élete nem áll másból, mint gyilkolásból. A lány feladata, hogy az emberekre támadó démonoktól megtisztítsa New Yorkot, lehetőleg nyom és nagyobb zűr nélkül. Csakhogy Tayla az utóbbi időben nincs jól: furcsa emlékezetkieséses időszakai vannak, és egy vadászat alkalmával lebénul a jobb oldala. A harcban meghal a társa és legjobb barátnője, Tayla pedig egy különös helyre kerül: egy kórházba, amelynek fekete falait mágikus írásjelek borítják.

Kezelőorvosa, a jóképű Eidolon az első pillanattól kezdve Tayla különös, erotikus álmainak főszereplőjévé válik, miközben a démon férfinak sem közömbös a lány.
Eidolon fajtája a nők szexuális kihasználásának él, mégis Tayla kedvéért hajlandó lenne alávetnie magát a véres és mindkét fél számára életveszélyes párválasztási szertartásnak – még akkor is, ha minden észérv ennek ellentmond…

Vajon Tayla választ kap-e a múlt kérdéseire? Akarja-e, hogy válaszokat kapjon a férfitól? És mi lesz, ha a jövője olyan fordulatokat tartogat, amelyeket a legvadabb álmaiban sem gondolt volna?


Elszabadult vágyak

Runa Wagner egyáltalán nem akart beleszeretni a jóképű idegenbe, aki mintha ismerte volna a legtitkosabb vágyait. De nem tudott ellenállni a hihetetlen szenvedélynek, amely lángra lobbant közöttük, és ami elhamvadt, amikor Runa rájött, hogy a férfi megcsalja. És furcsa változásokat is érzett saját magán…

Megfogadta, hogy bosszút áll a férfin, aki tönkretette az életét, és a nyomába eredt, ám ez oda vezetett, hogy Shade leggonoszabb ellensége foglyul ejtette őket.
Shade, a seminus démon, akin szerelmi átok ül, remélte, hogy sosem látja többé Runát. Ám mikor egy sötét tömlöcben ébredt a mérges és titokzatos erőt sugárzó Runa mellett, rájött, hogy a nő még veszélyesebb hatással van rá, mint valaha. Rabtartójuk varázslata arra kényszerítette őket, hogy átessenek a nászszertartáson, így egy életre egy párként kénytelenek élni. Együtt vették fel a harcot az őrült ellenséggel, akinek nem csak velük voltak tervei…


 http://moly.hu/system/covers/big/covers_129291.jpg?1395390981

Kirobbanó szenvedély





Serena Kelley egy régész és kincsvadász egy nagy titokkal. Mikor 7 éves volt, kapott egy olyan áldást, amely biztosítja, hogy egészséges és halhatatlan maradjon- addig, amíg el nem veszti a szüzességét. De Serena egyáltalán nem olyan ártatlan. Amikor találkozik egy veszélyesen jóképű idegennel, aki a gyönyör határaira viszi, azon kezd el gondolkodni, hogy lehet azzal az emberrel találkozott, akinek nem fog tudni ellenállni...




Halálos vágyak...




Wraith egy Seminus démon és haldoklik. Amikor egy régi ellensége megmérgezi, eldönti, hogy megkeresi Serenát és meggyőzi arról, hogy adja neki a méreg egyetlen ismert ellenszerét, az igézetet. Mégis lassan kezd lemondani a csábításról és Wraith érzi, hogy kezd többet érezni, mint kéne, amikor rájön egy szörnyű igazságra: ő az a nő, akinek elkell vennie az életét ahhoz, hogy megmenthesse a sajátját.

Kresley Cole: MacCarrick fivérek 1-2-3.


Szeress, ha mersz!

Esküdt ellenségek, végzetes szerelmek
Bosszú: Courtland MacCarrick zsoldosserege háborút indít a zsarnoki kegyetlenségű Pascal tábornok ellen. A csatában Courtland majdnem odavész, de sikerül bosszút állnia a tábornokon szépséges kasztíliai jegyesének elrablásával.
Szenvedély: Lady Annalía Tristán Llorente szálfatermetű, barbár fogvatartóját éppúgy megveti, mint a tábornokot, mégis megmagyarázhatatlan vonzalom ébred benne a zsoldos iránt, és ez csak tovább táplálja dühét. Semmi sem állíthatja meg azonban, hogy visszatérjen Pascalhoz, mert ha nem megy nőül hozzá, azzal fivére halálos ítéletét írja alá.


Szeress, ha akarsz!

Hugh MacCarrick legényfejjel meggondolatlanul beleszeret a szépséges Jane Weylandbe, aki örökös kacérkodásával elviselhetetlen gyötrelmeket okoz neki. A MacCarrickek átkától sújtott, vagyontalan skót tudja, hogy nem veheti nőül a lányt, ezért inkább zsoldosnak áll, és megpróbálja elfelejteni Jane-t, aki pedig titkon szereti őt. Évekkel később Jane apja MacCarricktől kér segítséget, mert ellenségei a lánya életére törnek, s ekkor a hegyvidéki nyomban visszatér. Ám Jane nem bocsátja meg a férfinak, hogy elhagyta, s miközben kettesben menekülnek egy rájuk vadászó őrült gyilkos elől, a bosszúvágy a lányt még kegyetlenebb játékokra sarkallja…


 

Szeress, ha tudsz!


Égető bosszúvágy…

Ethan MacCarrick lélegzetelállítóan jóképű fiatalember volt, míg egy befolyásos nemes ember parancsára brutálisan össze nem verték. Az arcát örökre elcsúfították egy olyan bűn miatt, amit el sem követett. Ethan könyörtelenül bosszút állt. Tönkretette és száműzetésbe kényszerítette elcsúfítóját. Az elégtétel azonban nem töltötte el megnyugvással. Tíz évvel később egy talpraesett, titokzatos szépség bűvölte el a férfit. A gyönyörű hölgy nem más, mint egykori ellenségének a lánya. Eljött végre az igazi bosszú pillanata. Ethan pontosan erre vágyott. Házasság ígéretével elcsábítja a fiatal nőt, hogy azután egyszerűen félredobja.

Zakály Viktória: Szívritmuszavar 1-2.


Szívritmuszavar

Csönge. Egy hely, mely mindent megváltoztat.
Egy hely, melyet soha nem feledsz.
Egy vágy, mely örökre a szívedben marad.
A lány nem hisz a véletlenben, csak a sorsban, a fiú nem hisz a szerelemben, csak a kötelességben. Évek óta ismerősök, látták egymást egyetemi előadótermekben és folyosókon. Mindketten érezték, hogy ez a kapcsolat több lehetne, de soha nem lépték át a határt, nem közelítettek egymáshoz, az érzés beleveszett a szürke hétköznapokba.
Csönge azonban mindent megváltoztat. Öt nap, mely felforgatja a világukat, és lángoló, fájó szerelemre gyújtja a lányt. Bármit megtenne a fiúért, felrúgná a saját életét érte.
De mit érez a fiú? Fel lehet adni mindent a szerelemért? Van-e kiút a múltból, és a jelen láncaitól? Vagy minden út egy padláshoz és egy komor kötélhez vezet?
A sóvár vágyakozásról és egy gyönyörű, felkavaró szerelemről szól ez a regény, mely igaz történeten alapul.
Csönge – a szerelem szava.


 

Hanna örök

Ami köztünk van, soha nem múlik el.
Egy lehetetlen szerelemben nem létezhet happy end… Vagy mégis? Hanna hét éven át várt arra, hogy együtt lehessen szerelmével, de a múlt fájdalmát nem képes kitörölni ritmuszavaros szívéből. Olyannyira, hogy ezúttal egy kórházi ágyon meséli el orvosának annak a történetét, miért képtelen rávenni magát, hogy beleegyezzen a szív-transzplantációba. Hanna újra megtalálja az otthonát, elveszít és kap valakit az élettől, újra képes lesz szívből nevetni, de a spanyolországi utazásán is csak a tenger moraját hallja a szíve hangja helyett. Pedig az nem hazudik, súgja neki, mit kellene tennie, csak a fiatal nő ellenkezik. Végül igent mond és megtalálja azt, ami mindig is ott volt a ködön túl, ahol a tengert sejtette.
Utóirat: visszatérek Csöngére.

Tom Wolfe: Én, Charlotte Simmons


A Doupont Egyetemen, ahol Amerika elit ifjai tanulnak, a gótikus tornyokat és a csodálatos pázsitot a történelem szelleme lengi be. Legalábbis így látja a gyönyörű és okos Charlotte Simmons, amikor elsőéves ösztöndíjasként megérkezik egy világvégi kisvárosból. Az egyetemi élet azonban meglepő felfedezéseket tartogat számára: az egyetem felső tízezerbeli diákjainak a szex, az alkohol és az öltözködés fontosabb a tanulmányoknál. Charlotte megismerkedik a Dupont krémjével – szobatársával, Beverlyvel, akit az egyetem sportolói folyamatosan ostromolnak vágyaikkal; Jojo Johanssennel, az egyetlen fehér kezdőjátékossal a Dupont körülajnározott kosárlabdacsapatában; Hoyt Thorpe-pal, a vad fenegyerekkel, aki egy ízben Kalifornia kormányzójának testőrét is leterítette; Adam Gellinnel, a Millenniumi Mutánsok elnevezésű csoport oszlopos tagjával, aki az intellektus utolsó bástyájának tekinti magát. Végül Charlotte is válaszút elé érkezik: hasonul-e az egyetemi világhoz, vagy kibontakoztatja saját erejét – ártatlanságát és a többiektől eltérő világfelfogását. Vajon egyetlen lány megválthatja-e az egyetemi világot?

Lacey Weatherford: Crush – Bizsergés


Cami Wimberley-nek van egy terve, és ebben a tervben nem jut hely a fiúknak – főleg minden idők legvadabb partiállatának, Hunter Wildernek nem, mindegy milyen jóképű és karizmatikus. Cami gyönyörű, végzős, elképesztően tehetséges, jó tanuló, s mindent megtesz azért, hogy bekerüljön álmai főiskolájára, musical színház szakra. Minden tökéletes.

Hunter Wilder nem akar barátnőt – attól most csak túl bonyolulttá válna az élete. Főleg Miss Jókislányt nem akarja, de akkor miért nem tudja levenni róla a szemét? Megpróbálja tartani tőle a három lépés távolságot, de a sors mintha a másik karjaiba taszítaná őket. Régóta nyilvánvaló mindenki számára, hogy tetszenek egymásnak.

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra? / Milyen is a boldogság? / Létezik térkép a szerelemhez?


Vajon létezik szerelem első látásra?


Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még sohasem találkozott. Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra.
A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá.


 

Milyen is a boldogság?

Két vadidegen, Graham Larkin és Ellie O’Neill akkor ismerkednek meg – legalábbis virtuálisan –, amikor Graham véletlenül e-mailt küld Ellie-nek kedvenc háziállatáról, Wilburről. A két tizenhét éves fiatal e-mailezni kezd egymással, bár az ország átellenes felén élnek, és még egymás keresztnevét sem tudják. Szellemes és feledhetetlen levelezésükben Graham és Ellie feltárják egymás előtt az életüket, reményeiket és félelmeiket. De mindent azért nem osztanak meg a másikkal: Graham nem tud Ellie családjának titkáról, Ellie-nek pedig fogalma sincs, hogy Graham a rivaldafényben él. Miután Graham kihasználja a lehetőséget, hogy elutazhasson Ellie otthonába, a maine-i Henley városkájába, netes kapcsolatuk végre valóban személyessé válik. De vajon lehet-e egy pár két ennyire különböző hátterű fiatalból úgy, hogy minden ellenük szól? Egy sorsdöntő nyár történetét elmesélve Jennifer E. Smith új regénye bizonyítja, hogy az élet – akárcsak a szerelem – tele van meglepő felfedezésekkel és szerencsés tévedésekkel.


 http://moly.hu/system/covers/big/covers_302840.jpg?1399987871

Létezik térkép a szerelemhez?

Lucy a huszonnegyedik emeleten lakik. Owen az alagsorban él. Nem meglepő tehát, hogy pont félúton találkoznak: beragadnak a liftben két emelet közé New York-i társasházukban, amikor egy áramszünet megbénítja az egész várost. Miután kiszabadítják őket, Lucy és Owen egész éjjel a sötét utcákon sétálnak együtt, a Manhattan fölött kivehetővé váló csillagok ritka látványát csodálva. Ám amint visszakapcsolnak a fények, az élet is visszatér a régi kerékvágásba. Lucy hamarosan külföldre költözik a szüleivel, Owen pedig nyugatra indul az édesapjával. A rövid, együtt töltött idő mindkettejükre nagy hatást gyakorol. És ahogy az élet Edinburghba, San Franciscóba, Prágába és Portlandbe sodorja őket, Lucy meg Owen folyamatosan tartják a kapcsolatot, képeslapokkal, időnként e-mailben, vagy éppen telefonon. De vajon megtalálják a módját – bármely kicsi is rá az esély –, hogy viszontláthassák egymást? 

Gail McHugh: Ütközés


Egy elmulasztott első találkozás…


Majd egy második esély…


Emily Coopernek nemrég halt meg az édesanyja. Próbálja feldolgozni gyászát, s mivel befejezte főiskolai tanulmányait, úgy dönt, New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen.


Dillon Parkernek megvannak a maga titkai, ám mindent elkövet, hogy enyhítse Emily bánatát. Tisztában van vele, hogy képtelen a lány nélkül élni. Kedves, figyelmes és gondoskodó vele, megvan benne mindaz, amire Emily egy férfiban vágyik.


Ám a lány megismeri Gavin Blake-et, a gazdag és hírhedt, veszélyesen elbűvölő playboyt. Emily önmaga előtt is próbálja tagadni fellobbanó vonzalmát, de Mr. Magas Sötét Jóképűt nem olyan fából faragták, hogy könnyedén elengedje a lányt. Saját múltbéli fájdalmán túllépve semmi nem állíthatja meg Gavint, hogy elnyerje Emily szívét.


Ez a váratlan találkozás arra készteti Emilyt, hogy átértékelje korábbi döntéseit, és új választásokkal szembesül, amelyek régi barátságokat dönthetnek romba, szíveket törhetnek össze, és örökre megváltoztatják az életét…

Loretta Chase: Carsington fivérek 1-4.


Egy különleges hölgy

Alistair Carsington igazán nagyon szeretné, ha nem vonzódna olyannyira a szebbik nemhez. Hogy elmeneküljön saját sötét ösztönei elől, száműzi magát egy a civilizációtól távoli helyre: Derbyshire-be… télen! Abban reménykedik, hogy ott két legyet üt majd egy csapásra: elkerüli a kísértést, és lerója háláját a barátjának, aki Waterloo mezején megmentette az életét. Ám nemes célja egyenesen szembeállítja Miss Mirabel Oldridge-dzsel, aki minden porcikájában olyan intelligens, makacs és fondorlatos, mint ő maga… ráadásul őrjítően ellenállhatatlan.

Mirabel Oldridge-nek épp elég elfoglaltságot ad, hogy zseniális és bosszantóan bogaras apját távol tartsa a bajtól. Más sem hiányzik neki, mint egy döbbenetesen vonzó, túl érzékeny és túlságosan is okos arisztokrata úriember, aki eszébe juttatja, hogy szíve is van… a testéről nem is beszélve, amely a férfi szerint annyira nem hozzá illő ruhába van bújtatva, hogy gyakorlatilag polgári kötelességének érzi, hogy kihámozza belőle.

Lehet-e a helyzet még ennél is rosszabb? És ha valami ennyire rossz, akkor miért tűnik oly csodálatosnak?


Egy lehetetlen úr

Lehetetlen!
Rupert Carsington, Hargate gróf negyedik fia arisztokrata családjának kedvenc sorscsapása. Ellenállhatatlanul jóképű, döbbenetesen férfias és reménytelenül vakmerő, ráadásul bárhová megy is, a baj ott jár a nyomában. Rupert ennek ellenére még sohasem került olyan nehéz helyzetbe – legyen az érzelmi vagy más –, amelyből ki ne vágta volna magát… egészen mostanáig.

Botrányos!
Jelenleg Kairó leghírhedtebb börtönének mélyén sínylődik, és csak úgy juthat ki innen, ha elfogadja egy gyönyörű özvegy veszélyes ajánlatát. A tudós, Daphne Pembroke azt kéri tőle, mentse meg a fivérét, akit egy vetélytársuk rabolt el, aki szintén a mesés kincsre vadászik. Társulásuk szigorúan üzleti jellegű: az asszony adja az észt, a férfi az erőt. Egyszerű… elméletileg.

Elkerülhetetlen!
Talán a forrón tűző nap az oka vagy a pusztító sivatagi hőség, de ahogy a feszültség fellángol és a gátlások elolvadnak kettejük között, a nők legfegyelmezettebbike és a férfiak legvakmerőbbike a lehető leglehetetlenebbül ellenállhatatlan módon csapnak össze.


 

Egy tökéletes lord


IDEÁLIS
Benedict Carsington, Rathbourne vikomtja, Hargate gróf örököse tökéletes arisztokrata. Magas, sötét hajú és jóképű. Kifogástalan modoráról és jólneveltségéről híres. Ismer minden szabályt, és betartásuk sem okoz neki gondot, egészen addig, míg a nő be nem lép az életébe…

ROSSZ HÍRŰ
Bathsheba Wingate a DeLucey család züllött, megrögzött hazudozókból, csalókból és szélhámosokból álló ágához tartozik. Nem csoda, hogy férjét előkelő családja kitagadta. Miután Bathsheba megözvegyült, szilárdan eltökélte, hogy lányának stabil életet és megfelelő neveltetést biztosít. Senki és semmi sem keresztezheti az asszony terveit, míg a férfi be nem lép az életébe…

BOTRÁNYOS
Aztán Bathsheba rakoncátlan leánya elcsábítja Benedict koraérett unokaöccsét, hogy segítsen megkeresni neki a legendás kincset. Hogy visszahozzák a reménybeli kóbor lovagokat, Benedict és Bathsheba kénytelenek közös mentőakcióba fogni, amely veszélyes, intim közelségbe sodorja őket egymáshoz. Olyan helyzetbe kerülnek, amelyben gyakorlatilag garantált, hogy kellemetlen, sőt botrányos véget ér. De Benedict tökéletesen kézben tartja az eseményeket. Tökéletesen uralja a helyzetet, annak ellenére, hogy őrülten szeretné felrúgni az összes szabályt. Tökéletesen uralja a helyzetet. Na persze…


 

Egy majdnem hölgy


ELLENÁLLHATATLAN ERŐ
Darius Carsington rendkívül intelligens és feltűnően jóképű korhely, aki idejét könnyű erkölcsű nőszemélyek ágyba vitele és tudományos értekezések írása közt osztja meg. Az előkelő társaság tökéletes dámáit különösen unalmasnak találja. De a hibátlan Lady Charlotte Haywardban mégis van valami érdekes és nem teljesen tökéletes. A csillogó, sima felszín alatt Darius valami repedést sejt, s nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kiderítse, mi lehet az.

RENDÍTHETETLEN AKADÁLY
Lady Charlotte olyan gyönyörű, elbűvölő és szívélyes, hogy senki sem veszi észre, milyen gyakorlott a házasság elkerülésében. Nagyon fiatalon fájdalmas leckét kapott a bizalomból… és a kísértésből. Azóta annak szentelte az életét, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kellene… és ne hagyja, hogy a Carsingtonhoz hasonló férfiak rávegyék, olyat tegyen, amit nem lenne szabad.

LÁTVÁNYOS ÜTKÖZÉS
De a kölcsönös vonzerő szabályai könnyedén felülkerekednek a jó modor és az erkölcs szabályain, és néha még a legjobb magaviseletű leány is kénytelen az ösztöneit követni, akkor is, ha ez azt jelenti, mindent kockára kell tennie.  

Louisa Rawlings: Cselszövések hálójában


Az ismeretlenség homályából felbukkanó gyönyörű özvegyasszony meghódítja egy ifjú gróf szívét. A Beaufort család feje azonban nem nézi jó szemmel kapcsolatukat. Mindent elkövet, hogy eltávolítsa őket egymástól, hiszen az ifjú már vőlegény, a hölgy feslett életviteléről pedig botrányos históriák keringenek. Sötét titkok lappanganak a háttérben, két család gyilkosságba fúló engesztelhetetlen gyűlölete. A cselszövés fojtogató hálója bűnöst és ártatlant egyaránt pusztulással fenyeget. A bonyodalmak során kiderül, hogy senki sem az, akinek látszik – vagy, aki jobb, van, aki rosszabb…

Helen Dickson: Nemesnek születni


Hatalmas tömeg üdvözli Londonban II. Károlyt, amikor hűséges híveivel visszatér a száműzetésből. A kíváncsiskodók közé vegyül az előkelő, királypárti családból származó Prudence is, aki a fivérét várja haza. Lord Fox, a kíséret egyik fényes öltözetű lovagja rajta felejti szemét az elbűvölően szép teremtésen, és közrendű leányzónak gondolva felkapja maga elé a lóra, majd forrón megcsókolja. Titokzatos hódolójával Prudence később épp a bátyja, Thomas társaságában találkozik újra. Thomas elégedetlen húga neveltetésével, s az alantas személyekkel barátkozó, önfejű lányt mielőbb szeretné férjhez adni. Barátja, Lord Fox ajánlata éppen kapóra jön, hát, csakhogy az engedetlen kisasszony rossz néven veszi „üzleti megállapodásukat”, hiszen a családi birtok visszaszerzésénél sokkal jobban érdekli a szerelem…

Louise Allen: Le a kalappal!


Az elszegényedett nemesi családból származó Talitha tegnap még kalapokat készített Madame d'Aunay divatszalonjában, ám mára dúsgazdag örökösnő lett, akit bármely előkelőség otthonában szívesen látnak. Az árva lányt a jólelkű Lady Parry veszi a szárnyai alá, és vezeti be a londoni társasági életbe. Talitha kezéért sokan versenybe szállnak, de a lány szíve anyai barátnője unokaöccséért, Arndale grófjáért dobog, akinek forró csókjai lángra lobbantják a vérét. Ám minél inkább beleszeret a férfiba, annál jobban retteg, hogy fény derül titkára, melyről a nemes gróf semmi esetre sem szerezhet tudomást. Nicholas ugyanis már látta őt egyszer, csakhogy az akkori különös körülmények miatt most nem ismeri fel…

Caroline Kepnes: Te


Joe Goldberg, egy kis East Village-i könyvesbolt eladója egy nap úgy érzi, valóra vált az álma, mikor besétál a boltba egy fiatal írópalánta, Guinevere Beck. Beck megtestesíti mindazt, amire Joe valaha is vágyott: gyönyörű, vagány, okos, és hihetetlenül szexi – egyszerűen tökéletes.

Joe rafinált módon kezdi behálózni Becket, és hála a lány okostelefonjának, Instagram-, Twitter- és Facebook-fiókjának, hamarosan sikerül is közel kerülnie hozzá. De Joe még sokkal többre is képes, hogy hatalmába kerítse rajongása tárgyát.

És vajon Beck valóban olyan angyali és ártatlan teremtés, amilyennek Joe látja? Vagy ő még sokkal sötétebb titkokat rejteget?

Caroline Kepnes kötete vérfagyasztó beszámoló a könyörtelen, eszelős szerelemről. Betekintést enged egy mániákus elméjébe, hasonlóképp, mint John Fowles híres regénye, A lepkegyűjtő. Perverz módon romantikus thriller, amely az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...