Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 28., péntek

Kerstin Gier: Felettébb tisztességtelen ajánlat


Vannak boldog, kiegyensúlyozott családok, és vannak Gaertnerék. Ennél a családnál valahogy semmi nincs teljesen rendben. A vén zsugori Fritz szerint fiai nem a megfelelő nőt vették el, így tönkretették az életüket. Miután évekig csak szitkozódott emiatt, úgy érzi, ideje tennie is valamit az ügy érdekében: partnercserére veszi rá a két fiút. Így aztán két menye fél évre beköltözik egymás férjéhez, egymás otthonába – az álmodozó Olivia a városi luxuslakásba, a számító és gyönyörű Evelyn az omladozó, városszéli kertészetbe.

Vajon átvészelik-e a kísérletben résztvevők ezt a fél évet vagy győzedelmeskedik a zöldszemű szörny? Mi lesz a kisebb vagyonra rúgó nyereményükkel?

Egy biztos: a történet végére mindenről lehull a lepel, és semmi sem lesz az, ami azelőtt volt…

Erica James: Bella Italia


Lucy nem csupán a buja kertek és a biztos flört kedvéért utazik Itáliába.  A Comói-tó partján él édesapja, akit kamaszkorában látott utoljára…

Helen egy dúsgazdag üzletemberhez ment feleségül, aki gyakran van távol otthonuktól. Ilyenkor beleveti magát a kertészkedésbe, de hogy legendás parkja eredeti pompájában tündökölhessen, ahhoz segítségre, no meg barátokra van szüksége…

Conradot a legkevésbé sem érdekli a kertészkedés. Élete kizárólag a munkája és örökösen zsörtölődő, idős nagybátyja körül forog, aki viszont lelkes kertész, és nagyon vágyik Itália mesés tájai és még mesésebb asszonyai után, de csak akkor vállalja a kimerítő utat, ha unokaöccse is vele tart…

Bertrice Small: Csatorna 1-6.

Titkos örömök


Erotika és bujaság

Nora Buckley legszörnyűbb rémálma valóra vált:  hosszú éveken át odaadó, kötelességtudó háziasszonyként élte életét, és most rá kellett jönnie, hogy férje egy nála fiatalabb nőt szeret.
Egyetlen vigaszát a barátnői jelentik, akik minden hétfő délelőtt összejönnek egy kis pletyizésre.
Kétségbeesését látva az Ansley Court-i nők úgy döntenek, itt az ideje, hogy őt is beavassák a Csatorna titkaiba, a kizárólag nőknek fenntartott adó világába, amely nézőit a legérzékibb vágyak birodalmába vezeti.

Nora itt végre kiélheti erotikus fantáziáját: ráadásul hamarosan rájön, mindene meglehet, amire egész életében vágyott.


Tiltott örömök


A New York közeli, csendes faluban élő és romantikus regényeivel befutott írónő, Emily Shanski élete gyökeresen megváltozik, amikor kiadója erotikusabb és kitárulkozóbb könyvet rendel tőle. Az eddig csupán élénk képzelőerejéből megélő írónő kénytelen új szerkesztőjéhez, a magas, sötét hajú, jóképű és hozzá hasonlóan ír származású Michael Devlinhez fordulni, hogy segítsen neki hitelesen megírni a nagy francia forradalom idején játszódó, drámai fordulatokban bővelkedő legújabb regényét. Az írónő és bátor hősnőjének titkokkal, családi tragédiákkal és buja szerelmi jelenetekkel fűszerezett története furcsa fantáziavilágban kapcsolódik össze a Csatornán, a titkos adón, amelynek célja az, hogy a modern technika segítségével bevezesse a nőket – és így e regény olvasóit is – az érzéki örömök művészetébe.


Váratlan örömök


Ashley Kimbrough-nak mindene megvan, amire egy nő vágyhat: kedves barátok, sikeres karrier és kielégítő szexuális élet a Csatornán – a kizárólag nőknek fenntartott tévéadón, amely minden érzéki vágyat beteljesít.  Bár már elmúlt harminc és volt néhány balul sikerült próbálkozása, a szingli élet nem keserítette el – egészen mostanáig.
Ashley nagyapja végrendeletének köszönhetően kénytelen megismerkedni Ryan Mulcahyval, a szintén sikeres üzletemberrel, aki ráadásul jóképű és olyan a teste, akár egy modellé. A véletlen úgy hozza, hogy vagyonukat mindketten csak úgy tudják megtartani, ha összeházasodnak. 
Az érdekházasság jó ötletnek tűnik, de mi lesz az érzelmekkel… no és a szexszel?


 

Veszélyes örömök



Annie Miller ötgyermekes özvegyasszony, és egyre kevésbé teszi boldoggá a főállású anyaszerep. Hogy egy kicsit elszakadjon a hétköznapoktól, a húga titokban benevezi egy versenyre, amelyet a Csatorna – a nők érzéki fantáziáját kiszolgáló tévéadó – szponzorál. Annie megnyeri a fődíjat, egy egész hétig tartó, kellemes pihenést a Csatorna előfizetőinek fenntartott exkluzív fürdőben. Életében először maga is kipróbálja a titkos adót, ahol a Szépség és a Szörnyeteg meséjét eleveníti meg. Annie hirtelen új kihívásokkal találja szembe magát: eddig ismeretlen erotikus élmények és egy igen jól fizető munkahely vár rá. Szexuális újjászületése azonban veszélybe sodorja – közel kerül ahhoz, hogy elveszítsen mindent, ami korábban oly kedves volt számára.


 

Szenvedélyes örömök

 
Lucifer Nicholas, a titkos és interaktív Csatorna Vállalat főigazgatója ördögi módon hálózza be a legvadabb szenvedélyre éhes nőket. Legújabb kiszemelt áldozata Egret Pointe előkelő származású és vonzó könyvtárosnője. A középkorú, egyedül élő Kathryn St. John nappal elégedetten éli őseihez méltó, városi hétköznapjait – és éjjel bekapcsolja a Csatornát, hogy kiélhesse buja vágyait. Mindkettejük élete gyökeres fordulatot vesz, amikor New Yorkból színre lép Timothy Blair, a kék szemű férfi…


Bűnös örömök


Az öt nő teljesen eltérő személyiség, de egyvalami közös bennük: ismerik és használják a Csatornát, mely a nők legtitkosabb vágyait elégíti ki. Habár 2013-at írunk, szenvedélyes álmaink szólhatnak különböző korok ismeretlen férfiideáljának, márpedig a nők érzéki fantáziáját kiszolgáló tévéadó megadja előfizetőinek a legkülönlegesebb vágyak beteljesülését is. Így lesz Nanny számára egy kelta harcos élete kalandja, Carla pedig férje távollétében egy kalózkapitánnyal fedezi fel eddig rejtve maradt képességeit.
De vajon hol van az a pont, ahol a valóság és a Csatorna által biztosított erotikus illúziók összeütközésbe kerülnek?

Bertrice Small a New York Times bestseller írója, számos díj birtokosa. New York állam legrégebbi angol településén él férjével, számos macskájával és papagájával. Mivel hisz abban, hogy mindig minden jól végződik, George és ő már negyven éve együtt élnek. Egy fiuk, menyük és három csodálatos unokájuk van.

Nora Roberts: Az éj leple alatt


A békés magányra vágyó Maggie Marylandbe költözik, hogy befejezhesse egy film zenéjét. Házat is vásárol, melyhez új birtokrészt akar csatolni Cliff Delaney ingatlanforgalmazó cégének segítségével. A férfi azonban durván bánik új ügyfelével, mert gazdag és elkényeztetett hírességnek hiszi, noha a kölcsönös vonzalmat nem tudják leplezni. Maggie kertben kaparó kutyája a ház korábbi tulajdonosának tetemére bukkan, akit lőfegyverrel gyilkoltak meg. Nyomozás közben a szeretők hamarosan fölfedezik, mit is jelent a kölcsönösen viszonzott, hű szerelem. Bár a bűncselekmény gyanúsítottja kezdetben éppen Cliff, Maggie rendületlenül hisz kedvese ártatlanságában…

Nora Roberts: Lehull az álarc


Nora Roberts új könyvében a szenvedélyes szerelmet gyilkosságok és kisvárosi botrányok kísérik. 

Egy nő hazatér szülővárosába, de a múlt árnyai az elpusztítására szövetkeznek. Clare Kimball tíz éve szinte menekülve hagyta ott a marylandi kisvárost, Emmitsborót, és meghódította a művészvilágot. Nemzedéke egyik legígéretesebb szobrászának tartják. A siker sem tudja azonban elhomályosítani az őt kísértő lidérces álmokat, és emlékeit apja öngyilkosságáról. A siker csúcsán Clare hátat fordít New Yorknak, hogy szembenézzen a démonaival.

A városka seriffje, Cameron Rafferty már az iskolában távolról csodálta Clare-t. Most, hogy a lány visszajött, a régóta parázsló érzés fellángol, és egyre szorosabb szálak fűzik őket egymáshoz. A múlt azonban ott kísért a nyomukban, és egy rejtélyes gyilkosságról kiderül, köze van mindkettejükhöz.

Ahogy halad a nyomozás, Clare és Cameron rájön, hogy a gonosz ott leselkedik mindenütt, még azokban is, akiket a legjobban szeretünk, akikben a legjobban megbízunk.

Vajon nem késtek-e el ennek a felismerésével?

Nora Roberts: Tüzes nyár


Nora Roberts lebilincselően izgalmas regényében a missoulai tűzugrók, a zulie-k életébe és munkájába nyerhetünk bepillantást. 
Ők azok a vakmerő harcosok, akik ejtőernyővel érkeznek a tomboló erdőtüzekhez, és halált megvető bátorsággal veszik fel a harcot az elemekkel.

Rowan Tripp kislánykora óta a tűzoltás szerelmese, hiszen az apja, a híres Vasember, a zulie-k egyik élő legendája. Rowan imádja az izgalmat és a kihívást, de a magánéletében meglehetősen visszafogott és gyanakvó.

Gulliver Curry, a korábbi rohamosztagos tűzoltó újoncként jelentkezik a zulie-khoz. A jóképű fiatalembernek azonnal megakad a szeme Rowanon, és a lány elutasító magatartása sem riasztja el. Izgalmas románc kezdődik kettejük között, miközben együtt dolgoznak és harcolnak. 

Aztán furcsa események történnek a zulie-k bázisán. Mindenkit megrázott a tavalyi szezon tragédiája, amikor az egyik társuk egy rosszul sikerült ugrás miatt a lángokban lelte a halálát. Úgy tűnik, a múlt tovább kísért ebben a szezonban is, és Rowan titokzatos támadások céltáblájává válik. Közben a tűz sem kíméli őket, és az ő munkájukban különösen fontos a bajtársak összetartása.

De mi van, ha nemcsak az anyatermészet erőivel kell felvenniük a harcot, hanem egy rosszindulatú ellenséggel is? Vajon lehetséges két fronton küzdeni, és elkerülni a további tragédiákat?

Nora Roberts: Virágok szigete / Merész vállalkozás


Virágok szigete

Laine Simmons, az ifjú és hamvas tanárnő az édesanyja halála után azért utazik a buja szépségű Hawaiira, hogy találkozzék apjával, akit tizenöt éve nem látott. A repülőtéren nyomban Dillon O'Brianba, az apja üzlettársába botlik, és meglehetősen hűvös fogadtatásban részesül. 
Vajon készen áll-e arra, hogy szembenézzen a – helyenként átszínezett vagy éppen elhallgatott – múlttal, és egyben rátaláljon a boldogságra Dillon karjai közt?

Merész vállalkozás

Cozumel apró szigete a béke paradicsoma s egyben tíz éve Liz otthona. Itt senki sem tud mindarról a megaláztatásról és fájdalomról, amelyet elszenvedett, mielőtt elhagyta korábbi otthonát. Ezt a békét dúlja fel egyik alkalmazottjának váratlan meggyilkolása. Amikor pedig megjelenik az áldozat bátyja Jonas, és a saját szakállára nyomozni kezd, végképp minden a feje tetejére áll. Mire Liz feleszmél, jócskán bele is keveredett a bűnügybe, amelyben célpont, vádlott és nyomozó egyszerre. Ráadásul az idegtépő események közepette mind kevesebb ereje marad, hogy megvédje a szívét Jonastól…

Nora Roberts: A szív útjai


A szerző három, számára legkedvesebb regénye egy kötetben „Roberts gazdag és lebilincselő nyelvezetével olyan szereplőket teremt, akiknek az egymáshoz való viszonya a szemünk láttára alakul ki és fejlődik, és akik először az olvasó képzeletében, majd a szívében élnek tovább” – lelkendezik a Publishers Weekly. A Szégyen című regény írója, a New York Times sikerszerzője most három olyan történetet nyújt át, amelyben mesterien ötvözi a szenvedélyt és a feszültséget, és amelyeket kifejezetten önnek írt…

A szív útjai Három klasszikus szerelmi történet a New York Times sikerszerzőjétől, Nora Robertstől.

MA ESTE ÉS MINDEN ESTE
Amikor az elismert antropológusnő elvállalja, hogy segít egy írónak a készülő regényét megírni, nem is gondolja, hogy a közös munka milyen szenvedélyes együttműködéshez vezet…

VAN VÁLASZTÁSOD Egy nemzetközi csempészhálózat veszélyes csapdába csalja a szép régiségkereskedőt és a New York-i zsarut, miközben a férfi és a nő egymás rabjaivá válnak…

ÚJRAKEZDÉS
Két washingtoni televíziós riporter próbálja megvédeni a szerelmét az egyéni becsvággyal és a hírnévvel járó veszélyektől…

Nora Roberts: A játék szabálya


Amíg a baseballcsillag szemébe nem nézett, a lány azt vallotta: hajtás, hajtás, semmi pajtás! Egész zaklatott gyermekkora arra intette: soha, sehol, senkitől nem kerülhet függésbe.
De mit tegyen most, sikeres tévérendezőként, akit a következő reklámfilm forgatására készülődve épp az a sportos, „nők bálványa” üldöz szerelmével, aki nélkül tapodtat sem juthat előre?
Vajon csak megnyerendő meccset, vagy életre szóló szövetséget akar ez a jóképű, minden bevett játékszabályt mellőző férfi?

Nora Roberts: A gyűjtő


Lila Emerson meg van győződve arról, hogy az élete tökéletes, és nincs szüksége senkire a boldogsághoz. Lila hivatásos házvigyázó, ami elég szokatlan munka, de ő nagyon élvezi, hogy mások lakására vigyázhat, amíg a tulajdonosok nyaralnak. Az élete állandó utazás, és két bőröndbe belefér minden holmija. Közben sikeres író, aki éppen a következő regényén dolgozik.
Egy este kinéz az ablakon, és egy gyilkosság szemtanúja lesz. Természetesen azonnal kihívja a rendőrséget. Később találkozik az egyik áldozat bátyjával, és akkor még nem sejti, hogy az élete váratlan fordulatot vesz.

Ashton Archer gazdag családból származó sikeres festőművész. Amikor az öccse tragikus körülmények között meghal, mindenáron beszélni akar a szemtanúval, hogy kideríthesse, mi történt. Nem tudja elhinni, hogy az öccse megölt valakit, majd öngyilkos lett.

A találkozás megváltoztatja mindkettejük életét. Nemsokára kiderül, hogy egy megszállott műkincsgyűjtő áll a gyilkosságok hátterében, és nem Ashton öccse az egyetlen áldozat. Lila és Ashton is veszélybe kerül. Egy bérgyilkos vadászik rájuk, miközben rég elveszettnek hitt, felbecsülhetetlen értékű cári kincsek kerülnek elő, és a történet egyre szövevényesebb lesz.

Ashton és Lila is megtalálja a maga kincsét, a szerelmet, ami fontosabb és értékesebb minden műtárgynál.

Nora Roberts: A múlt titkai


Cilla régebben híres gyermekszínész volt, de most sokkal több örömet talál abban, hogy kétkezi munkával keresi kenyerét. Régi épületeket újít fel, és jó áron eladja őket. Elhunyt nagymamája házához is azért érkezik, hogy megmentse az enyészettől. A feladat egyáltalán nem könnyű.
A házat már évtizedek óta elhanyagolták, az egykor csodálatos kertet pedig szinte a felismerhetetlenségig felverte a gaz. Cilla annyira belemerül a munkába, hogy eleinte észre sem veszi szomszédját, Ford Sawyert. Ám nem tud sokáig közömbös maradni a nyurga, zöld szemű és rendíthetetlen nyugalmú képregényíró (valamint a rendkívül ronda, de ellenállhatatlanul kedves kutyája, Spock) iránt.

Cilla a kacatokkal teli padláson egy gondosan elrejtett levélköteget talál. A levelekből kiderül, hogy rejtélyes halála idején nagymamája, a híres és ünnepelt színésznő állapotos volt, és a gyermek apja egy helybéli családos férfi lehetett. Cilla szeretné megtudni, hogy mi történhetett a házban azon az éjszakán.

A múlt titkainak feltárása még fontosabbá válik, amikor a ház, illetve Cilla titokzatos támadások célpontjává válik. Ha Ford segítségével nem sikerül időben leleplezniük az ismeretlen rosszakarót, akkor lehet, hogy Cilla élete is fiatalon és tragikus körülmények között ér véget, akárcsak annak idején nagyanyjáé.

Nora Roberts: Az Oromház rejtélye


Whiskey Beach csodálatos tengerpartja minden évben rengeteg turistát vonz a környékre.  A hely legjellegzetesebb épülete a part egyik sziklájára épült Oromház, amely már nemzedékek óta a Landon család otthona.

Eli Landon, a sikeres ügyvéd ugyan Bostonban él, de a szíve mindig oda húzza vissza. Amikor a felesége brutális gyilkosság áldozata lesz, sokáig őt vádolják a bűntény elkövetésével. Tudja, hogy addig nem moshatja tisztára a nevét, amíg meg nem találják Lindsay gyilkosát.
Az élete romokban hever, az állását elveszítette, ezért örül, amikor nagyanyja,  Hester Landon felajánlja, hogy költözzön az Oromházba, és gondoskodjon az otthonáról, amíg ő felépül egy súlyos baleset után.

Abra Walsh életében is voltak nehéz időszakok, mielőtt Whiskey Beachbe költözött, hogy itt kezdjen új életet. A nő jógafoglalkozásokat tart, ékszereket készít, segít az idős szomszédainak, felszolgál a falu bárjában, és ő Hester Landon bejárónője is. Természetesnek veszi, hogy Eli odaköltözése után róla is gondoskodjon, annál is inkább, mert tiszta szívből sajnálja az ártatlanul meghurcolt férfit.

Közben egyre gyanúsabb események történnek, és szaporodnak a megválaszolatlan kérdések. Ki és miért ölte meg Lindsay-t? Eli nagyanyja miért zuhant le a lépcsőn, az éjszaka közepén? Mit akar Eli-tól a magánnyomozó, és ki bérelte fel? A legnagyobb rejtélyt mégis a titokzatos betörő jelenti, aki több alkalommal is behatolt a házba. Miért ásott árkokat az alagsorban?

Nora Roberts: Mitrász csillagai 1-2-3.

Rejtőzködő csillag


Ha három, felbecsülhetetlen értékű ókori gyémántot bíznak a gondjaidra, és már nem csak a szakmai hírneved, hanem az életed is kockán forog, kiben bízhatnál, ha nem a legjobb barátnőidben? Bailey James mindenesetre így gondolja, amikor egy-egy drágakövet átmeneti megőrzésre két volt iskolatársára, a gazdag és előkelő Grace Fontaine-re és a nagyszájú, minden lében kanál M. J.-re bíz. Ám a helyzet ahelyett, hogy megoldódna, ekkor válik csak igazán kalandossá…


 

Foglyul ejtett csillag



Jack Dakotának, a fejvadásznak hamarosan rá kell jönnie, hogy a tűzről pattant M. J. O'Leary, akit óvadék ellenében szabadlábra helyeztek, s nem jelent meg a tárgyaláson, cseppet sem könnyű eset. Valaki csapdába akarja csalni őket, így egymáshoz bilincselve menekülnek két vérszomjas bérgyilkos elől. Ráadásul M. J. ahelyett, hogy segítene Jacknek felgöngyölíteni az ügyet, makacsul hallgat. Még akkor is, amikor a férfi egy hatalmas kék gyémántot talál a táskájában…


 

Titokzatos csillag



DeVane, az őrült műgyűjtő szeretné megszerezni Mitrász csillagait, de kettő közülük már elérhetetlenné vált a számára. Így hát minden erejével azon van, hogy a harmadikat, amelyet Grace Fontaine őriz, megszerezze. Seth Buchanan hadnagy kapja a feladatot, hogy Grace-t megvédje. A férfi csak akkor ébred rá, hogy szereti a lányt, amikor Gregor DeVane a gyémánttal együtt Grace-t is elrabolja…

Nora Roberts: Ártatlan áldozatok


Innocence-ben, ebben a Mississippi állambeli kisvárosban, ahol hosszúak a nappalok és illatosak az éjszakák, a titkok nem sokáig maradnak rejtve. Ám amikor a városka legszebb lányai sorra kegyetlen gyilkosság áldozatául esnek, az emberek azt kezdik latolgatni, vajon egy errefelé, a deltavidéken ólálkodó idegen-e a tettes… vagy talán épp a szomszédjuk?

A pályájával együtt járó zaklatott életmódtól kiégett világhírű hegedűművésznő, Caroline Waverly lelki békére és egy kis gondolkodási időre vágyva érkezik Innocence-be. Azt reméli, hogy nemrégiben meghalt nagyanyja házában – a meleg nyáréjszakákon a fedett verandán üldögélve – megtalálja azt a nyugalmat, amelyre szüksége van. Ám Innocence valami egészen mást kínál neki: a jóképű, elbűvölő modorú Tucker Longstreetet. Tucker közismerten a felszínes, futó szerelmek híve. De elég egy pillantást vetnie Caroline-ra, hogy lássa, ez a lány más, mint a többi. Szenvedélyes közeledése váratlan érzelemhullámot indít el a hűvös és tartózkodó Caroline-ban.

De amikor a lány a háza mögötti tavacska sötét vizében megtalálja a sorozatgyilkos újabb áldozatát, a helyzet komolyra fordul. Mert ezzel a kis nyári flörttel csak az a gond, hogy a gyilkosságok első számú gyanúsítottja épp Tucker.

Nora Roberts: Az elbűvölő mágus


A csinos Rona helyettesíti apját azon az üzleti tárgyaláson, melyen az illuzionista Patrick Atkins televíziós fellépését szervezik. A lányt foglyul ejti a különleges varázsú mágus, és a férfit is lebilincseli a szebbik nem képviselője. Bár az új szám elmélyült munkát követel, képtelen a feladatra összpontosítani, mivel folyton a lányra gondol. A műsor Ronának is esélyt adna a bizonyításra önmaga, apja és most már Patrick előtt is.

Közben tépelődik: helyes-e, ha személyes kapcsolatba bonyolódik Patrickkel, hisz mindig az apja irányította, s nem akar többé egy másik ember fennhatósága alatt élni. Amikor Patrick csaknem életét veszti a mutatványnál, a lány menekül, míg rá nem döbben: a szeretett férfi nem csak miatta kísértette a halált..

Nora Roberts: Nyomkövetők


A New York Times bestsellerlistáját vezető írónő ezúttal a Csendes-óceánon, Amerika északnyugati partjainál fekvő Orcasszigetet választotta regénye színhelyéül.

Fiatal, sportos, talpraesett hősnője, Fiona Bristow kutyakiképző, aki az általa alapított önkéntes kutyás kereső-mentő szolgálatot is vezeti. Kiegyensúlyozottnak tűnő életét azonban váratlan esemény kavarja fel, amely egyenes folytatása korábbi szörnyű kalandjának és tragikus veszteségének.

A történet ettől kezdve több szálon futó igazi krimivé válik. Fiona maga is bátran és derekasan kiveszi részét egy bűncselekmény-sorozat felderítéséből – három hűséges kutyája és egy új, nem keresett és nem várt szerelem segítségével.

Nora Roberts: Házi feladat


Juliet Trent tartja magát a szabályhoz, hogy sohasem keveri össze a munkát a magánélettel.  Amikor azonban az észbontóan jóképű olasz mesterszakács, Carlo Falconi sajtófőnöke lesz, komolyan fontolóra kell vennie, hogy tartsa-e magát elhatározásához. Carlo ugyanis nemcsak a fakanállal bánik remekül, hanem a nők szívével is…

Nora Roberts talán attól a hóvihartól lett író, amely egy nap úgy betemette marylandi vidéki házában, hogy egy hétig az orrát sem tudta kidugni. A már-már őrültséggel határos helyzetben higgadtságának megőrzése érdekében ragadott tollat és papírt, s így született meg az első novella. Ezt később több más írás is követte, de hosszú ideig egyikük sem talált kiadóra. Az írónő ma 133 regény ünnepelt szerzője, akinek műveit több mint 106 millió példányban adták ki. Az ötgyermekes családanya büszke lehet arra, hogy minden negyedik percben megveszik valamelyik regényét, s ezzel népszerűsége meghaladja a hazánkban ismert Danielle Steelét.

Nora Roberts: Mézes puszedli


Summer Lyndon ünnepelt mestercukrász, akit szakmája legtehetségesebb képviselőjeként tartanak számon. Nyugodt szívvel elutasíthatná a dúsgazdag szállodatulajdonos, Blake Cocharan állásajánlatát, hiszen semmi oka nincs rá, hogy igent mondjon az öntelt és hihetetlenül idegesítő ügyfélnek. Blake ajánlata azonban óriási kihívást jelent Summer számára, aki soha életében nem hátrált meg a nehéz feladatok elől. Főleg ha a megbízó ellenállhatatlan szívtipró…

Nora Roberts: A MacKade Fivérek 1-4.

Véráztatta föld


Rafe gyűlölte azt az átkozott farmot, a poros kisvárost, amely úgy tűnt, örökre foglyul ejtette. Jarednek ott voltak a könyvei és a tanulmányai, Devint lefoglalták különös, világrengető gondolatai, Shane pedig odáig volt a földért. Amikor fiatalabbak voltak, és kedvük támadt ostrom alá venni a várost, az anyák bezárták a lányaikat, a férfiak pedig a falhoz lapultak…


 

Törvényes úton


Jared MacKade hozzászokott, hogy mindig megkapja, amire vágyik. Főleg ha a nőkről van szó. Savannah Morningstar azonban feladta neki a leckét. igaz, hog a hölgy lélegzetelállító jelenség, de a viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után. Sikerül az őrületbe kergetnie a férfit, ráadásul még a büszkeségét is alaposan sárba tiporja. Márpedig ha egy MacKade büszkesége csorbát szenved, kő kövön nem marad.


 

A szabadság íze



Devin MacKade seriff csak a távolból figyeli gyermekkori játszótársa, Cassie Connor házasságát, amely egyáltalán nem mondható tökéletesnek. Joe Connor elvesztette a munkáját, és minden dühét, megaláztatását a feleségén és két gyermekén vezeti le. A seriff nem tehet semmit mindaddig, amíg Cassie hozzá nem fordul segítségért. Végül ez a pillanat is elérkezik, s az elgyötört asszony egyedül marad kislányával és fiával. Devin lassan ráébred, hogy nem csak sajnálatot érez iránta…


 

Nyugvóponton



Már csak Shane, a gazdálkodó van „pártában”, de ő sem sokáig. Megérkezik dr. Rebecca Knight, a zseniális eszű városi kutató, aki műszerekkel szeretné mérni a polgárháborús lelkek jelenlétét. Kiderül, hogy ő is különösen fogékony az ilyesmire, és a fiúk nagyanyjával van lelki kapcsolatban. Shane tagadja a szellemek létezését, de csak azért, mert túlságosan is fájdalmas számára az „emlékezés”, ő ugyanis a nagypapa „reinkarnációja”. Aztán persze egymásra találnak…

Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett (Hopeless 2.)


Colleen Hoover, New York Times sikerlistás szerző valósággal megbabonázta olvasóit a Hopeless-szel. A történet egy hányatott sorsú lányról, Skyról szól, aki összetalálkozik rég elvesztett gyermekkori barátjával, Dean Holderrel. A fiú segít a sokkoló családi múlt feltárásában, így Sky végre elcsitíthatja magában a mély sebet hagyó emlékeket és érzéseket.

A Hopeless Sky szemszögéből mutatta be az eseményeket, a Losing Hope pedig bepillantást enged Dean Holder történetébe, akit régóta kísért a kislány elvesztése. Úgy érzi, kudarcot vallott, amiért nem tudta őt megmenteni. Holder életét beárnyékolja a megbánás és a bűntudat. Sohasem hagyott fel Sky keresésével, mert úgy érzi: ha megtalálná, tovább tudna lépni végre. Arra viszont nem számított, hogy a találkozás pillanata még kínzóbb fájdalmat hoz.

Holder a Losing Hope-ban meséli el, hogy a tizenhárom évvel korábbi események miként hatottak az ő és családja életére, s hogyan lett magányos küldetés számára a lány megmentése. A végleges gyógyulást azonban csak a Sky iránt érzett szerelem hozhatja el…

Julie Klassen: A táncmester


A londoni táncmester, Alec Valcourt hirtelen a családfenntartó szerepében talája magát. Anyját és húgait a csendes Devonshire-ba költözteti, abban a reményben, hogy itt újrakezdhetik az életüket. De igencsak meglepődik, amikor kiderül, hogy a falu úrnője betiltott minden táncot, olyan ok miatt, amely a múlt homályába vész. Alec valószerűtlen szövetségesre lel az asszony lányában. Bár kezdetben gyanakvóan fogadja Julia Midwinter nemtörődöm flörtölését, de lassan felismeri, hogy a merész külső mögött egy sebezhető lélek lakozik.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...