Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. szeptember 16., péntek

Jodi Picoult: Találj ​rám! 0,5-1.

Szelíd vadak


„Nincs mese: meg fogom szegni a szabályokat. Megint." Alice az egyik utolsó épen maradt édenkertben az elefántok viselkedését kutatja. Botswanában mindennapos rutin a küzdelem az orvvadászokkal, a tragédia azonban nem érintheti meg a kutató lelkét. A feladat: dokumentálni az eseményeket és nem befolyásolni ezeknek a csodálatos állatoknak az életét. Egy nap azonban Alice egy elárvult bébit talál anyja teteme mellett, és a következő napok örökre megváltozatják az életét. Jodi Picoult novellája elemi kérdéseket feszeget. Felülírhatja-e az anyai ösztön a tudós hozzáállását? Lehetséges, hogy egyetlen apró momentum elindíthat egy olyan lavinát, amely emberi sorsokat változtat meg?"


Találj ​rám!


A világ tele van olyan emberekkel, akiket senki más nem lát.
Mi a közös Virgilben, Alice-ben, Jennában és Serenityben? Adott pillanatban mindannyian ugyanott voltak – csakhogy nem mindegy, az a pillanat mikor volt az időben.
Jenna, a tizenhárom éves kislány az anyját, Alice-t keresi, Alice viszont nem keresi Jennát. Virgilt tíz éve foglalkoztatja a baleset, amely az elefántrezervátumban történt, s pontosan azóta tudja, hogy egykor, nyomozóként nagyot hibázott. Serenity, az egykori sztármédium épphogy belecsöppent ebbe az ügybe, máris nyakig benne van: vajon megtalálja-e újra szellemi vezetőit vagy továbbra is csak unatkozó amerikai háziasszonyok mindennapjait dobja fel?
Találj rám! Jodi Picoult legjobb regényeit idézi: a misztikumot a valósággal, a mesét az álmokkal, a bűnt a bűnhődéssel ötvözi.

Karen White: Hazatérés / Köztes idő

Hazatérés


A ​​húszéves Cassie Madison elhagyja szülővárosát, a Georgia állambeli Waltont, és soha többé nem akar visszatérni. Ám amikor egy családi tragédia hazaszólítja, szakítania kell New York-i életével, hogy szembenézzen mindazzal, amit egykor maga mögött hagyott… 
Cassie mindent elkövet annak érdekében, hogy új életet kezdjen New Yorkban: beleveti magát a munkába, és levetkőzi déli akcentusát. Ám egy késő éjszakai telefonhívás felszínre hozza mindazt, amit megpróbált elfelejteni. Nem beszélt a húgával, Harriettel, amióta a testvére elcsábította a vőlegényét, és hozzáment feleségül. Most azonban Harriet azzal a hírrel jelentkezik, hogy az apjuk haldoklik. 
Cassie hazaindul, és az egyetlen dolog, amely még az édesapja halálánál is jobban megrémiszti, a találkozás Harriettel és a családjával, amely akár az övé is lehetne. Ám képtelen ellenállni az unokahúgai és az unokaöccse szeretetének, ahogy annak is, hogy otthonának tekintse a városkát, ahol az emberek egymás hogyléte felől érdeklődnek, és a kérdésükre valóban őszinte választ várnak. Miközben meg kell küzdenie egy elfelejtett baráthoz fűződő egyre meglepőbb kapcsolatával és a családot fenyegető tragédiával, Cassie rádöbben: önmagunk elől nem menekülhetünk el, és az otthonunkat nem törölhetjük ki a szívünkből.


Köztes idő


„Élünk ​​és szeretünk. Lehetőséget kapunk arra, hogy ajtókat nyissunk ki vagy csukjunk be. Ez minden, amink van, és ez elég is.”

Eleanor Murray soha nem felejti el Edisto Islanden töltött gyermekkorát, amikor édesapja még élt, és osztozott vele zene iránti szenvedélyében. Mostanra azonban minden boldog emléket elhalványít a bűntudat. Eleanor magát okolja, amiért nővére tolószékbe kényszerült, és mintha ez még nem lenne elég: szerelmes nővére férjébe is.
Hogy a családot anyagilag segítse, Eleanor nappal egy charlestoni befektetési cégnél dolgozik, esténként pedig a zenélésbe menekül, és a közeli bárban zongorázik. Egészen addig, amíg a főnöke új lehetőséget nem kínál neki: idősödő nagynénjét, Helenát kellene gondoznia Edisto Islanden. Eleanor tehát lehetőséget kap, hogy visszatérjen oda, ahol élete legboldogabb időszakát töltötte, és osztozzon a zene iránti szeretetben a gyászoló Helenával, aki nemrégiben, rejtélyes körülmények között veszítette el húgát.
Helena és a nővére a háború sújtotta Magyarországról menekült el 1944-ben, és a békés szigeten leltek menedéket. Ahogy az idős asszony és Eleanor összebarátkozik, mind több titokra derül fény a régmúltból, s ez mindkettejüknek segíthet abban, hogy végre szembe tudjanak nézni a fájó emlékekkel, s lezárják, amit le kell zárni…

Nicolas Barreau: A ​nő mosolya / A ​világ végén megtalálsz

A ​nő mosolya


Véletlenek pedig nincsenek! – vallja Aurélie Bredin, aki édesapja halála után átveszi egy kis párizsi étterem irányítását. Azon a végzetes novemberi napon, amikor olyan boldogtalannak érzi magát, mint még soha, a Szent Lajos-sziget kis könyvesboltjában különös könyvre bukkan: A nő mosolya című regény egyik helyszíne nem más, mint az ő vendéglője, a főhősnő pedig mintha… 
Nem, ilyen nincs! Aurélie elhatározza, hogy utánajár a rejtélynek: meg kell ismerkednie a regény írójával. Csakhogy próbálkozásai sorra kudarcot vallanak, mígnem egy szép napon az író levele a postaládájába pottyan. Találkozásuk azonban egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelte…


A ​világ végén megtalálsz


A nő mosolya és az Álmaim asszonya után A világ végén megtalálsz a szerző harmadik, magyarul megjelenő könyve. 
Egy fiatal galériatulajdonos egy nap szerelmes levelet kap egy titokzatos hölgytől, aki Principessa néven írja alá a leveleit. Ki lehet ő? 
Habkönnyű szerelmi történet a szerző kedvenc színhelyén, Párizsban.

Scott Spencer: Végtelen ​szerelem


„Tizenhét ​​éves voltam, szívem legsürgetőbb parancsainak hű követője, amikor letértem a mindennapi élet ösvényéről, s egyetlen pillanat alatt leromboltam mindent, amit szeretek.” Így kezdődik David és Jade, két kamasz mindent felemésztő, érzéki szerelmének tragikus története. A hatvanas évek Amerikájában járunk. Jade szabad szellemű szülei nem bánják, ha lányuk korán kezdi a nemi életet, de amikor a fiatalok olyannyira egymásba feledkeznek, hogy senki és semmi mással nem foglalkoznak, Jade apja kitiltja Davidet a házból. David ekkor kétségbeesésében arról kezd ábrándozni, hogy mekkora szeretettel és hálával fogadják majd vissza, ha megmenti a családot valamilyen szörnyűségtől…
Ami ezután következik, az maga a legsötétebb rémálom, névtelen telefonhívásokkal, őrült levelekkel és szörnyű következményekkel, David számára ugyanis a Jade iránt érzett szerelme immár valóságosabb, mint bármilyen egyéb világ, valóságosabb, mint az idő és mint a halál.
A Végtelen szerelem társadalmi és politikai témákban bővelkedő, sok rétegű regény, immár klasszikusnak számító irodalmi csemege, amelyben a szerelem és megszállott keresésének ürügyén a lélek sötét mélységei tárulnak föl az Olvasó előtt.

Sheila O'Flanagan: Tarts ​ki mellettem!


Jóban és rosszban!

Dominique ​​Brady, az önbizalomhiányos fiatal lány pincérnőként dolgozik egy hamburgerbárban, ahol megismerkedik Brendan Delahaye-jel, a nagyra törő üzletemberrel. Bár a legtöbben nem jósolnak nagy jövőt ennek a kapcsolatnak, Dominique és Brandan összeházasodnak. Minden úgy alakul, akár a mesében: a feleség kedves és elbűvölő, a férj pedig egyre sikeresebb. 
Hirtelen azonban minden megváltozik, amikor Branden mindenféle magyarázat nélkül eltűnik. Dominique magára marad, és kénytelen szembesülni azzal, hogy a saját lábára kell állnia és egyedül kell gondoskodnia magáról, a kislányáról… Vajon van-e benne elég bátorság, akaraterő és kitartás mindehhez?
A Tarts ki mellettem! lebilincselő regény arról, hogy azokról sem tudhatunk mindent, akiket szeretünk, és hogy minden vég valami újnak a kezdete.
„Nagyszabású, megható történet, az írónő rajongói számára valódi csemege.” Daily Mail
„Tele van romantikával és humorral, és persze a váratlan fordulat sem hiányozhat… Ez a könyv kiragadja az embert a legsötétebb rosszkedvből is!” RTE Guide

Madeline Miller: Akhilleusz ​dala


Gyönyörű ​​történet istenekről és istennőkről, királyokról és királynőkről, halhatatlanságról és az emberi szívről. A fiatal Patroklosz királyok sarja, mégis száműzik otthonából, amikor akaratlanul egy fiú halálát okozza. Az ifjú a híres-neves hős, Péleusz király udvarába kerül, ahol együtt nevelkedik a király fiával, Akhilleusszal. Az aranyszőke hajú herceg már gyermekként is erős, gyors és vonzó – ellenállhatatlan mindazok számára, akik találkoznak vele. Arra rendeltetett, hogy egy napon ő legyen a legkiválóbb görög. Patroklosz és Akhilleusz nem is különbözhetne jobban egymástól, mégis különleges, eltéphetetlen kötelék szövődik közöttük. Amikor Parisz, a trójai királyfi elrabolja a gyönyörű Helenét Spártából, Hellász minden hősét harcba szólítják a trójaiak ellen. Akhilleusz nem tud ellenállni az istenek által neki ígért dicsőség és hírnév csábításának, így csatlakozik a görög seregekhez. Patroklosz pedig félelem és a barátja iránt érzett szeretet között őrlődve követi őt Trója falai alá, noha tudja, a sors szörnyű áldozatot követel majd mindkettőjüktől…

Beatriz Williams: Perzselő ​nyár


A ​​New York-i Lily Dane számára 1938 májusa egy újabb jól megszokott, idilli nyár kezdete. Seaview-ban minden csendes, unalmas és kellőképp konzervatív. 
A Seaview Klub napernyőinek árnyékában hűsölő úri üdülőközösség kedélyeit azonban alaposan felborzolja a Greenwald család érkezése – Budgie és Nick Greenwald nem szívesen látott vendégek itt. A múltból előbukkanó kísértetek ők, Lily egykori barátnője és hajdanvolt vőlegénye, akik nemrégiben házasodtak össze. Miután Budgie megérkezik, hogy a családja régi nyaralóját felújíttassa, ismét a közösség társasági életének középpontjába kerül, és Lily bizalmába is visszaférkőzik. Seaview-ban tartózkodik a Yankees dobója, Graham Pendleton is, aki hevesen udvarolni kezd Lilynek, Nick pedig összebarátkozik Lily kishúgával. Egyre több titok és gubancos családi kapcsolat kerül napvilágra. Mi történt pontosan hét évvel ezelőtt szilveszter éjszakáján? Ki árulta el a szökött szerelmeseket? Mibe rokkant bele Lily édesapja? 
A perzselő nyárban Lily és Nick kénytelenek szembenézni elfojtott érzéseikkel, állva kell maradniuk érzelmeik viharában, miközben az évszázad legpusztítóbb hurrikánja száguld New England partjai felé, örökre felforgatva világukat.

Gabrielle Zevin: Egy ​könyvmoly regényes élete


A. J. Fikry, a kiégett könyvesboltos nehéz éveket tudhat maga mögött: meghalt a felesége; az üzlete rosszabbul megy, mint valaha; ráadásul ellopták tőle legnagyobb értékét is, egy Poe verseket tartalmazó ritka kötetet. Idővel elfordul az emberektől, és még a könyvei sem nyújtanak számára vigaszt, mert a rohamosan változó világra emlékeztetik. Egy váratlan esemény folytán viszont kénytelen lesz újrakezdeni az életét, mert egy kislányról is gondoskodnia kell. A mogorva és életunt férfi hamarosan más szemmel néz a világra, igaz barátokra lel, újra szerelmes lesz, a könyvesboltja pedig a kisváros nyüzsgő központjává alakul át.
Gabrielle Zevin jó humorérzékkel megírt, varázslatos regénye tisztelgés a könyvek világa előtt, szerelmeslevél arról, miért szeretünk olvasni és miért zárunk bizonyos embereket a szívünkbe. Nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akiknek a könyvek a legjobb barátai és azoknak, akik hisznek abban, hogy „senki sem különálló sziget”.

Monica Carrot: A ​gyöngyszürke / A ​szivárványszürke

A ​gyöngyszürke


A ​​New Yorkban élő, ambiciózus Izabell szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadónál, amikor annak halála után megbízást kap a jóképű, tehetséges, egzaltált író, Sebastian hátrahagyott műveinek kötetbe rendezésére. 
Izabell komolyan veszi a feladatot, és beköltözik Sebastian üresen álló belvárosi lakásába, hogy beleássa magát az író életművébe. Ahogy teljesen birtokba veszi nemcsak az életterét, de személyes tárgyait is, fokozatosan elveszti kapcsolatát a valósággal. Furcsa képzetek kerítik hatalmukba, és rögeszmésen kutatni kezd a férfi életének súlyos titkai után. Közben megszállottan dolgozik, és mint egy képzeletbeli láncra a szürke gyöngyöket, úgy kapcsolja össze laza füzérré a Sebastian által papírra vetett erotikus elbeszéléseket, melyek a maguk kendőzetlen valóságában mutatják be a szexuális vágyat és az érzéki szenvedélyt. 
A lány maga is felfedezi és nagy élvezettel műveli a testi szerelmet – s ahogy megfejti Sebastian lelkét, végül az életét beárnyékoló, förtelmes és bizarr családi tragédia, a saját titka végzetszerűen sodorja a pusztulásba.


A ​szivárványszürke


A ​​Sebastian Hammersmith bűvkörébe kerülő, megbomlott elméjű Izabell, miután súlyos gyilkossági, majd öngyilkossági kísérletet hajt végre, áldozatával együtt kórházba kerül, ahol a további rendőri intézkedésig megfigyelés alatt tartják. A történtek felderítésével a munkájába temetkező Harlan Checkert bízzák meg, aki éjszakába nyúlóan, megszállottan nyomoz az ügyben. 
Az áldozat és az elkövető kihallgatása után a hadnagy igyekszik minden olyan, további információt összegyűjteni, amellyel választ kaphat a brutális bűntett miértjeire, így belefog a Sebastian által írt erotikus elbeszélések és Izabell sötét titkokkal teli naplórészleteinek tanulmányozásába. Ahogy egyre több történetet olvas el, baljós előérzete támad, majd néhány régi, már lezárt aktát megnyitva szörnyű felfedezést tesz: a novellák valós eseményeken alapulnak, szereplőik egykor valóban léteztek. 
Miközben Harlan lázasan nyomoz, a befolyásos Hammersmith család olyan információval áll elő, amely minden addigi, tényként elkönyvelt adatot megkérdőjelez…

Sarah MacLean: Tizenegy ​botrány egy herceg meghódításához (A csábítás kilenc szabálya 3.)


„Lehet, ​​hogy az írónő még újonc, de így sincs vetélytársa.”– Chicago Tribune 

Egy botrány beláthatatlan következményekkel járhat… 
Juliana Fiori éltető eleme a szenvedély. 
Vakmerő, lobbanékony és csak úgy vonzza a bajt, ő aztán tényleg nem egy affektáló angolkisasszony. Esze ágában sincs megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ami a szívén, az a száján, és ráadásul figyelemre méltó pontossággal céloz, amikor behúz valakinek. Botrányos természete miatt kedvelt témája London fő pletykafészkeinek és pontosan az a fajta nő, akit a jó hírnevét féltve őrző Simon Pearson, Leighton hercege a lehető legtávolabb szeretne tudni magától. 
A férfi jól rendezett életébe legkevésbé a botrány hiányzik. Gúnynevén a Hencegő herceg szinte csak azzal van elfoglalva, hogy rangjához méltón feddhetetlen maradjon és a titkai ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám amikor egy késő este felfedezi a kocsijában rejtőzködő Julianát, akkor minden számára kedves dolgot kockára téve megfogadja, hogy leckét ad jólneveltségből a zabolátlan szépségnek. 
Julianának azonban más tervei vannak: csak két hetet akar, hogy bebizonyítsa, még egy rendíthetetlen nyugalmú herceg is a mindent elsöprő szenvedély rabjává válhat.

A sorozat első és második részéről itt olvashatsz!

L. Marie Adeline: Titkok ​hálójában (S.E.C.R.E.T. 3.)


A SECRET-trilógia várva várt befejező kötete. 

Cassie Robichaud talán örökre elveszti élete szerelmét, miután Will Foret felfedezi, hogy Cassie a SECRET nevű titkos társaság tagja, amely valóra váltja a nők legvadabb erotikus fantáziáit. A lány új feladatokba temetkezve próbálja összerakni szétesett életét, és ebben a SECRET is a segítségére van, amikor egy utolsó, embert próbáló kihívás elé állítja. 
Solange Faraday, akit a média csak „a rettenthetetlen" jelzővel illet, sikeres és magabiztos újságírónő. Válása óta azonban fél újra elköteleződni. Cassie segítségével levetkőzi gátlásait, forró kalandokba bocsátkozik, és olyan veszélyeket is vállal, mint senki a SECRET eddigi kliensei közül. Vajon megtalálja az elvesztett boldogságot? És miután Will rájön, micsoda hibát követett el, vajon Cassie hajlandó őt visszafogadni? 
A SECRET-trilógia befejező kötete még szexibb, még forróbb, és még több meglepetést tartogat…

A sorozat első és második részéről itt olvashatsz!

Kemese Fanni: A ​viharszívű Mya Mavis (Pippa Kenn-trilógia 2.)


Pippa Kenn egész életében hús-vér embereket akart megismerni, és döbbenetes élmény számára a kolónia. Átkelt a Vörös erdőn, de vajon megérte, ha súlyos árat fizet érte? Új családja szeretete körbeveszi, de elég ez? 
Mya Mavis életét gyökeresen felforgatja Pippa és a két fiú, akik a sápadtak hordája elől menekültek. Mya ismeri az egyik idegent, ezt a különös, sárga szemű lányt, akiről már az érkezése előtt álmodott. Tudja, hogy a lány olyan események sorozatát indítja el, amelyek az utolsó emberi menedék bukásához vezetnek. Az összeomlást egyedül Mya akadályozhatja meg, ha megfejti az álmai rejtélyét, és időben figyelmezteti az embereket a veszélyre. 
A sápadt horda megérkezik, és elzárja a kolóniát a külvilágtól. Egyre több feszültség tör a felszínre. Amikor évtizedek óta először gyilkosság történik, az emberek ráébrednek, hogy nem attól kell igazán félniük, ami a falakon kívül vár rájuk.

A sorozat első részéről itt olvashatsz!

Francine Rivers: Hang ​a szélben (Az oroszlán jele 1.)


A római csapatok Titus vezetésével szinte a földdel teszik egyenlővé Dávid és Salamon egykor virágzó székhelyét, Jeruzsálemet. A szörnyű pusztítást követően a zsidó származású Hadassa Rómába kerül, hogy Julia Valerianus rabszolgájaként élje mindennapjait. Szeretetével és gyönyörű meséivel azonban nemcsak úrnője szívét nyeri meg, hanem annak bátyját, Marcust is teljesen elkápráztatja. A lány viszont különös titkot rejteget, amely akár az életébe is kerülhet: a birodalom alapjait fenyegető új vallás, a kereszténység híve…
Francine Rivers történelmi regénysorozatának első kötetében ezúttal az I. század viharos és kegyetlen időszakába kalauzolja olvasóit. A nagy lélegzetvételű műben az ifjú arisztokrata iránt érzett szerelme és az Istenbe vetett hite között őrlődő rabszolgalány történetén keresztül követhetjük végig Róma hanyatlását.

Fiona Paul: Seregély (Az Örök Rózsa titkai 3.)


Egy veszélyesen őrzött titok
Az Örök Rózsa titkai trilógia befejező részében semmi sem veszélyesebb, mint egy szigorúan megőrzött titok…
Cass és Luca szökevények, menekülnek a törvény és a halálos Örök Rózsa Rendje elől is. Amikor különválnak, hogy megkeressék az egyetlen bizonyítékot, amely megmentheti őket, a világukat… és a románcukat is kettétépik a rosszindulatú barátok és a gyilkos ellenségek.
Miután Cass a rend csapdájába kerül, Falco – mint egyetlen reménye a szabadulásra – ismét felbukkan. De mint kiderül, Lucának is megvan a maga megdöbbentő terve.
Hajdani zsoldosok és ravasz varázslók, okos kurtizánok és bosszúszomjas gyilkosok. Senkiben sem bízhatsz. Az Örök Rózsa titkai trilógia lélegzetelállítóan izgalmas befejező részében Cassnak szembe kell néznie a renddel, és egyszer s mindenkorra döntenie kell a sorsáról. Ki fog vele együtt szállni, amikor végül megtalálja a szárnyait?

A sorozat első és második részéről itt olvashatsz!

Emma Knight: Az ​eskütevő (A Vámpírlegendák 1.)


„Lenyűgöző ​​új vámpírsorozat! Nem szabad kihagyni!”
--Morgan Rice, a THE VAMPIRE JOURNALS (A Vámpírnaplók) elsőszámú bestseller szerzője
Amikor édesapját áthelyezik, Rachel Wood kénytelen elszakadni a pennsylvaniai otthonától és a New York állambeli Westchester megye egyik gazdag kisvárosában kell folytatnia a tanulmányait egy új középiskolában, a tizedik osztályban. Teljesen a feje tetejére áll körülötte a világ, miközben azzal küszködik, hogy új barátnőkre tegyen szert, találjon magának egy barátot, elkerülje a vele gonoszkodó lányok társaságát és kitalálja, hogyan élheti túl ezt a számára ellenségesnek tűnő, új világot. Nem egyszerű eligazodnia ebben az új környezetben, ahol kortársai között magától értetődőnek tűnik az italozás és a drogozás, és ahol minden irányból társadalmi nyomással kénytelen szembesülni.
Úgy tűnik, minden rosszul alakul Rachel körül, amikor megérkezik hozzá a megváltás Rob, az amerikai futball játékos képében, akinek megtetszik a lány. Ám amikor bimbódzó románcuk virágba borulna, a fiú tettei összezavarják őt.
A mélyponthoz elérkezvén Rachel találkozik egy titokzatos fiúval, Benjivel, aki ugyanabba az iskolába jár, mint ő, és magányos farkasként tartja távol magát a többiektől. Elviszi őt a motorján egy vidámparkba, ahol együtt töltenek egy felejthetetlennek tűnő estét, amely egy szörnyű balesetbe torkollik, a lány pedig döbbenten nézi végig, ahogy Benji végül megmenti az életét.
Rachel tudja, hogy Benji más, mint a többiek, és biztos benne, hogy ő élete szerelme. Miközben kölcsönös vonzalmuk egyre jobban elmélyül, el kell döntenie, hogy hajlandó-e mindent feladni azért, hogy megtudja a fiú titkát…

Anabelle de Sade: Az ​alfa


Egyetlen hétvége, két élet és két pozíció… Angelica, az alfa egyéniségű nő, kezdő ügyészi állást tölt be egy híres jogi irodánál. Most esélyt kap arra, hogy bizonyítson. Közben, dédelgetett álma, a tökéletes alávetett társról, a jelek szerint valóra válik. Azonban ügye váratlan fordulatot vesz akárcsak kapcsolata a kirendelt férfival, kihez eddig nem ismert érzelmek kezdik kötni. A váratlan szituációk váratlan döntésekre kényszerítik. Azonban ezek a döntések igencsak vészjósló következményekkel vannak pozícióját illetően. Hogyan vállalja tettei következményét, és hogyan alakul D.A. kapcsolata ebben a viharos, vad szenvedéllyel fűtött történetben, Anabelle de SADE extrém regényéből kiderül! Ő a fekete királynő a sakktáblán, és most vele szemben nem egy futó áll…
*Figyelem! 18+ korosztály! A történetben nyers erotika, trágár szavak vannak! Az egész a fantázia műve! Odahaza, szakértővel való beszélgetés nélkül, ne próbálja ki senki!*

Amy Ewing: Az ​Ékkő (Az Ékkő 1.)



Az Ékkő egyenlő a gazdagsággal, a szépséggel és a hatalommal. De vannak lányok, akik számára nem jelent mást, csak a szolgaságot. 
Violet a Lápon született és nevelkedett, és genetikai adottságai képessé teszik rá, hogy ő hordja ki az Ékkő egyik előkelőségének gyermekét. A Tó Hercegnője egy aukción vette meg Violetet, aki hamar megtanulja az Ékkő csillogó felszíne alatt rejtőző brutális igazságot. El kell fogadnia a csúf valóságot, és meg kell próbálnia életben maradni.

Tahereh Mafi: Ne érints 2-3.

Ne ​keress



AJKUNK ​​ÖSSZEÉR és úgy érzem, mindjárt széthasadok. Úgy csókol, mintha elveszített és megtalált volna, mintha elsodródnék tőle, de ő soha nem lenne hajlandó elengedni engem.
Juliette elmenekült a Regenerációtól. Már nem vihetik véghez vele a tervüket, már nem használhatják fegyvernek. Most már szabadon szeretheti Adamet. Ám Juliette sosem szabadul meg attól, hogy érintése halálos. És Warnertől sem szabadult meg, aki ádázul keresi őt. Juliette-et a múltja kísérti, a jövőjétől pedig retteg; tudja, hogy olyan döntéseket kell hoznia, amelyek megváltoztatják az egész életét. Olyan döntéseket, amelyekkel választania kell a szíve, és Adam élete között.
„Rémisztő és egyedi ennek a könyvnek a világa; karaktereiben izzik a szenvedély. Tahereh Mafi bátor, újszerű stílusában nyers érzelmek sziporkáznak. Borzongatóan izgalmas, nagyon jól megírt történet az önmegismerésről és a tiltott szerelemről. A sorozat kötelező olvasmány a rossz világok témájú ifjúsági irodalom kedvelőinek… illetve az irodalomkedvelőknek általában.”
– Ransom Riggs, New York Times bestseller szerző, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című könyv írója
„Veszélyes, szexi, romantikus és nagyon izgalmas. Fogadjunk, hogy nem tudjátok letenni!”
– Kami Garcia, New York Times bestseller író, a Lenyűgöző teremtmények sorozat szerzője.

Ne ​félts



Egy napon majd…
Egy napon majd szabad lehetek
Már semmi sem lesz olyan, mint volt.
Omega Pont sorsa ismeretlen. Mindenki, akit Juliette ismert, valószínűleg halott. A háborúnak talán már azelőtt vége lett, hogy igazán elkezdődött volna.
Juliette az egyetlen, aki a Regeneráció útjában áll. Tudja, ha ő életben marad, a Regeneráció nem élhet.
Ám ahhoz, hogy legyőzze a Regenerációt és a férfit, aki kis híján megölte őt, Juliette-nek segítségre van szüksége valakitől, akiről sosem gondolta, hogy megbízhat benne. Warnertől. És miközben a közös ellenség legyőzésén munkálkodnak, Juliette rájön, hogy minden, amit tudni vélt – Warnerről, a saját képességeiről, sőt Adamről is –, téves volt.
„Függőséget okoz, nagyon izgalmas, árad belőle a szerelem. Irigy vagyok. Nem tudtam letenni.”
– Lauren Kate
New York Times bestseller szerző, a Fallen sorozat írója.

A sorozat első részéről itt olvashatsz!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...