Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 8., szerda

Mia Asher: Legédesebb ​méreg (Laza erkölcsök 2.)

A szerelem a legédesebb méreg.
Lawrence: 
Az mondtam neki, hogy a testét akarom, nem a szerelmét.
Hazudtam.
Ronan: 
Egy hazugságba szerettem bele
Maga volt a szépség és a romlás.
Csókolni őt, akár egy kellemes dallam.
Testét birtokolni, vad költemény.
Szeretni őt, a bukásom.
De az enyém volt.
Legalábbis ezt hittem.
Blaire: 
Az egyik férfi a szerelmét kínálja.
A másik a világot.
Zuhanok, zuhanok, zuhanok
S a vége nem látható.
Ki tudja, meddig még.
A sorozat 1. Laza erkölcsök kötetéhez klikk a linkre!

Bella Andre: Hadd ​legyek az Igazi (A Sullivan család 6.)

Victoria Bennett, a fiatal és tehetséges szobrászművész tizenöt év után tér vissza szülővárosába, San Franciscóba, ahol egy fontos művészeti ösztöndíjra készül. A zsűri egyik tagja azonban szemet vet rá, így nemcsak ő, de a karrierje is veszélybe kerül. Vicki jól tudja, hogy legjobb barátja, a híres és rendkívül jóképű baseballjátékos, Ryan Sullivan a segítségére siet majd, hiszen a férfi az egyetlen, akiben középiskolás kora óta megbízik.
Ryan lelkesen fogadja Vicki visszatérését, és bármit megtenne, hogy megóvja őt a zsűritag zaklatásától – még abba is belemegy, hogy eljátsszák, egy párt alkotnak és eljegyezték egymást. Ám amikor színlelt csókjaik és simogatásaik egy rendkívül érzéki, mámoros éjszakába torkollnak, mindketten aggódni kezdenek, hogy örökre elrontották másfél évtizede tartó barátságukat.
Vajon életük legsúlyosabb hibáját követték el? Vagy pedig épp ellenkezőleg: a barátság és a szerelem tökéletes elegye csak most került elérhető közelségbe mindkettejük számára?
A sorozat 1-2-3. részéhez, továbbá a 4. kötet és az 5. rész tartalmához klikk a linkekre! 

Francine Rivers: Visszhang ​a sötétségben (Az oroszlán jele 2.)

Hosszú hónapok teltek el az arénában történt tragikus események óta, ám Marcus Valerianus továbbra sem képes megszabadulni egy egyszerű rabszolgalány emlékétől. A Római Birodalom által kínált gyönyöröket maga mögött hagyva Júdeába hajózik, hogy megtalálja és megátkozza Hadassa Istenét. Mindeközben Juliát is utoléri a végzete, mert egy különös, a testét és a lelkét emésztő kórban szenved. Egy rejtélyes, fátylakba burkolt nő szegődik mellé segítőként, aki szinte már kísérteties módon emlékezteti őt valakire a múltból…Az oroszlán jele-trilógia második kötete Marcus és Julia Valerianus sorsának bemutatásával az istenkeresés rögös és sokszor kiszámíthatatlan útjának gyönyörű allegóriájává válik. 

A sorozat első részéről bővebben itt olvashatsz!

Denise Ryan: A ​múlt rabságában

Shannon Flinder büntetőjogász, aki már megjárta a poklok poklát. Eltökélt szándéka, hogy maga mögött hagyja a múltat, és tisztázza a kapcsolatát azzal a férfival, akit szeret, de akiben nem bízik. Semmi sem megy azonban könnyedén. Újabb viharfelhők árnyékolják be az életét, mint például az egyik védence elleni megdöbbentő, látszólag ok nélküli, brutális támadás, vagy egyik ügyfelének iránta érzett, idegtépő ragaszkodása. 
Shannon ilyen körülmények között próbálja kétségbeesetten elfelejteni azt a bűnt, amit kénytelen volt egykor elkövetni, hogy mentse az életét. Abban azonban egyáltalán nem biztos, hogy sikerrel járhat. Valaki ugyanis úgy véli, hogy Shannon megúszott egy gyilkosságot, és a fejébe vette, hogy ezért fizetnie kell…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...