Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 12., szombat

Helen Mittermeyer: A fátyolhercegnő / Röpke gyönyör / Szerelmi örvény


Hogyan teljesedik be a jóslat 1048-ban, melyben Iona, a viking hercegnő a végzetet s szerelmet jelenti Magnus Sinclair skót nagyúr számára? Hogyan válik a gyűlölt ellenségből féltett és kimondhatatlanul szeretett társ?

„Mikor szájával megérintette azt az izgató jelet, amely Iona bal arcán húzódott végig, forróság öntötte el, és vad élvezet keringett benne. Iona nem alszik addig, míg végig nem szeretgeti minden porcikáját, fejétől a talpáig és vissza. Megégeti, ahogy ő is felgyújtotta benne a lángot. Egy boszorkányt vett feleségül, bár az asszony nem is sejti, mekkora a hatalma férje fölött.”


 

Attól a pillanattól kezdve, hogy feltűnt a zsúfolt szobában, a férfi nem tudta levenni róla a szemét. Darius Chadwick szívét összeszorította a sóvárgás Cygnet Meltonért, aki aranyszín selyemben feledhetetlen találkozásban teljesedett ki, ám Cygnet kétségbeesetten elmenekült, bizonyosra véve, hogy közösen elképzelt terüket romba döntötte. Dar könyörtelenül a nyomába eredt. Saratogában végre tüzes ölelésével megnyugtatóan megcáfolta a lány ellenvetését. A két szív egy pillanat alatt egyesült, de vajon az örök szerelem jutott-e osztályrészükül?




Eltűnt a Karib-tenger tomboló hullámaiban – így, ilyen borzalmas körülmények között vesztette el őt a férfi, aki szerette, de feleségül nem akarta venni. Amikor Mariát eszméletlenül mentették ki a vízből, semmilyen emléke nem maradt addigi életéről. Új ember lett, új munka töltötte ki nappalait – de éjszakái nyugtalanok voltak, szüntelenül kísértette egy férfi álomképe, amelyet ébren nem tudott felidézni. Aztán, hét hónappal a tragikus baleset után, ott állt előtte Dake Masters – és Maria szívében feléledt az egykori harag és rettegés. Valamikor szétválasztotta őket a tétovázás és a büszkeség, de most újra alkalmat kaptak rá, hogy minden jóvá tegyenek. Vajon átadja-e helyét a hányatott múlt az újonnan birtokba vett boldogság jövőjének?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...