Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. február 8., szerda

Anna Teleki: Az ​utolsó 9 perc / Egyetlen ​szó ára / Viktória

Az ​utolsó 9 perc


Metropoliszt újabban egy fiatal milliárdos vállalkozó alakítja kénye-kedve szerint. Egy férfi, akiről senki nem tud semmit. Az egész valóját titkok fedik. Csak a média az, melyik riasztó történeteket ír róla. Felbukkant a semmiből, és a jelek szerint mindenki fél tőle. Elvégre William útjában eddig senki állt sokáig. Azonban most, új hoteljének a terve igen nagy port kavar. A területen ugyanis, amit megvett, egy régi templom helyezkedik el. Mikor pedig végre döntésre jut a templom sorsát illetően, egy fiatal apáca áll útjába.
Glória, dacolva "metropolisz sátánjával" tárgyalni akar. S mikor William hátatfordít neki, kétségbeesve, csak kilenc percet kér tőle.
Azonban Williammel nem könnyű tárgyalni…


Egyetlen ​szó ára

Egy szerelmi történet a Normand vidékről… Párizst, a gyönyörű várost a tél zord ideje fagyossá teszi. Minden lelassulni látszik, minden haldoklik. Épp, ahogyan Léo Taxil élete is kezd összeomlani. A magányos férfi praxisának egy nehéz időszakát éli. A reményt a változásra újabban pedig egyetlen szó jelenti a számára, mi a Le Paris hírlapban jelenik meg, válaszként romantikus soraira. Ennek ellenére, azt vallja: nincs igaz szerelem. A maga alatt lévő férfi úgy dönt, szabadságra megy. Azonban, kialvatlansága és figyelmetlensége, majdnem tragédiába torkol… Egy baleset, mi mindent megváltoztat…


Viktória

Létezik szürke ember? Ha igen, milyen lehet egy szürke asszony? Lehet szürkének nevezni egy nőt, egy anyát, aki férje tragikus halálát követően egyedül marad négyéves lányával, és erejét megfeszítve próbál helyt állni a szülőség, a munka és a meg nem élt gyász frontján? Lehet szürkének nevezni egy anyát, egy nőt, aki családja iránti hűsége miatt megtagadja magától a boldogság, az újrakezdés esélyét, amikor lánya és az ő életében felbukkan a tökéletes férfi, aki mindkettejüket szereti? Kedves olvasó, ön hogyan döntene félelmek és kételyek közepette? Vajon hogyan dönt Viktória, a cseppet sem szürke asszony, amikor szembesül az érzelmekkel, amelyek Glennhez, a titokzatos, ám lehengerlő férfihez fűzik, aki helyet kér az ő és lánya életében? Élje át a főhősökkel együtt az összeomlást, a küzdelmet, és az újra megtalált boldogságot Teleki Anna sodró lendületű romantikus regényében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...