Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. november 7., kedd

Lord Garcon: Juvenis / Vértestvérek

Juvenis

Javier és Juanita, az öntörvényű vámpír testvérpár harcba indul testvérük gyilkosai, az Angyalok ellen. A kezdeti nehézségek után nem várt helyről kapnak segítséget, cserébe olyasmivel kell szembesülniük, ami egész eddigi életüket megváltoztatja és már abban sem lehetnek biztosak, hová tartoznak és mi ellen harcolnak. A végső csata elkerülhetetlen és Javiernek nem csak az Angyalok és a náluk is nagyobb fenyegetést jelentő Juvenis ellen kell küzdenie, hanem azt is el kell döntenie, hihet-e annak a fiúnak, akit új testvéréve fogadott és nem sodor-e veszélybe mindenkit, ha kiáll mellette?

Vértestvérek

Mit tennél, ha az örök életért és emberfeletti erőért cserébe arról kellene lemondanod, hogy emberként élj és a világ része lehess? Megéri-e az örök életet választani, ha mellé az örök magány is társul? Megéri-e emberfeletti erőt birtokolni, ha azt arra kell használnod, hogy megvédd magad azok ellen, akik csak azért akarnak elpusztítani, mert azzá lettél, ami vagy? Mihez kezdenél egy testvérrel, aki szerint a te életed a harcról és egy isteni küldetésről szól? Lehetséges-e egyszerre barátra találni és beteljesíteni egy régi bosszút? Javier átlagos fiúnak tűnik, de valójában nem ember és nem is akar az lenni. Élni akarja a maga furcsa kis életét, távol maradni mindattól, amire mások szerint született. Nyugalmat akar és egy társat, aki elfogadja őt és az életet, amit él. De ez szinte lehetetlen, hiszen ki akarna úgy élni, mint ő? Ha pedig mégis akadna valaki, van-e joga ahhoz, hogy magához hasonlatossá tegye?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...