Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 22., szombat

Loretta Chase: Carsington fivérek 1-4.


Egy különleges hölgy

Alistair Carsington igazán nagyon szeretné, ha nem vonzódna olyannyira a szebbik nemhez. Hogy elmeneküljön saját sötét ösztönei elől, száműzi magát egy a civilizációtól távoli helyre: Derbyshire-be… télen! Abban reménykedik, hogy ott két legyet üt majd egy csapásra: elkerüli a kísértést, és lerója háláját a barátjának, aki Waterloo mezején megmentette az életét. Ám nemes célja egyenesen szembeállítja Miss Mirabel Oldridge-dzsel, aki minden porcikájában olyan intelligens, makacs és fondorlatos, mint ő maga… ráadásul őrjítően ellenállhatatlan.

Mirabel Oldridge-nek épp elég elfoglaltságot ad, hogy zseniális és bosszantóan bogaras apját távol tartsa a bajtól. Más sem hiányzik neki, mint egy döbbenetesen vonzó, túl érzékeny és túlságosan is okos arisztokrata úriember, aki eszébe juttatja, hogy szíve is van… a testéről nem is beszélve, amely a férfi szerint annyira nem hozzá illő ruhába van bújtatva, hogy gyakorlatilag polgári kötelességének érzi, hogy kihámozza belőle.

Lehet-e a helyzet még ennél is rosszabb? És ha valami ennyire rossz, akkor miért tűnik oly csodálatosnak?


Egy lehetetlen úr

Lehetetlen!
Rupert Carsington, Hargate gróf negyedik fia arisztokrata családjának kedvenc sorscsapása. Ellenállhatatlanul jóképű, döbbenetesen férfias és reménytelenül vakmerő, ráadásul bárhová megy is, a baj ott jár a nyomában. Rupert ennek ellenére még sohasem került olyan nehéz helyzetbe – legyen az érzelmi vagy más –, amelyből ki ne vágta volna magát… egészen mostanáig.

Botrányos!
Jelenleg Kairó leghírhedtebb börtönének mélyén sínylődik, és csak úgy juthat ki innen, ha elfogadja egy gyönyörű özvegy veszélyes ajánlatát. A tudós, Daphne Pembroke azt kéri tőle, mentse meg a fivérét, akit egy vetélytársuk rabolt el, aki szintén a mesés kincsre vadászik. Társulásuk szigorúan üzleti jellegű: az asszony adja az észt, a férfi az erőt. Egyszerű… elméletileg.

Elkerülhetetlen!
Talán a forrón tűző nap az oka vagy a pusztító sivatagi hőség, de ahogy a feszültség fellángol és a gátlások elolvadnak kettejük között, a nők legfegyelmezettebbike és a férfiak legvakmerőbbike a lehető leglehetetlenebbül ellenállhatatlan módon csapnak össze.


 

Egy tökéletes lord


IDEÁLIS
Benedict Carsington, Rathbourne vikomtja, Hargate gróf örököse tökéletes arisztokrata. Magas, sötét hajú és jóképű. Kifogástalan modoráról és jólneveltségéről híres. Ismer minden szabályt, és betartásuk sem okoz neki gondot, egészen addig, míg a nő be nem lép az életébe…

ROSSZ HÍRŰ
Bathsheba Wingate a DeLucey család züllött, megrögzött hazudozókból, csalókból és szélhámosokból álló ágához tartozik. Nem csoda, hogy férjét előkelő családja kitagadta. Miután Bathsheba megözvegyült, szilárdan eltökélte, hogy lányának stabil életet és megfelelő neveltetést biztosít. Senki és semmi sem keresztezheti az asszony terveit, míg a férfi be nem lép az életébe…

BOTRÁNYOS
Aztán Bathsheba rakoncátlan leánya elcsábítja Benedict koraérett unokaöccsét, hogy segítsen megkeresni neki a legendás kincset. Hogy visszahozzák a reménybeli kóbor lovagokat, Benedict és Bathsheba kénytelenek közös mentőakcióba fogni, amely veszélyes, intim közelségbe sodorja őket egymáshoz. Olyan helyzetbe kerülnek, amelyben gyakorlatilag garantált, hogy kellemetlen, sőt botrányos véget ér. De Benedict tökéletesen kézben tartja az eseményeket. Tökéletesen uralja a helyzetet, annak ellenére, hogy őrülten szeretné felrúgni az összes szabályt. Tökéletesen uralja a helyzetet. Na persze…


 

Egy majdnem hölgy


ELLENÁLLHATATLAN ERŐ
Darius Carsington rendkívül intelligens és feltűnően jóképű korhely, aki idejét könnyű erkölcsű nőszemélyek ágyba vitele és tudományos értekezések írása közt osztja meg. Az előkelő társaság tökéletes dámáit különösen unalmasnak találja. De a hibátlan Lady Charlotte Haywardban mégis van valami érdekes és nem teljesen tökéletes. A csillogó, sima felszín alatt Darius valami repedést sejt, s nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kiderítse, mi lehet az.

RENDÍTHETETLEN AKADÁLY
Lady Charlotte olyan gyönyörű, elbűvölő és szívélyes, hogy senki sem veszi észre, milyen gyakorlott a házasság elkerülésében. Nagyon fiatalon fájdalmas leckét kapott a bizalomból… és a kísértésből. Azóta annak szentelte az életét, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kellene… és ne hagyja, hogy a Carsingtonhoz hasonló férfiak rávegyék, olyat tegyen, amit nem lenne szabad.

LÁTVÁNYOS ÜTKÖZÉS
De a kölcsönös vonzerő szabályai könnyedén felülkerekednek a jó modor és az erkölcs szabályain, és néha még a legjobb magaviseletű leány is kénytelen az ösztöneit követni, akkor is, ha ez azt jelenti, mindent kockára kell tennie.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...