Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 22., szombat

Kresley Cole: MacCarrick fivérek 1-2-3.


Szeress, ha mersz!

Esküdt ellenségek, végzetes szerelmek
Bosszú: Courtland MacCarrick zsoldosserege háborút indít a zsarnoki kegyetlenségű Pascal tábornok ellen. A csatában Courtland majdnem odavész, de sikerül bosszút állnia a tábornokon szépséges kasztíliai jegyesének elrablásával.
Szenvedély: Lady Annalía Tristán Llorente szálfatermetű, barbár fogvatartóját éppúgy megveti, mint a tábornokot, mégis megmagyarázhatatlan vonzalom ébred benne a zsoldos iránt, és ez csak tovább táplálja dühét. Semmi sem állíthatja meg azonban, hogy visszatérjen Pascalhoz, mert ha nem megy nőül hozzá, azzal fivére halálos ítéletét írja alá.


Szeress, ha akarsz!

Hugh MacCarrick legényfejjel meggondolatlanul beleszeret a szépséges Jane Weylandbe, aki örökös kacérkodásával elviselhetetlen gyötrelmeket okoz neki. A MacCarrickek átkától sújtott, vagyontalan skót tudja, hogy nem veheti nőül a lányt, ezért inkább zsoldosnak áll, és megpróbálja elfelejteni Jane-t, aki pedig titkon szereti őt. Évekkel később Jane apja MacCarricktől kér segítséget, mert ellenségei a lánya életére törnek, s ekkor a hegyvidéki nyomban visszatér. Ám Jane nem bocsátja meg a férfinak, hogy elhagyta, s miközben kettesben menekülnek egy rájuk vadászó őrült gyilkos elől, a bosszúvágy a lányt még kegyetlenebb játékokra sarkallja…


 

Szeress, ha tudsz!


Égető bosszúvágy…

Ethan MacCarrick lélegzetelállítóan jóképű fiatalember volt, míg egy befolyásos nemes ember parancsára brutálisan össze nem verték. Az arcát örökre elcsúfították egy olyan bűn miatt, amit el sem követett. Ethan könyörtelenül bosszút állt. Tönkretette és száműzetésbe kényszerítette elcsúfítóját. Az elégtétel azonban nem töltötte el megnyugvással. Tíz évvel később egy talpraesett, titokzatos szépség bűvölte el a férfit. A gyönyörű hölgy nem más, mint egykori ellenségének a lánya. Eljött végre az igazi bosszú pillanata. Ethan pontosan erre vágyott. Házasság ígéretével elcsábítja a fiatal nőt, hogy azután egyszerűen félredobja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...