Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 1., kedd

Cathy Kelly: A múlt titkai


Ha az ember túl sokáig őriz egy titkot, az előbb-utóbb elárulja magát… 

A Summer Street takaros kis házaiban lakó családok élete idillinek tűnik, a valóságban azonban az, hogy mindenkinek van mit rejtegetnie.

Amikor a kamaszkori szenvedély megtalálja Ambert, a lány úgy dönt, hogy kezébe veszi saját sorsát, és lemond a biztos jövőről egy lángoló szerelem miatt – de vajon édesanyja, Faye, aki egyedül neveli lányát, mit hallgat el előle?

A megcsalt Maggie hazaköltözik, hogy gondját viselje beteg édesanyjának, és az otthon nyugalmában találjon gyógyírt összetört szívére – de felkavaró emlékek törnek rá… vajon ki tudja, mit rejtenek az elzárt fiókok?

A bölcs és kedves Christie Devlin tudná a választ, hiszen különös képessége folytán belelát az emberek szívébe, és segít megoldani gondjaikat. Csakhogy ezúttal az ő múltjából is előbukkan egy titok, amely huszonöt éve kísérti…

Az írországi Wicklow-ban élő Cathy Kelly Anglia egyik legnépszerűbb és talán legtöbbek által rajongott írónője. Tavaly itthon is a toplisták élére került Mindig és örökké című bestsellere, amely elnyerte az Év Romantikus Regénye díjat. Rajongóinak Cathy sokkal több, mint egy a sikerszerzők közül. Ő maga AZ ÍRÓNŐ – akire barátnőként is lehet gondolni, és aki rohanó világunkban nemcsak szórakoztat, hanem életörömöt, jókedvet is ad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...