Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 24., kedd

Liliana Hart: Addison Holmes 1-2-3.

Go-go girl nyomoz


Mondjuk ki, Addison Holmes csapnivaló táncosnő, ezért nem is csodálkozik, amikor egy este alatt véget ér a bártáncosnői karrierje. Ráadásul ahová lép, ott bűnügybe botlik, pedig ő aztán nem akar holttesteket találni.

Hogy mit akar? Hát először is az exe új barátnőjének (régi riválisának) bemosni egyet (sikerül). Aztán azt, hogy Nick, a jóképű nyomozó ne szerezzen tudomást rövidke sztriptíztáncosnői pályafutásáról. (Nem sikerül.) Jó volna még, ha megoldódna a lakásproblémája (kétséges), és ha nem kellene visszaköltöznie az anyjához (hmm…).

Ezen kívül még csomó problémája van, de a barátnője munkát ad neki a nyomozóirodájában, és akár akarja, akár nem, elindul a magánnyomozói karrierje…


 

Go-go girl és a lopott ékkő 

 
A nevem Addison Holmes, és a morális vészhelyzetek nem ismeretlenek számomra. A holttestek sem. És most éppen nem élvezetből kapkodom a levegőt, hanem valóban oxigénhez akarok jutni. Az a baj, hogy jelen pillanatban túl sok pasi van az életemben. Ha nem így lenne, biztos tudnám, mit csináljak. 

Addison Holmes tehát visszatér! Szerencsére végleg letett a sztriptíztáncosnői karrierről, noha a tanári állását is elveszítette. A legújabb ötlete: hivatásos magándetektív lesz. Persze ehhez a szexi zsarunak, Nicknek – akivel egyszerre imádják és ölik egymást – is lesz egy-két szava. De amikor egy FBI-ügynök feltűnik a színen, változik a helyzet, Addison valóban kipróbálhatja magát magándetektívként.

Kalandos nyomozásba csöppen, orosz gyémántok útját próbálják felgöngyölíteni, gyűlnek a hullák, a legveszélyesebb feladatot pedig Addisonnak szánják. A döntés nehéz, főként, hogy nemcsak Nick, hanem az FBI-os nyomozó is rendkívül jóképű…


 

Go-go girl és a halott örökös

 
Addison Holmes lassan okleveles magánnyomozó lesz, ha egyáltalán kihúzza az élők sorában a vizsga időpontjáig…

Szokás szerint minden összekuszálódott körülötte, egyre több a megoldandó ügye, váratlanul eltűnt örökösök és DNS-minták nyomában jár. Ráadásul betoppan hozzá a szertelen, vagány festőművész nővére, otthonában pedig távcsövek szegeződnek rá. Foglalkoznia kellene a helyi gengszter fenyegetésével is, aki kilátásba helyezi, hogy elteszi láb alól, hiszen a lány kénytelen egy kábítószerügyletbe beleütni az orrát.

Nagy szerencséje, hogy ismét a két ellenállhatatlan nyomozó, a titokzatos Nick és a munkában kegyetlen hajcsár Savage ügynök védelmét élvezi.

Ki szereti őt jobban, ki a figyelmesebb, és melyikükhöz húz a lány szíve? Ha minden jól megy, végre összefutnak a szálak…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...