Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. december 26., szombat

Anne Stuart: A Rohan-ház 1-2-3.

A Könyörtelen


1768-at mutat a Kalendárium, amikor egy Párizshoz közeli kastélyban összegyűlnek egy titkos társaság, a Sátánista Szövetség tagjai, hogy több napon és éjszakán át a bűnös élvezeteknek hódoljanak.

Vezetőjük egy rendkívül jóképű , ám titokzatos férfi, akit Giverney grófjának, Rohan vikomtjának és Glencie bárójának egyaránt hívhatja magát. Életét már egy jó ideje arra tette fel, hogy az érzéki örömöket hajszolja.

A tapasztalatlan és fiatal Elinornak nincs más választása, éppen ehhez a férfihoz kell fordulnia, hogy megmentse a családja becsületét. Eleinte megvetést érez a romlott Rohan iránt, ám hamarosan meglepő gondolatok és vágyak ébrednek benne, melyek beteljesülés után sóvárognak …


 

A Rettenthetetlen



Thomas Montague házáról jobb körökben csakis suttogva beszélnek. Az a hír járja róla, hogy bizonyos emberek rendszeresen összegyűlnek ott, hogy féktelen érzéki örömöknek hódoljanak. Olyan hely ez, amelyet egy szemérmes ifjú hölgynek messziről kerülnie kell.

Charlotte Spenser színtiszta tudásvágyból mégis úgy dönt, elmegy egy orgiára, mert tanulmányozni kívánja a kicsapongó hölgyek és urak viselkedését. A házban a számtalan vendég között nem mással fut össze, mint Adrian Rohannel.

Görög istenekére emlékeztető külsejével, ördögi vonzerejével a férfi korábban nem ismert vágyakat ébreszt a fiatal kékharisnyában. Amikor ráadásul szégyentelen ajánlatot is tesz neki, Charlotte meggondolatlan lépésre szánja el magát…


 

A Bosszúálló



Becsülete helyrehozhatatlanul elveszett, a londoni társaság kiközösítette, a bájos és művelt Miranda Rohan mégsem omlik össze. Lázadó lélekkel úgy dönt, inkább élvezi a szabadságot, amely abból fakad, hogy nincs már veszítenivalója.

Független életmódja azonban könnyű prédává teszi a rossz hírű és titokzatos Lucien de Malheur számára, akit sokan csak úgy ismernek: a Skorpió.
Húga tragikus haláláért a Rohan családot okolja Lucien, ezért csapdába csalja Mirandát, a bizalmába férkőzik, a barátja lesz, sőt magába bolondítja, végül házasságra kényszeríti, és megalázza, ezzel akarván még több fájdalmat okozni ellenségeinek.

Ha a gyűlöletet és a szenvedést felülírja a szenvedély, lehetnek-e még boldogok a tóparti kastély magányában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...