Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 23., vasárnap

Kinley MacGregor: Tengeri Farkasok 1-2.

A csábítás mestere


A hírhedt kalóz, Black Jack Rhys még sohasem került szembe olyan hajóval, amit ne tudott elfoglalni vagy olyan nővel, akit ne tudott volna ágyba csábítani. Ám a magával ragadó bandita is méltó párra akad egy tüzes szépség személyében, aki megesküdött, hogy az igazságszolgáltatás kezére juttatja őt.

A félelmet nem ismerő, lángvörös hajú kis boszorkány, Lorelei Dupree úgy gondolja, tartozik a vőlegényének és a városnak annyival, hogy véget vessen a rossz hírű Black Jack uralmának. Ám amikor a vakmerő kalóz kicsúszik a számára felállított csapdából, a lány pillanatokon belül az ellenállhatatlan bűnöző hálójába gabalyodik.

S Jack, akit a csábítás mesterének is neveznek, rabul ejtő pillantásával elvarázsolja őt, így a vonzó gazfickó érzéki bűvöletébe esik. De ekkor a hatalmas tenger olyan veszéllyel fenyegeti őket, amire nem is számítottak. S bár a kalózkapitány rengeteg szívet elrabolt már, soha nem álmodott arról, hogy egy nő ilyen könnyedén meghódíthatja őt.


 

Álmaim kalóza



Kevesen ismerik Morgan Drake igazi nevét – de sokan rettegnek a Tengeri Farkastól, az óceán ostorától, a félelmet nem ismerő kalóztól, aki foglyul ejtett és angol hajókon szolgálatra kényszerített amerikai tengerészeket szabadít ki.

Egy gyönyörű újságírónő elhatározza, hogy akár élete, ártatlansága és szíve kockáztatása árán is feltárja a titkot, amit Morgan Drake elszántan próbál leplezni. Serenity James, ez a makacs és bátor fiatal nő, tisztában van vele, hogy nem sokra tartják apja szerkesztőségében, a férfiak világában.

Egy exkluzív történet a rettegett tengeri farkasról azonban meghozná számára az elismerést, amelyre annyira vágyik. Arra azonban álmában sem gondolt, hogy elrabolja a csábító és veszélyes bandita, akinek merész tettei feltüzelték a lány képzeletét – vagy hogy Morgan Drake szenvedélyes érintésében találja meg a kalandot, amelyre mindig is vágyott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...