Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 23., vasárnap

Mary Jo Putney: Elveszett lordok 1-6.


Elveszett szerelem


1812-ben Mariah Clarke egy hatalmas földbirtok új tulajdonosa, hogy majorságát megvédje kénytelen azt hazudni, hogy házas. Kapóra jön, amikor az észak-angliai gyönyörű tengerparton sétálgatva egy amnéziás férfira bukkan. A két ember között forró szenvedély alakul ki, de lassan fény derül a múltra, amely veszélybe sodorhatja szerelmüket.

Amikor Mariah Clarke, a Hartley-birtok ifjú úrnője egy férjért fohászkodik kiszolgáltatott helyzetében, nem is sejti, hogy a sors milyen különös módját választja kérése teljesítésének. A tenger egy félholt, sebesült férfit vet a partra, aki csodával határos módon életben marad, de elveszíti az emlékezetét. A vonzó idegen nem emlékszik a nevére, sem a múltjára, ahogy a hajóbalesetre sem, amely kis híján az életét követelte. Mindössze annyit tud, hogy a gyönyörű nő, aki megmentette az életét, állítólag a felesége. Bár Mariah neve és arca nem ismerős a számára, állításában mégsem kételkedik, hiszen az érintése és a gyengédsége nagyon is ismerősnek és természetesnek tűnik.

Mariah mindent elkövet, hogy kapcsolatukat a tisztesség határai között tartsa, csakhogy a beteljesülést sürgető kölcsönös vágy és szenvedély a kezdeti kényszerű hazugságot egyre veszélyesebb valósággá változtatja, amely fölött egyszer csak megszűnik minden irányítás – miközben egyre közeledik az igazság pillanata…


 

Egy igaz hölgy



Vajon milyen lehet egy igazi hölgy napja? Elrabolják, megmentik, házassági ajánlatot kap egy férfitól, akit alig ismer. Egy idegentől, aki arra kényszeríti, hogy igent mondjon neki…
Mrs. Bancroft egy eldugott kis faluban él, szinte láthatatlanul, álnéven, a közösség bábaasszonya- és gyógyítójaként. ám egy napon négy gonosztevő erőszakosan elhurcolja otthonából, s tudja, ezúttal nem kerülheti el végzetét, meg kell bűnhődnie múltjáért, s az út végén rá a biztos halál vár. Randall őrnagy aláveti magát kegyetlen, zsarnoki nagybátyja parancsainak, tiszti rangját letéve nekivág, hogy elfoglalja grófi örökségét. Véletlen fültanúja lesz Mrs. Bancroft elrablásának, s azonnal a megmentésére siet, hiszen évek óta titkos és reménytelen szerelem köti az asszonyhoz.


 

Egy hamis hölgy



Amikor Lady Kiri Lawford leleplezi az angol király elleni összeesküvőket, Damian Mackenzie rájön, hogy a nő távolról sem olyan pedáns és becsületes, ahogyan azt feltételezte.


 

Egy hamis úr



Grey Sommers tíz évet tölt egy francia börtönben, amikor kiszabadítására a tehetséges és vonzó kémnőt, Cassie Foxot küldik.


 

Lányrablás



Az apró termetű, aranyhajú Sarah Clarke-Townsend vőlegénye halála utána lassan beletörődik, hogy vénkisasszonyként végzi, és a sors unalmas életet szánt neki, amikor a hétköznapok egyhangúságát egy váratlan esemény töri meg.

Ikertestvérével, Ashton hercegnéjével épp egy elhagyatott templomot látogatnak meg, amikor emberrablók lepik meg őket, és Sarah vakmerő ötlettől vezérelve az állapotos Mariah helyébe lép, így a gazemberek őt hurcolják magukkal. Ezzel kezdetét veszi a várva várt kaland, és egy szerencsés véletlennek köszönhetően a vonzó, titokzatos Bow Street-i nyomozó, Rob Carmichael siet az ifjú hölgy megmentésére.

Veszedelmes útjuk során, ahogy igyekeznek hazajutni Írországból, a férfi és a nő között heves vonzalom ébred, ám a társadalmi különbségek és a múlt sötét, fájó titkai miatt úgy tűnik, vágyaik sosem teljesedhetnek be. Anglia partjainál azonban olyan meglepetések fogadják őket, amelyek egy csapásra felforgatják mindkettejük életét…


A kém szerelme


Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.

A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved – lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?

Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...