Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 24., csütörtök

Ana Leigh: A MacKenzie klán


Luke


Honey Behrnek sürgősen könnyű zsákmány után kell néznie. Utolsó dollárján jegyet vált egy folyami hajóra. Amikor lehetősége adódik, hogy átvegye egy hirdetés útján szerzett, megrémült menyasszony helyét, a merész és szabad szőke egy pillanatig sem habozik.
Ám rá kell döbbennie, hogy a játék egyre komolyabbá válik,  amikor egyenesen a törvény karjába szalad.

Luke MacKenzie sheriff menyasszonyt keres; szelíd, anyáskodó hölgyet, aki jól gondját viselhetné a gyermekének. Ám amikor megpillantja a fényt Honey szemében, rádöbben, mekkora bajba került. A kék szemű szépség domborulatai önmagukban elégnek bizonyulnak, hogy bűnbe vigyenek.


 

Josh

 
Josh MacKenzie detektív mindig elkapja az emberét, de még soha nem került szembe egy olyan nővel, mint amilyen Emily Lawrence!

Emily elmenekül vagyonos családja és unalmas társasági udvarlói elől, hogy a vadnyugaton keressen kalandot; de a kezdő Harvey-felszolgálólány többet kap, mint amire számított, amikor találkozik Josh MacKenzie-vel.

Úgy gondolja, a magas, jóképű texasi álmai férfija lehet… egészen addig, míg az bilincset nem kattint a csuklójára, hogy hazavigye. Természetesen a gyönyörű méregzsák minduntalan igyekszik keresztülhúzni Josh számításait – aki férfiasan megpróbál ellenállni bűvös vonzerejének, miközben azon tűnődik, mi sodródott nagyobb veszélybe: a munkája vagy a szíve?


Zach


A dacos Zach MacKenzie veszélyes titkot őriz, amiért nagy árat fizethet, ha elszalasztja az egyetlen esélyt, hogy elnyerje a régóta vágyott nő szerelmét…

Ő a legrosszabb, akit nő szerethet.

Rose Duboise Harvey-pincérnőként utazik Nyugatra keresve egy új életet és gazdag férjet remélve. Annál több esze van, minthogy belehabarodjon egy olyan jelentéktelen cowboyba, mint Zach MacKenzie. Bár a férfi erős, és elég jól néz ki ahhoz, hogy elálljon tőle a lányok lélegzete, de veszélyes útonállókkal barátkozik, akik biztosan mindannyian a vesztükbe rohannak. De miért nem tudja mégsem lecsillapítani zakatoló szívét, valahányszor a férfi közelében van?

Zach viszont csak megjátssza a rosszfiút, hogy beépüljön egy törvényszegő bandába. Ha elmondaná Rose-nak, hogy valójában a Texas Rangers rendőre, nemcsak megbízását kockáztatná, de mindkettőjük életét is.

Ajka ellenállhatatlan, és szenvedélyének lángja is elég erősen perzsel ahhoz, hogy egy okos férfi valami igazán ostoba dolgot tegyen… mint például, hogy beleszeret.


 

Jared

 
A tüzes Kitty MacKenzie többet kap, mint amire számított. Nemcsak egy jóképű, konok, magának való férfit, hanem annak két csintalan leányát is…

Kitty MacKenzie, a csinos, fiatal özvegyasszony úgy dönt, újra kezdi életét, és elvállal egy nevelőnői állást két elragadó, bár rendkívül pajkos kislány mellett. De az igazi problémát nem az ikrek jelentik, hanem az édesapjuk.

A magas, sötét hajú Jared Fraser egyre jobban foglalkoztatja, hiszen olyan ördögien jóvágású, hogy Kitty szíve mindig vadul kalapálni kezd, amikor csak egymásra néznek. Jared viszont azok után, hogy felesége, aki két kislányát is szülte, elhagyta őt, képtelen megbízni a nőkben. De Kitty valahogy egészen más…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...