Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 24., csütörtök

Ana Leigh: A Fraser fivérek 1-2.

Vadnyugati szerelem


A bestsellerszerző, Ana Leigh káprázatos új sorozatának első részében megtudhatjuk, hogyan találta meg Clay Fraser a szerelmet és szenvedélyt a vadnyugaton.

Amikor a jenki szépség, Rebecca Elliott tudomására jut, hogy egyedülálló nők nem csatlakozhatnak a Kaliforniába tartó szekérkaravánhoz, kétségbeesett lépésre szánja el magát. Kiválasztja magának a jóképű Clay Frasert, és beveti csáberejét, minek következtében másnap reggel jegygyűrűvel az ujján ébred.

Clay Fraser, a korábbi konföderációs katona egy reggel arra ébred, hogy akár tetszik neki, akár nem, az elmúlt éjszaka megnősült – és ami még ennél is szörnyűbb, egy jenkit vett feleségül. De ami a legrosszabb az egészben, a felesége nem hajlandó vele hálni!

Szikrázik a levegő közöttük, és perzselő vonzalom kíséri őket útjukon, miközben a szekérkaraván nyugat felé tart. De csak a nyugati égnél is határtalanabb szerelem vezeti rá Rebeccát és Clayt, hogyan vághatnak bele abba a szenvedélyes, új életbe, ami a végzetük…


 

Az új seriffhelyettes



Amikor banditák támadják meg a postakocsit, amellyel Cassie Braden utazik, a nő hálás Colt Frasernek, amiért megmentette. Ám semmi esetre sem találja vonzónak a tagbaszakadt, jóképű idegent – végtére is csak átutazóban van, Cassie pedig mindig kikosarazza az arra vetődő cowboyokat. De akkor miért szikrázik a levegő, ahányszor csak együtt vannak?

Colt úton van Kaliforniába, hogy szerencsét próbáljon, de bátorsága révén ő lesz a seriffhelyettes abban az álmos kisvárosban, ahol Cassie él. No nem mintha meg akarna állapodni, de szüksége van a pénzre – és miért ne kezdeményezne ártalmatlan flörtöt a seriff vadóc lányával, mielőtt tovább folytatja útját nyugat felé?

Mégis, amikor újabb veszély fenyeget, a Cassie és Colt közé álló erők elveszítik a csatát az ellenállhatatlan vággyal és az elfojthatatlan szerelemmel szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...