Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 10., szombat

Corinna Miller: 7 nap a herceggel 1-2.

7 nap a herceggel


Hihet-e egy egyszerű, hétköznapi lány egy „rosszhírű” herceg szavának? Jelenthetnek-e többet az érzelmek hét napnyi kalandnál? Győzedelmeskedhet-e a szív a józanész felett? Elég lehet-e a szerelem a társadalmi különbségekből adódó negatív tényezők áthidalásában?

Rose negyvenes évei elején járó, vonzó, munkájában sikeres, mások által oly nagyra becsült és tisztelt budai nő. Egy valami sötétíti el már-már tökéletesnek tűnő életét: a magány. A lelki és fizikai magány. Idegenvezetői hivatása miatt igen nehéz a kapcsolatainak megfelelő ápolása, legyen szó akár a barátokról, akár párkapcsolatról. Magányosnak lenni pedig a mai rohanó, fejvesztett, önmagából kifordult világban nem túl boldogságteljes.

Munkája Erdélybe szólítja, melynek során a bulvárból és címlapokról már jól ismert, nőfaló, lázadó hírében álló herceget kell hét napig vendégül látnia. Az eleinte közömbösséggel bíró Rose-nak hamar rá kell jönnie, hogy igencsak rosszul ítélte meg az újságokban olvasottak és televízióban látottak alapján a vendégét. Noha a nőcsábász mivolta valóban megkérdőjelezhetetlennek bizonyul, legbelül egy, a rangja, származása, társadalmi elhelyezkedése miatt félénk, már-már gátlásos férfi lapul, aki szakadatlanul próbál a családi hátteréből adódó megbélyegzés árnyékából kilépni, s úgy élni, kapcsolatot kialakítani, barátokat találni, hogy ne az alapján ítéljék meg.

A felismerés és megismerés arra ösztönzi Rose-t, hogy engedjen a hercegi közeledésnek, merje kinyitni újra szívét, holott ez a múltbéli balsikerek, kiábrándulások és megpróbáltatások miatt nem egyszerű számára.

Végigkísérhetjük két értékes, ám legbelül sebezhető, a csalódások kudarcai miatt bátortalan és bizalmatlan ember szívének megnyílását, kibontakozását és egymásra találását Erdély mesébe illő tájain kalauzolva, nagy adag humorral és némi erotikával fűszerezve. Hihet-e egy egyszerű, hétköznapi lány egy „rosszhírű” herceg szavának? Jelenthetnek-e többet az érzelmek hét napnyi kalandnál? Győzedelmeskedhetnek-e az érzelmek a józanész felett? Elég lehet-e a szerelem a társadalmi különbségekből adódó negatív tényezők áthidalásában?

Rose és Phil története válaszul szolgál.


 

A herceg szerelme



Corinna Miller, 7 nap a herceggel című romantikus regényének várva várt folytatása, mely Rose és Phil már-már mesébe illő, gondtalan szerelmének korántsem ilyen felhőtlen és problémáktól mentes továbbgondolása.

Az Erdélyben töltött idilli hét nap után eljött az idő, mikor szembe kell nézni az akadályokkal, s megoldást kell keresni azok leküzdésére. A társadalmi különbségekből adódó gondok, a hercegi „hivatás” negatív velejárói, a tiszteletért és befogadásért folytatott állandó harc, a médiával való örökkévaló csata, a királyi családba történő beilleszkedés nehézségei mind-mind olyan helyzeteket szül, amely komoly próbatételek elé állítja a szerelmüket. S ez még csak a kezdet…

Országokon átívelő dráma és romantika, nyomorúság és gazdagság, nevetés és sírás, boldogság és kilátástalanság, egészség és betegség, bizalom és árulás, küzdés és feladás, élet és halál. Drámai történet egy párról, akik nem féltek szembemenni a világgal azért, hogy bebizonyítsák szerelmüket és egymáshoz tartozásukat.

"Az életben nem tette rá az apjára a telefont, de most megtette másodszor is. Csak a külsőségek, a sajtó, a rang. Phil bajban van, és senki meg nem kérdezi tőle, miben segíthetne. Az Isten küldte neki Rose-t. Annyi mindent tanult tőle: szerelmet, önzetlenséget, hálát. Philip és Rose. Eztán már csak így emlegetik majd őket: Philipék vagy Rosék. Többes számban, mert ők már egyek. Elmosolyodott. De abban a pillanatban végigfutott rajta a félelem, amit ő soha életében nem érzett. Mi van, ha … meghal. Erre gondolni sem mert, s nem is tette eddig.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...