Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. március 25., péntek

Megjelenések #1 felvonás

Sziasztok!

Egy újabb ötletszerűség, a  terveim egyike közül, amelyet bejegyzés gyanánt rakok ide elétek (bár ez olyan hülyén hangzik... mintha, valami ételt, vagy italt adnék nektek... xD) helyesbítek: nektek. Ez pedig nem más, mint a 'Megjelenések' (mint ahogy a címből is olvashatjátok), lesz. Hogy mit is takar ez?

Az idén megjelenő könyvek, leírása + megjelenési dátuma/időszaka.

Remélem, nem bánjátok... csak gondoltam, ez is aféle előnyhöz juttatásként jó lesz majd... mármint, hogy tudni fogjátok, hogy milyen s mely könyvekre lehet számítani idén, és hogy mikor. :)

Nos... lássunk is neki... az első fázisnak:


Gabo Kiadó

2016-ra (1. rész)



NORA ROBERTS
The Obsession


Naomi Bowes izgatottan várja tizenkettedik születésnapját, minden vágya ugyanis egy bicikli. Egy éjjel, felébredve álmából, szemtanúja lesz annak, ahogy édesapja egyenesen besétál a szomszéd erdőbe. A kislány a férfi nyomába ered, hiszen úgy gondolja, épp az ajándékát készül elrejteni. Ám az erdőben valami sokkal sötétebb titokra lel, ami egész családja életét gyökeresen megváltoztatja.
Tizenhét évvel később Naomi új néven sikeres fotós, aki nomádként jár városról városra. Ám amikor megérkezik Sunrise Cove-ba, úgy dönt, házat vásárol és új életet kezd. Hamarosan új barátokra is talál, és egy férfi is a képbe kerül.

De bármennyire is csodásnak tűnik ez az új élet, Naomi kénytelen szembenézni vele, hogy a múltja bizony itt is utoléri.


Stars of Fortune (The Guardians trilogy 1.)


Hogy megünnepeljék új királynőjük trónra lépését, a Hold három istennője három csillagot teremtett, egyet tűzből, egyet jégből, egyet vízből. De a csillagok lehulltak az égből, ezzel veszélybe sodorva a világok sorsát. Három nő és három férfi egyesíti az erejét, hogy meglelje a lehullott darabokat…
Sasha Riggs elismert művész, akit rémálmok gyötörnek, melyeket ő hihetetlen festményekké formál. Víziói végül Korfu szigetére vezetik, ahol már öt másik ember keresi a tűz csillagát. Sasha felismeri őket, hiszen már lefestette mindet korábban: egy varázsló, egy archeológus, egy vándor, egy harcos és egy magányos farkas. Sasha pedig az, aki összefogja őket, a látnok. A varázslóban, Bran Killianban talál először társra, aki segíti, támogatja őt.

Azonban mindegyiküknek együtt kell dolgozniuk, ami nem könnyű, mert minden lépésük körül sötét árnyak ólálkodnak.


Bay of Sighs (The Guardians trilogy 2.)


Annika egy sellő, aki a tenger mélyéről érkezett, hogy felkutassa a lehullott csillagokat. Ebben az új világban azonban ártatlansága és szépsége nem sokat ér, de ügyességével mégis öt új társa segítségére lehet.

Sawyer King, a messziről érkezett vándor vezetésével Kapri szigetére érkeznek, ahol a vízből készült csillag rejlik. Ám Sawyer nem csak a vezetőjük: ő látja Annika csodálatos énjét – de azt is tudja, hogy ha közel engedi a sellőt a szívéhez, akkor a férfi sosem fog visszatalálni a szárazföldre…

Mindeközben pedig az ellenség egyre erősebb, halálos veszéllyel fenyegetve mindnyájukat.

Island of Glass (The Guardians trilogy 3.)

Terveik szerint a trilógia befejező, angolul még meg nem jelent kötetét is kiadjuk még idén, amiben véget ér az Őrzők és a Csillagok legendás története.
JULIA QUINN
Everything And The Moon (The Lyndon Sisters 2/1)


Hét évvel ezelőtt Robert Kemble-t a házasság küszöbén hagyta ott Victoria Lyndon, a férfi pedig sosem bocsájtotta meg hajdani szerelme árulását.
Hét évvel ezelőtt Victoria Lyndon házasságra készült lépni Robert Kemble-lel, de a férfi visszatáncolt és Londonba költözött.
Victoria apja szerint egy gróf nem veheti el egy vikárius lányát, és ez így is igaz. De amikor a két fiatal újra találkozik, újra feléled a régen elfojtott érzelem, minden régi sérelem dacára. De vajon miért hiszi mindkét szerelmes, hogy a másik hagyta ott őt, és vajon képesek lesznek-e újra megbízni a másikban? Vajon másodszor győzedelmeskedhet-e a szerelmük, ami egyszer már elbukott?


Brighter Than The Sun (The Lyndon Sisters 2/2)


Billington earljének, Charles Wycombe-nak jelenleg a legnagyobb problémája, hogy feleséget kell találnia, mielőtt elérkezik a harmincadik születésnapja, különben minden vagyonát elveszíti. Ekkor hozza össze a véletlen Ellie Lyndonnal, aki viszont épp férjet keres, különben apja fog kijelölni neki egyet – és abban nem lesz köszönet. Elli azonban nem szokott ismeretlenekkel szerelembe esni, és a jóképű Charlest is igyekszik legalább addig távol tartani magától, amíg meg nem ismeri az elbűvölő arc mögött rejlő embert.

De mit tehet a lány, amikor a férfi vonzerejének lehetetlen ellenállni?

Wyndham elveszett hercege (Wyndham két hercege sorozat 1.)


Jack Adley egy haramia. Egy katona. Világéletében gazember volt. És soha nem akarta felvállalni a felelősséget, amivel az öröksége és mások felé tartozik. De amikor rádöbbennek, hogy ő a Wyndham Ház rég elveszett sarja, véget ér a szabad élete, ő pedig hamarosan azt a nevet kénytelen viselni, amit sosem akart: Wyndham hercege.
Grace Everleigh már öt éve él az özvegy Wyndham hercegné mellett. Ez kifejezetlen hálátlan feladat, és csak nagyon ritkán tud kitörni a mindennapi rutinból… egészen addig, amíg Jack Audley meg nem érkezik a lány életébe, hetyke mosolyával és sármjával. Ő nem az a férfi, akinek nemet lehet mondani, és amikor Grace a karjai között van, nem is akar nemet mondani. De ha ő valóban herceg, akkor egyben az egyetlen férfi is, aki sosem lehet a lányé…

Mr. Cavendish, ha jól sejtem (Wyndham két hercege sorozat 2.)


Amelia Willoughby azóta Wyndham hercegének a jegyese, hogy az eszét tudja. Szó szerint, ugyanis mindössze hat hónapos volt, amikor családja megkötötte erről a szerződést, innentől neki csak várnia kell. És várni, és várni Thomas Cavendishre, a hercegre, aki végre elveszi feleségül. De a lányban egyszer csak feléled a gyanú: mi van, ha a férfi valójában nem is gondol rá?
Nos, ebben van igazság. Nagyon is. Thomas jobban szeret vőlegény lenni, semmint hogy házas ember legyen. De ahogy jobban megismeri a menyasszonyt, kezd rádöbbenni, hogy sokkal több van a lányban, mint hinné. Ám mindezt fenekestül felforgatja, amikor meglelik Thomas eltűntnek hitt kuzinját, aki talán Wyndham igazi hercege. De ha nem Thomas a herceg, akkor nincs is eljegyezve Ameliával.

Milyen kegyetlen vicc ez a sorstól, hiszen az arrogáns herceg elkövette azt a hibát, hogy szerelembe esett… a saját menyasszonyával!

Because of Miss Bridgerton


Néha ott találod meg a szerelmet, ahol nem is várnád…
Ez nem az az alkalom.
Mindenki úgy gondolja, Billie Bridgerton az egyik Rokersby testvérhez fog hozzámenni. A két család évszázadok óta szomszédok, gyermekkorában a kis Billie állandóan Edwarddal és Andrew-val játszott. Egyikük remek férj lenne… valamikor.
Néha pontosan abba az emberbe szeretsz bele, akibe kell…
Vagy nem.
Van egy Rokesby, akit Billie ki nem állhat, és az George. Ő a legidősebb és a grófi cím várományosa, de arrogáns, idegesítő, és úgy tűnik, utálja a lányt. Mindez pedig teljesen jól van így.
De néha a sorsnak nagyon különös humora van…
Amikor azonban Billie és George szó szerint közel kerülnek egymáshoz, új szikra lobban köztük. És amikor elcsattan a két ellenfél között az első csók, rájönnek, hogy az, akit nem képesek elviselni, egyben az, aki nélkül nem is tudnak élni…


(2. rész)


KRISTEN ASHLEY
Law Man (Dream Man 3.) 'Álomférfi trilógia'

A félénk Mara Hanover fülig szerelmes a szomszédjába. Már négy éve titokban figyeli álmai férfiját, ugyanis a jóképű Mitch Lawson rendőrnyomozóval különböző okok miatt "nem játszanak egy csapatban", és semmi esély sincs rá, hogy egy olyan férfi, mint Mitch, bármit is akarna a lánytól. De amikor Mara olyan problémával kénytelen szembenézni, amivel egyedül nem tud megbirkózni, a férfi az, aki a segítségére siet.
Mitch már régen szemet vetett gyönyörű szomszédjára, és amikor lehetősége adódik, rohan is a segítségére, plátói kapcsolatuk pedig hamarosan forró szerelemmé válik. Azonban amikor Mara egy nyugtalanító telefonhívást kap az unokatestvérének gyerekeitől, felszínre tör a múltja, amit igyekezett maga mögött hagyni.

Képes lesz a jóképű férfi rábírni Marát, hogy végleg szakítson a múlttal, és építsen egy közös jövőt vele?

Motorcycle Man (Dream Man 4.) 'Álomférfi trilógia'

Tyra Mastersnek elég dráma jutott a múltban. Most viszont új, nyugalmas életet él – egészen addig, amíg nem találkozik álmai férfijával. Az izmos, tetovált motoros azonnal tequilával és élete legvadabb éjszakájával robban be Tyra életébe. De ő is tudja, hogy nem a tequila és a szex miatt vonzódik a férfihez. Valójában ő az, akit a lány mindig is akart. Sajnos, egyben az új főnöke is…
Kane Allannek van egy szabálya. Soha nem dolgozik azzal, akivel lefekszik. Így aztán amint együtt tölti az éjszakát az új titkárnőjével, azonnal ki is rúgja Tyrát. Amikor pedig a lány szembeszáll vele és elkezd harcolni a munkájáért, Kane egy feltételt szab a lánynak: megtarthatja az állását, ha nem fekszenek le többet. Soha. De ahogy egyre fülledtebbé válik köztük a légkör, a férfinek rá kell ébrednie, hogy ő lesz az, aki megszeg minden szabályt…


DANI ATKINS
Our Song


Ez a regény két házaspárról szól. Ally férje, Joe, egy önzetlen cselekedet miatt kórházba került. A szomszéd kórteremben fekszik David, akire felesége Charlotte vigyáz. David valamikor Ally első szerelme volt.

24 óra alatt, amíg a két férfi a kórtermekben fekszik, a két nőnek szembe kell néznie a múlttal.

De vajon képesek lesznek feldolgozni, ami történt, félretenni egymással szembeni ellenérzésüket, és együtt támogatni férjeiket ezekben a nehéz időkben?


DANIELA SACERDOTI

Set Me Free


Margherita házassága lassan darabokra hullik. Amikor neki és lányának szüksége lenne a férjére, ő nincs sehol, a nő pedig végül úgy dönt, talán jobb, ha egy kis időre különválnak, hogy rájöjjenek, hová is tart a házasságuk.

A nő elhagyja Londont és Glen Avich-be utazik, ahol édesanyja és mostohaapja épp most nyitott egy kávézót.

Margherita elhatározza, hogy kihasználja ezt az időt, és megpróbál közelebb kerülni a lányához, Lanához is.

Azonban mind anyára, mind lányára új és különös élmények várnak, amelyekre sosem számítottak korábban.


Don’t Be Afraid

Isabel Ramsay sikeres festő, aki azonban sosem tudta túltenni magát anyja tragikus halálán. Üldözik a múltbéli események, és lassan azt veszi észre, az élete kezd irányíthatatlanná válni. Egy téli napon azonban egy emlék bukkan fel egy rejtélyes nőről, aki régen megmentette az életét. De ki ez a nő és mi is történt akkor valójában?
Közben a családja és a barátai is egyre jobban aggódnak a lány lelki épségéért. Férje, Angus, hogy enyhítse neje szorongását, megismerteti Clarával, aki hamar belopja magát Isabel szívébe. De Clarát valami rejtély lengi körül: kicsoda ő valójában, és miért érzi úgy Isabel, hogy egész életében ismerte?


GILL HORNBY

És most együtt

Bridgeford városkájában nagy a baj. A belváros elnéptelenedett, az üzletek sorra zárnak be, a lakók lassan mind elköltöznek, hogy máshol próbáljanak szerencsét. Bridgeford lassan elveszti a lelkét.

De van valami, ami talán újra egyesítheti a közösséget: a zene. A helyi kórus, amivel eddig a városka lakói nem igen foglalkoztak, egy fontos versenyre készül, de ahhoz, hogy megnyerjék, új tagokra, új hangzásra van szükség. A kórus tagjainak, köztük egy magányos anyukának, egy középkorú, családjáért aggódó álláskereső férfinek és egy TV-s karrierről álmodozó tizenkilenc éves pincérlánynak közösen kell megtalálniuk a harmóniát a szomszédjaikkal, akikkel már évekkel ezelőtt eltávolodtak egymástól. Vajon sikerül megtanulniuk, hogyan dolgozhatnak együtt, hogy megmentsék a városkájukat?


(3. rész)



LISA KLEYPAS

Again the Magic (Wallflowers 1.)

Lady Aline Marsden egyetlen feladata, hogy rangjához méltó férjet találjon. Ám ő inkább odaadja az ártatlanságát John McKennának, apja egyik szolgálójának. Viszont bármennyire is csodálatos számukra ez a szerelem, a hagyomány áthágása nem marad büntetlen – Johnt elbocsájtják, Aline pedig kénytelen egyedül élni vidéken, száműzve a londoni társadalomból.
Most azonban McKenna visszatért. Időközben megcsinálta a szerencséjét, és még jóképűbb, még vonzóbb, mint valaha. Azonban ördögien gonosz tervet forgat a fejében, aminek segítségével bosszút állhat a nőn, aki összetörte a szívét. De felbukkanásakor a szerelem lángjai is újra fellobbannak közöttük, a férfinek pedig döntenie kell, hogy bosszút áll, vagy mindent kockára tesz első és egyetlen szerelméért.

Secrets of a Summer Night (Wallflowers 2.)

Négy fiatal hölgy kerül be a londoni társasági életbe, és mindüknek egy célja van: női megérzéseik és fortélyaik segítségével férjet találni. Így született meg a férjvadász terv.
Annabelle Peyton elhatározta, hogy megmenti a családját a pusztulástól, ehhez pedig egy megfelelő nemest kell találnia, aki házassági ajánlatot tehetne neki. Azonban legnagyobb és legkitartóbb hódolója,

Simon Hunt egyértelművé tette, hogy ugyan a lehető legnagyobb élvezetekben részesítené, de nem kérné meg a kezét.

Annabelle igyekszik ellenállni egy ilyen előnytelen ajánlatnak, a barátnői pedig mindent megtesznek, hogy jobb partit találjanak neki, de vajon meddig tud ellenállni a lány a férfi kifinomult csábításának?
It Happened One Autumn (Wallflowers 3.)


A szépséges Lillian Bowmannek meg kell tanulnia, hogy az Amerikából hozott függetlensége igazából nem sokat ér Londonban, ahol a legerősebb ellenfele a sznob és kiállhatatlan Marcus, Lord Westcliff, a város legbefolyásosabb arisztokratája. Azonban amikor váratlanul a lány a lord karjaiban találja magát, teljesen összezavarodik.

Se Lillian, se Marcus nem képes megérteni, hogyan vonzódhatnak olyan emberhez, aki ennyire nem megfelelő, ennyire különbözik tőlük – akit még csak nem is kedveltek korábban?
Devil in The Winter (Wallflowers 4.)

A visszahúzódó Evangeline Jennernek egy választása van, hogy megszabaduljon lelkiismeretlen rokonai szorításából: férjet kell találnia. Ehhez pedig tökéletes jelölt St. Vincent vicomte-ja.

Csakhogy Sebastian hírneve minden, csak éppen nem patyolatfehér. Egy lánynak elég fél percet kettesben töltenie vele, hogy tönkretegye a jó hírnevét. Amikor viszont megjelenik egy lány a férfi ajtaja előtt, kezében egy házassági ajánlattal, minden a feje tetejére áll. Eve ajánlata ugyanis egy kikötést tartalmaz: a nászéjszaka az első és utolsó alkalom, hogy lefekszenek egymással.

A férfinek tehát sokkal elszántabban kell küzdenie, ha meg akarja nyerni a lány bizalmát, de közben ő maga is nem várt átalakuláson megy keresztül.
Scandal in Spring (Wallflowers 5.)

Miután három szezont eltöltött férjkereséssel, Daisy Bowmannek édesapja félreérthetetlenül a tudomására hozza: férjet kell találnia minél előbb, különben apja választottjához kell hozzámennie, a kiállhatatlan Matthew Swifthez…
Daisy teljesen kétségbe esik. Egy Bownam sosem fogadja el a vereséget, és elhatározza, hogy bárkihez férjhez meg, kivéve Matthewt. Mindössze a férfi váratlanul felfedezett sármjával nem számolt, hamarosan pedig felfedezi, hogy a férfi, akit korábban ki nem állhatott, lehet, hogy álmai férfija.

Viszont arra a férfi sem számított, hogy pont most kerül nyilvánosságra egy szörnyű titok, ami mindkettejük érzéseit romba döntheti…
A Wallflower Christmas (Wallflowers 6.)

Karácsony van Londonban, Rafe Bowman pedig pont ekkor érkezik meg Amerikából, hogy találkozzon Natalie Blandforddal, Lady és Lord Blandford csodálatos lányával. Rafe biztos benne, hogy külleme azonnal el fogja varázsolni a kiszemelt lányt, még akkor is, ha rossz híre és vad természete nem is éppen megnyerő.

Londonba érve azonban az első dolog, amivel szembe kell néznie, hogy bizony meg kell tanulnia az itteni arisztokrácia szabályait, és hogy sokkal nehezebb megnyernie a választott menyasszony kezét, mint arra először számított.

Ez a karácsony a legkiszámíthatatlanabbá válik, egy cinikust romantikussá változtat, és a legfélénkebb szíveket is lángra lobbantja.

COURTNEY MILAN
The Duchess War (Brothers Sinister 1.)

Miss Minerva Lane visszahúzódó életet él, és minden vágya, hogy ez így is maradjon. Régen a figyelem középpontjában állt, de ez rosszul végződött – olyannyira, hogy még a nevét is megváltoztatta, hogy elmenekülhessen a múltja elől. Így aztán amikor egy új herceg érkezik a városba, megpróbálja elkerülni, hogy felkeltse az érdeklődését.

De Robert Blaisdell, Clermont hercege nem bolond. Ahogy megismerkedik Minnie-vel, úgy fedezi fel, hogy sokkal több minden bújik meg a félénkség álarca mögött. Elhatározza, hogy mielőtt felfedné saját titkait, fényt derít a nő múltjára – de ehhez bizony a félénk hölgynek is lesz egy-két szava.
The Heiress Effect (Brothers Sinister 2.)

Miss Jane Fairfield mindig mindent elront. Amikor társaságban van, sikerül mindig rossz dolgokat mondania – nem is keveset. Bármennyire is igyekszik, még a hatalmas hozománya sem tudja megakadályozni, hogy ne legyen gúnyolódások céltáblája. De ő pontosan ezt akarja. Képes bármit megtenni, ha végül nem kell hozzámennie senkihez, és megőrizheti biztonságban a húgát.
Mr. Oliver Marshall mindent jól csinál. Egy herceg fia, de mindent megtesz azért, hogy az egyszerű embereket képviselje. Viszont épp ezért minden lépésére ügyelnie kell, hisz számos ellenfélre tett szert. Nincs szüksége rá, hogy egy nem megfelelő nő megmentésére kelljen sietnie. Legfőképpen pedig olyasvalakibe beleszeretni, aki könnyen a vesztét okozhatja. Mégis, van valami a magabiztos Jane-ben, aminek nem tud ellenállni… még akkor sem, ha ez mindkettőjük vesztét okozhatja.
The Countess Conspiracy (Brothers Sinister 3.)


Sebastian Malheur a legveszélyesebb fajta kéjenc: művelt. Ha éppen nem hölgyekkel kerül botrányos helyzetbe, akkor tudományos teóriáival kápráztatja el a művelt közönséget. Egyszerre elismerik, megvetik és szidalmazzák – de minderre ő csak nevet.
Violet Waterfueld, Cambury özvegy bárónője ezzel szemben nagy tiszteletnek örvend, és reméli, hogy ez így is marad. De titokban sajnos nagyon is szoros kötelék fűzi Anglia leghírhedtebb gazemberéhez: Sebastian elméletei ugyanis nem az övéi. Azok Violet teóriái.
Így aztán amikor Sebastian azzal fenyegetőzik, hogy felmondja az évek óta tartó együttműködésüket, Violet mindent megtesz azért, hogy ezt megakadályozza – még ha ehhez meg is kell nyitnia a szívét, amit a kéjenc egyetlen cselekedetével elpusztíthat.
The Suffragette Scandal (Brothers Sinister 4.)

Miss Frederica "Free" Marshall szívét-lelkét az újságjába fekteti, ami a nők jogainak legfontosabb szócsöve. Az ellenségei mindent elkövetnek, hogy elpusztítsák az üzletét, és hogy elhallgattassák őt. Free mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza, de lassan kifogy a tartalékokból, és sürgősen segítségre van szüksége…
Edward Clarkot magára hagyta a családja, hogy ott pusztuljon egy háború sújtotta földön. Így aztán a férfi az egyetlen kiutat választotta: gazembernek és hamisítónak áll. Amikor megtudja, hogy a családja, amelyik magára hagyta, Miss Marshall üzlete ellen tör, felajánlja a nőnek a segítségét. De nem önzetlenség vezérli, ő csupán eszközt lát a nőben, amivel bosszút állhat. De Free hamarosan elvarázsolja Edwardot, de amikor ezt a nő is felfedezi már késő. A férfinak fel kell fednie a múltját és a hazugságait, ami miatt akár örökre elveszíthetik egymást.




(Ezeknek, egyelőre még a pontos időtartamát a megjelenésüknek még nem tudom... de amint megtudom majd, hozzáfogom írni...)

Ez volt az első ilyen bejegyzés... máris, rakom fel a második felvonást!

ÉS ezeket a bejegyzéseket, az alábbi linken is megtekinthetitek majd a későbbiekben is: 'Megjelenések

Dora Sullivan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...