Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. március 10., csütörtök

Stephanie Laurens: Cynster nővérek 2-3.


Eliza Cynster elrablása


Mindenkit szeretettel várnak Eliza Cynster kisasszony esküvőjére… miután megmentette elrablói fogásából egy olyan bátor hős, akiről ezt senki sem gondolta volna.

Eliza Cynstert vakmerő módon elrabolták a nővére, Heather eljegyzési báljáról, és Edinburgh felé hurcolták. Elszántan és kétségbeesetten készülve a szökésre Eliza megragadja az első alkalmat, és a megmentője Jeremy Carling, tudós és úriember lesz.

Jeremy természetétől távol áll a hölgyek megmentése és a gazemberek elől való menekülés, de mégsem hagyhatja sorsára a kisasszonyt. Azonban mindenfelé veszély leselkedik rájuk, és akadályozza menekülésüket egy titokzatos skót nemes úr, aki végül egy szikla peremén kiáll mellettük, és ezzel eldönti a sorsukat, amennyiben elég bátrak, és átadják magukat a szerelem mindent elsöprő érzésének.

 

Glencrae gróf zsákmánya

 
Örömmel meghívjuk Miss Angelica Cynster esküvőjére… miután a jövendőbelijével együtt elrendeznek egy ősi viszályt a skót felföldön!

Az akaratos Angelica Cynster biztos benne, hogy rögtön felismeri az igazit, aki majd a férje lesz. És amikor megpillantja a titokzatos nemesurat, minden kétséget kizáróan tudja, hogy ő az igazi. De hamarosan egészen más miatt kezd hevesen verni a szíve – ugyanis a szíve választottja elrabolja!

Glencrae nyolcadik grófjának nincs más választása, mint elrabolni Angelicát, az egyetlen Cynster-lányt, akivel nem akar viszonyba bonyolódni. A kastélyát és a klánját azonban csak úgy mentheti meg, ha meggyőzi a lányt, hogy segítsen neki – és az egyezségüket a gróf házassági ajánlattal akarja megerősíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...