Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. május 16., hétfő

Rebecca Shaw: Turnham Malpas 1-2.


Az új lelkész


Turnham Malpas újdonsült lelkésze fiatal, energikus és roppant jóképű. A neve Peter Harris. 
A helyi gyülekezet tagjait megismerve Peter ráébred, hogy a faluban sokkal mozgalmasabb az élet, mint amire számított. 

A lakóknak éppen a csökönyös Sharon okoz fejfájást, de gyógyítóan hat rájuk a Charter-Plackett család, akik csinos kis delikát üzletet rendeztek be a régi, szakadt kisbolt helyén. 

Feltűnik még a tragikus sorsú Suzy Meadows is, aki három gyereket nevel férje öngyilkossága után. Gyászában Suzy Petertől kér támogatást, az új lelkész pedig komoly dilemmába kerül.
 
Mindeközben a falut megrázza egy ijesztő végkifejlettel záruló zaklatássorozat és egy rejtélyes gyilkosság. 

Peter lelkészi szerepe válságosabb helyzetbe jut, mint valaha, de ennek ellenére legyőzi démonait – az események viszont még így is romba dönthetik az életét. 



Ördögi pletyka


A falu izzik a pletykától, és Turnham Malpasban semmi sem az, aminek látszik. 

A Királyi Tölgyben a szokásos évődés elkeseredett perpatvarrá válik, amikor Caroline konfliktust okoz egy ősi hagyomány miatt. 

És mi a helyzet a férjével, Peterrel, a falu plébánosával? Igaz, amit róla és a rámenős, új jövevényről, Venetia Mayerről beszélnek? 

Még az idősebb lakók sem menekülnek a pletyka elől, amikor a Baxter nővérek különc életmódja kegyetlen találgatások tárgyává válik. 

És milyen gonoszság ólálkodik az ablakok mögött, amely majdnem egy gyermek életét követeli? 

Peternek muszáj félretennie a saját gondjait, és minden befolyását latba kell vetnie, hogy egyesítse a falu lakóit – amíg rá nem jön, hogy éppen az elhallgatott titkok okoznak babonát, őrületet és tragédiát. 

Rebecca Shaw nagy sikerű sorozata Turnham Malpas nevű angliai falvacskáról és lakosairól szól. A magával ragadó történetek hihetetlen izgalmakkal teli olvasási élményt ígérnek. 
Ha tetszettek Agatha Raisin és Hamish Macbeth történetei, ne hagyd ki ezt a sorozatot sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...