Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. augusztus 9., kedd

Tasmina Perry: Apuci lányai / Örökösnők / Divatdiktátorok


A Balcon nővérek gazdagok, előkelőek, és káprázatos áloméletet élnek. Mindenkit ismernek, mindenhol megfordulnak: a felső tízezer beachpartijaitól és a legelőkelőbb manhattani bároktól, Milánó exkluzív divatbemutatóin és Cannes sztároktól nyüzsgő utcáin át, egészen a legmenőbb és leggazdagabb férfiak ágyáig. 

Ám amikor arisztokrata és zsarnok apjukat holtan találják a kastély vizesárkában, apuci elbűvölő lányai is gyanúba keverednek. 

A Balcon család fényűző életének felszíne alatt bosszú, árulás, erőszak és sötét titkok rejlenek, amelyek véget vethetnek a családi sikertörténetnek…


A New York-i milliárdos, Adam Gold Londonba költözik. Szexis, egyedülálló, és még a bőre alatt is pénz van. A sors szeszélyéből megismerkedik Karinnal, a londoni társadalmi elit egyik legelragadóbb tagjával, Erinnel, a naiv vidéki lánnyal, aki álmai állását kapja tőle: Adam személyi titkára lesz, és Mollyval, a drogproblémákkal küzdő szupermodellel. Mindnek Adam kell, hiszen ő az évszázad partija, aki biztosíthatja számukra az életre szóló sikert és csillogást…

Ám váratlanul feltűnik a színen Molly lánya, a gyönyörű Summer – akin Adamnek is megakad a szeme –, és veszélybe sodorja a három nő ördögi terveit… 

Az Apuci lányai itthon is népszerű írónője ismét egy káprázatos sikerkönyvet írt. Szédítő utazás a szupergazdagokkal Monte-Carlótól a Comói-tóig; szex, érzéki vágyak, árulás, karrier és gyilkosság egy hamisan csillogó világban. Erre találták ki a tengerpartokat.


Luxus. ​​Hatalom. Gyönyör. Árulás.
A gazdagok világában a divatnak nagy ára van…
Saul Milford lenézett a teraszról oda, ahol a két unokahúga, Emma Bailey és Cassandra Grand játszott. A hétéves Emma Bailey a Jane Eyre egyik példányát tartotta a kezében, okos szemében kérdések csillogtak; tizenkét éves unokanővére, aki imádta a csinos szoknyákat és a gyöngyöket, vörös lakkot kent vaskos, szögletes körmeire.
Huszonhárom évvel később a két gyönyörű nő Saul temetésén találkozik újra. Emma ekkor már elismert menedzser, míg Cassandra a divatvilág egyik híressége. A család tagjai előtt rejtély, hogy a félelmetesen gazdag Saul kire hagyta hatalmas vagyonát, a világmárkának számító céget és a Winterfold kastélyt. A két lányon kívül Elizabeth, a titokzatos műkereskedő, Tom, a playboy, és a sikerre éhes Roger is a végrendelet felolvasására vár. Ez az elátkozott nap a legsötétebb gyűlölködések és cselszövések sorát indítja el a család tagjai között, akik az árulástól, sőt még a gyilkosságtól sem riadnak vissza, hogy megkaparinthassák a mesés vagyont.
Az Örökösnők, az Apuci lányai és az Eredendő bűn írónője legújabb bestsellerében a káprázatos luxusdivat világába viszi el olvasóit, ahol a hatalom és a pénz a korlátlan úr, ahol a tisztesség, a barátság, a becsület nem számít, ahol a drog és a szex körül forog minden, és ahol az aljasságot elrejti a csillogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...