Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 15., szombat

Jennifer A. Nielsen: Az Árnytrón (Hatalom-trilógia 3.)


Egy ​​háború. Túl sok véres csata. Vajon megmentheti-e a király az országát, ha a saját túlélése is kétséges?
A háború elérte Carthyát. Az ország minden ajtaján és ablakán bekopogtat. És amikor Jaron megtudja, hogy Vargan király elrabolta Imogent, hogy térdre kényszerítse Carthyát, az ifjú király felismeri: az ő feladata, hogy vakmerő mentőakcióba fogjon. Ám minden, ami elromolhat, az el is romlik.
Barátai szétszóródtak Carthyában és a környező országokban. Utolsó, kétségbeesett próbálkozásként, hogy megóvja országát a pusztulástól, Jaron elindul talán utolsó útjára, hogy megmentsen mindent és mindenkit, akit csak szeret.
Ám még pengeéles esze sem elég ahhoz, hogy elhárítsa a hatalmas veszélyt, ami őt és országát fenyegeti. Vajon útközben elveszti azt, ami a legfontosabb? És a végén vajon ki foglalhatja el Carthya trónját?
„Egy nagyszerű sorozat végtelenül izgalmas lezárása.”
– Ashley Ferguson, amazon.com
„Képtelen voltam letenni. A sorozat mindhárom kötete minden egyes oldalával megragadta a figyelmemet. Nagyszerű olvasmány, korra való tekintet nélkül.”
– Brenda Benoit, amazon.com
Jaron izgalmas és lehengerlő kalandjai számos olvasót érintettek meg és hoztak lázba A hamis herceg és A szökött király című kötetekben. Kísérd el útjára Carthya hatalmas királyát! A New York Times bestsellerszerzője, Jennifer A. Nielsen lenyűgöző befejezést kanyarít történetének Az Árnytrónban!
A trilógia első és mádosik részéről itt olvashatsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...