Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. november 25., péntek

James Patterson: Sam ​levelei Jennifernek / Suzanne ​naplója Nicholasnak

Sam ​levelei Jennifernek


A ​​harmincas éveiben járó Jennifer egy chicagói napilap munkatársa, és éppen soros cikkét írja, amikor asztalán megcsörren a telefon. A hívás a Geneva-tó partján fekvő üdülőfaluból jön, és szörnyű hírt tudat: Samet, Jennifer nagymamáját kórházba szállították – kómában van. Jennifer autóba vágja magát, és száguld Genevába, a családi fészekbe, ahol oly boldog nyarakat töltött gyerekkorában. A házban egy köteg neki címzett levelet talál: a nagymamája írta őket. S miközben a lány a leveleket olvassa, megelevenedik előttünk is a múlt: a nagyszülők tökéletesnek hitt házassága, amely tele volt keserűséggel és bánattal. 

Jennifer maga is nehéz terhet cipel, nemrég halt meg imádott férje. A tóparton összetalálkozik gyerekkori játszópajtásával, az immár orvos Brendannal. A fiatalok között feltámad a szerelem, ám a boldogságukat beárnyékolja a férfi súlyos betegsége… James Patterson amerikai író Suzanne naplója Nicholasnak című regénye után e szívszorítóan szép művében ismét megrendítően mesél olyan alapvető érzelmekről, mint szeretet, szerelem, összetartozás, egymásért való küzdelem.


Suzanne naplója Nicholasnak


Katie Wilkinson közel egy éve ismeri élete nagy szerelmét, Matthew Harrisont, a legcsodálatosabb férfit, akivel valaha találkozott, amikor szerelme váratlanul véget vet a kapcsolatuknak. Matt magyarázatképpen mindössze egy naplót juttat el a nőnek. 

Ahogy Katie belemerül a feljegyzésekbe, mindinkább magával ragadja a megható történet, és egyre nagyobb megértést tanúsít régi szerelme iránt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...