Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. november 9., szerda

Lisa Gardner: Detective D. D. Warren 1-2.

A ​kamra 


Innen ​​nincs menekvés… 
Itt senki nem hallja, ha segítségért kiáltasz… 
A gyilkosod tudja, hová bújtál… 

Bobby Dodge ujja a ravaszon. Puskájának célkeresztjében az a fegyveres férfi, aki bostoni lakásában saját családját ejtette túszul. Nincs idő, a férfi bármelyik pillanatban ölhet. Bobby tüzet nyit, és egy életre megbánja tettét. 

A forróvérű Catherine férjét megölték. Apósa őt okolja fia haláláért, és unokája különös betegségéért. A nőt egy hónapon át egy föld alatti kamrában tartották fogva, megalázták és kínozták. A rémálomért valakinek felelnie kell. 

A szadista gyilkos az utcákat járja. Túlélte a legkegyetlenebb börtönéveket, és most bosszúra szomjazik. Bobby és Catherine véletlen találkozásának nagy ára van. Szenvedély és szenvedés. A gyilkos pedig úgy mozgatja a szálakat, hogy mindenki gyanús, mindenki retteg, és a félelem úgy zár magába, akár egy sötétkamra. 

Lisa Gardner egyike korunk legnevesebb krimiszerzőinek. Művei számos országban vezetik a sikerlistákat. Akciódús és félelmetes regényei nem várt fordulatokkal, lélektani mélységgel és tökéletes bűntényekkel kápráztatják el olvasóikat.


Nem ​bújhatsz el 


Hiába is zárod be az ajtókat… 
Az a korábbi ügy kis híján a vesztét okozta. Most felfedeztek egy földalatti kamrát, melynek szörnyű titka feltámasztani látszik a múlt kísérteteit. Bobby Dodge-nak, a Massachusettsi Állami Rendőrség nyomozójának nincsen más segítsége, csak egy fiatal lány, akinek az élete – mióta az eszét tudja – szüntelen menekülés és bujkálás. 

Hiába is hagyod égve a lámpát… 
Gyermekkora városok és álnevek elmosódó sorozata. De ki – vagy mi – elől menekül Annabelle Granger családja? Hogy megválaszolhassa a kérdést, Bobbynak szövetkeznie kell volt szerelmével és kolléganőjével, D. D. Warren őrmesterrel, valamint fel kell kutatnia egy nőt a múltjából, aki legalább olyan veszélyes, mint az új gyilkos. A nyomok egy hátborzongató helyre vezetnek, ahol senkiben nem lehet bízni…és ahol nincs hová bújni. 

A gyilkos tudja, hol keressen. 
Egy gyilkos, akit nem lehet megállítani… 
Egy gyilkos, akit senki nem ismer… 
Egy gyilkos, aki talán pont melletted áll… 

Nincs hova bújnod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...