Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. november 7., hétfő

Meg Cabot: Egy ​igazi amerikai lány 1-2.

Egy ​igazi amerikai lány 



Samantha ​​(Sam) Madison egy tizenéves amerikai lány, aki se nem olyan szép és népszerű, mint a nővére, Lucy (hogy is lehetne, hisz a rettenetes világ elleni lázadása jelképéül az összes ruháját feketére festi, s bozontos hajjal bakancsban jár-kel), se nem olyan okos, mint a húga, Rebecca, csak egy egyszerű, átlagos tini, akinek az életét a rajzolás és ska zenék hallgatása tölti ki. Ja és persze titkos szerelme: Jack. De mit tehet az ember, ha rajongása tárgya történetesen épp a saját nővérének a fiúja? Sok mindent nem, csak annyit, hogy érzéseit megosztja egyetlen barátnőjével, Catherine-nel, akiben remek partnerre lelt a suli menő diákjainak utálatában. Na és természetesen a naplójával, melyből mi is megtudhatjuk, mi az a tíz dolog, amiért ki nem állhatja Lucyt, amiért olyan szeretne lenni, mint a No Doubt nevű banda énekesnője, s legfőképpen melyek azok az érvek, amiért a nővére barátjának őt kellene szeretnie. Szóval Sam csak álmodozik…Aztán megismerkedik Daviddel, aki kedves, aranyos, szeretnivaló, s nem utolsó sorban épp olyan, mint ő, azt leszámítva, hogy történetesen az elnök fia. És a bonyodalmak csak most kezdődnek…


A meztelen igazság


Egy év telt el azóta, hogy a 16 éves amerikai diáklány, Samantha Madison megmentette az USA elnökének életét egy gyilkos merénylő fegyvere elől. Ennek nemcsak az lett a következménye, hogy Amerika egyik leghíresebb tinédzserévé vált, hanem az is, hogy randizni kezdett az elnök fiával, Daviddel. 
Az eltelt egy év alatt kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, igazi szerelemmé fejlődött. De vajon készen áll-e Sam arra, hogy megtegyék „a döntő lépést”? 
És egyáltalán, készen áll-e mindarra, amit elvárnak tőle: hogy a festőiskolában férfiaktot rajzoljon, hogy az elnök Arccal a Család Felé című programját népszerűsítse a tévében, hogy eleget tegyen az ENSZ gyermeknagyköveti feladatainak, hogy tanácsot adjon nővérének, Lucynak, aki reménytelenül szerelmes lett előnytelen külsejű házitanítójába?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...