Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. december 13., kedd

Hazel Gaynor: Hullámok ​tengerén


Írország, ​​1912… 
Egy apró falucska tizennégy szülötte a jobb élet reményében Amerikába indul a Titanic óceánjáró fedélzetén. A tizenhét éves Maggie Murphy számára azonban az utazás keserédes. Bár jövője ismeretlen, új helyen várja, szíve Írországban marad, hátrahagyott kedvesével, Séamusszal. Miután megtörténik a katasztrófa, Maggie egyike annak a kevés harmadosztályú utasnak, akinek sikerül életben maradnia. Egyedül ébredve egy New York-i kórházban, a lány megesküszik, hogy soha nem beszél a rettegéssel és pánikkal teli, végzetes éjszakáról.
Chicago, 1982… 
Az édesapja halála után céltalanul sodródó Grace Butler nem tudja eldönteni, mihez kezdjen. Mikor a dédnagymamája, Maggie megosztja vele szinte egész életében őrzött, fájdalmas emlékét a Titanicról, a felismerés új irányt ad Grace-nek – és végül mindketten rálelhetnek azokra, akiket rég elveszettnek hittek. A megtörtént események által ihletett regény szívbemarkolóan elegyíti a valóságot a kitalációval, hogy feltárja, milyen hatással volt a Titanic tragédiája nemcsak a túlélők, hanem leszármazottaik sorsára is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...