Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. január 25., szerda

Kate Coscarelli: A ​trónörökös / Fekete-fehér / Főszerepben


„- ​​Hát elment, de te ugyan egyetlen könnyet se ejtettél érte – állapította meg Lacey.
– Én azért nem hagynám ki a számításból, hogy az istenes vén strici aligha le nem paktált az ördöggel, hogy visszajárhasson halálunk napjáig kísérteni bennünket – vigyorgott Scott.” 

Jack Gallagher egy kisvendéglőből és pár receptből hozta létre hatalmas élelmiszer-ipari birodalmát, a Gallagher's Bestet; saját erejéből lett multimilliomos. Mindig úgy képzelte, hogy majd fia, Scott követi a „trónon”. Ám míg lánya, az okos, törekvő, remek üzleti érzékkel bíró Lacey él-hal a cégért, Scott egyszerűen gyűlöl mindent, ami munkával kapcsolatos, csak a pénzköltéshez ért. 

Jack belátja, hogy tévedett, megígéri Laceynek, hogy ő örökli majd posztját. Ezek után nem kis megdöbbenést kelt, hogy végrendeletében mégis fiát nevezi meg általános örököseként. Ám a két testvér, túljutva az első kétségbeesésen, még a végakarat felolvasásának éjszakáján megtalálja a mindkettejűk számára megfelelő megoldást – mint mindig életük során. Reggelre kelve azonban Scottot holtan találják, Lacey papírvágó késével a mellében. S a szörnyűségeknek ezzel koránt sincs még vége…




„Amikor a lift megállt, Lilah elszántan elindult a különlakosztály felé és határozottan bekopogott. Az ajtó azon nyomban kinyílt, s ott állt előtte a rendkívül elegáns jelenség, aki valahonnan roppant ismerős volt. Lilah-nak a lélegzete is elállt.” 

Lilah Conway kellemes, kiegyensúlyozott életet él jóképű bankár férjével és egyetemista korú ikergyermekeivel. Ám egy váratlan telefonhívás felborítja nyugodt biztonságát, s ő egyik napról a másikra a hollywoodi filmvilág csillogó forgatagában találja magát, egy igazi szupersztár szerepében. Lilah eleinte élvezi titkos vágyai megvalósulását, de aztán hirtelen minden rémálommá válik…




„A Hollywoodban töltött három hét után, amikor Laverne már-már rájött, milyen hiábavaló volt a remény, az álom hirtelen valóra vált. Bunny szerepet kapott egy filmben. Kis szerep volt, de nagyszerűen csinálta. Csillogó szeme, vidám mosolya minden erőfeszítés nélkül a jelenetek központi figurájává avatta, és csodák csodája, valóban egycsapásra sztár lett.” 

Milyen egy ünnepelt, körülrajongott, irigyelt gyermeksztár élete, amikor épp nem áll a reflektorok fényében? Egyáltalán hogyan lehet egy szép, mosolygós kislányból „egycsapásra” sztár? És mi lesz, ha felnő, sőt ő magának is gyermeke születik? 

Chelsea Hunter, Bunny lánya már kora gyermekkorában egészen önálló, roppant határozott, rossznéven is venné, ha beleszólnának a dolgaiba. 

Vagy közelebb járunk az igazsághoz, ha azt mondjuk, magányos és senkit nem érdekel igazán, hogy mit csinál? 

Ragyogás, hírnév, fény és vagyon – s a kulisszák mögött sötét titkok, árnyékok, küzdelem a túlélésért…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...