Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. január 13., péntek

Philip Kerr: Sápadt ​gonosztevő (Berlin Noir 2.)


1938, Berlin. Németországban egyre puskaporosabbá válik a levegő. Bernhard Günther magánnyomozó nincs túlságosan elragadtatva, amikor maga Heydrich, a Gestapo főnöke rendeli magához: egy sorozatgyilkos kézre kerítését várja tőle. 

A Harmadik Birodalom lezüllött zsarui tehetetlenül állnak a borzalmas halálesetek előtt: valaki szőke, kék szemű, árja kamaszlányokat rabol el és végez ki brutálisan. Rituális gyilkosságokról lehet szó vagy hidegvérrel kitervelt tettekről? Egy olyan világban, ahol nap nap után tűnnek el emberek a süllyesztőben, hősünknek nincs sok választása. 

Philip Kerr sötét tónusú krimisorozata, a Berlin Noir második részében Bernie egy kegyetlen játék eszelős résztvevőiről rántja le a leplet. Mire az ördögi összefonódások szálain eljut a gonosztevők főhadiszállásáig, rá kell döbbennie: a tét nem pusztán a veszélyben forgó kamaszlányok élete.


Az első részről itt olvashattok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...