Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. január 4., szerda

Sandra Brown: Mason testvérek 1-2.


Valóra ​vált álom


Elizabeth Burke mindennapjait elegáns üzletének vezetése és kisgyermekének ellátása tölti ki. A férje halála óta éjszakái hosszúra nyúlnak és magányosak, az asszony csak álmodozik az áhított szerelemről, romantikáról. Ám egy napon betoppan életébe az új szomszéd, Thad Randolph, a férfi, aki legtitkosabb álmait válthatná valóra. 

Elizabeth azonban már régóta nem hisz a mesékben, fájdalmasan megtapasztalta, hogy a boldogság csak a regényekben létezik. Így hát minden erejével igyekszik meggyőzni magát, hogy Thadben csupán jó barátra lelt. De eljön az idő, amikor döntenie kell: emlékeihez maradjon örökké hűséges, vagy lépjen túl a múlton és vállalja egy új szerelem kockázatát…




A ​legelső férfi


A világhírű amerikai írónő új kötetének női főszereplője, Lilah Mason olyan gyógytornászszakember, aki a balesetben megrokkant embereket képes visszavezetni a teljes értékű életbe. Magányos, de elégedett, mert sikeres, és mert pácienseinek győzelmeit sajátjainak is tekinti. 

Lilah szépen megszerkesztett világa alapjaiban rendül meg, amikor pályafutása legnehezebben kezelhető betegét, a deréktól lefelé megbénult Adamet próbálja meggyógyítani. Szakmai megfontolásai érzelmek vad áradatával viaskodnak: lehetséges-e, hogy olykor éppen a beteg jelenti a gyógyírt az orvos számára?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...