Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. január 22., vasárnap

Sarah Lotz: A Hármak 1-2.

A ​Hármak

Az ​​évtized legfeketébb könyve. Négy repülőgép-katasztrófa. Három túlélő gyerek. Egy üzenet, amely örökre megváltoztatja a világot.
Stephen King így fogalmaz a könyvről: A Hármak tényleg csodálatos. Elsöprően izgalmas és lebilincselő. Eddig 19 országban jelent meg, hamarosan tévésorozat készül belőle.
Fekete csütörtök: ezt a napot senki sem felejti el. Négy utasszállító repülőgép szinte egyszerre zuhan le a világ négy különböző pontján.
Csupán négy túlélő van. Három közülük gyerek, akik szinte sértetlenül megmenekülnek. De egyre furcsábban viselkednek.
A negyedik túlélő egy amerikai háziasszony, aki nem sokkal a tragédia után meghal. Ám előtte fontos üzenetet küld a telefonjáról a lelkipásztorának.
Az üzenet örökre megváltoztatja az emberek sorsát.
Isteni gondviselés vagy ördögi cselszövés?
Ha bárkinek is Stephen King Carrie című könyve jut eszébe erről a regényről, igaza van. Mesterien kitalált, elsöprő lendületű thriller. (The Guardian)
Egyszerűen letehetetlen. (Marie Claire)
Ez a könyv nem ad kegyelmet az olvasóknak: őrült iramban hajtja őket végig a lapokon. (The Independent).

A ​negyedik nap

Készen állsz egy hajóútra a pokolba? 
Az utasokkal teli óceánjáró békésen szeli a vizeket a Mexikói öbölben. De a negyedik napon egy rejtélyes meghibásodás miatt leáll a hajtómű, nincs áram, még a távközlési eszközök csődöt mondanak. Nemsokára fogytán az étel és a gyógyszerek. Amikor eldugulnak a mosdók, kitör a norovírus járvány. 
Néhányan látni vélnek egy kisfiút a folyosón, miközben ez kifejezetten felnőtteknek szervezett nyaralás. A hajón utazó, népszerű médium jövendölései pedig egyre valóságosabbá válnak. 
Az utasok abban bíznak, a segítségükre sietnek. Mert jönnie kell a segítségnek, igaz? Csak éppen nem érkezik. 
Isten hozott az őrület fedélzetén!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...