Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. február 10., péntek

Teleki Anna: 4:00 ​AM / A ​Zafírlélek szerelme

4:00 ​AM

A vágy szavai
A mai rohanó világban vannak, akik a rövidtávú, mások pedig a hosszútávú kapcsolatokra esküsznek. Egyre ingatagabbá válik a hűség kérdése. 
Ebben a történetben a hősnőnk, Veronika életét fenekestől felforgatja egy férfi megjelenése. Hogy az eleinte biztosnak tűnő meggyőződését mennyire befolyásolja ez az esemény, ebbe nyerhetünk bepillantást, és izgulhatjuk vele végig kalandos történetét. 
De vigyázz! Nagy a kísértés… 
Az, hogy Veronika valójában melyik utat is választja, a történetből kiderül…


A ​Zafírlélek szerelme


Edin Smith az igaz szerelem keresésében éli napjait. A jóképű, középkorú orvos egyelőre csak hidegvéréről és fagyos természetéről híres. A munkája által kissé stresszelt férfi álmaiban egy női név, a „Diana” dereng fel. Csak álom, vagy látomás volna a jövőről?
A tudomány nyers világában élő férfi hitvilága pedig megmérettetik, mikor életébe csöppen az igaz szerelem határtalan boldogságának érzése. Olyannyira, hogy mindent előcsal, mit mélyen őrzött lelkében… hűséget, vágyat, őszinteséget, erőt és végtelen szerelmet…
Azonban Edin egy sötét titkot is őriz magáról…
Egy titkot, mi mindent romokba dönthet…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...