Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 24., péntek

Colin Falconer: Izabella / Zendülők ​királysága

Izabella


A francia rettenthetetlen
Mikor Izabella hercegnőt feleségként az angol Eduárd királynak ajánlják, a lány számára ez szerelem első látásra. Ám újdonsült férjének van egy titka, egy titok, amely házasságuk – és Anglia – szétszakításával fenyeget. Miközben Izabella próbál helytállni az udvarban, mely hasonlatos egy tengeri vihar halálos vad forgatagához, csak a leleményességén és báján múlik, hogy mindezt sikerrel tegye. Az ifjú királynénak élete során számtalan nehéz döntést kell meghoznia, s a legfájdalmasabbal örökre megváltoztatja a történelem folyását.
„Csodás történet… nem csupán a történelemkönyvek leporolása, sokkal inkább egy üdítő megjelenítése ennek a leleményes, karizmatikus vezetőnek… egy igazi nő szenvedélyével lüktet.”
– Women's Weekly

Zendülők ​királysága 


„ egy férfi több, mint a pénze és a modora”
Michiel egyszerű katona, a Holland Kelet-indiai Társaság hadseregének őrmestere. Amszterdamból a gyarmatokra tart. Cornelia rangban elérhetetlenül felette áll, sorsuk mégis összefonódik, amikor hajótörést szenvednek, és nagyszerű hajójuk, az Utrecht elsüllyed. Egy isten háta mögötti, lakatlan szigetre vetődnek, mégis a túlélés lesz a legkisebb gondjuk, amikor a körülmények nyomására fokozatosan elszabadul a pokol, és az emberi természet minden árnyoldala felszínre kerül. Miközben mindenre elszánt társaik borzalmas dolgokat követnek el ellenük, az őrmester marad Cornelia egyedüli esélye a túlélésre
A regény alapjául egy XVII. századi tengeri katasztrófa és az azt követő, megrendítő események igaz története szolgált. Az egymástól rangban távol álló szerelmesek elbeszéléséből a gyarmatosítás korának egyik legszörnyűbb tragédiája bontakozik ki, ami az utolsó oldalig magával ragadja az olvasót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...